Presenter.















Titta vilka fina presenter jag fick av mamma från Turkiet ! Jag önskade mig armband för att dom gör så himla fina smycken där nere , handgjorda armband osv . Och kolla så fina dom var , är super nöjd ! & jag har fått parfym varje gång dom har varit iväg utan mig & som vanligt valde dom en super god parfym ! Dom kan min familj !!


Back to life.



Nu har jag vilat exakt hela dagen , det behövdes verkligen efter denna veckan ! Egentligen skulle vi varit hemma hos Sanna nu och festat men vi orkade verkligen inte. Kalla mig dålig men jag har festat typ dom senaste 10 -11 dagarna så jag förtjänar att stanna hemma en fredagkväll.
Snart kommer mamma & resten av min familj hem , det har verkligen varit jätte skönt att få en paus och komma bort från varandra , det är inte världens lättaste att ha bott själv och sen flytta hem. Men det ska också bli väldigt skönt , komma tillbaka till det normala + att jag slipper laga mat , tjooho !


Men jag har haft en riktigt rolig vecka , så tack för den mina fina vänner ! ♥
( vi festar väl imorgon istället ;) )

Nu ska jag i alla fall sätta på " Under Toscanas sol " en super bra " feel good film " & så ska jag äta lite torkad frukt ( det är ju lite bättre än massa godis & chips som har varit veckans meny ! )

Pusspuss ♥


Familjen kommer hem !

Hej !

Äntligen har jag vaknat till liv ! Igår satt vi bara här hemma på balkongen och njöt av den sista kvällen av vår fjortisvecka. Men det var en lugn kväll ! Sov faktiskt själv inatt också , det gick väldigt bra så jag är väldigt stolt över mig själv !

Så nu under dagen har jag städat undan , gjort mat , bäddat rent i alla sängar så att det är rent och fräscht när dom kommer hem för att kommer hem kl två i natt så dom vill väl gå och lägga sig direkt ( eller efter jag har fått mina presenter , tjoho ! Mamma sa att hon hade hittat dom perfekta presenterna till mig , spännande ! )

Men innan dom kommer hem så ska jag hem till Sanna med tjejerna och förfesta lite för att ikväll ska Björn dj:a på Bodoni så vi ska dit och stötta honom , typ !


ni ser hur fräsch jag är idag efter festande & städande ! dags att hoppa in i duschen


hemsk natt !

Fy vilken natt !

Precis när jag lyckades somna så plingar det på dörren, då var det min morbror som hade festat lite här i stan som ville sova här , klart ! Men sen kunde jag inte somna om & Penni la sig på mig och pratade i sömnen !! ahh
Och precis när jag hade somnat då välter Molly ett vattenglas rakt ner i sängen så att allting blev genomblött !
Snacka om att  jag blev arg !! Efter det så har jag sovit halv dåligt och Penni vaknade vid nio =/ !

Vi som ska ha vår sista festdag idag, hur ska jag orka det ? Jag är tröttare nu än vad jag var igår , aja får väl försöka sova middag sen!

Blllääääää !



vill vara glad & pigg !


I need to sleep .







Varför kan jag inte somna ? Jag är super trött egentligen men ändå kan jag inte somna ?
Penni ligger och andas tungt och fridfullt brevid mig , i wish i was her ... Anyhooo saknar mina partyvänner och mina sovkompisar , jag hade säkert sovit om dom var här !

Over 'n' out


I got so much love for you !







En sak som jag verkligen hatar det är att sova själv. Den första dagen jag skulle sova själv när jag hade flyttat så grät jag så att mamma fick komma och sova över första natten , lite mesigt haha men jag vet inte riktigt varför det är så ! Hela denna veckan så har jag haft mina kära kompisar här så det har varit jätte skönt. Men inatt ville alla sova hemma och vila , för vi har ju en tendens att inte ta det lugnt om alla är här. Så jag fick lite panik för några timmar sen så jag ringde Nina & sa att hon skulle komma och lämna min lilla älsklings Penni. Jag vet att den lilla varelsen inte kan göra någonting om det skulle hända något , men hennes närhet räcker för att jag ska kunna somna gott !

Så nu har vi spenderat hela kvällen på att äta en massa strunt & kolla på " Hitta Nemo " & nu har det lilla hjärtat somnat. Älskar verkligen henne !


party pics !












blää ! tequila är inte det godaste att dricka ...























Äntligen har jag fått bilderna från Maries kamera från veckan ! Som ni ser så har haft väldigt roligt !
Har så fina vänner ♥


All night long .











Ja , planen var ju att vi skulle stanna hemma och chillkröka & ta det lugnt , men det blev ju inte riktigt så vi satt här hemma till ett och sen tog en tur om Båten! Men det var så mycket folk , man kunde knappt komma fram och då kan man inte göra så mycket ! Så vi åkte tillbaka hem och drack lite öl & pratade politik haha . Så det var ju en relativt lugn kväll & vi hade lika kul som dom andra dagarna ! =)


en bild


Min killkompis & jag kl halv fyra inatt ?

tjoho jag har lyckats få en bild av Marie från igår ! Undrar hur lång tid det kommer ta för att få dom andra ;D haha .


back on track !



Nu har jag vilat ! Så himla skönt. Så nu är jag redo för kvällen även om vi ska ha en lugn sådan. Så nu ska jag sätta igång att sminka mig & tända lite ljus och göra det mysigt här !

Ha en underbar tisdagskväll !


Clubbin

Denna senaste veckan har det blivit lite mer festande än vanligt , men man får ju passa på när familjen är borta ! Även om dom flesta av mina vänner bor själva nu så är det ändå nått speciellt med att festa hemma när föräldrarna är borta , man får en liten fjortis känsla i magen - härligt !!

Igår började vi i alla fall med en lätt middag & sen satte vi oss på balkongen och drack vin, lyssna på musik och passade på att prata tjejsnack innan killarna kom. När dom kom satte vi oss i köket shottade en j*vla massa tequila & spelade " hur fan visste du det " sjukt spel !
Vid ett tog vi en taxi till Etage , vi lyckades dessutom dra med oss två killar som vi träffade på gatan ? haha ..
Men igår dansade vi bara ett tag för det var så mycket folk , lite tråkigt när man måste trängas och bli gniden mot av sliskiga killar ! Varför ska dom alltid försöka trycka sitt kön mot ens rumpa ? ahh .. aja i alla fall vi blev inte jätte långvariga där så vi tog en tur inom Mc donalds och sen promenerade vi hem till mig och efterfestade med mer tequila, vin & öl .. tror att den sista shotten togs vid sex ? haha .. Så nu mår alla TOPPEN idag !!
Men vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll !
Men vi har dom sjukaste bilderna från igår , väntar bara på att Marie ska skicka dom så att jag kan lägga upp dom .... !

Men här är i alla fall lite bilder från mobilen.


























Nu ska jag hoppa i ett iskallt bad för jag är så himla varm ! & sen ska jag vila ett tag innan vännerna kommer hit idag igen , fast idag blir det bara chillmyskrök på balkongen !

Pusspuss♥


Turn the music up !

God morgon !

Igår hade vi en otroligt seg dag ( men det kan ju vara skönt med sånna också ) , vi satt bara hemma hela kvällen och kollade på film men vi fick i för sig sällskap av Paul & Nino ett tag så då satte vi oss bara på balkongen och mös !

Men idag blir det andra puckar ! Vi ska strax ner i tvätten och sätta på några maskiner sen ska vi ut på stan och köpa lite vin & mat till ikväll. För idag är det ju måndag & då ska vi ut och dansa men innan vi gör det så ska vi äta middag & få sällskap av lite vänner som ska med ut , så det kommer bli en mysig kväll & förhoppningsvis en riktigt rolig kväll !!

Dags att sätta igång ! Pusspuss ♥

Kolla vad vi väcktes av imorse ! Min lampa trilla ner här om dagen och jag har inte orkat sätta upp den igen, men det var tydligen en perfekt leksak till Molly , galna katt !






yesterday was crazy.

Var ska jag börja ?

Hade en riktigt bra lördag igår , efter jag och Ida hade ätit middag igår så gjorde vi oss i ordning & dansade loss till Tom Jones - It's not Unusual



innan vi fick company av två killkompisar som skulle med oss ut. Igår blev det White på Slaghuset , har inte varit på den klubben innan men den var bra , kanske lite för många småungar , men dom hade bra musik så det var riktigt kul. Fick kanske i oss en två shottar för mycket men det gick ändå ! Efter det stängde tog vi taxi tillbaka till mig & gick ner till Time och köpte folköl , cider & pommes och efterfesta hos mig ! Somnade kanske vid 6 -7 ? Ähh.. vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll !

Det är så svårt att beskriva hur rolig en kväll var i ord , kanske ska filma lite mer ?

Hemma hos mig kl fem på morgonen











träffade bobby ute igår , det vet man genom att titta på bitmärket på kinden !!

men visst var det fina bilder ? haha .


Me and my best friend !



Hej !

Nu har jag och Ida haft en jätte mysig middag , vi är proppmätta nu och sitter och pratar och dricker vin. Vi ska nog ut och dansa om ett tag om vi orkar ! Men det hade varit kul . Nu ska jag inte vara allt för osocial , hoppas ni får en bra kväll !


Är hösten här ?!



Kolla vad jag upptäckte när jag skulle möta Nina idag ?! Det var hur mycket löv som helst ! Snacka om att man fick lite panikångest känsla i kroppen. Sommaren har ju precis börjat ! Jag har hunnit vara på stranden kanske 10 ggr. Det ska ju vara sommar i alla fall till skolorna börjar , inte sant ?

Hoppas bara att detta är ett falskt alarm !


My day.

Hej !

Igår njöt jag verkligen hela dagen av att jag var själv hemma ! Det var så underbart tyst & lugnt. Men vid sex fick jag lite panik så jag tog en liten runda , träffade Marie snabbt , gick förbi en killkompis på hans jobb , var hemma hos Nina & tog nått glas vin och sen gick jag till Siesta och träffade min storasyster & hennes "kille" ! Så jag hann med ganska mycket. Sen tog jag taxi hem och somnade direkt !



Idag har jag faktiskt varit med Nina på stan hela dagen , vi var med Penni på India för att hon ville göra hål i öronen , hon var så duktig , hon sa inte ett ljud ! När jag gjorde hål i mina öron grät jag nästan för att jag tyckte det gjorde så ont ! Men jag var så stolt över henne. Hon börjar bli så stor , kan inte fatta att hon ska börja i förskolan till hösten, börjar nästan gråta när jag tänker på det !
Efter jag & Nina hade lugnat våra nerver så tog vi en runda ner mot Möllan , det är ju nämligen Möllevångsfestivalen just nu. Det var redan väldigt mycket folk , en massa mat & olika stånd med smycken ,väskor och allt. Det fanns så mycket fint !





Så vi ska nog ta en runda dit ikväll & ta en öl eller nått ! Men först blir det middag & vin med Ida som äntligen är hemma efter Göteborg !! ♥


Familjen i Turkiet !

God morgon !

Nu har min kära familj åkt till Turkiet ! Dom har yrat runt och stressat, skrikit hela morgonen och nu är det knäpptyst här hemma ! Känns lite konstigt . Men nu ska jag i alla fall njuta av att det är lugnt och skönt hela dagen och sen får vi se vad som händer ikväll !

Ha en bra dag !


är fortfarande lite öm och röd , men jag är super nöjd !


Älskar min tatoo !










en osminkad & svimfärdig suvi ....
( mina armar blev jätte stora ! =( )



Jag gjorde det !

fyy vad ont det gjorde , i början var det lugnt men i slutet när han skulle göra det sista , ahhhh !
Men som tur var så fick jag världens snällaste & sötaste tatuerare . Han var från Italien men bodde i Barcelona , han är bara här och jobbar i 6 månader , så han åker hem på lördag , synd för han var riktigt duktig och noggrann. Jag är super nöjd ! Han fick världens största kram för han gjorde ett riktigt bra jobb !


22/7

Hej !

Vaknade för en stund sedan , så nu tänkte jag gå upp och käka lite frukost sen ska jag ner till tatuerings-studion som ligger här nere på gatan och kolla om dom har tid att göra min tatuering , den kommer bli sååå fin !
Efter det tänkte jag att jag skulle ta en promenad ner till min lillasysters grav och rensa , vattna blommorna och så , det var ett tag sen jag var där. Men det är inte det lättaste stället att gå till , får se om jag kanske får med mamma !

Hörs sen ♥


jag & min älskade lillasyster ♥


good music





Gud vad härlig röst killen har ! Men dom kan ju gärna skippa killen som rappar .... underbart !


Sleep tight

Hej

Jag tror att gårdagen tog ganska mycket på mig för att idag har jag verkligen inte haft någon energi överhuvudtaget. Jag har bara legat i sängen och kollat på tv , fy alltså ! Missade en varm och solig dag, men man har väl bara sig själv att skylla ? Så nu ska jag stänga av tvn och sova så att jag kan gå upp i tid och vara en människa igen !

Sov Gott ! ♥






här får ni två söta bilder på Lilo från igår när jag & josse var på stan ! är han inte underbar ? ♥


more from yesterday .













födelsedagsbarnet !




party all night long .

























Som jag sa igår så skulle vi fira Nathalies 20 års dag och det gjorde vi ! Vi hade riktigt riktigt roligt.
Vi började kvällen hemma hos Nathalie med fördrinkar , en massa tjejsnack-minnen och dans. Vid elva tiden kom limon och hämtade oss och som ni ser så hade vi riktigt roligt , vi var verkligen på topp ! och sen släppte chauffören av oss vid Båten & där dansade vi loss tills svetten rann och så kom min kära vän från Paris med sina vänner ! Så alla tjejerna var samlade ..
Vid tre blev det snabb " nattamat " på Stippes ( perfekt avslut efter en glamurös kväll ! ) och sen blev det efterfest hemma hos Julia med några killkompisar , det blev ganska vilt så jag begav mig hemåt vid halv sex imorse , haha ! Klarade inte trycket längre !

Så att som ni kanske förstår så är jag inte på  topp till 100% idag .. Men det var värt det !

Tack tjejer, speciellt Nathalie för en riktigt rolig kväll ♥


Slitage !

God morgon !

Då var det dags att vakna och hoppa upp ur sängen och gå ut på stan och köpa present ! För att igår så fyllde min lilla Nathalie 20 år , så vi ska fira henne idag hemma hos henne innan vi åker in till stan och dansar ! Kommer nog träffa många tjejkompisar som man inte har sett på länge så det ska bli riktigt kul !

Gårdagen blev i alla fall jätte lyckad , vi satt på balkongen och drack vin/öl hela kvällen, spelade spel & bara pratade innan vi gick till Etagé och dansade ! Älskar våra killkompisar för dom dansar alltid , dom går alltid loss, för att det finns inget värre och tråkigare än killarna som står vid sidan och bara glor ? haha .. aja , här kommer i alla fall några väldigt suddiga bilder från igår , kan inte säga att jag är super duktigt på att fotografera speciellt inte efter någon öl ;)


Mane & Sanna


robin'noddy'


min fru ♥


paul ville inte vara med =(

& här får ni en liten film !


Tjej-dag





Hej !

Här sitter vi på balkongen och dricker vin & väntar på att Paul & Mane ska komma ! Vi ska sitta här och ha kul innnan vi ska ut och dansa !

Idag har jag bara varit med min kusin hela dagen och haft en riktig tjej-dag jätte mysigt !

Nu blir Ida arg , hörs imorgon.puss 


Eclipse.

Hej.

Nu har jag umgåtts med min lilla kusin hela eftermiddagen, det har verkligen varit jätte mysigt !
Vi gick på bio och såg Twilight - Eclipse, det var kanske inte riktigt så bra som jag trodde att den skulle vara. Den var ganska förfinad, nästan lite för "barnvänlig" för att vara en vampyrfilm.Men killarna var ju lika snygga som i dom andra filmerna ;) !! Fast det är väl kanske också för att jag har sett " True Blood " som jag tyckte så om filmen, för att " True Blood " är riktigt bra !




You woke me up .

God morgon.
Blev väckt av att min kära Nathalie ringde mig kl nio på morgonen , en söndag ? hallå , haha ... efter det har jag små sovit hela morgonen.
Men nu ska jag resa mig upp ur sängen och köra en stund på min nya träningcykel som jag fick av Marie förra veckan och sen ska jag in i duschen och hämta min kusin på stationen.

Hörs sen ♥


so much love *

Hej !

Igår efter jag hade vaknat & ätit frukost så mötte jag upp Ida på stan. Det var kanske inte världens bästa dag att gå och shoppa men jag ville verkligen kolla en sista gång innan rean tar slut ! Jag hittade en jätte fin/söt klänning på Monki för 90 kr & sen var vi inne på Make up store och hälsa på Malin , där hittade jag en jätte fin shimmer ögonskugga, rosa & så köpte jag även en primer som gör att ögonskuggan fastnar på ett helt annat sätt och att den inte försvinner lika lätt, jätte bra !


Klänning, Monki 90 :-




min fina nya ögonskugga !

Efter vi hade varit på stan så gick jag hem och städade, lagade middag till mina kära vänner och dukade upp jätte mysigt på balkongen ! Så vi satt ute på balkongen hela kvällen och bara pratade & drack drinkar, jätte mysigt ! Men vid tolv kom min familj hem och det var dags för oss att gå till Kb ! Därefter blev det ganska snurrigt , men jag vet att det blev lite nattamat i alla fall !










mina fina vänner


sen kom min fina mamma hem ! mycket kärlek ♥

Så idag mår man ju som man förtjänar ! Idag skulle vi egentligen grillat hemma hos Sanna , men jag är alldeles för trött och känner bara för att ha en mysig hemma/film kväll. Ska hitta på så mycket nästa vecka , så man kan lika bra passa på att ta det lugnt.


Fix & Trix





Hej !

Har haft fullt upp nästan hela dagen , jag är mitt uppe i mitt rensande och fixande. Så idag har jag städat , varit med Adrian på stan , varit nere i källaren och borrat och hållt på ! Men nu är jag nästan klar , ska bara köpa några nya fina kuddar imorgon så är allt som det ska !
Oavsett om jag ska bo här ( hemma ) i veckor / månader / år till så vill jag ha ett fint rum där jag trivs ! Plus att jag tar ju med mig allt när jag flyttar så det skadar ju inte ! ( det var ganska bra dom andra ggr jag flyttade ) + att inredning och andra små projekt är min favorit sysselsättning så ... =D

Nu ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på en serie som jag har laddat ner " Keeping up with the Kardashians " ( ganska bra serie faktiskt ! ) , får sysselsätta mig med en annan serie fram tills " True Blood ", säsong 3 kommer ut.

Sov Gott ♥


Redo för en kväll í stan !







Sådär ja , nu är jag färdig och ska strax ta en taxi till Ida. Det tog lite längre tid att fixa sig idag men jag lyssnade på så bra musik så att jag var tvungen att dansa lite också ( lite för att komma i rätt stämmning *host* ) så nu är jag svettig igen ... jag ger upp ! Får väl acceptera att det kommer vara jätte svettigt nu =D



Ha en underbar onsdagkväll ! ♥


Kan inte kasta bort mina minnen !

Hej.

Sitter just nu i min säng helt genomsvettig och utmattad efter att ha städat & rensat garderoben och ALLA lådor hela dagen. Jobbigt men det behövdes ! Men jag hade svårt att kasta vissa saker, saker som man har minnen , men varför är det så egentligen ? Det är bara saker ... minnena kommer ju finnas kvar . Konstigt.

Nu ska jag i alla fall göra lite middag innan jag ska börja göra mig i ordning och åka till Ida , vi ska till Hipp ikväll. Det var faktiskt ett tag sedan vi var där så det ska bli riktigt roligt ! Älskar sommaren när det är okej att festa lite mer än vanligt !





Som detta välanvända puma-skärpet! Det köpte jag när vi gick i sjuan och det var det snyggaste jag någonsin hade sett. Älskade att det var blingbling på och jag var kär i Puma ! Jag hade det varje dag ... och nu saknar det en massa stenar , har börjat rosta och är liiite litet ! Men jag kan inte kasta det , det går bara inte !


The Box



Hej !

Det blev ingen utgång för mig ikväll , är alldeles för trött & sliten för att gå ut och festa en dag till. Lite synd eftersom det är många som ska ut ikväll ! Kanske går ut imorgon istället då =D
Så nu ska jag spendera det som är kvar av kvällen med film & en kanelsnäcka ! Ska se " The Box " som ska vara ganska sjuk/läskig & spännande. Vi får väl se .

Sov Gott ♥


Taggad.























( bilder från göteborg )


Mina vänner är mitt allt !

God morgon.

Eller god och god , man mår som man förtjänar ! Men det gör inget för igår var en rolig kväll/natt. Vi var hemma hos Ida spelade spel på engelska ( vilket är ganska svårt efter några glas ), lite dansande, det blev mycket tjejsnack & sen tog vi taxi in till stan och gick till Etagé. Vi har alltid lika kul det är därför man älskar dom !
Fast det blev kanske lite mycket !



Sen vill jag bara kommentera en sak här , jag fick en kommentar innan angående min vän och hur hon ser ut som inte var speciellt snällt. Jag förtår inte riktigt meningen med att skriva en sån sak. Vad får man ut av att skriva en sådan sak , mår man bättre i kroppen, blir man glad , är man stolt över att man sårar andra människor ?
Jag förstår det inte och jag kommer aldrig acceptera det. Mina vänner är mitt allt och ingen ska få såra dom !

Kommentera gärna , kom gärna med kritik positiv som negativ men gör det på ett bra sätt , på ett snällare sätt. Tror nog att man får ut mer av det då .
( ja, jag tog bort kommentaren därför att jag vill inte att någon ska se den )
Kram ♥


kärlek *


jag skippar solen idag !

God dag.

Detta är helt sjuk. Det är så varmt & kvavt i luften så man är klibbig oavsett om man har duschat eller inte ! Ska jag vara helt ärlig så tackade jag nej till stranden och allt som har med utomhus att göra idag på dagen för att jag klarar inte riktigt av det haha ! löjligt kanske men inte idag tack !

Men nu ska jag strax ut ändå för jag ska åka hem till Ida och äta lite & fixa mig innan vi ska ut ikväll. Jag behöver väl inte säga vart vi ska ikväll. Jag blev " övertalad " denna måndag också ! Men har också blivit lovad att vi INTE ska ut nästa måndag , får väl se hur det blir med det ? haha ..

Nu måste jag skynda mig , hörs sen ♥





så här snygg & svettig är jag just nu haha ! nej sminket är klart ska fixa resten hos ida =)


Poolparty *

Hej !

Gud , jag tror inte att ni förstår hur svettigt det har varit idag i Malmö ! 30 grader , helt sjukt ! Så idag har vi spenderat hela dagen hemma hos Emelie och badat i poolen , grillat , spelat spel & kollat på matchen ( buu att Spanien vann ! ) , så det har verkligen varit en perfekt & underbar söndag ! Vill gärna ha det såhär varje dag !!

Men mitt i allt så började det ös regna & åska hur mycket som helst, så vi skrek och gömde oss haha .. Men det var över efter en halv timme och då var det lika varmt bara fuktigare , sjukt ! Så då hoppade vi i poolen direkt igen och hoppade lite och körde vatten gympa !

Tack för en mysig dag tjejer ♥









( kommer fler bilder )

Nu ska jag krypa i säng , är super trött efter allt badande ! Och imorgon ska jag på den andra intervjun !
Sov gott ♥


Älskar fredagar !





Hej !

Idag har varit ännu en latdag så det har verkligen inte funnit någonting att skriva om förutom att det har varit super varmt och svettigt !

Nu är jag i alla fall färdig fixad och väntar på att mina kära vänner ska komma , vi ska förfesta/mysa på balkongen innan vi drar till Kb ! Det var ett tag sen man var där så det ska bli kul !

Ha en underbar kväll ! ♥

puss*


Kvällsdopp.















Hej!

Intervjun gick jätte bra och jag blev kallad till en andra intervju som är på måndag ! Så hitills har det funkat , får se vad dom säger på måndag !
Efter jag hade varit där så gick jag in till stan och köpte hårfärg så träffade jag min kära vän Lykke där inne så vi tog en liten runda tillsammans, det är inte varje dag jag träffar henne ! Längtar jätte mycket till hennes bebis kommer i oktober ,det ska bli så spännande !
Och därefter det gick jag hem till Nina och fick mina naglar fixade ( äntligen ).

Vid sex kom Emelie och hämtade upp mig och tjejerna så åkte vi till Limhamn för att fika , men så hittade vi inget mysigt ställe så vi köpte jätte god sallad på Gogo Green och åkte ner till Sibbarp och åt. Men där var alldeles för mycket äckliga små kryp ( typiskt tjejer ) så vi körde ner till Bo01/ Djuphavsbadet och badade istället i regnet. Jätte mysigt, men KALLT !


Jobbintervju

God morgon.

Igår var verkligen en av dom slappaste dagarna någonsin , haha ! Jag gjorde verkligen ingenting. Jo , jag låg och kollade på True Blood hela dagen , skit nördigt!
Aja, jag ska strax ge mig iväg , jag ska faktiskt på jobbintervju idag som min syster har fixat till mig , så vi får väl se vad dom säger och vad jag tycker !
Efter det så ska jag till stan också och köpa lite hårfärg , hade världens utväxt innan och sen klipptes den bort , så nu ska jag färga hela¨håret ljust igen =D

Önska mig lycka till ! ♥

Smsa i sömnen ?

God morgon.

Har varit uppe ett tag redan faktiskt! Somnade ganska tidigt igår efter att jag hade kollat på ett avsnitt av " True Blood ".

Inatt hände det faktiskt en ganska sjuk sak, Nathalie skickade sms till mig om vad jag skulle göra idag och jag svarade att jag kollade på film kan vi ta detta imorgon , vi får se  osv. Men jag gjorde det i sömnen. Jag såg det nu på morgonen när jag vaknade , för att jag hade nån konstig känsla i kroppen att jag hade fått ett sms inatt. Haha.

I alla fall nu ska jag faktiskt kolla klart på säsongen av " True Blood " innan jag sätter igång med städningen =( och så ska jag kolla om det finns någon tvätt-tid , jag måste måste tvätta ! Inte så roliga sysslor att göra i det fina vädret, men what to do !


Kanelsnäckor i stora lass !

Hej.

Nu har jag verkligen legat & slappat hela dagen fram tills för två timmar sen när jag satte igång och bakade kanelbullar ! & så kom mamma hem med jordgubbar så det blev en perfekt liten fika ! Nu ska jag faktiskt slappa vidare och kolla klart på säsong 1 av " True Blood " den serien var så himla bra , tror att det är en favorit !

Ha en bra kväll !


Första plåten!


kvällsfika.


Tjejkväll !

God dag.

Håret är av ! Nu är det till hakan , känns lite ovant men jag gillar det ! Ska se om jag kan ta en bra bild på det senare !

Igår hade vi en jätte trevlig tjejkväll , vi åt jätte god middag hos Ida och bara satt och pratade, det är synd att vi träffar Olivia så sällan det är så roligt när hon är med !
Efter middagen åkte vi in till stan och gick in på Etagé och dansade, det verkar som att det har blivit vår måndagsgrej , haha ! Men det var kul , det var mycket folk där för en gång skull.
Lyckades att gå ner för trapporna utan att trilla också ! Så då är det en lyckad kväll.














Hemma från stranden !

Hej !

Det blev en kort & lagom visit till stranden idag ! Men jag hann med att bada länge med Ida & Olivia , det var jätte skönt i vattnet idag !



Varför jag gick hem så tidigt var för att jag skulle hinna med att tvätta & platta håret , ska klippa kort idag ! Lite nervös .....


Mitt hat mot facebook !




(från Göteborg)

Det är så kul när folk taggar en på facebook, speciellt när det är fula bilder ? haha .. kan man inte bara få tagga dom bilderna som man tycker är fina själv ? aja , tur att man kan ta bort taggen i alla fall , annars hade jag haft 1000 fula bilder i mitt album ...


Stranden med flickorna !

God morgon.

Måste säga att det är underbart att sova i sin egen säng ! Speciellt om ingen väcker mig. Skönt.
Nu under morgonen har jag bara fixat i ordning lite picknick till stranden idag & plockat undan lite ! Så nu är jag klar och redo för stranden , ska hämta upp Olivia på vägen och sen möter vi upp Ida också. Och så kommer Sanna lite senare , nästan alla tjejer samlade ♥




Vi i ettan på gymnasiet .


Min helg !

Det första jag gjorde igår efter att ha sovit ut efter hemresan var att åka hem till Nathalie & stekte & badade i hennes pool hela dagen ! Riktigt skönt , precis vad jag behövde  & på kvällen åkte vi in till stan och åt middag på Jensen's och körde sen och hyrde film & godis och mös hemma hos henne hela kvällen !





Och idag blev vi väckta av hennes mamma & åt mysig frukost ute i trägården och sen blev det sol och bad idag igen & så fick vi sällskap av Sanna också som jag sen åkte in till stan & åt middag med !










fattar inte varför ljuset blev så konstigt ? aja ..




Liseberg - Göteborg !

Hej !

Har faktiskt varit hemma sen i fredagsnatt, men jag var alldeles för trött för att skriva! Tyvärr så slutade vår resa lite tråkigt så att det blev att jag & Hannah åkte hem på kvällen efter Liseberg , tjejer ... men men sånt händer ! Vi hade i alla fall jätte kul innan det & på Liseberg ! Vi åkte nog alla karusellerna, ja förutom barnkarusellerna ( den enda vi åkte var sagorundan , haha ! ) Vi var där i flera timmar, åkte berg o dalbanorna, Flumeride, Kanonen, Kålorado & Balder osv. Spelade på några maskiner men jag vann såklart inte , gör aldrig det ! =(
Och tur som vi hade så var det strålande sol & riktigt varmt. Annars har det alltid regnat när jag har varit där ! Så det blev några extra rundor i Kålorado & Flumeride för att man skulle få svalka av sig lite , hehe !




aw lilla Hannah fick åka Sagotåget själv ... haha !


















Uppdatering från Göteborg !

I onsdags när vi kom fram så åt vi lite mat & åkte hem till Amanda och förfestade innan vi drog till Avenyn och festade , konstigt nog så hamnade vi på ett ställe som hette Deep haha ? aja , men det var i alla fall inte som Deep i Malmö för att det var riktigt bra musik ! Vet inte riktigt när vi kom hem men det var kul att festa med tjejerna, det är inte ofta det händer !

Igår hade vi en heldag på stan jätte mysigt var det, vi var där nog hela dagen & pausade med lite lunch !
Självklart så blev det lite shopping , lite från några affärer som vi inte har i Malmö & det bästa är ju att det är rea nu också !
Efter hela dagen på stan åkte vi hem till Amanda och lagade mat tillsammans & kollade på " True Blood ", en mysig hemmakväll , vi var ju lite slitna från kvällen innan !

 

 

 

ful bild haha

Lite shopping ..











Bättre bilder kommer sen !

Nej nu sitter dom och gnäller på mig att jag måste skynda mig , vi ska till Liseberg snart , det ska bli så jäkla kul ! Får berätta lite mer sen. Pusss

RSS 2.0