15 år , redan ...



Imorgon fyller min älskade lillebror 15 år , det är helt sjukt vad fort det går ?! Jag går inte i skolan längre , jag jobbar heltid . Min lillasyster fyller 13 ? Och nu , Nigel blir 15 , byxmyndig , får köra moppe och ska börja i nian .... Konstigt ...
Men imorgon ska vi i alla fall upp tidigt och sjunga för honom ! Sen har jag tagit lite ledigt från jobbet , så jag slutar sju istället för nio så att jag hinner hem och äta tårta + att vi kanske ska bowla och det vill jag INTE missa =D

Så nu ska jag sova så att jag har en massa energi att lägga på min lillebror imorgon !

*


shoes !



vill ha , vill ha , vill ha ... nuu !


Fast denna klickade jag hem i lila  ( svart blev det .. ), så länge ... =D
&



snösnösnö !

Hej !

Kom hem från jobbet för en timme sen. Har haft en lång och skön dag på jobbet ! Stod i köket idag det var ett tag sedan ! Kul =D Idag jobbade jag också med vår nya tjej Maria , jätte duktig var hon ! Det kommer att funka bra =)



När jag kom hem var det så sjukt mycket snö ute på gården så jag och min lillebror gick ut ett tag med djuren , haha ... Har ingen aning om varför =P skit barnsliga ...


Nigel trillade direkt ...


Snygging ! Stolt storasyster *


Molly var mindre nöjd ..




*



Mysigt med snö !


Lördagsmys *



Nu ska jag krypa ner i sängen & kolla på en film , får se vad det blir för något ! Är totalt slut , sov ju bara nån timme i natt =/ + att jag har varit så himla aktiv här hemma . Så nu ska njuta av den sista ledigheten sen imorgon är det på det igen , jobb ..fast imorgon ska jag jobba på KB med en ny tjej för att Fli ska vara ledig =/

Ha en mysig lördagkväll *


Satte upp alla mina foton idag , fast nu såg jag att alla satt snett , måste vi genast fixa !


Stor rensning !

Äntligen !

Jag har försökt att komma in på bloggen hela dagen , men vårt internet har krånglat lite ! typiskt liksom ...
Sen jag kom hem imorse så har jag storstädat mitt rum och dammat var enda liten pinal i mitt rum ... till och med listerna ! Känner mig super duktigt ... men det lyckas alltid bli så stökigt så det var dags för en storstädning , det känns som om att det kommer att hålla lite bättre då ?

Jag rensade också alla mina lådor ... Så jag kastade alla krämer som jag inte använder , smink , papper , kläder och allt ! =D 

5 produkter


Igårkväll !

God dag !

Igår kväll spenderade vi kvällen hemma hos Ida med vin & en massa snack om hur allting var innan när man var 15 och hur mycket allting har förändrats sen dess ! Och att man vet att man aldrig kommer att få tillbaka den tiden .. Men som tur är så har man en massa bilder , Idas dagböcker ( hon har skrivit ner allt ! ) & fina vänner som kan påminna en !

Vid ett tiden så kom Patrik & hämta oss för att han skulle köra oss till Hipp , han är en ängel !! Sen dansade vi loss hela natten , träffade en massa roligt folk, bla gammla kompisar från grundskolan ( dammfri ) & micke men det kanske blev en öl för mycket ! =P Men det är alltid så jäkla roligt att gå ut med Ida , vi båda älskar att dansa & är super sociala ! Tror att det är därför det alltid blir så lyckat när vi går ut !

Så jag kom väl hem vid 11 imorse , Adrian kom och hämtade mig =) Kan säga att jag var ganska sliten då ! Men så är det om man ska ha roligt .


( min mobil ska in på lagning så det blev inga bilder


ida ! *

GOD KVäLL ! SITTER HEMMA HOS IDA NU OCH VILAR MIG LITE . . HAR HAFT VäRLDENS BäSTA DAG På JOBB ! JAG äR Så JäKLA STOLT öVER MIG SJäLV =D Så NU SKA VI BARA SITTA HäR OCH TA LUGNT ... SEN KANSKE DET BLIR ATT VI DRAR UT FåR SE =)

taxi .

GOD MORGON ! SITTER I TAXIN På VäG TILL JOBB. JAG FöRSOV MIG LITE , TYPISKT ... MEN AJA Då FICK JAG LITE FREDAGSLYX I ALLA FALL , SLIPPER TA BUSSEN =D EFTER JOBBET BLIR DET TRäNING .. DET SKA BLI Så HILMA SKöNT. HA EN BRA DAG ! *

sommar *













kollade precis på lite bilder från förra sommaren , det var verkligen en sommar som jag aldrig kommer att glömma ! den var så himla bra på alla sätt , fan vad glad jag var * Underbart att ha sånna minnen , kommer aldrig glömma den , förra sommaren betyder mycket .. !!



god natt.


Bästa dagen hitills !

Hej !

Idag har jag haft min bästa dag hitills på jobb , om man ska räkna arbetsmässigt då ! Fan vad bra det känndes bra ... Var väldigt stolt över mig själv & jag fick väldigt mycket beröm av mina chefer och det känndes så klart riktigt bra !
Annars har dagen varit som vanligt , jobbade till nio .. tog bussen hem & åt lite middag. Men imorgon börjar helgen , underbart ! Så efter jobb så ska jag direkt till gymmet & möta upp Nina så att vi kan köra en timme fettförbränning & lite mage ! Har ju inte tränat på hela veckan , har haft ångest så det måste göras . Sen på kvällen ska vi nog ut , det är det som är tanken i alla fall, sen vet man ju aldrig hur det blir !
Och på lördag ska jag träna med Adrian så då har jag i alla fall kommit iväg 2 ggr denna veckan , 3 ggr är i för sig målet , men det ska jag ta igen nästa vecka =D


Just nu ligger jag i min härliga & stora säng och kollar på NCIS , vet inte varför jag älskar alla b-program , haha ?
Jag är inte speciellt trött heller .. konstigt ! Men jag måste i alla fall försöka sova snart för att imorgon jobbar jag 10 - 18 ! Super bra =D
Känner att det kommer att bli skit skönt med lite ledighet nu , eller i alla fall 1,5 dag.. så hinner hjärnan vila lite + att jag hade gärna kommit ut lite , det var ett tag sedan ... så att jag hoppas att det blir party imorgon !!



sov gott !!


Shopping *











sorry för dom dåliga bilderna !

Nu ska jag till jobbet , har spenderat hela morgonen att laga lunch till senare , vi har börjat med en diet på jobbet , så vi får se hur det funkar , haha . Ha en bra dag !!


många tankar !

God kväll !

Sitter och trycker i mig lite sallad här nu , det fick bli min middag... Känner just nu att jag är helt slut i huvudet , det har varit en lång dag & jag har haft väldigt mycket att tänka på och har kanske inte varit på världens bästa humör. Men vi alla har sådana dagar och det är bara att släppa det och gå vidare !

Men hela dagen har inte varit negativ, jag hittade en massa saker på rean idag när jag var på stan med Nina & Penni , tyvärr så kan man inte köpa allt men 3 toppar & en jätte söt kofta från Zara & ett par mocka handskar ! Så jag tyckte att det var en bra shoppingrunda ! Kan tyvärr inte visa det nu för att det är nått fel på min dumma kamera , men jag ska se om jag kan lösa det imorgon !

Nu ska jag bara släppa alla tankar som flyger runt i huvudet & bara slappa framför tvn !


snöstorm här !

JAG GICK FRåN STORTORGET TILL JOBBET ... DET TOG MIG 25 MINUTER MED KLACKAR,PåSAR OCH SNöN RAKT UPP I FEJJAN ! FY ... JG VAR HELT SLUT OCH SVETTIG NäR JAG KOM FRAM ! MEN JAG öVERLEVDE .. MEN JAG VäGRAR ATT Gå TILL BUSSEN SEN ... SKA FRåGA OM NåGON KAN KOMMA OCH HäMTA MIG ! NU HAR VI PRECIS HAFT ETT LåNGT MöTE OCH NU HAR VI LITE RAST . Så NU SKA JAG KöPA MIG LITE RAMLöSA OCH VILA HJäRNAN INNAN DET äR DAGS ATT SäTTA IGåNG ... HOPPAS ATT DET BLIR EN BRA DAG IDAG =D 

ute i snön.

GOD MORGON ! JUST NU STåR JAG FAKTISKT OCH VäNTAR På BUSSEN I ALL SNö .. VAR KOM DET IFRåN ? SOM TUR äR Så äR DET I ALLA FALL INTE SPECIELLT KALLT . NU SKA JAG MöTA NINA OCCH PENNI VID GUSTAV Så SKA VI VäL KäLA LITE FRUKOST OCH KOLLA I äFFäRERNA . . SEN SKA JAG FöRBI MARIE På HENNES JOBB OCH SäGA HEJ EN STUND OCH EFTER DET äR DET VäL DAGS ATT DRA TILL JOBBET. MEN HA EN UNDERBAR DAG ALLA !

♥ jobb.

Nu har jag äntligen tid att sitta vid datorn ! Adrian kom och hämtade mig från jobb idag så jag var hemma redan kvart över nio ! Men sen jag kom hem så har jag plockat undan lite vet inte hur det alltid lyckas bli så stökigt , aja i alla fall och efter det åt jag lite middag .
Idag har varit en rolig dag på jobbet , med bingo & andra lekar , det är så himla bra och köra lite sånt när man känner att man börjar bli seg och inte orkar så mycket mer ! Idag kom ju även Nathalie till jobbet , fast jag hann aldrig träffa henne , eftersom jag var upptagen i ett samtal när hon hade rast , typiskt . . och hon kom tyvärr inte på min avdelning heller ... Men jag hoppas att vi kan luncha någon dag i alla fall !

Imorgon ska jag ut på stan innan jobb & fika med Nina , mitt sociala liv har nu förflyttats till förmiddagarna ! Så jag ska bara ringa henne och se vilken tid vi ska träffas ! =) Ska se om jag hittar nått fint imorgon också , det är ju super rea nu & jag har inte varit ute på stan på evigheter + att lönen har kommit ! tjohooo ....

Nu ska jag i alla fall spendera det sista som finns kvar av kvällen på att lägga mig i sängen och bara njuta ! Ska även försöka lista ut när jag har tid att träna ! Saknar det så himla mycket ....


av någon anledning så har min kära mary varit i mitt huvud hela dagen ,
är så himla glad & tacksam att ha henne som vän



( Förresten , varför börjar det alltid klia på kroppen när man är trött , det är så himla irriterande ! och vad kan man göra för att få bort det ? )


jobb .

God morgon !

Blev väckt av mamma tidigare imorse , lite surt hade gärna sovit en timme till ! Men istället har jag hunnit med en massa här på morgonen , städat , käkat en stor frukost , fixat mig , lyssnat på musik och kollat på tv ... Riktigt härligt , hinner ju inte riktigt göra sånt annars !
Snart är det dags att gå till bussen .. idag blir det jobb i vanlig ordning 13 - 21 , och vid två kommer Natta !

Nu måste jag ner och packa ner min lunch , idag blir det köttbullsbaguette  och juice ! orkar inte laga egen mat och dessutom hinner jag inte , så dom senaste dagarna har det blivit endast pastasallad !

Ha en underbar dag ! *






äntligen kan jag skriva !

God kväll , snart natt i för sig !

Kom hem vid halv tio , men jag har ätit lite middag och pratat med mamma. Hinner ju inte se dom så mycket längre !
Idag har vi haft en otroligt lugn och skön dag på jobbet , tiden gick även väldigt fort ! Härligt . Vi var inte speciellt många heller , det är någon förkylning som går runt just nu ... hoppas bara att jag inte får den , har varit tillräckligt sjuk för detta året ! =D

Pratade även med Malin innan idag , hon ville att jag skulle vara sminkmodell till henne den 17 februari , spännade ! =)

Nu ska jag i alla fall lägga mig och kolla på NCIS , haha det enda " bra " vid denna tiden , är ganska trött så att jag kommer säkert att somna inom kort ändå !

Men jag hoppas att ni har haft en bra dag ! Jag ser framemot morgon dagen , för då ska min kära vän Nathalie ♥ komma till jobbet och se om hon tycker att det verkar bra , och då ska hon också förmodligen börja jobba ! Tjoho . . tror att hon kommer gilla det , jag älskar ju det =D

God Natt ! ♥



sunshine .

God morgon .

Idag vaknade jag i tid så nu sitter jag och kollar på " Våra bästa år " och äter en stor och ordentlig frukost så att jag kan vara pigg och aktiv hela dagen !
Efter frukosten ska jag göra mig i ordning och fixa mig , sen ska jag ta bussen till jobb . Känns som om jag är där dygnet runt ! Men så länge det är roligt så ska man inte klaga =)

Dags att sätta igång !

Söndagsfilm !

Hej !

Idag var jag hemma lite tidigare för att vi fick sluta redan halv nio ! Men sen jag kom hem har jag ätit middag och kollat lite på tv. Idag gick det relativt bra på jobbet , det var lite segt ett tag vid sex , men det är ju inte så konstigt , det var ett långt pass & dessutom är det ju söndag och då är ju alla lite extra trötta ? Men allt som allt gick det bra ! Sen kom Adrian och hämtade mig så att jag kunde komma hem snabbt , skönt att slippa ta bussen .
Så nu ska jag bara njuta av det sista som är kvar av söndagen och kolla på " Somethings gotta give " på 3:an , älskar " feel good " filmer ! Ska kanske se om jag hittar lite frukt där nere så jag kan göra en fruktsallad , har varit sugen på det hela dagen !

Hoppas att ni har haft en lugn och skön söndag !


Söndags jobb !

God morgon !

Mina sovrutiner är så konstiga , igår somnade jag strax innan två  och så vaknade jag av mig själv superpigg vid nio ? Annars brukar jag vara svin trött när jag vaknar och ska upp när jag dessutom har lagt mig i tid ? Konstigt . .
Anyway , just nu sitter jag och äter lite frukost och målar naglarna , allt på samma gång  .. bra kombination ! Vid elva ska jag ta bussen till jobbet och så blir det en heldag idag , slutar nio ! Långt pass . . men det kommer att gå super bra , hoppas jag !

Nej nu ska jag äta klart och fixa håret , ha en bra dag !


som ni ser, håret måste fixas =D


har på mig mitt underbart fina armband från Turkiet , synd inte så bra här men det är super snyggt , handgjort !


fick denna tröjan av mamma i förregår , som en liten grattis till jobbet present =)

*


mina bästisar !

Hej !

Då var man hemma från en mysig kväll med Sanna ! Vi gick till möllan och drack några cider & snackade en massa , sen kom Patrik förbi en stund också och åt pizza och bjöd på en cider , så jag har haft en trevlig kväll med mina bästisar ! Men det blev en tidig kväll eftersom Sanna började jobba kl tolv , men det är bara bra eftersom jag ska jobba imorgon kl tolv !

Det är så läskigt att gå hem från bussen vid denna tiden , det är jätte mörkt och det är alltid en konstig gubbe som står vid källsorteringen , så jag ringde Besfort och pratade med honom på vägen + att vi hann prata om en massa ! Jag riktigt dålig på att hålla kontakten med alla och träffa alla mina kompisar =( Och det kommer förmodligen bli ännu svårare nu men jag ska försöka ! Tex. Besfort har jag inte sett sen studenten , vilket var den 5 juni ! ! herregud .. aja , ska i alla fall försöka träffa honom i veckan ! =D

Nej nu måste jag sova , annars kommer jag aldrig att komma upp imorgon ! Sov gott , hoppas att ni har haft en trevlig lördag !

Pusss *


en riktig slappdag !



Det blev inget kalas för mig av lite olika andledningar , synd . Men så blir det ibland ! Så jag har bara spenderat hela min eftermiddag hemma , lagat lite mat , lyssnat på musik och bara tagit det lugnt , sjukt härligt ! Älskar att slappa !

Och nu kanske jag ska ta en öl med Sanna och bara snacka & ta det lugnt !

*


Barnfilm ?

Hej Hej !

Kom precis hem från Marie , vi har haft en jätte mysig och lugn kväll! Precis vad jag behövde. Alla hade med sig lite gott så vi hade kakor , chips , godis och allt , så kollade vi på " Bedtime stories " också , en rolig barnfilm ? haha . Fast det blev också en massa snack =)


*

Men nu är jag helt slut ! Denna veckan har varit väldigt omtumlande och det har varit väldigt annorlunda tider. Men jag är väldigt glad & nöjd , det känns verkligen som att detta kommer att bli ett bra år och att allting börjar flyta på. Underbart !

Så är det dags att gå och lägga sig för jag måste vara pigg och glad imorgon då det är kalas !
( kanske måste jobba också på Kb , får se hur det blir )

Kram på er !


lyckad dag på jobb !

Hej !

Gud vilka långa dagar jag jobbar, känns som om jag aldrig kommer att hinna göra någonting annat ? Men än så länge så gör det ingenting , jobbet är verkligen jätte roligt ! Idag gick det väldigt bra för mig och jag fick hur mycket bra feedback som helst av mina chefer =) Ídag jobbade jag till sex lite över , det känndes verkligen som att dagen gick väldigt fort , men så är det väl när man har roligt ?
Idag hade jag dessutom en väldig tur , för att mamma och Adrian var ute och körde när jag hade slutat så jag slapp att ta bussen hem . Försov mig lite idag också så jag tog en taxi till jobbet , lyxade till det lite idag . Men det är ju fredag trotts allt !

Nu har vi i alla fall precis ätit middag och jag ska slänga på mig skorna igen och åka hem till Marie och umgås med henne , Sanna , Johanna och Emelie , mysigt ! Ska få snacka av oss lite , det var längesen känns det som ! Ska se om jag kommer förbi en affär också så att jag kan köpa med mig lite gott ? Kan behövas en dag som denna ?
Sen får vi se vart kvällen leder oss , tror i alla fall inte att det blir att vi går ut . Ska upp relativt tidigt imorgon också ( typiskt ) men jag ska på kalas , för vår lilla kusin Elliot fyller redan 1 år ! Och det vill jag verkligen inte missa ..

Ha en underbar fredagkväll ! Hörs senare , smack *


( tog bilder idag på jobbet , men dom försvann =( vi har så himla fint kontor )

hemma !

Heej ! Nu är jag äntligen hemma från jobbet =) idag har det jätte bra , har haft många möten och så hade vi en lek också , sjukt härligt gäng ! Så nu ska jag in i duschen , måste tvätta håret och sen ska jag krypa ner i sängen. Jobbar nämligen 10 - 18 imorgon . Så det är snart dags att köra igång igen ! Hoppas att ni har haft en underbar dag !

puss på er ! *

Heldag på jobbet !

God morgon !

Ska börja fixa mig nu känner mig lite stressad för att jag ska ta bussen om en och en halv timme ! Sitter i alla fall och äter frukost , havrefras, äpple , vindruvor & en lingongrova ! Lovely.  Jaha , vad ska man ha på sig idag då ? Alla har så fina " buisnesskläder " på sig ? Måste ut och shoppa så fort pengarna kommer =D
Idag är vår första heldag på jobbet , så idag ska vi jobba 13.00 - 21.00 ! Härligt . Sen ska man ju ha lunch och så med sig ..  Det är inte som när man jobbar på restaurang så får man mat där , nu måste man ta med sig egen lunch , spännande ! Känner mig så vuxen ,haha !

Dags att sätta igång ! Ha en underbar dag nu =)


killar luktar svett !

Har precis kommit hem från gymmet , idag var det jag , Nathalie & Casandra ! Vi tog det lite lugnt för att jag hade kramp i magen och vi var lite trötta , men vi var där och tränade och det är huvudsaken ! Tyvärr så kommer det inte bli lika mycket träning nu och jag kommer nog inte hinna träna speciellt mycket med Nathalie men vi ska försöka klämma in det så bra det går =)
Idag var det mest killar på gymmet , eller det var nog bara en annan tjej där . Det gjorde inte så mycket , hehe .. Men varför kan dom inte torka av masiknerna efter sig det stinker ju äckligt manssvett ! och det luktar inte gott .... blää fick nämligen en sådan maskin idag , ingen rolig upplevelse ! haha .

Nu ska jag i alla fall in i duschen och sen ska jag plugga lite mer innan jag lägger mig. Imorgon bitti blir det dock ingen träning men på fredag blir det !

Så , god natt på er ♥



systrarna Ljung " strechar " .


Dag 2 på jobbet !

Hej !

Nu är jag hemma från jobbet ! Gud vad kul det känns att säga så , idag skrev vi på alla papper och hade ännu en kurs , det gick jätte bra ! Efter det var vi nere hos vårt team fram till halv fem. Och jag har kommit i världens bästa team, dom är jätte roliga och duktiga på det dom gör . Det känns som om vi kommer att trivas ganska bra där =D


11 våningen ... kan inte sluta glo ner även om jag tycker att det är läskigt


13 våningen , kan se över hela malmö ! men jag vågade inte gå fram =D

När jag hade slutat kom Adrian och hämtade mig så körde vi och hämtade mamma , hon jobbar ju bara 5 minuter bort ! Jag gick upp och hämtade henne för att hon ville visa sitt nya kontor och att jag skulle hjälpa henne med lite flyttkartonger ( hon jinxar det lite , för vi vet ju inte till 100% än ) Men i alla fall . Hon hade ett jätte fint och lyxig kontor med underbar utsikt ! Lite avis ...





mamma hade foton på oss , kanske också ska ha det ? =)


mamma vill inte vara med ...

Så nu är jag hemma och har huvudvärk så jag tänkte vila lite & äta lite vindruvor innan maten . Sen ska jag plugga på lite till imorgon. Har nog aldrig varit exalterad över att plugga !!
Sen blir det nog träning med Nathalie , om planerna går som dom ska =)

Pusss *




kurs

God morgon !

Ligger i sängen färdig och redo för ännu en dag även om jag  inte ska ta bussen förrän halv ett ( igår körde adrian mig så himla skönt , idag ska jag byta buss 1 gång , måste ta körkortet nu ! ) I alla fall , egentligen skulle jag träna med Nina imorse , vi skulle träna Iw . Men som igår natt så sov jag inte så mycket ... tre timmar sov jag inattt , jag somnade inte förrän sex ... så jag orkade inte =/ vet inte vad som är felet ! Men ikväll ska jag stänga av tv , data och allt vid tio och försöka somna redan då !

Jag ser i alla fall fram emot kursen idag , det ska bli väldigt spännande , undra om jag kommer att klara av det ? Ja , det är klart att jag kommer. Ska vara positiv nu =D Nu är det dags för lite frukost!

Ha en underbar dag!


god morgon säger Iso !


Säger god natt nu ♥

Då har man tryckt i sig en massa potatisbullar, hur gott som helst ! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film , ska försöka " trötta " ner mig nu så att jag kan somna i tid , för imorgon SKA jag träna , fick ångest idag när vi hade paus ! Så det är planen =D Ska se om jag hittar nån bra film nu . Sov Gott ! Puss ♥



ser sjukt trött & sliten ut ! =/


Nytt jobb .

Hej !

Nu är jag hemma från dagens kurs ! Det gick jätte bra , verkligen . Det var verkligen ingenting att vara nervös över. Idag hade jag kurs på två andra , en kille och en tjej. Vi gick igenom det mesta men har lite kvar som vi då ska ta imorgon . Det var super trevliga människor där och chefen var rolig , bra på att förklara och han såg väldigt bra ut ( inte för att det är viktigt , men det var ett + ) Efter genomgången och en massa antecknande så gick vi och kollade runt i lokalen , väldigt fräsch , dom spelade bra musik . Super härlig stämmning ! Kommer nog trivas där jätte bra ! Efter det hade vi ännu en genomgång och sedan fick vi sluta ! Ser fram emot morgondagen =D Ja just det på genomgångarna , var det nästan bara jag som pratade och ställde frågor , kom på mig själv att jag blev den där jobbiga tjejen som alltid ska ställa en massa frågor och anteckna mer än alla andra precis innan man ska sluta ... Haha , usch !

Nu ska vi i alla fall snart äta mat , tror att vi ska äta potatisbullar faktikst . Älskar det ! Inte speciellt nyttigt , men idag ska jag " fira " , haha .

Pusss *



Ja just det , kontoret är på 13:onde våningen och hissen är liksom i " glashuset " eller vad man ska kalla det . Och jag är höjdrädd , skulle ta en bättre bild , men jag fick svindel och blev lite panikslagen när jag kollade ner . Så här har ni .  haha !


Working woman ?

Hej !

Känner mig lite stressad eftersom jag snart ska gå och ta bussen och jag måste hinna måla naglarna och äta lite frukost ! Jag är jätte spännd och hoppas verkligen på att det kommer att gå bra ! Har laddat upp med block och pennor =D

Vi struntade i att träna innan , för att jag sov knappt någonting inatt , kanske av oro , jag vet inte .. men jag kännde i alla fall att jag var tvungen att sova några timmar nu på morgonen ! Så det kanske blir efter jag har fikat med Olivia i eftermiddag ! Vi får se .

Men ha en underbar dag och önska mig lycka till !




Jag ♥ foton

Har precis varit nere hos mamma och ätit lite middag ( mackor ) , dom andra åt innan ...fisksoppa !! Det går tyvärr inte hem hos mig ! Men mamma höll i alla fall på att skriva ut lite bilder så då ville jag också det , jag älskar att ha en massa foto på mitt rum , har en massa på mig själv vet inte riktigt hur det kommer sig ? Men jag har även på mina fina vänner & familj . Har alla bilder i svarta enkla ramar , tycker att det är snyggast , eller silver .. Har funderat på att byta ut mina snart .

Men jag har inte satt upp alla ramar sen jag flyttade hem igen så tyvärr så ligger dom bara i en hög och egentligen är det väl inte lönt nu heller i och med att vi ska flytta men det struntar jag i , dom ska upp imorgon !







älskar foton , dom påminner om vilka fina vänner man har ! ♥


syster .

Gud vad glad jag är just nu !

Läste precis igenom mina mail , och så hade min syster skickat ett och hon skrev att hon kommer och hälsar på mellan den 16 - 19 april !! Äntligen =D
Saken är att vi aldrig har träffats , fick ju kontakt med henne för bara några månader sedan ! Så det ska bli så himla roligt !! Nu längtar jag verkligen . . .

Kram *


Bad *



Har precis kommit upp ur världens längsta och skönaste bad , med ljus & lugn musik . Perfekt sätt att koppla av ! Kännde mig lite stressad och nervös inför imorgon , vill verkligen göra bra ifrån mig så att jag kan få jobbet !
Så det var så himla skönt att bara koppla av . Nu ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på film .

puss *


Amy Winehouse - You know I'm no good


3 kg !

Hej är hemma från gymmet nu ! Är helt över lycklig , vägde mig idag och jag har gått ner 3 kg .. im on the way .. 10 kg är mitt första delmål och ska jag belöna mig själv på riktigt ! =D
Imorgon ska jag på kurs halv två så jag och Nathalie bestämde att vi ska träna innan om hon har bilen , annars får det bli efter ! Men snacka om att man blir ännu mer motiverad när man ser resultat av sin hårda träning ! Jag hade kunnat åka dit igen !

Nu ska jag upp och duscha och sen ska jag bara lägga mig och kolla på dom 2 andra filmerna som vi har hyrt =) Ska bara ha en lugn kväll hemma så att jag är utvilad och på min bästa sida så att det går bra på kursen ! Håller tummarna för att jag behöver verkligen detta jobbet . . .

Hörs ♥


Pratar i telefon i sömnen .

God morgon !!

Gud vad skönt det var att sova ut ! I natt eller vet inte riktigt vilken tid det var så ringde Nathalie mig för att bestämma vilken tid vi ska träna idag , men jag sov när hon ringde =/ så jag kommer inte ihåg vilken tid vi sa , så jag hoppas det är lite senare ? haha .. typiskt mig , svarar i telefonen ... i sömnen ..

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra fram till träningen , ska äta frukost , skicka iväg några mail och plocka undan i mitt rum ( Igen !! ) Så thats the plan , roligt ! =D Ska kolla om det finns plats på Indoorwalking också !

Pusss !


Bio !

Hej kom precis hem ! Vi åkte till Filmstaden och chansade och vi fick biljetter till " Did you hears about the Morgans " , det var nog en av dom bästa filmerna jag har sett på länge förutom " Avatar " då =D
Men gud vad mycket folk det var på bion idag , man stötte på alla möjliga vänner och bekanta ! Filmen var i alla fall riktigt rolig och det var verkligen en " feel good " film . Tycker att alla ska se den ( eller tjejer i alla fall ).

Under filmens gång kände jag hur benen började dunka , som växtvärk typ ? Kanske ska ta det lite lugnt imorgon med träningen ? Kan köra lite =)

Hur som helst nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film som vi hyrde igår . " I love you man " heter den .. En komedi, så hoppas att den är rolig ! Sov gott *




& tack så hemskt mycket för kommentarerna *


Personligtränare !

Hemma igen , det blev en snabbrunda idag eftersom gymmet stängde sju. Idag blev det jag , Natta , Nina & Cassandra , det är roligt att träna många =D Så nu beställde vi personligtränare till på torsdag , och ska i alla fall ha det två gånger så att vi kan komma på ett gemensamt schema ! Spännande ..

Nu ska jag i alla fall in i duschen och ringa Nina så att vi kan bestämma vilken film vi ska se ! Hoppas det blir nån riktig chickflick ! Men vad ska man ha för snacks ? =S inte godis , chips, läsk , popcorn ? hmm... morötter , fan vad tråkigt !

Måste skynda mig nu ! Puss puss *


Drama på jobb ....

Hej !

Kom precis hem från jobbet , Patrik körde mig hem =)
Idag har vi haft väldigt mycket folk , utskällningar och stulna pengar .... tråkigt ! Så jag är helt slut i huvudet efter all drama ... Men jag ska slänga på mig träningskläderna så ska Nathalie snart komma och hämta mig , vi ska träna med Nina också ! Vad skönt det ska bli ..

Efter träningen så ska vi kanske på bio om det finns några biljetter kvar =/ Hoppas det .

Har lite bråttom så vi får höras sen ! Pussss *

Mys med bästisen !

Hej !

Kom hem precis . Har varit på en mysig liten runda med Patrik ! Vi passade på att bara prata av oss , vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi bara körde runt och snackade . Han är verkligen min bästa killkompis , älskar honom !  Vi kan prata om allt ,  och jag är så himla glad att jag har en sån fin vän. ♥

Nu är jag i alla fall sjukt trött och måste krypa ner i sängen . Imorgon ska jag jobba klockan 9.00 och det gäller att vara pigg , vi kommer säkert att ha massor att göra !

Imorgon efter jobb så ska jag träffa Patrik en stund & fika , sen ska jag träna , känner att jag måste & vill är sjukt sugen ... Vet inte vad som har hänt !! Jag får panik om jag skippar det en dag =S herregud. haha .

Dags att nanna ! pusss *


fick ett gulligt sms av min bästis precis =D


Mysig middag med familjen !

Hej hej !

Nu har jag precis kommit hem från en mysig middag med mamma & Adrian . Vi åt libanesiskmat , hur gott som helst ! Men man får så himla mycket mat så det är omöjligt att äta upp allting ...
Efter det gick vi in på Filmstaden för att se om det fanns biljetter kvar till nån film , men allting var slut ! så vi åkte till hemmakväll och hyrde tre filmer istället och köpte massa gott .

Men nu ska jag faktiskt iväg med Patrik och hitta på något , så jag får se filmerna imorgon istället ! Jag vet inte vad vi ska göra men han kommer och hämtar mig snart i alla fall =D

Vad ska ni göra ?

Ni får i alla fall ha en mysig kväll !

Jag ikväll !











Dålig uppdatering !

Hej !

Har inte skrivit idag för att jag har inte gjort så mycket , haha . Jag har bara legat i sängen och kollat på tv. Hade en ganska jobbig natt , det har varit väldigt mycket med min pappa , så jag har haft svårt att sova !
Men nu ska jag snart iväg och äta med mamma och Adrian . Sen får vi se vad som händer , jag vill nog bara kolla på film och ta det lugnt . Ja ja , vi hörs sen !

Puss


Grammysgalan !

Nej det blev varken film eller städning ! Jag fastnade på youtube och har bara suttit och lyssnat på musik ! Och just nu sitter jag och kollar på Grammys galan på www.aftonbladet.se  , och väntar på att mina vindruvor ska komma .. det är kvällens snacks ! Svingott =)

Ni får ha en underbar fredagkväll !

Imorgon blir det träning =D Pusss *


Can you ...

I can make the pain disappear
And I can erase the past
I can make the future shine so bright
And I can make right now alright


All I got is concrete all around Me
But I can see the countryside
You can be rich when you're poor
Poor when you're rich
It can be raining and I can make the sun shine


I know sometimes, sometimes you feel no hope
But I've been there upon that lonely road
I took whatever gift he offered me
Because I knew that he would set me free


Science they can't prove it
But I know I can do it
I can fly
I can bend metal with my mind
I can wake up in a paradise





Nothing can make you high
Or put fire in your eyes
Or give you a chance to fly
When you need the wings
When all that youve got is doubt
And nothing can stop you from feeling down
But oh I know, I know exactly how you feel

But can you believe now
When youre on your knees now
Begging and pleading now
Can you believe
When all that youve got is doubt
And no one to pull you out
When your heart is slowin down
Can you believe

See the person I love the most
Is so far away tonight
And no other medicine or promise is
Gonna heal me up right
But I got to believe
That her and me
Will be together
Cause thats all I got
And Oh, I know
When youre down at the bottom
Can you believe

But can you believe now
When youre on your knees now
Begging and pleading now
Can you believe
When all that youve got is doubt
And no one to pull you out
When your heart is slowin down
Can you believe

Can you believe when all hope seems gone
When your mother and father cant keep you safe from harm
Can you forgive in your heart
Can you ask for forgiveness
When nobody else believes can you believe
Can you believe in yourself

But can you believe now
When youre on your knees now
Begging and pleading now
Can you believe
When all that youve got is doubt
And no one to pull you out
When your heart is slowin down
Can you believe

If nobodys watchin
You will never know
If somebodys watchin
You will never know
If nobodys watchin
You will never know
If somebodys watchin
You will never know
If nobodys watchin
You will never know
If somebodys watchin
You will never know

Underbart ♥


youtube nörd !



Istället för att göra det jag sa innan så hittade jag denna lilla serien om Lil Wayne , eller det är en dokumentär om hans liv ! Så jag har kollat klart på alla 8 avsnitt . Den var väldigt bra , se den !


Precious

Nu har jag sovit i nån timme , var helt slut ! Men nu är jag "utvilad" och ska plocka undan i mitt rum , vet inte varför det alltid blir så stökigt ? Jag tycker att jag plockar undan hela tiden =/
Just nu ser det i alla fall ut som att jag bara ska vara hemma ikväll och kolla på film , orkar inte göra så mycket mer , ska dra och träna imorgon förmiddag också ..

Så har ni tips på filmer ?
Jag hade jätte gärna velat se klart " Precious " som jag såg förra helgen , fast jag såg ju inte klart den !
Får vänta tills en viss person vill bränna den =D
Den var så himla bra ! Om ni inte har sett reklamen till filmen än , så handlar det om en tjej som blir gravid för andra gången med sin pappa . Och hennes mamma är jätte avundsjuk för att han har gett henne fler barn och att han "älskar" henne mer, så mamman slår och kallar henne allt möjligt ! Så filmen handlar om hennes liv och hur hon ska klara sig på egenhand !
Jag grät i smyg , 2 - 3 ggr . Det var så hemsk men bra .



Nu ska jag resa mig upp från sängen och plocka undan , annars kommer jag aldrig att komma upp . =)
puss

Beyonce  - Brokenhearted girl


^
|
|
|

lite städmusik !


Robin Thicke - 5 favoriter !



Robin Thicke - Can you belive.



Robin Thicke  - Magic



Robin Thicke ft. Lil Wayne - Shooter



Min favorit !

Robin Thicke - Lost without you.



Robin Thicke ft Pharrell - Wanna love you girl. 


3 pass blev det idag !

Nu är jag totalt slut !

Kom hem för en timme sedan men jag var tvungen att få i mig lite mat ! Jag gjorde klyftpotatis & fläskfärsbiffar med lite stektlök , svin gott !

Ja som sagt Nathalie kom och hämtade upp mig , så åkte vi till gymmet ! Där träffade vi Nina & tränade lite på " walkermaskinen " ( lärde mig att den hette det idag ;D ) Men Nathalie hade så bråttom och jag kände inte att ja var klar med träningen , så vi var 50 minuter inne i gymmet sen gick jag och Nina och tränade Indoor-walking ! Det är samma maskin som vi tränade med inne på gymmet fast man gör i en annan takt och med olika rörelser ! Det var riktigt roligt , men gud vad jag svettades ! Det bara rann ner för pannan och ryggen . . . usch

Så nu har jag tränat tillräckligt för idag =D Är så stolt över mig själv , tränat 3 ggr idag och verkligen kämpat ! Och jag älskar det =D

Så nu när jag har fått mat i magen så¨ska jag hoppa in i duschen ( äntligen ) och sen ska jag lägga mig och sova en timme eller två !

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra , men jag är inte speciellt sugen på att gå ut och festa i alla fall . Så det kanske bara blir filmmys ! Får se . .

puss ♥


Skivstång !

Hemma igen !

Gud vad roligt det var ! Det sved i armarna men vilken bra träning det är och det var en väldigt lugn och liten grupp. Kommer verkligen att göra det igen . . Vi pratade om att kanske träna igen nästa vecka =D

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost och kollar på tv. Halv tio - tio kommer Nathalie och hämtar mig , så blir det träning på gymmet. Nina skulle också titta förbi en stund innan hon ska träna yoga.

Hörs sen ! =)

( glömmer alltid att ta bilder =/ natta kanske vill ställa upp ? )

Morgon träning !

God morgon !

Herregud ! Fick en chock när jag vaknade , det var så mörkt . Men så fick jag ett peppande sms av Nina så nu är jag pigg och snart redo för morgonträning ! =D ska bara platta till mitt morgonruffs .
Efter träning ska jag hem och äta frukost sen efter det kommer väl Nathalie och hämtar mig  busy , busy ;)

Ha enunderbar morgon , sömntutor !



okej nu när jag kollade på bilden så behöver jag nog i alla fall lite puder =/
haha ...


är sjukt peppad !

Okej nu har jag pratat med Nina och vi ska träna skivstång imorgon kl 7 ! wihooo , har inte varit uppe så tidigt , sen skolan ? haha . Och det är en timmes pass . Men eftersom det är så tidigt så kommer Nina och hämtar mig , skönt , slipper ta bussen ! =D

Efter det ska jag hem äta frukost och duscha sen ska jag faktiskt träna igen , med Nathalie , gymmet ! och fettförbränning ! En riktig träningsdag imorgon alltså . . . ! Är sjukt peppad =D

Om man bortser från hur peppad jag är inför min träningsdag så är jag på ganska dåligt humör ! haha .. jag är faktiskt det !! Har tjaffsat med hela min familj ( det är verkligen dags att flytta ! är allt för gammal för att bo hemma ! .... igen ... ) + att jag har tjaffsat med gnälliga vänner ! Why ? dom muckar med mig ... söker efter bråk !

but any hoooo . . nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på 2 1/2 män . Pusss & Sov gott ! ♥


2 träningspass imorgon !

Hej !

Då var man hemma igen . Idag var jag och fikade med Sanna och precis innan jag skulle gå så kom Marie , synd ! Men jag hann prata med Sanna lite i alla fall , är så avis att hon ska få åka till Sälen och åka skidor !!
Efter fikan kom Nathalie och hämtade mig så åkte vi till gymmet och kämpade ! Idag var vi riktigt , riktigt duktiga ! Är jätte stolt över oss båda. Jag trodde aldrig att jag skulle vara den som säger att träning är roligt , men det är faktiskt det !!

Så sen jag kom hem har jag ätit middag , bulgur och grönsaksröra - nyttigt och gott ! bra gjort mamma , hon tänkte på mig =D
Och jag har dessutom tagit ett lång och skönt bad med musik på högsta volym så att jag kunde sjunga lite i badet ! haha.

Fick precis ett sms av Sanna , hon ville till Möllan och ta en öl , men jag är helt slut !! Så kanske imorgon ...
Ska försöka få tag på miss Lippai och se om jag ska med imorgon på skivstången !


Change of plans , igen .. !

Ändrade planer igen !

Nu ska jag in till stan och fika med Sanna , hon ska iväg på lördag till Sälen . Hade totalt glömt bort det så jag vill ju träffa henne innan hon åker . Sen ska jag träffa Nathalie utanför Friskis halv fem ! Toppen .

Nina frågade mig innan om jag ville med henne¨och träna skivstång imorgonbitti klockan sju !! Men jag tror att jag ska göra det , det verkar roligt ! Men jag ska prata med henne mer om det senare. Nu måste jag gå och fixa mig .

Puss !


God morgon !

God morgon !

Sitter och äter lite frukost , en nyttig sådan ! Jag och Nathalie har ju en liten " tävling " fram till nästa fredag.  =D Så det är bara att kämpa på. Men även om den inte är på blodigtallvar så är det bra att ha små tävlingar för sig själv för att kunna nå det målet man har och man kan dela upp det i olika delmål , så som vi har gjort nu tex . gå ner 2 - 3 kg fram tills nästa vecka . Och om jag når detta mål så kan jag belöna mig med något litet som tex. köpa någon fin tröja. Och sen sätta upp ett nytt delmål till veckan efter. På så sätt är det lättare att nå sitr riktiga mål , att ta en vecka i taget.

Idag ska vi ses borta vid gymmet halv tre och köra fettförbränning och mage !

Egentligen skulle jag träffat min syster ikväll , men jag fick precis ett sms av henne att hon måste jobba över i Köpenhamn idag så vi ska ta det på lördag istället ! synd =(

Nu ska jag äta klart , sätta på en maskintvätt ( det tar aldrig slut! ) och packa resväskan.

Pusss ! ♥



Raketer nu ?!?

Ligistj*vlar !

Nu är jag arg .. jag hade somnat och hade en underbart bra dröm ! Så kommer det små snorungar ute på gatan som får för sig att smälla raketer ! Nu ? denna tiden ....  + har dom missat att nyår är över ?
I alla fall inte nog med det , hunden och katten blev ju skrajja så dom båda hoppade upp och ner i sängen av stress och hunden skakade och såg livrädd ut !
Hur tänker man när man går in i ett tätt bostadsområde och börjar smälla världens raketer ( inte ens smällare ). Sorry to say , men var är deras föräldrar ?! Känns lite typiskt när man har ghettot brevid ?

Saknar stan , om allt går igenom så flyttar vi i mars !! AHH . längtar ... och hoppas !

Så nu har jag fått gnälla av mig & eftersom jag blev så uppspelt så är jag svin pigg ! Typiskt ..

Hoppas ni får en ostörd natt !!



Träning varje dag , då blir jag glad !

Hej !

Kom hem för en stund sedan . Jag och Nathalie drog till gymmet en halv timme tidigare än planerat. Natta hade så mycket träningsvärk så idag körde vi " bara " fettförbränning , vilket också självklart är bra så klart. Men det var alldeles för mycket människor vid den tiden , så oavsett vad Natta vill så ska vi eller i alla fall jag träna innan tre imorgon ! =)
Sen jag kom hem har jag bara städat undan i mitt rum , satt på en maskin svart - tvätt och badat ! Och nu ska jag bara spendera resten av kvällen framför nån bra film och bara ta det lugnt ! Det har varit en väldigt lugn och slapp dag idag ! underbart =D


Nu jävlar , beach 2010 !!!


Degare nr 1.

Hej !

Har bara legat i sängen & degat hela dagen ! Ska träna vid sex med Nathalie , det kommer att vara så sjukt mycket folk men jag måste ! Men imorgon ska jag dit tidigare .. det är skönare att träna på dagen.

Imorgon skulle jag egentligen på kurs med det är ju flyttat till tisdag , så jag ska till Möllan på kvällen och ta en öl med min storasyster ! Jag har inte träffat henne på hundra år och vi har sjukt mycket att prata om ... Så jag längtar ♥




Nu ska jag väl återgå till mitt degande fram tills kl sex. Pusss !


Heidi Montag / Pratts musikvideo !



Herregud ? Katastrof !

Ja det är väl det enda man kan säga ..

Eller är det bara jag ?


Drömmer mig bort till det grekiska ö - riket !

Hej !

Tog en liten runda med Nathlie innan . Vi åkte in till stan för att fika ( nyttigt ) men det slutatde med att vi syndade ännu mer . Jag skäms ! Jag skäms för att ens säga det ... speciellt inte efter jag kämpade på gymmet . Pinsamt !

Imorgon ska vi i alla fall till gymmet lite tidigare och kämpa 10 ggr hårdare eftersom vi fuskade !! fan ... jag har ingen pli på mig själv ! bajs *
Men vi har satt igång en liten tävling , den som går ner minst antal kg till nästa fredag är skyldig den andra 200 kr ! Så jag måste kämpa för att jag vill inte ge Natta 200 =P haha ...

Så nu ska jag bara krypa ner i sängen och drömma mig bort till Grekland ! jag längtar . . . .

Sov så gott ! ♥


Tiden går så fort ...

Men det är redan dags att börja planera en resa inför sommaren ! Jag ska iväg , antingen med eller utan en vän !
haha . Jag och Marie har pratat lite om volontär - arbetet i Thailand & jag hoppas verkligen att det kommer att bli av & att det finns plats för oss. Men om det nu av någon anledning inte skulle bli så , så vill jag i alla fall åka iväg på en solsemester i två veckor ! Thailand eller Grekland .. Sitter och kollar lite vad det kommer att kosta och det är lagom bra priser. Ska göra allt för att komma iväg !



















bilder från när jag var med familjen på Zakynthos för 5 - 6 år sedan !


träning .

Hej !

Har precis kommit hem från gymmet , det blev bara att jag , Nathalie & Casandra ! Men det var roligt , precis vad träning ska vara ! Vi tränade i drygt två timmar , svettades som en gris .... Så jag ska ta och hoppa in i duschen .

När vi var på gymmet ringde dom från företaget som jag ska på kurs hos och sa  att det har blivit uppskjutet till nästa tisdag istället , lite irriterande men det är bra att det ens blir av .

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra , jag och Nathalie kanske hittar på något annars blir det bara att jag stannar hemma och tar det lugnt . Nu ska jag in i duschen .

Kram !


20 minuter powerwalk på löpband
20 minuter spring/magmaskin
1 h maskiner= mage , rumpa , armar & ben


Streching !




Natta glömde att strecha ryggen så hon ville gärna göra det på golvet i omklädningsrummet , som var fullt av människor ! super *


god morgon.

God morgon !

Gud vad skönt det var att sova ut ! Underbart . Just nu sitter jag och kollar på Top Model och äter frukost , lite finskt grovtbröd , med tomater ! Svingott .

Ja som sagt vid tre ska vi träna så jag ska bara ta det lugnt här hemma fram tills dess . Ska ringa några samtal och städa undan lite. Japp !

Hörs sen !


Hemma från gymmet !

Hej !

Har precis kommit hem , jag och Nathalie tog en tur till gymmet ! Det var så sjukt mycket folk så att vi var tvugna att stå och vänta på att få varsit löpband ! Men tillsist kom vi till och satte igång =D Det var jätte kul att träna med Nathalie . Men vi körde hårt , inte så mycket maskiner men mer fettförbränning , vilket är det bästa såklart !

Efter träningen körde vi och hämtade upp hennes pojkvän & sen släppte dom av mig hemma. Och nu är jag sjukt trött ! Det känns mer ansträngade att träna på kvällen ! Undra varför ? =S

Imorgon ska jag i alla fall träna med Marie & Nathalie , och så kanske Casandra & hennes tjejkompis ska med. Så imorgon blir vi många tjejer på gymmet. Men vi ska träna på dagen vid tre ! Inte för tidigt & inte för sent.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova . Sov inte så mycket inatt , hade jätte svårt att sova inatt ! Så det ska bli skönt att få sova ut imorgon.

Sov gott alla ! ♥

Hoppas !

Ohh fick precis ett spännande samtal angående ett jobb , så torsdag & fredag blir det info-dagar , sen får vi se vad som händer ! Hoppas ! Hoppas ! Hoppas !


Pete Doherty !

Igår var verkligen jätte roligt ! Jag & Marie kom till Kb strax innan förbandet skulle gå upp på scen . Så vi ställde oss vid baren och drack lite cider och stannade kvar där för att det var en så bra plats , vi kunde se perfekt ! Jag måste säga att jag har aldrig lyssnat riktigt på hans låtar innan och har haft en massa fördomar , men han var faktiskt väldigt bra !

En funderare :
Under konsertens¨gång passade vi ett par tjejers öl när dom skulle ut och röka , och dom tyckte att vi var så snälla och snygga så dom ville köpa varsin cider till oss ? haha ... Vi blev ju glada men ville dom bara vara snälla eller flirtade dom med oss ? =/

Efter konserten stannade vi kvar ett tag eftersom det var så sjukt mycket folk som skulle ta sina jackor samtidigt ! Men när vi väl kom ut så stod " Pete " där och rökte ! Så alla gick ju dit och trängdes , ville ta foto och få hans autograf. Så vi gjorde också det , haha ! Vi trängdes och puttades med alla andra grupies .. Och tillsist skrev han på Maries arm , gissa om hon blev lycklig ?!

Så det var en väldigt spännande & rolig kväll ! Tack Marie ♥








Vi tog en kissepaus , och jag var lite på pickalurven !



























klar för Pete !









Mot Marie ! Ha en underbar söndagkväll !


Såg Pete Doherty

Är hemma från jobbet !

Idag har det varit en relativt lugn och skön dag ! Idag ska ju Pete Doherty spela på jobb, så alla har sprungit runt och varit lite halv stirriga över att han inte skulle dyka upp eftersom han har en tendens att göra det . Men när jag och Sanna stod och väntade på att Adrian skulle komma och hämta mig , så kom hans buss ! Och ut kom han !! Coolt som fan , han såg exakt ut som han gör i alla skvaller tidningar , lite ofräsch , smal och vinglade runt ! Men jag och Sanna stod som några löjliga fans , pekade & fnissade ! haha .. så löjligt !
Men jag vågade inte ta foto =/ Men jag tog på hans buss , haha !


Pete Doherty imorgon !

Nu är jag trött ! Har suttit och valt ut bilder och lite annat för att jag ska snart få en ny look på bloggen !
Så nu ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på någon bra film ! Om jag inte redan har kollat på alla som vi har .. =)

Imorgon ska jag jobba 9.00 - 16.00 och efter det ska jag hem duscha , göra mig i ordning och sedan åka in till stan igen . För att imorgon ska jag & Marie se Pete Doherty . Han ska spela på Kb , ja om han inte ställer in det igen .... Hoppas inte det !
Så imorgon blir en lång dag ! Måste vara utvilad .

Sov Gott !  ♥


Favorit låten ♥


fjortis minnen !

Ligger i sängen och lyssnar på gammal musik ! Ahh .. tänk att tonåren och fjortis tiden är förbi ?! Det gick så fort , men FAN vad roligt det var ! Varje låt som jag har lyssnat på hitills har jag minnen till , från olika perioder , olika fester , olika människor !!

Visst kommer det komma fler roliga saker i ens liv , men från sjunde klass fram till slutet av gymnasiet var riktigt roligt & underbart !!





















sjuk att den tiden är förbi och nu är det helt andra krav och prioriteringar.....


Min katt älskar snö.

God morgon !

Eller här har man varit uppe ett tag , men jag har varit nere med mamma och hjälpt henne lite =) & varit ute med katten på gården , hon älskar snön ! Man får ju passa på nu innan vi flyttar ( om det nu går igenom ) .

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra , bara vara hemma och ta det lugnt tror jag . Ikväll skulle jag egentligen ut och ta en öl med Sanna men hon var tvungen att jobba ikväll, så hon kommer förbi jobbet imorgon istället =).'

Hörs senare ♥



mamma ♥



sen ville molly in .


Mysig kväll på Lilla Torg *

Hej !

Tidigare ikväll satt jag , mamma och lillasyster hemma och kollade på Let's dance , ville se Elin Kling & Rhabi dansa ! Men jag blev " störd " av Natta som ville hitta på något , haha .. Jag hängde såklart på direkt , kännde att det var dags att komma ut lite , haha ! Så hon kom och hämtade mig , så åkte vi hem till henne i Bunkeflo en stund för att hon skulle göra sig i ordning sen åkte vi och hämtade Natta 2 . Sen kom 2 killkompisar till dom , så åkte vi till Lilla Torg och  tog en cider & snackade ! mysigt *

Efter det tog vi en sväng förbi Mc donalds , syndade och åt lite chicken nuggets =/ inte bra ! Sen ringde bästisen och ville träffas en stund så han hämtade mig därifrån och körde mig hem ! ♥ alltid kul att träffa honom !

Så ikväll har jag haft en lugn och skön kväll ! En underbar fredag =)

Puss ♥


Reklambilder !


Julia , Jag ( längst bak )
& lillbror i mitten *


lillebror *


lillasyster *

Hittade dessa precis på mammas dator ! Evigheter sedan . Vi gjorde ett reklamjobb för GB glass ! Det var riktigt roligt ! Vi åt 14 glassar den dagen . Ett roligt minne ! *


Bilder .


Penni ♥


Penni & Dwane igår morse !


Penni ville slåss .


Sen ville Penni klä ut sig så då var jag ju också tvungen , men vad gör man inte för att hålla dom glada ?


den bjuder jag på .


Svinkallt i Malmö !

Hej !

Är hemma nu ! Fick ta bussen hem för att jag och Adrian hade ett litet missförstånd ( blä ) , men,  FAN VAD KALLT DET ÄR ! Ska inte ut mer idag , sitter här och huttrar fortfarande . Ska gå ner och värma vetekudden !

Imorse satt jag och Nina och åt frukost i över en timme och disskuterade framtiden och om att jag måste ta vissa beslut nu om hur jag ska göra , läskigt !! Och sen kom vi in på familj & jobb = lång disskusion !

Nu ska jag bara platta håret & ta det lugnt , så får vi se vad dagen har att erbjuda ! Tror dock inte att jag ska ut ikväll , får bli imorgon istället. . ska ut en sväng med Sanna !

Film !

Okej , kan inte fundera mer på Thailand & resor nu för då blir jag bara galen ! Har i alla fall precis pratat med Nathalie om träningen , jag har letat efter en seriös träningsvän , för det är ingen som orkar träna så som jag vill , men nu sa Nathalie att hon ville så vi får se hur det går =D Så på måndag ska hon med ! Kul ska det bli !

Nu sitter vi i alla fall och kollar på " The break up " på 3:an och myser <3 sov gott alla !! pusss *


kvällens snacks : kex , oliver & ost !


Volontär arbete i Thailand !

Sitter och kollar på Volontärjobb ! Funderar på om jag kanske ska göra det ? Det finns inte så mycket kvar i Malmö känns det som , jag vill iväg , resa ! Se världen.... Det känns löjligt att säga det .. Men det är sant !!
Det finns en i position i Thailand där man ska jobba på ett " skolhem "  leka & lära föräldrarlösa barn ? Jag är ju verkligen en barnmänniska ! Så jag tror verkligen att det hade passat mig .
Man kan välja hur länge man vill vara borta , det finna mellan 4 veckor - 6 månader ! 4 veckor kostade i alla fall 9 900 kr . Så himla billigt ! Ska prata med mamma när jag kommer hem ! Funderar starkt på att göra det ! =D
Hade varit underbart !


Nina !

Hej !

Idag har jag bara varit här hemma hos Nina & myst med Penni & Dwane , vi har kollat på film och ätit gott ! Vet inte riktigt om jag ska sova hemma i natt eller om jag ska sova här i natt igen .. ? Vi får e =)

Igår så kom jag hit vid åtta och så gick vi ner till Willys och handlade lite gott, sen satt vi bara och latade oss i soffan och kollade på " Avatar " , ja igen ! haha , men nu räcker det , två ggr är tillräckligt !!

Nu måste jag gå och vara social !  pusss *









penni min kärlek ♥


kattlåda - dagens goda gärning !

Nu har jag varit jätte duktig och städat undan lite & tvättat en maskin & tömt kattlåda , blääää !! . Dagens goda gärning !  Nu ska vi snart äta , lövbiff m. potatis & sås ? tror jag att det blir , gott !

Efter vi har ätit så ska jag åka hem till Nina , det var ett tag sedan ! Mysigt .. *

Vad ska ni göra ikväll ?

'
här kommer en fin bild från kb på nyår !


Snön är underbar !

Gud vad skönt det var . Det var kallt men det var skönt att komma ut i friska luften med ipoden på !
När jag kom hem gjorde jag lite lunch ... pasta m. tomatsås , wow !! =D


jag tränar alltid i tights , det är så sjuk skönt ( tack vare marie i för sig )


tråkigt , snön håller på att försvinna igen ...=(

Och nu har jag precis kollat klart på slutet av " Avatar " stängde av vid slutet igår för att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna ! Men gud vad bra den var ! Den måste man verkligen se ...

Nu ska jag ner och sätta på en maskin kläder , kul va ? =D


Joggingrunda i snön !

God morgon !

Mår fortfarande lite halvkasst så jag struntar i att åka in till stan och gymma idag ! Men istället ska jag dra på mig träningskläderna och dra med mamma ut på en joggingrunda ! Hon kan tyvärr inte jogga eller springa med sin höft och sina knän men jag tänkte att hon kunde cykla brevid och peppa lite !
Alla klagar på snön ute ? Why , visst det är kallt men jag tycker att det är mysigt ! Det är vinter, det ska vara snö ute ! Dags att sätta igång =)


inte bra att träna innan man är frisk ..

Okej det kanske inte var så bra att träna innan man var helt frisk ? Känner mig jätte kass nu ... bara jag inte har fått min feber tillbaka ..... =(
Ligger i alla fall och kollar på " Avatar " nu och den är super bra hitills ! Tog bara en kissepaus eftersom den är nästan 3 timmar lång !
Ska i alla fall sova ut imorgon och se om jag mår bättre då annars får jag väl ta Sanna och träning på torsdag ! Jag som aldrig är sjuk . Varför nu så här i början på det nya året ? Aja , sov gott alla ! Jag lär väl decka direkt när filmen är klar !


hemma .

God kväll !

Jag hade totalt glömmt bort att vi skulle på lunch hemma hos vår kusin idag ! För att imorgon flyttar hon till London för att jobba som flygvärdinna ! Så himla roligt så jag ska åka och hälsa på henne när det blir lite varmare =D Så eftersom hon ska iväg stannade vi ganska länge .. Men direkt efter det åkte jag & Adrian till gymmet och tränade ! Fy fan mitt huvud .. jag ansträngde mig så mycket så att det känndes som att det kokade haha .. + att jag är ju inte helt frisk än så det kanske hade lite med det att göra . Men det känndes bra att komma igång igen i alla fall . Såklart var den snygga killen där ;) Jag tror att han tränar 2 ggr / dag haha .. Men det var alldeles för mycket folk för mig vid sex så imorgon ska jag träna på dagen eller morgonen ... får se !

Imorgon ska jag då först träna , sedan ska jag träffa Sanna och ta en fika , ska få körskoleboken också så att jag kan sätta igång med pluggandet =/ ! !

Och nu ska jag in i duschen och sen ska jag sätta på " Avatar " !









Hemma hos kusinen idag, är mina syskon inte snygga ;) haha .


Jag är frisk !

God morgon !

Sitter & äter frukost och kollar på " Våra Bästa År " . Febern är borta och jag har inte ont i halsen längre , bara lite snuvig , men det är underbart ! Så nu ska jag städa mitt rum , hoppa in i duschen och tvätta lite kläder innan vi ska iväg och träna ! Det ska bli så jäkla skönt !

Puss *

Public Enemies - ****

" Public Enemies " - Filmen var spännande från början till slut ! Jag älskar actionfilmer ....
Det är Johnny Depp som har huvudrollen. Han spelar den mest eftertraktade rånaren i USA och filmen handlar om polisens kamp om att försöka få tag på honom. Dom gör allt vad dom kan för att komma åt honom , dom änvänder sig av hans kontakter , flickvän, familj & vänner . Det var väldigt mycket " pang pang " . Men slutet var spännande och sorgligt ! Satt och var spännd genom hela filmen . - Se den !!



Jag vet inte riktigt vad jag har haft för mig idag , men jag har i alla fall inte " hunnit " att kolla på " Avatar " så jag får göra det imorgon för att någon sa att den var tre timmar , så länge orkar jag inte vara uppe till ! =D Just nu känner jag mig lite bättre så jag hoppas att det håller sig .. Jag har i alla fall planerat med min mammas man att vi ska träna imorgon eftermiddag , jag struntar i om jag är kass , nu har det gått för lång tid ! Så vi ska köra världens pass på gymmet imorgon , plus att jag slipper ta mig dit på egenhand vilket alltid är ett plus ! Så nu ska jag träna minst 4 ggr i veckan !! Det kvittar vad som dyker upp ... !!
Aja om jag ska orka träna så mycket som jag har bestämt mig för så måste jag lägga mig nu så att jag kommer upp imorgon också , hehe !

Sov gott !


Vår på Topshop.











vill ha , vill ha , vill ha ...

Gud vad jag längtar tills det blir vår , solsken och lite varmare !! Kläderna till våren är alltid mycket snyggare & finare än till alla andra årstider. Det är mer färg och det känns mycket gladare !

Sitter just nu inne på Topshops hemsida och ska beställa nån topp men jag kan inte bestämma mig =/ Det hade varit mycket lättare om vi hade haft en TopShop här i Malmö . Det är löjligt ju !
Ska drömma mig vidare nu !!


2 disskusioner för dagen !

* Just nu känner jag mig väldigt duktig ! Jag har sökt några jobb idag .. tjoho . Haha . Egentligen borde jag göra det varje dag om jag vill komma härifrån eller i alla fall på en semester i sommar men jag är för bekväm av mig !

* Sen dessutom fick jag veta idag att dom som var här igår och kollade på vårt hus vill byta med oss mot deras lägenhet på Davidshall , nu ska det bara gå igenom hos hyresvärden också . Men jag och mamma har ett dilemma om vilka rum som ska gå till vem ... Det finns ett stort rum som hon vill göra om till två rum som jag och min lillebror ska få och så vill hon ge ett stort rum med " walk in closet " och egen ingång från gården till min lillsyster som är 12 år !!! Det är ju helt sjukt .... fan vad arg jag blev ...

Jag är 19 år .... hallåå , hon är 12 !!! Jag flyttade ut och sen hem igen ... jag vägrar ha det såhär . Rätt ska vara rätt.. Ska jag få det minsta rummet och få¨in dubbelsäng , alla kläder osv in där och hon ska få det andra ... Dessutom hade det varit super att ha en egen ingång , med tanke på att jag kommer hem mitt i natten och så , det gör inte hon ....
Vad tycker ni om mitt fruktansvärda i - landsproblem ???


sjuksjuksjuk ...

Hej hej !

Still sick .... så himla tråkigt !! Jag är trött på att vara hemma och ligga i sängen nu . Jag har sett alla filmer , spelat alla spel , läst en massa skvaller tidningar  osv . . Så vad ska jag nu göra ? Haha , så jäkla bull ... Okej jag kanske ska träffa Patrik en stund sen men han kanske inte får bilen ikväll + att han vill nog inte bli smittad, så jag tror inte att det kommer att hända =/ Så kom gärna med tips på vad jag kan göra !! =D

Jag har i försig två filmer som jag inte har sett kom jag på .. Någon som har sett " Avatar " & " Public Enemies " ? Får väl se om dom är bra =D

Åter till Cold Mountain !

Sitter och kollar på " Åter till Cold Mountain " , den är så himla bra och sorglig ! Har lite godis på sidan också , hihi ! Måste sluta med detta nu och sätta igång med träningen , men det finns alltid någon bra ursäkt som tex nu att jag är sjuk. Men så fort jag är frisk så blir det andra bullar ska ni se !! =D

Ska kolla vidare nu & sen sova ! Sov så gott !







vissa har redan gått och lagt sig ! Sötnos *


9 par svarta skor !







. . . som jag vill ha !!


sakna sakna sakna ....

ibland kan jag bara sakna dig hur mycket som helst ! Jag saknar att prata med dig och jag saknar att ha dig i min närhet . Men vissa saker sker av en anledning ! Men jag kan inte hjälpa att sakna ....

Saknad .....
Det finns en saknad,
som alltid stannar.
Det finns en saknad,
som aldrig ger sig av.
Det finns en saknad,
som alltid blommar.
En sådan saknad har jag ....


En riktig heldag hemma !!

Gud vad snabbt denna dagen har gått , eller vad tycker ni ? För nån timme så hade vi ett par här som kollade på lägenheten , så nu väntar vi bara på att dom ska ge oss ett svar på om dom vill ha vår i så fall är det byte om några veckor och vi är på väg inne i city igen ... Så nu kan vi bara hoppas !

Efter det har vi bara suttit och spelat yatzy , en riktig helkväll/ dag !! haha ...

Men nu börjar en av mina favorit filmer , " En värsting till syster " ( fast 2:an är bättre ) på 5:an hörs sen !!

Kyss *


Söndag & Ledig !

God morgon !

Har redan varit på en tur till jobbet men insåg att vi inte skulle ha öppet idag .... Gissa om jag blev arg , speciellt eftersom jag kollade på mitt meddelande från min chef 2 ggr igår , och det stod att vi skulle ha öppet .... Måste ha blivit något missförstånd ! Bara så typsikt när jag är sjuk också , har knappt sovit inatt ! Men men ... Så det fick bli en lång promenad hem i kylan eftersom jag inte hade busspengar på mig och Adrians mobil var avstängd och han var inte hemma . Typiskt ....
Så om jag blir ännu sjukare nu så vet jag i alla fall varför ! Nej slut klagat !

Idag ska det tydligen komma en familj och kolla på vår lägenhet / radhus och dom bor på Davidshall så förhoppningsvis så går allting bra !! Vill så himla gärna flytta in till stan igen ... Nu har vi bott här nästan ett år och det räcker haha ... Kalla det bortskämt eller nått men jag ska aldrig mer bosätta mig utanför city igen !! ;)

Förutom det har jag ju ingen aning om vad jag ska göra eftersom planen var att jobba , ska i alla fall vila & dricka mycket te , jag hatar att vara sjuk !!

Vad ska ni göra denna underbara söndag ?

Kram


sjukt irriterad !

Just nu är jag riktigt irriterad ! Vet inte varför , jag kanske är lite extra tjurig för att jag är trött .. Men vissa människor går mig riktigt mycket på nerverna !!!!Skit, i alla fall !!!! Lägger mig nu ... God natt !!


Ny kalender , postfoto.se !



upptäckte precis att min kalender som jag har här hemma är slut nu ju ... okej jag kanske inte behöver planera så mycket haha , men jag vill ändå ha en !! Kanske ska beställa n ny ?

www.postfoto.se

Denna fick jag av mina fina vänner , med fina bilder !


Filmkväll , Harry Potter !


( jag vann såklart på yatzyn !! )

Har spenderat hela dagen på att glo på olika filmer & spelat yatsty med min mamma !! Toppen =D
Och just nu har jag laddat upp med morötter , dippa , datorn och mitt lilla block för att sätta mig i sängen och kolla på Harry Potter . Alltså en super bra lördagskväll ;)


fler nyårs bilder !
























kvällens snyggaste bild !!!





SLUT PÅ 2009 !!


still sick ...

God morgon .

Har sovit jätte länge idag , men det behövdes ! Tyvärr så har jag fortfarande feber och halsont ... Jag hoppas bara att det går över till imorgon för då ska jag jobba och det kan jag inte missa !

Så nu ska jag bara ligga i sängen och glo på film & dricka te med en värmekudde på fötterna och friskna till ! Det är bara så synd att jag ska vara kass när det är så fint väder ute . .

Så har ni några bra film tips ? Jag lär ju hinna se många filmer idag =D

Pusss *


dags att sova !

Nu är klockan kvart i elva och jag är jätte trött och har fortfarande feber så jag tycker att det är dags att krypa ner i sängen och sova ! Dessutom har mamma börjat kolla på Latinamerikanska Grammygalan och det orkar jag inte titta på ! Nu hoppas jag bara på att febern är borta när jag vaknar imorgon bitti , vill inte vara sjuk !!
Hoppas att ni har haft en mysig dag !

God natt !

Pizza.nu !



Sitter och väntar på att min pizza ska komma !! Ligger här i soffan och har feber & ont i halsen , har legat här hela dagen ! Så typiskt att det nya ¨året ska börja med att man blir sjuk . Men jag kännde av det redan igår . Tråkigt , men nu har jag en anledning att skämma bort mig själv lite med en god och fettig middag ! Syskonen fick vara med på ett hörn också , en liten nyårs middag !

Nu är det bara 30 minter kvar , hemköring är bäst !!


Nyår var underbar !

Nyår nyår nyår .... Igår hade jag verkligen jätte roligt ! Och det blev inga intriger eller bråk , så himla bra ... Det brukar alltid hända något , så det var jätte skönt !

Vi var hemma hos Johanna vid sex och då hade hon ( eller hennes mamma , hehe ) dukat upp jätte fint och maten var på spisen . Så vid sju åt vi middag , det blev : kycklingfilé , klyftpotatis m. rosmarin & parmesan , wokade grönsaker , rödvinsås och sallad ! Jätte gott var det . Bra jobbat tjejer !

Efter det satt vi ner och spelade ett frågespel som innehöll konstiga frågor som , vem är porrdrottningen ? och hur snabb är en nysning ? hahaa ... men det var i alla fall underhållande ! =D

Sen blev det mest dans och skit snack !! Vid elva sprang vi med klackar över en frostig och hal gräsmatta för att hinna med bussen så att vi skulle vara inne i stan vid tolvslaget och vi hann ! Så vid tolv var vi på Möllan ... det var så sjukt många raketer och smällare från alla håll och kanter så man visste inte vart man skulle ta vägen .. så vi sprang runt och letade efter ett " säkert " ställe , men det gick inte vi fick en smällare rakt mot oss =O Så det var droppen och då gick vi till Kb !

Ja , och där var vi resten av kvällen ! Men det var en riktigt härlig nyår ♥
























RSS 2.0