I Paris

Hej !!!
Nu är vi i Paris ... Idag har vi sett Eiffeltornet & shoppat ihjäl oss ! & nu sitter vi på en fransk balkong och dricker vin hos Frans ♥ och ska snart ut och dansa !
Tyvärr så funkade inte internet så hörs när vi kommer hem ! ♥

BLOGG hej nu drar vi ! Ha det bra =D

20090808777 (MMS)

BLOGG hej nu drar vi ! Ha det bra =D


Någon som kollar på Tyra Banks show ?



Innan jag åker, sjukt ! Ni måste titta . . .
varför kan man inte få vara som man vill ?

avgör själva !

klicka sedan vidare till nästa klipp ....


Nu åker jag till Paris !


Hej !
 Nu har jag haft en mysig & trevlig morgon med ♥ !! Och enda sedan klockan tolv har jag packat om och tagit bort hur mycket som helst ! & sen har jag bara duschat , plattathåret, ätit , laddat kameran !
Så nu är jag redo för Paris ! herregud , vad spännande ! Nu är jag faktiskt lite skakig , är så jäkla flygrädd ! Men det går säkert bra, bokade om min flygstol igår så nu sitter jag brevid tjejerna också !

Så ja , snart ska jag åka ! Ni får ha det underbart för det ska vi , hihi !
Vi har gratis internet på hotellet , men frågan är om min dator tar emot det , den funkar ju inte riktigt som den ska ! Vi får se om jag bloggar varje dag eller om det blir  när jag kommer hem den 4 maj !

Btw: ha en trevlig valborg , tror att vi ska spendera vår valborg upp i Eifeltornet med champagne & basker !


Deklarera kl sju !

God morgon !

Vaknade faktiskt i ren panik när jag kom på att jag inte har deklarerat & att det ska vara inlämnat senast den 3 maj när vi inte är hemma ! Förra året gick det ju åt skogen när jag deklarerade , det hade inte kommit in osv , så jag fick inte mina pengar i tid till Turkiet , och det skulle då vara min reskassa ! Men det löste sig som vanligt , tur det !
Men nu sitter jag då klarvaken kl åtta på morgonen, vet inte när jag var uppe så här tidigt senast. Jag som ville sova så länge som möjligt så att man inte yrar runt med resfeber hela dagen , men ja jag får väl stå ut !

Tänkte i alla fall att jag skulle städa lite nu , för här är en svinstia och mamma(vi) flyttar ju i helgen så här är kartonger överallt , men jag tänkte styra upp kaoset , jag är ändå bäst på att städa !

Hörs sen ♥

 


1:a plats på jobbet idag !

Hej !

Idag har det gått jätte bra på jobbet , gillar faktiskt det nya kampanjen även om det handlar om olycksfallsförsäkringar ! Men idag låg jag etta hela dagen & det fick jag mycket beröm för eftersom det var andra dagen i rad ;)

Nu i slutet av kvällen så hade jag & Emelie kanske lite svårt för att koncentrera oss för att vi bara snackade om Paris ! Men det ska bli skönt att det blir verklighet imorgon , för nu har vi snackat om det så jäkla mycket !!






sen var jag & emelie väldigt koncentrerade ;) haha ... som glenn sa : är ni 14 igen ??

Nu ska jag faktiskt försöka att lägga mig och sova så jag orkar med morgon dagen , måste ju packa klart, tömma kameran, delklarera eftersom att sista dagen är när vi är borta, umgås med ♥ innan & en massa annat !!

Sov Gott !!


off to work !

Sådär ja , nu ska jag springa iväg till bussen så att jag kan komma till jobbet och jobba ihjäl mig !! Kul ska det bli ....... Men men en 2 dagars arbetsvecka är väl inget att klaga på !

Hörs sen ♥


1 dag kvar till Paris !

God morgon !

Whiiihoo vi åker imorgon , vilken känsla ! Jag vet att ni är lite avunsjuka , men det är ok ;) Vi ska ha så j*kla roligt ! Igår var vi hos Marie efter jobbet & åt mat på hennes ballkong och planerade lite hur vi ska ta oss till hotellet , vilken dag vi ska åka till Disney Land osv.
Jag vill åka nu !! Men bara för att dubbel kolla så sitter jag just nu i telefonkö för att fråga om planet går som det ska !! Hoppas verkligen det, annars dör vi !

Hörs sen *



haha , kolla på den skabbiga lilla söta vovven i min säng =)


2 dagar kvar till Paris !

God morgon !

Nu har jag fått sova ut , underbart! Vaknade av resfeber imorse, jag längtar ! Det är nog bara för att vi pratade så mycket om det igår, för att vi ska nämligen hem till Marie idag efter jobbet & planera vilken dag vi ska göra vad osv ... vi har ju ganska mycket vi vill göra , se Eifeltornet & allt annat , vi ska gå på Disney Land, ut & festa, shoppa ! Det kommer bli en riktigt lyckad resa ( om askmolnet inte kommer tillbaka )



Nu ska jag hoppa upp ur soffan & börja göra mig i ordning inför jobb , kanske göra lite lunch också !
Kram *


Helg uppdatering !

Oj herregud ! Har totalt glömt bort att skriva & har dessutom haft hur mycket som helst att göra !

I fredags efter jobbet mötte jag upp min kära syster och hennes vänner på Bastard  för att små-fira henne. Det var verkligen super trevligt, det blev vin , lite småplock & många intressanta samtalsämnen! Efter det gick vi till Grappa en stund för ytterligare lite vin & sen efter det blev det Kb ! Så det var en väldigt lyckad fredagkväll, men jag glömde min kamera hemma ! Typiskt . .

& igår var jag faktiskt på det igen! Planen var att jag skulle vara hemma hela dagen och packa & ta det lugnt. Men isället åkte jag hem till Nina & skulle finputsa mina naglar inför Paris , vilket jag gjorde också , men sen stannade jag kvar där så var vi nere på gården och drack kaffe i solen i 2 timmar innan vi gick upp & lagade mat med lite god dricka. Så efter middagen åkte vi in till stan & mötte upp Ninas granne Linda och så satte vi oss på Lilla Torg, Moosehead & efter det gick vi till Kb, vi hade en raggningskväll . . Gick väl sådär ? haha ... Nej, men vi dansade och hade jätte roligt på Kb & träffade en massa intressanta människor !




jag hämtade ju ut mina nya glasögon i fredags, lite dålig bild , ni får se en annan sen .






fina bilder *

Idag har jag varit på barnkalas hos min lilla kusin Johannes i Skurup. Vi fick en massa gott som min moster hade bakat, hon är grym på att baka, längtar tills hon öppnar sitt café ! Det var jätte trevligt, och kul att träffa alla men vi kunde tyvärr inte stanna så länge eftersom vi var tvunga att åka hem och packa ner mitt rum & packa väskan till Paris.
Mamma & dom kommer ju flytta till den nya lägenheten när jag är i Paris så jag var ju tvungen. Men gud vad jag är trött på att packa ner & upp hela tiden ! 4 ggr på ett år räcker .. haha , fast det är underbart att jag slipper hjälpa till !


Innan kalaset idag , åkte vi och hämtade upp Nigel som hade spelat match i Lund. 1 mål gjorde han idag. Är så stolt över honom ♥








Packningen , check √
Flytt-packningen, check √





Klar , igen !

Nu ska jag sova ! Är så himla trött, hörs imorgon !! ♥


Brillor & Sånt !

God kväll !

Sitter och degar i soffan just nu & kollar på Jims värld ! Är helt slut , det var en lång dag men sjukt rolig ! Killarna är bara för mycket ibland ;)
Innan idag ringde dom från " Brillor & Sånt " och sa att mina glasögon var klara ! Spännande, så jag ska dit & hämta dom imorgon innan jobbet , dom är så sjukt snygga ! Sen måste jag gå och köpa en j*kla plattång imorgon också , för att min är sönder ... igen !! & jag orkar inte dela med lillsyrran så ... Imorgon får man gå upp lite tidigare så man hinner med allt !

Kanske dags att gå & lägga sig , och hoppas att man vaknar upp till strålande solsken imorgon !

Kram *


Galen katt !

God morgon !

Min katt måste vara sjuk i huvudet ! Hon har sprungit upp & ner hela natten mjauat som en galning utanför allas rum , hoppat på handtagen osv . Och utöver det hade jag världens slemhosta hela natten & snorade ! Haha ... En hemsk natt !
Så jag hoppas verkligen att denna dagen blir bra !

Så nu sitter jag i soffan & glor på tv och häller i mig té och hoppas att halsont & hosta ska försvinna , är inte så bra att ha det om man jobbar med det man gör ! =/  Nej nu känner jag mig jätte negativ , positiva tankar !



hörs snart *


Regn & Hagel, nu ?

Hej !

Vilken dag , är det inte meningen att det ska börja bli sommar nu ? Istället började det ös-regna och hagla lite ! WTF ...?  Aja , idag var i alla fall en ok dag , alla börjar bli super förkylda , sega + att det fina vädret hjälpte ju inte så mycket ! Men det funkade .. Men jag hoppas på en bättre dag imorgon ! 
Idag på lunchen var jag & Glenn och åt på Subway , dom har så underbart goda mackor ! Synd att man inte tänker på att äta där oftare istället för typ Mc donalds eller nått sånt ! Det får vi ändra på !

Men jag avslutade dagen med att dela taxi med Peter hem , underbart ! Men jag tror att jag börjar bli för bekväm , jag tog taxi hem igår också ! Och 3-4 ggr förra veckan ... Detta kommer bli dyrt ! Fast inte länge till ....

För att idag fick vi veta att vi garanterat fick lägenheten i stan , och mamma ska skriva kontraktet nu i veckan ! Så dom flyttar när jag är i Paris ( om jag nu kommer iväg ) , så jag slipper hjälpa till , YES ! Är så trött på att flýtta , men det ska bli underbart att komma in till stan , vi har alltid bott där så jag fattar inte varför vi fick för oss nått annat , men nu har vi lärt oss av våra misstag ! Kommer alltid vara en city människa !! 

Nej nu ska jag krypa ner i min underbara säng & hoppas på en god natts sömn , utan sms som väcker en kl åtta ! ;)

Kram *


20 april.



Usch det känns som om jag har varit vaken i evigheter & att hela dagen har gått ! Men man ska inte klaga , idag vill & hoppas jag på att det kommer gå super bra på jobbet så jag kan V3 denna veckan , måste tjäna in alla pengar jag bara kan så det blir en stor reskassa till sommaren ! Vi har ju lite planer . .
+ att vi ska tävla lite idag ! Gjorde det igår kväll också , men jag kom tvåa , tusan !

Så vi hoppas på att jag vinner idag ;)

Hörs under dagen ! Puss *


Gillar inte att bli väckt !

Fy ! Jag blev väckt kl åtta & har inte kunnat somna om, jag som ska sova till tio så att jag är pigg hela dagen !
Aja , nu ligger jag i alla fall och väntar på min frukost , citronpasta & olivolja , flingsalt , haha ... Vi hade ingen god frukóst så det fick bli det !

Igår gick det super bra på jobbet & kul var det , hoppas det blir en sån dag idag också ! Idag ska vi alla fall gå ut på lunchen , vilket ska bli underbart , för nu är jag så trött på att äta rester och pytt i panna !

Nu får jag väl kolla min " frukost " .

Puss*


ska askmolnet stoppa oss ?

God morgon !
Orkade inte riktigt skriva igår , eller jag hade inte så mycket att skriva. Igår var bara en vanlig söndag, jobbade 12-21 och sen därefter var jag så trött så jag somnade efter 10 minuter in i min älsklingsfilm , Notting Hill !

Men nu är jag utvilad & sitter just nu och kollar på Våra bästa år och sminkar mig .. Ska strax springa upp och klä på mig. Jag får absolut inte vara försenad till jobbet idag. Vi ska få in en ny kampanj & updragsgivaren ska komma. Spännande. Det ska tydligen vara en jätte lätt & bra kampanj , vi får väl se ! Men det är i alla fall försäkringar !

För en stund sedan kollade jag i min kalender och såg att det bara är 9 dagar kvar tills vi åker till Paris , nästa onsdag !! Hoppas bara att askmolnet har försvunnit så att det inte blir inställt så att vi måste boka om eller nått sånt , för då kommer vi dö ! haha , nej men vi har sett fram emot det hur länge som helst & det ska bli så skönt att komma iväg ! Vi får hoppas på det bästa.

Nu får jag skynda mig ! Puss *


jag igår *


Mysig frukost !

God morgon. Gud vilken skön morgon vi har haft , jag sov till halv tolv. Det var längesen jag sov så länge, så nu är jag totalt utvilad ! När jag hade vaknat till gjorde jag en mysig frukost till mig, mamma & Nigel. Scones ,te & annat pålägg. Och så satte vi på en av våra favorit filmer , Dumpad ! Den blir aldrig tråkig ..




Nu ska jag bara spendera resten av dagen i soffan & bara mysa !


Pyjmasparty !

a



( ingen ville vara med på foto idag , förutom jag när jag testade Marres lös¨hår ;)

Nu är jag hemma från Marie , och är super mätt ! Vi var på hemmakväll & handlade 1,3 kg godis och en massa chips ! Sen var vi bara hemma hos Marie och kollade på film , Avatar & snackade skit. Och alla eller ja alla förutom en hade pyjamas på sig ! Mysigt ... Men det var en väldigt skön fredag , kan vara skönt att det lugnt ibland bara !
Så för en halvtimme sen ? Tog jag taxi hem ..
Men jag fattar inte varför jag alltid ska få konstiga taxigubbar ? Han satt och sjöng med till dead and gone med justin timberlake hela vägen + att bilen var typ sönder så att den hackade hela tiden ?? Undra när jag ska pricka in en normal taxigubbe ? 
Äsch ! Nu håller mina ögon på att slockna här. Hörs imorron ♥ 


Jag hjärtar min katt !!



nej men ibland känns det som att jag kommer att bli en galen katt-tant som sitter med mina 1000 katter när jag är 80 år gammal ! Men jag tycker att Molly är så söt så jag kan inte hjälpa det !! Måste lägga upp bilder på henne . Aja , i alla fall . Nu ska jag hoppa in i någon asful pyjamas innan Emelie kommer och hämtar mig. Vi ska hem till Marie , bestämde mig för det ! Och Marie vill ha " pyjamasparty " så jag går all - in !!
Hoppas ni får en mysig kväll ! ♥


16 april & planerna sprack

Hej !

idag har varit en känslomässigt omtumlande dag ! Lina kunde inte komma hit eftersom Kastrup är stängt ! Idiot aska ! är lite arg , som ni märker & pga det så är också hela helgens planer förstörda =/ .. så nu får vi se vad som händer. Sen har jag också fått reda på andra goda nyheter idag som nog kommer att leda till något bra, vi får väl se !

Men allt som allt har dagen varit jätte rolig , vi hade ett möte idag på jobbet där vi alla skulle berätta något om sig själv som ingen  annan visste , där kom det fram en massa roliga saker !

Äsch , nu är jag i alla fall hemma blev körd hem av en underbar kollega och nu funderar jag på om jag ska hem till Marie som ska ha lite tjejkväll , eller om jag ska stanna hemma och ta det lugnt ? svårt beslut .

Hörs sen ♥


Vulkanmoln ?! typiskt ...

Hej !

Idag har varit en super bra dag ! Jag vet inte varför , men det har varit en bra dag på jobbet , har fått reda på några bra nyheter osv ! Vilket kändes jätte skönt & spännande.
Men var det bara jag som tyckte att dagen gick väldigt fort .. ?

Aja imorgon är ju planen att min kära syster ska komma från Amsterdam , men frågan är ju om hennes plan kommer att gå eftersom vulkan-kaos molnet ?! Är det inte ganska typiskt , just den helgen som hon ska komma och hälsa på ? haha ... nej men jag hoppas verkligen att hon kommer !! För nu har jag ju bäddat sängen , städat , vi har bokat bord & planerat en massa annat  !

Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i min nybäddade säng och kolla på Anna Anka söker assistent eftersom jag missar alltid det ! Sov Gott *





för att vara nybörjare så tycker jag att dom blev ganska fina ! *


hihi *

Ojojoj ... ibland är livet roligt !! Kul att veta att folk läser bloggen i alla fall =)


Förväntar mig en bra dag imorgon !

God kväll !

Kom hem från jobbet för ett bra tag sedan , tog faktiskt taxi hem , va helt slut i min kropp & själ , eller huvud ! Så jag lyxade till det lite, har gjort det ganska mycket nu den senaste tiden =/ Men det ska bli ändring på det !
sen jag kom hem har jag bara ätit & druckit en smoothie, låter spännande va ?
Nej men idag har varit en ok dag på jobbet bara , vi brukar ju alltid ha roligt men idag var det jätte dålig stämmning pga några saker som har hänt & larmet gick 4 ggr ... ja det var en massa konstigheter ! Hoppas det blir bättre imorgon !!

Prata precis med min syster som är i Stockholm , lyx ! I för sig så är hon där för att jobba ( inreda butiker , suuuper kul jobb ) men hon hinner ju även med nöje ! Är lite avis ..... Men jag saknar henne =( Fast vi ska ju ses på fredag med Lina och dricka drinkar & käka ute , ska bli jätte spännande & rolig att få vara med mina storasystrar !!!! ♥ 

Nu är jag trött så det är väl lika bra att bara krypa ner i sängen och kolla på nån serie på datorn , kanske sex and the city ?

Puss *


Snabbgenomgång !

Hej !

I förregår gick jag hem från jobbet för att jag kände att jag inte hade energin till att vara där, för att det snurrande runt så mycket annat i min skalle också. Så gick gick till hm & köpte en ny kjol & tröja för att pigga upp mig själv ;) sen mötte jag upp Sanna så gick vi till Lilla Torg & tog några öl med Sebbe & hans två kompisar , Olivia kom också förbi en stund. Jag tror att vi satt där i 3,5 timme ! Älskar det , så¨himla mysigt att sitta ute på uteserveringen med filtar & ljus!
Efter det kom Leo och hämtade upp oss så åkte vi till Möllan & satte oss en stund och då kom Björn också , sen gick vi hem till Leo efter det allihopa.
Precís vad jag behövde , det var super trevligt och avkopplande !




hade inte min kamera ,så det blev mobil-bilder.



Igår var jag hos optikern. Och jag blev väldigt chockad likaså blev han , jag behöver glasögon varje dag & någon annan typ av glas ! Han såg det direkt ... Så det förklarar ju varför jag har haft ¨så ont i huvudet hela tiden ! Men han hittade i alla fall ett par perfekta glasögon till mig. Dom kommer att kosta lite , men det är värt det + att dom var super snygga !!
Efter det gick jag och Nina & käkade lunch på Lilla Bagericafét som har flyttat till Gustav , så satt vi ute i solen och åt bakadpotatis med kyckling/curry , super gott !



Efter det gick vi till Åhlens & sedan åkte vi hem till henne och byggde mina naglar , hon har ju Uv-lampa och gelé .. Skönt med fina naglar igen ..



( får väl ta en bild när dom är klara också ! )

sen köpte vi kina mat från Wong's i Limhamn , suoer gott var det ! Sen åkte jag hem =)

Snabbgenomgång !!

Nu ska jag i alla fall klä på mig & sticka till jobbet . Hörs sen ♥


12/4-10

God morgon !

Har varit vaken i hundra år , men jag har också¨hunnit med en hel del , tvätta , göra lunch , slappa ! Så nu ska jag snart springa iväg till bussen , kanske hämta upp Mary på vägen ?
Jag har i alla fall en känsla av att detta kommer att bli en bra vecka & att den kommer gå väldigt snabbt ! Vi får väl se. Lina kommer ju på fredag !! Så då ska jag Lisa & Lina gå ut och äta och sen ta henne på en uterunda !

Hörs sen ! ♥

En latdag är ok !

Gud vad jag känner mig lat ! Sen jag kom hem från Lisa idag så har jag bara legat i soffan och kollat på tv , nej okej jag ljuger, jag har även kokat världens godaste kålsoppa ( ni som känner mig ve att det är min favorit soppa och ibland får jag cravings och kokar massor ! ) haha ...
Men vid fem fick jag lite panik så då satte jag även på en maskin tvätt & tog ett långt bad ! Produktiv dag va ?
Men det är okej att ha lata dagar  också , för mig så händer det typ 1 månaden känns det som.






detta förklarar väl hur rolig kväll jag har haft =)

Men strunt i det nu , nu ska jag sova och så är det nya vecka imorgon !
Puss ♥


bättre sent än aldrig !

Anonym, 28/3-10 :

- Kan du inte berätta varför du flyttade hem igen? Känns det inte konsigt?

Svar: Jag flyttade hem igen för av olika anledningar, väldigt personliga anledningar. Jag berättar & skriver om det mesta men det är helst en sak jag skulle vilja hoppa över.
Men jag kan säga att visst har det varit en omställning igen att komma till ro , inte kunna göra vad som helst , spela hur hög musik jag vill , dra hem kompisar på efterfest ,springa naken i hela lägenheten efter man har duschat , äta vad man vill ... Ja , alla dom sakerna har varit jobbigt. Men och andra sidan jobbar jag ju hela tiden ! Jag är bara hemma på förmiddagarna då¨jag är hemma själv för dom andra jobbar & går i skolan och sen från halv tio på kvällen och då är jag alltid så trött så att jag går oftast bara och lägger mig. Så på så vis har det inte varit så jobbigt.
Men vissa dagar kan det kännas jätte jobbigt men det är bara att tänka positivt på det , jag kan spara massor med pengar , resa utan att tänka på hundra räkningar och om jag har råd , behöver inte laga mat & tvätta ( självklart hjälper jag till , men jag behöver inte ,  hehe ), Jag är inte bunden till något och det är ju bra !

Jag kan sítta och jämföra hela dagen om det är positivt eller negativt, men det är givetvis både och.
Men nu ska jag i alla fall bara tänka på mig själv och det jag vill göra ! Resa är prioritet nr 1 ! =)

Och vi börjar med Paris ! ♥


kanske lite mindre packning denna gången ?


Syster helg !

Haha , God morgon !

Denna helgen har det verkligen varit super dålig uppdatering !! Men jag har varit med min kära syster och hennes vänner hela helgen.

Men igår efter jag och Lisa hade ätit frukost så tog vi en runda in till stan och kollade lite sen gick vi och satte oss på Cafe Gustav Adolf och åt lunch med mamma och resten av syskonskaran. Jätte mysigt & varmt för solen stekte ju på riktigt mycket , vilket var underbart !

Efter det sa jag hej då till familjen och åkte till Sebbes affär ( mitt ex. ) och höll honom lite sällskap dom sista 20 minuterna innan stängning. Sen åkte vi och fikade på både Juice Bar & Moosehead och tog en promenad, jätte mysigt var det !
Men sen körde han mig hem så att jag kunde fixa till mig inför kvällen och så fort jag var klar hoppade jag in i en snabb taxi och mötte upp Sanna utanför Lisa.

Så var vi då hemma hos Lisa och förfestade med lite mousserandevin och öl ( bra kombo ) , vid tolv ? gick vi till Debaser & där efter blev det Brogatan ! Så det var mycket , men roligt !
Sen köpte även med oss en pizza med vitlök & satt i sängen och grisade oss med avsnitt av Sex and the city, charmigt va ?













kvällens bästa bild ! jag har alltid trosor över strumpbyxorna för att dom inte ska åka ner. Brukar ju ha svarta , men denna gången fick det bli rosa , för alla låg i tvätten =/





(min  arm ser ut att väga 40 kg =( )

Där var min helg ! Nu sitter jag totalt sliten i sängen och funderar på om jag ska ta en taxi hem eller vila upp mig här en stund till ? Aja vi får se . När jag kommer hem ska jag i alla fall lägga in alla bilder från helgen !

Hörs sen , kram *


Frukost serverad !

Hej !

Gud jag har inte skrivit på några dagar , men jag har bara jobbat & inget speciellt har hänt så jag hade inte så mycket att skriva ! Men nu är det äntligen helg, underbart !
Just nu ligger jag faktiskt i systers säng och slappar medans hon gör frukost , kanske ska flytta in här när man får allt serverat ? ♥
Igår var vi på Metro & drack vin med hennes vänner hela kvällen ! Super trevligt .. Älskar att vara med dom. Det blev lite bilder men jag har inte sladden med mig så jag får sätta in dom när jag kommer hem. 

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer , jag vet att min syster och dom ska ut i alla fall , men det är inte säkert jag hänger på dom , vi får väl se ! Men nu skriker hon att frukosten är klar !

Puss*









Jag & Petter


Syster & Katja


8/4-10

God morgon !

Är det bara jag som blir på jätte bra humör när det är fint väder ? Jag vill ut direkt ! Hade det inte varit för att jag ska jobba om en stund så hade jag gått ut på världens längsta runda i solskenet. Men jag får väl njuta av den lilla stunden som man får vara ute på väg till bussen osv .. =)

Nu under hela morgonen har jag gjort lunch till jobbet , duschat , kollat på tv , sminkat mig och allt ! Har hunnit med ganska mycket, men jag får en energiboost om det är fint väder !
Så om en stund bär det av till jobb som vanligt , men det är  bara imorgon också sen är det helg igen ! Tiden går så fort !
Nästa helg kommer min syster från Amsterdam ! Läskigt , jag har ju aldrig träffat henne. Så jag håller på att planera med Lisa ( min andra syster ) vad vi ska göra när hon kommer. Om vi kanske ska gå ut och äta vi tre eller om alla ska med... Men det är lite svårt att planera vad man ska göra , det känns inte som att det finns något speciellt att visa i Malmö ? Tips ?

Aja , nu ska jag väl bara ta på mig lite kläder sen ska jag springa till bussen ! Ha en bra dag ♥



Underbara solsken !

God morgon !

Ahh solen skiner och jag är jätte pigg & glad ! Älskar att vakna upp och se att det är fint väder , då blir man genast på bra humör !
Just nu sitter jagg i soffan och kollar på Våra bästa år ( som vanligt ) & har pratat med Ida en lång stund i telefonen. Det var så längesen jag träffa henne! Vi ska försöka ses till helgen.
Ska väl försöka klämma i mig lite frukost och fixa mig , måste åka in om Skånetrafiken och ladda på mitt busskort. =/ Drygt ..

Hörs sen !


äntligen hemma *

Hej !

Nu ligger jag äntligen i sängen i en super skönt over-sized tshirt ! Jag har längtat efter denna stunden hela dagen. Idag har varit en väldigt bra dag, men alla på jobbet var väldigt trötta och sega efter ledigheten ! alla hade festat hela helgen så det var väl kanske inte så konstigt. Men man blir inte piggare själv av att ens arbetskamrater sitter och gäspa hela dagen . Men allt som allt gick det super bra !

När jag kom hem satte jag mig direkt framför tvn och kollade på Cougar Town, älskar det ! Tycker att " Monica " är lika bra i denna serien ! & så åt jag lite mat till också.

Och nu är jag så trött så att jag knappt kan hålla ögonen öppna ! Så , Sov Gott ! ♥


God morgon !

Hej !

Gud vad gott jag har sovit i natt ! Jag är totalt utvilad. Men det var kanske för att jag la mig vid halv elva ? Nu har jag i alla fall spenderat hela morgonen på att kolla på Våra bästa år & käka frukost. Och  nu ska jag väl resa mig upp och klä på mig och ta bussen in till jobbet. Nu är det slut på ledigheten !
Fast jag är ju ledig snart igen , den 28 april !!


kanske ta på lite smink också ? hehe ..

molly åt också lite frukost .

sen blev hon trött , men hur pigg jag än är så vill jag stanna hemma och sova när man ser henne.


flensburg ? fler bilder ...







slut.


perfekt avslutning av ledigheten



Så här ser resten av kvällen ut för mig. Jag har precis kopplat av i ett varmt & skönt bad och nu ska jag krypa ner i sängen med en massa tidningar, chips & en super bra film , jag älskar Top Gun !

Sov Gott ! ♥

Söta lilla kusin.



Ja, just det ! Precis när jag kom hem från Lund så var vår lilla kusin hemma hos oss. Elliot, han är så söt , man blir lika kär i honom varje gång man ser honom ! ♥


Roadtrip med tjejerna.

Idag vid två efter turen till Net on net & Ford så åkte jag och mötte upp Marie , Johanna och Emelie för att dom hade bestämt att vi skulle åka på äventyr ! Ingen visste vart vi skulle , men vi skulle bara åka någonstans. Men vi hamnade i Lund , exotiskt va ?
Eftersom det är påsk så var det stängt överallt så gick vi på en liten promenad , tog en sväng in i den fina domkyrkan & åt lite på Mc donalds ! Men det var en fin liten tur... kul att bara åka iväg till en annan stad & få lite omväxling !









vi tände ljus för våra nära & kära. ♥

Sen gick vi ner vid gravarna .... Kanske inte lika roande



dags att åka hem ?

( kommer fler bilder , men jag fattar ingenting när det gäller funktionerna på den nya kameran =/ därav kvalitén )


Ny kamera !

Hej !

Igår spenderade jag hela kvällen med min mamma istället. Ingen av oss orkade egentligen gå ut , vi börjar bli gammla , kan inte festa hur mycket som helst! Så jag och mamma gick till macken och handlade lite gott , och sen kollade vi på SATC , men jag somnade i mitten ! Jag var totalt slut.

Imorse kl tio kom Adrian och hämtade mig så åkte vi till Netonnet för att byta min kamera som har krånglat lite med batterierna, men när vi var där hittade jag en annan kamera , som är bättre och snyggare som jag köpte istället. Den var lite dyrare men det var det värt !

Det blev en: Nikon Coolpix L110 , super bra och liten !



Efter vi hade fixat kameran så åkte jag och Adrian och kollade på bilar , han ska byta bil ...
igen ! Men den han ska byta till är mycket finare. Men sen hittade jag givetvis min drömbil , eller det är egentligen bmw x5 , men denna hade varit en perfekt första bil + lite flashig !






Sherlock Holmes.

Hej !

Nu har vi kommit hem från en jätte trevlig & god påskmiddag hos Adrians föräldrar ! Michaela lagar så underbart god mat & varje gång man ska dit så förbereder jag mig på att jag ska äta hur mycket som helst. Men jag lyckas aldrig, jag tror att jag äter för fort bara för att jag tycker att det är så gott !

Men nu är vi i alla fall hemma & vi är så mätta så att jag och mamma har lagt oss i varsin soffa och degat ut oss framför filmen Sherlock Holmes , tycker dock inte att den verkar vara så bra ! Dom slåss hela tiden , och en massa slowmotion ! Känns som att det är mer en " killfilm "än en tjejfilm . . .



Men nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning , ska träffa tjejerna på ett glas vin på Möllan ikväll ! Mysigt , får ju passa på nu när man är ledig i några dagar , sen är det bara dags för jobb igen !


Babel med syster

Hej !

Igår spenderade jag heela min dag på att städa och rensa ut saker som skulle slängas, säljas , jaa allt ! Så det var väl lite därför jag inte skrev ! Men det var skönt att få iväg det också !

Senare på kvällen fick jag ett meddelande av Tessan som ville gå på bio och se Shutter Island, så jag, hon och Robin åkte och såg den. Fy vilken psykiskt störd film ! haha .. man visste inte vad man skulle tro , och under en period så trodde man att man var lite störd själv. Väldigt invecklad film ! Jag & Theres gick därifrån lite fundersamma ! Fast det är en film som alla borde se.



Efter filmen ringde min älskade syster som äntligen har kommit hem från Trinidad och ville att jag skulle möta upp henne och hennes vänner på Metro på ett glas vin, så jag åkte dit & tog ett glas vin och hade jätte trevligt med hennes vänner. Sen efter det gick vi till Babel & drack en massa goda drinkar och dansade loss tills dom stängde. Det var riktigt roligt ! Efter det så skulle vi dra till Brogatan med två killar som träffade där men det var stängt så vi gick hem till henne och lågi sängen och snackade jätte länge.
Så jag hade en jätte mysig kväll med storasyster ♥



Och nu är jag hemma igen & ska hoppa in i duschen för att vi ska strax iväg till Adrians föräldrar och äta påskmiddag !

Kram *


Strandpromenad *

Hej !

Jag kom precis hem efter några timmars promenad med mamma, Adrian & Iso. Jätte mysigt  var det. Först så var vi nere på hundrastplatsen så att Iso kunde springa av sig lite. Efter det åkte vi till småbåtshamnen & åt glass och tillsist åkte vi till campingen så att jag & mamma kunde få övningsköra ! Älskar att köra bil. Och det gick givetvis sjukt bra för mig ! Så vi har haft en jätte mysig dag ♥

























jätte kallt .. det blåste extremt mycket där ute !









& nu ska jag bara vänta på maten , sen efter jag har ätit ska jag till parken & möta upp Marie , Sanna , Emelie & alla andra som ska dit och grilla. Jag orkar inte ta med mig en massa , så jag ska bara dit och umgås. Mysigt !

Sen ikväll vet jag inte om jag ska med Josefine till Banken igen eller om jag bara ska ta det lugnt & vara hemma ... Vi får se vad jag orkar .

Puss *


En vanlig natt på kb ?

Hej !

Har inte skrivit på några dagar. I onsdags gick jag hem lite tidigare från jobbet för att jag mådde jätte illa! Så jag låg bara i soffan med mamma och kollade på tv hela kvällen.. Lite tråkigt.

Men igår gick jag till jobbet & tog min vistdelning , igen . Underbart. Sen fick jag också en biobiljett. + att vi fick nöjet att skratta åt våra teamleaders som klädde ut sig till påskkärringar för att vi vann en tävling !


haha .. ♥

Nog om det , igår när vi tog bussen hem från jobb så var det en kvinna som svimmade också , så att det var jätte läskigt , för att hon vaknade knappt upp och kunde inte resa sig, så dom var tvungna att ringa ambulansen. Så det var lite läskigt faktiskt.


när jag kom hem hem fick vi leta efter våra påskägg , jag hittade alla tre ! ( ja jag letar & får påskägg fortfarande )

När jag kom hem så skyndade jag mig på kläderna och åkte hem till Marie & drack lite vin med Sanna & Emelie. Sen gick vi till Golden & drack lite , såg en jätte snygg kille som jag och Marie tjafsade om. Sen gick vi hem till Maries barndomskompis och shottade Tequila innan vi gick till KB. Vi tänkte att det skulle vara en valig kväll så att det var massa rastadudes som flummade runt ! Haha .. Men det var faktiskt roligt. Och fan vad vi vid tre började dom spela  reaggeton , riktigt roligt !
Sen skulle vi på efterfest , men sen blev det inte så , så vi gick och handlade kebab, som min taxichaffis tvingade mig att kasta ut för att den luktade för mycket vitlök , hahaha !


super snygga sanna ♥




ja ...








fy fan ...




haha ... emelie petar marie i örat =D






random kille ?







dags att gå hem ...


RSS 2.0