Framme i götet !

Hej !

Nu är vi framme i Göteborg , vi har hunnit äta, köpa lite dricka till ikväll & nu är vi hemma hos Amanda som bor precis vid Liseberg , lyx !
Nu ska vi börja göra oss i ordning inför kvällen, Göteborg får akta sig idag för att vi är på riktigt party humör !

Hörs imorgon! ♥


Mot Göteborg !

God morgon !

Nu är jag färdig duschad, sminkad , packad & har kollat facebook ! Så snart är det dags för mig att möta upp Hannah. Men innan vi åker så ska vi äta frukost på Lilla Torg, mysigt !

( Denna gången kommer jag ha tillgång till data , underbart ! )


Här har ni min snygga lillebror ! En viss anonym ville se fler bilder på hans hår =) Det ska egentligen vara plattat !


Sådär ja , nu är det dags för mig att dra ! Hörs när jag kommer fram i Göteborg. Puss ♥


Organiserad packning !

Sen jag kom hem från stranden har jag städat , packat & tagit en stor kalldusch ! Så nu är jag redo och klar inför imorgon. Det ska bli så skönt att komma iväg igen & så kul att vara med mina kära tjejer ! Redan imorgon kväll ska vi ut och festa i Göteborg så det ska bli riktigt kul !


såhär ser en välplanderad och organiserad packning ut ! *STOLT*

Nu ska jag sätta mig i sängen , äta jordgubbar m. mjölk & sätta på en film ( kommer säkert somna , är helt slut )

God natt ! ♥


Ännu en dag i solen.

Hej !

Idag har jag haft ännu en underbar dag på stranden , jag vet inte exakt hur varmt det var men det var mycket varmare idag ! Vi var där redan vid elva och åt jätte god lunch och sen låg vi bara i solen hela dagen & då och då hoppade vi i vattnet ! Kommer sakna mina tjejer jätte mycket när jag är borta !






jag & ida skulle bada första gången idag !




söta ida !




haha , sanna var jätte snygg idag ! bakis & solbränd ;)


min lillebror och hans kompisar kom och hängde vid oss , inte ofta det händer !




En perfekt sommardag


































Som ni ser så har jag haft världens mysigaste dag på stranden med mina fina vänner ! Vi har verkligen varit där hela dagen. Vi har badat , eller jag doppa mig till magen , men Sanna & Ida badade på riktigt och vi har ätit gott ( vi grillade ), lyssnade på bra musik & så har vi umgåtts med våra kära killkompisar från högstadiet ! Precis som förr ...
Älskar det !
 
Men nu är jag helt slut så det är dags att sova så att jag orkar med ännu en dag på stranden imorgon ! Sov gott ♥


Stranden hela dagen !

Tror inte att tvätta kl åtta på morgonen är min grej ! Men nu är det i alla fall gjort. Och nu ska jag strax iväg till stranden med Ida , Sanna kommer lite senare för att hon inte orkar gå upp tidigt , haha !

Ha en underbar dag !


27/6

Hej !

Idag har jag haft en riktígt slapp dag, jag har verkligen inte gjort någonting förutom att jag cyklade hem till Nina en stund nu på kvällen & satt på gården med hennes grannar och fikade & snackade en massa skit. Det var i och för sig jätte mysigt men annars har jag inte gjort nått vettigt ! Men det kan väl vara skönt med sånna dagar också !
Imorgon ska jag upp tidigt som f*n ska tvätta kläder kl åtta , har inte tvättat nått sen innan Göteborg & jag måste ju ha rena kläder till på onsdag ! Sen ska jag , Sanna & Ida sticka ner till stranden om det är fint väder ! Hoppas verkligen det , för då ska vi hänga där hela dagen & bada !





Sov Gott !


Göteborg på onsdag !



( jag har faktiskt lyckats komma iväg på några resor med vänner , det är alltid lika kul ! Vi har varit i Turkiet, Paris, Madrid , Stockholm ett x antal ggr & lika så Göteborg =) & hoppas på många fler )

Nu har jag precis bokat biljetter till Göteborg till mig & min kära vän Hannah ! Vi åker redan på onsdag & kommer hem på lördagen. Vi orkade inte vänta, haha. Det ska bli så jäkla roligt ! Vi kommer att bo hos vår barndomskompis Amanda som precis har flyttat till Göteborg. Vi tre lekte alltid när vi var små & vi har lyckats hålla kontakten och det ska bli så kul att vara med dom samtidigt , inte ofta det händer !!
+ att jag ÄLSKAR Göteborg !


Lite fler midsommarbilder !








Vaknat upp ur min midsommarkoma .

Äntligen har jag börjat vakna till liv igen. Blev jätte trött & en aning bakis ! Men nu är allt ok igen , haha , tänkte få i mig lite mat också ! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det verkar som att dom flesta ska ut ? dagen efter midsommar ... får väl se om jag orkar det !

Puss ♥


Min midsommar.

God morgon !

Kom hem precis från allt midsommarfirande , stannade kvar hos Sanna inatt !
Midsommaren blev jätte lyckad ! Vi åt jätte god middag hemma hos Sanna & Björn som Sanna hade gjort & sen körde vi lite lekar & så kom Paul & Manne och gjorde oss sällskap ! Vid elva tog jag , Paul & Manne taxi hem till Nina och där blev det snapsvisor & mycket skit snack , lite tjafs men inget man inte klara av och sen åkte vi tillbaka till Sanna där det blev lite mer festande innan vi bäddade ner oss i bäddsoffan ! Jag tycker att det var en mysig , rolig & inte allt för dramatisk kväll ! Älskar verkligen mina fina vänner ! ♥


jag igår.


















midsommar-sminkningen klar !

God morgon , kanske lite sent att säga det nu men jag gick upp ganska sent & nu är jag nyduschad & sminkad och ska strax sätta igång med håret ! Tänkte att jag skulle gå till Sanna lite tidigare och försöka hjälpa henne ( lite svårt med kryckan ) Men först ska jag äta frukost !








Shopping inför midsommar !

God kväll !

Vilken underbar dag det har varit ! Vilket väder , det har varit jätte varmt & skönt. Hoppas bara det håller sig till imorgon !
Vid två idag mötte jag upp min moster & mina kusiner vid triangeln ( det tog mig ca 20 minuter att hoppa dit , haha ) så åt vi lunch och sen gick vi och shoppade lite ! Min äldsta kusin, Lina ( hon är 15 år ) och det är så kul att gå på stan med henne , för hon vill alltid veta vad jag tycker är fint och kolla på vad jag handlar och vill att jag ska övertala min moster att gå med på att hon ska få köpa vissa saker osv, gulligt !
Så jag köpte en midsommarklänning , underkläder, strumpbyxor , örhängen & nagellack , och en liten present till lilla Lina ! ♥

Efter jag hade varit på stan med dom så åt jag & Marie middag hemma hos Sanna, mysigt ! Så nu ska jag gå & lägga mig så att jag är pigg & glad imorgon ! Puss




Midsommarklänning !?

God morgon !

Igår var jag hemma hela dagen fram till kl sju och latade mig ! Vid sju hoppade jag ner till Möllan och mötte upp min syster & Petter så satte vi oss på Volym & åt lite tapas & drack ett glas vin. Men sen skulle dom vidare på nått event och jag hoppade hem , så det blev en väldigt lugn dag igår , skönt !

Nu så ska jag göra mig i ordning och gå ner till stan och möta upp mina kusiner och se om jag hittar nån klänning till imorgon ( det är ju midsommar kom jag på ) och fika med dom , mysigt !

Pusss ♥



Hoppas att jag hittar en lika fin midsommarklänning !!


Bilder från Göteborg !


























































































utekväll-kryckor-utekväll

Hej !!

Har inte skrivit för att det har varit ganska mycket nu sen jag kom hem från Göteborg.

Jag gick ju ut med tjejerna när jag kom hem , vi satte oss på Bobs och satt där hela kvällen och drack öl ( 2 st ) på uteserveringen ( underbart )  & så planerade vi vad vi ska göra i sommar & det blir i alla fall en helg i Göteborg, ska bli så kul !
Efter Bobs så tog jag, Sanna & Ida en taxi till Etagé , vi tänkte att vi skulle gå ut och dansa lite !













 

Dom kan verkligen aldrig stava mitt namn rätt ....... ! & denna gången bokstaverade jag till och med det .

Men tyvärr så hann vi inte vara där så länge ... Det var så himla halt i trappan & jag flög hela vägen ner och skadade min höft och smällde sönder mitt glas i huvudet ! Svimmade av i nån sekund tror jag , så tjejerna & en annan kille fick hjälpa mig ner & så tog dom mig till akuten ... så mycket för en rolig utekväll ! haha ... Fest Misslyckande 2 !
(
& nej jag var inte full , det var bara halt som tusan ! )

Så nu är det kryckor som gäller !


( bjuder på den ! )

Så hela dagen igår låg jag i sängen & knaprade alvedon. Inte förrän vid sju orkade jag resa mig, och då fixade jag mig bara lite snabbt & gick ( hoppade ) iväg till Kb för att Beenie Man skulle spela & det kunde jag bara inte missa , så jag gick dit med Josse ! Och det är jag glad över att jag gjorde , fan vad bra han var !


jag ( ni ser hur pigg jag var ! ) & kassoma
























Efter konserten så kom Burim & hans kompis och hämtade oss , så åkte vi till Segevångsbadet & doppade fötterna , vet inte riktigt vad meningen var , men skönt var det !











Haha . Sen var det slut på kvällen !

Så det har ju varit väldigt intensiva dagar den senaste veckan om man säger så ! Så nu ska jag bara ligga och vila min kära höft & se om jag orkar göra någonting lite senare ♥


Hemma från Göteborg !

Hej !

Då var man hemma från Göteborg ! Det var roligt & jobbigt , precis som det ska vara. Vi jobbade ca 16 timmar varje dag & fick 6-7 timmar sömn som högst ! Så man blev ju segare för varje dag som gick. ( sen hjälpte det kanske inte jätte mycket att vi drack cider efter varje arbetsdag =/  Men vi jobbar med så härligt roliga människor som gör en på bra humör när man är redo att falla ihop! & vi hade jätte trevliga & duktiga volontärer som hjälpte oss när vi var som tröttast & hade ont i fötterna.

Men det var i alla fall väldigt roligt ! & många bra band ( faktiskt lite chockad ! ) Dead by April , Takida , The Sounds, 30 seconds to mars osv !



Så jag är nöjd med detta årets festival !

Men vi hade ett litet misslyckande på resan ..



Vårt party försök :
& igår sista kvällen så bestämde jag & Malin att vi skulle dra ut till ett ställe som heter Parken ( el Park-lane ) så vi " fixade oss " & åkte dit med en taxi som hade storbildsskärm därbak & så fick man välja sin egen musik & kom i riktig party-stämmning ... så när vi kommer fram så är det stängt ! & jag hade glömt min mobil på hotellet så vi kunde inte ringa till volontärerna som vi skulle ut med ... så vi fick ta samma taxi tillbaka till hotellet & dricka lite cider där istället. Men det var ju ett bra försök för att komma ut i Göteborg ... haha !

 



Kommer fler bilder imorgon !

( nu ska jag fixa mig & dra ut med tjejerna , har saknat dom ! )


6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D72...

6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D724C2D4F4D495A4E303000


8806266170706C69636174696F6E2F766E642E7761...

8806266170706C69636174696F6E2F766E642E7761702E6D6D732D6D65737361676500AF84B486C3958C82986D724C2D4F4D495A4E303040008D908918802B34363730393632363234302F545950453D504C4D4E008A808E01018805810303F47F83687474703A2F2F3231372E3137342E36372E3232303A38302F736572766C


Göteborg here we come !

Nu ska jag sticka iväg & möta upp Olivia innan vi ska till Kb & åka till Göteborg ! Har varit så stressad idag ( fixat naglarna och packat klart ! ) så det ska bli så skönt att äntligen komma iväg !!

ha det så bra , tror inte att det kommer att finnas tillgång till data så det får bli mobil-blogga !

pusssss ♥

Tja

201006141382 (MMS)

Tja


Härliga minnen !



Var inne på YouTube precis , har ju ett konto där ( haha ) i alla fall så kollade jag på mina videos .. Denna är från när jag & min fd. bästis Anna var på Chris Brown konserten i Köpenhamn förra året ! Jag fick det i födelsedagspresent ( typ den bästa jag fått ) & vi var helt galna i Chris Brown då. Och vi stod 2-3 meter från scenen , underbart !!!


& här är mina tjejer !


Molly ville också säga god natt ... !







hihi ♥


God natt !

Färdig packad ! Det är svårt att välja vad man ska ha med sig , vet ju inte om det blir fint eller fult väder, kallt/varmt, hur mycket "egen" tid vi kommer få detta året , så jag tar med mig lite av varje !



Sen tog jag ett underbart skönt bad !



Nu ska jag sova , är super trött , va uppe åtta imorse även om jag la mig kl fyra !
Sov Gott ♥


nytt i garderoben !

Innan mamma och jag gick och åt så tog vi en kort runda på stan och handla lite saker ..




super gullig topp !!




jeanstights , kan aldrig få nog av dom


en svart vanlig basic långärmad tröja


Mysig middag med mamma !

Hej !

Har precis kommit hem efter en mysig middag på Gränden tillsammans med mamma. Åt jätte gott kycklingspett ( som Mattias faktiskt hade gjort , glömde att han jobbar där , haha ) Det var lite kyligt så därför blev det inte världens längsta middag , men det var ändå mysig ! Inte ofta vi gör något tillsammans ♥








kan inte hjälpa det ...


men min katt är världens sötaste , kalla mig galen katt-tant osv, men kolla var jag hittade henne precis ! Och så mjauade hon lite sött ! ♥


Syskonen iväg !



Nu har mina syskon åkt till Stockholm , var uppe med dom redan kl åtta & umgicks lite med dom ! Nu kommer jag inte se dom på en vecka :'( & imorgon åker jag !
Så nu ska jag packa lite , sen ska jag fixa lite saker innan jag möter mamma , vi ska äta middag på Gränden ikväll , mysigt !


Etagé

Vad ska jag säga , jag älskar mina vänner !!

Fan vad kul vi hade igår ! Det är helt sjukt . Vi var hemma hos Sanna & drack vin och bara dansa loss till musik från 7,8 & 9 , finns ingen bättre musik än den musiken ! + att vi hade en makeover på Ida , löshår, linser & sminkad ! Skit kul va det , så snygg hon blev

I alla fall vid ett ? Tog vi taxi till Etagé , där var inte jätte mycket folk men det var kul ! Men vi hade kul ändå , dansa & så lurade Sanna & Ida i mig en tequila-shot ( dom tog vatten ? hahaha fick jag veta sen , sjuka ! ) jag som hatar tequila !!!
Klockan tre bytte jag skor & så tog vi taxi hem.

tack för en jätte trevlig dag & kväll/ natt (hela dagen ) tjejer !! ♥
















































lite full ??


Nu drar vi ut !!!
















Varför mår man bra av shopping ?

Nu har jag precis kommit hem efter en mysig dag på stan ! Jag & Sanna mötte upp Ida , Fia & Malin vid Espresso House och fikade & efter det gick vi en lång runda på stan & alla fick köpt sig nått nytt !

Men jag fattar inte varför jag blir så himla glad varje gång jag köper nått , vi gick och disskuterade det innan. Man kommer på ursäkter hela tiden om varför man ska få köpa nått nytt , " men det är en liten belöning för att jag var så duktig att tvätta innan " precis som att det inte är en självklarhet !  Eller ,  " jag känner mig lite nere " Men det är väl nog för att man inte ska få ångest över pengarna man lägger ut ;)

Aja , jag köpte i alla fall ett par shorts , en svart tunn klänning & en cykel-korg , vilket var mitt bästa köp !!


Men en spännande sak idag var att Malin har fixat sina läppar , satt i lite restylane !
Jätte snyggt , liiite svullet :P Men det passar henne .


Hon hade lite svårt att skratta den stackars lilla apan , men det går över !







Lite svårt att fotografera en sån klänning , men ni får väl se sen !



ska belöna mig själv på stan ...

Pust *

Nu är jag klar ! Vi hade mycket tvätt men nu är allt klart & jag känner mig jätte duktig ! Så nu ska jag ut på stan och belöna mig själv och sen träffa Fia , Malin , Sanna & Ida på en fika !! Mysigt , hörs sen ♥




Tvätta kl åtta på morgonen *

God morgon !

Idag är jag på mycket bättre humör ! Var uppe kl åtta och har varit nere en vända i tvättstugan och det är snart dags att gå ner igen, känner mig som världens bästa dotter/syster nu ! Imorgon ska mina syskon åka till Stockholm så dom behöver ju lite rena kläder med sig & jag åker på onsdag , så !

Vid två idag ska jag träffa Sanna så ska vi gå en runda på stan & möta upp Ida & fika lite , kanske att killarna kommer förbi också ! Sen måste jag packa lite , göra en checklista !!

( Längtar till Göteborg , vi kommer ha såå roligt ! )

Tvättstugan nästa !


Argargarg...

God natt !

Detta har varit världens sämsta dag , så nu ska jag lägga mig och sura lite till. Haha . Sov Gott ! ♥


I feel sorry for myself ..

God morgon !

Spenderade nästan hela dagen i sängen igår , får väl skylla mig själv ! Men vid sju cyklade jag och mötte upp Nina så gick vi och handlade lite mat och gick hem till henne, så fixade jag till mina naglar , vi kollade på fotboll en stund ( för hennes kompis Micke kom förbi & han kunde bara inte missa den ) & sen kollade vi på filmen " Precious " ( alla borde se den , den är riktigt bra ) innan vi gick o la oss .. Så det var en lugn dag/kväll , orkade inte så mycket mer !

Men nu när jag skulle cykla hem så hoppade min kedja av mitt i farten på Gustav !!! Jag tänkte bara oh oh .. det är kört och sen flög jag av min cykel ! Pinsamt ... sen fick jag halta hem resten av vägen ! Så jag har haft en bra start på dagen ;)
Så nu ska jag gå och beklaga mig lite för mamma och äta frukost , sen hoppas jag att Adrian kommer och lagar min cykel , jag använder ju den varje dag !!!


Jag har så fina vänner !

Gud vilken rolig kväll vi hade igår !

Jag hade Ida , Paul & Micke ( sanna en stund ) över vid åtta tiden så satt vi och spela " hur fan visste du det " & drack vin , älskar det spelet det är så sjuka frågor ! Vi har alltid så roligt när vi ses ! Sen satt vi och pratade på balkongen fram tills mamma ( tillbaka till högstadiet )kom hem , då gick vi in på mitt rum och dansa ( i mitt extremt lilla rum )... haha det bästa var att killarna också dansa !
& efter det gick vi över gatan till Kb och fortsatte där inne med shots & öl .........







där har ni resultatet , as dåliga bilder , fula bilder & en massa hat ( kärlek )

Nu är jag ganska bakis & tror att jag ska krypa ner i sängen och ligga i fosterställning ett tag till !

Puss *


Resa i sommar ?





Har legat i min säng hela dagen och latat mig. Har bara lyssnat på massa musik från 7-9 , älskar nästan den musiken mer än all ny musik som kommer ut idag. Det kanske är för att man har en massa minnen till alla låtarna ?

Men jag har funderat på om man kanske ska ta sina skattepengar till en solsemester i en vecka ? Speciellt när det är så fult väder hela tiden. Det hade varit underbart , att bara få ligga i poolen med en god drink hela dagen , äta en massa god mat och åka på utflykter och träffa en massa nya människor !
Ska kolla runt och se om jag hittar något !

Men först ut är att åka till Göteborg och jobba sen kanske det blir en solsemester. Vem vet om farbror svarar på mitt mail kanske det blir USA under en längre period ?! New York hade inte varit fel .... Men en sak i taget !


fler pics
















Älskar mina tjejer *

Hemma !
 
Har haft en jätte mysig kväll med tjejerna ! Saknar dom jätte mycket när jag inte träffar dom varje dag längre !! Men vi åt god mat , drack lite vin & hade musik-tävlingar: vem som kunde gissa rätt låt , kunde nästa mening i låten osv .. fast jag vann inte ( såklart ) , dessutom är jag en extremt dålig förlorare så jag blir bara arg !
& så fick jag prata av mig , super ! Sen fick vi övat på " Single Ladies dansen " , som vi ska tävla om vem som kan den bäst nästa gång ;D

Men nu är jag helt slut , vaknade hundra ggr inatt så jag hoppas att jag kan sova ostört inatt !

Sov Gott !

( Kom på innan idag också att vi; jag , fia , malin & olivia åker till göteborg och jobbar i 5 dagar på onsdag , det ska bli så himla kul , längtar ! )




fresh


Tjejmiddag, äntligen !

Hej !!

Nu är jag hemma igen och ska strax iväg igen , ska hem till Sanna på tjejmiddag ! Det känns som att det var hundra år sen jag träffade Sanna, Marie & Emelie !!! Så det ska bli jätte kul och om jag får gissa rätt så har vi ganska mycket att prata om !
Dags att klä på sig & packa ner vinflaskan , ikväll ska det bli en riktig tjejkvälll ! Mucho LOVE ♥


Torsdag .. !

Nu har jag städat , bäddat & duschat och allt ! Så nu ska jag dra till Nina en stund och fika , ta det lugnt ! Och sen ska jag ner till gymmet & träna lite fettförbränning i en timme !

Hejdå !


Hannahs student !

Vilken lyckad student ! Det var jätte kul att få träffa alla vänner från förr, det är så många man inte har sett på 5-6 år om inte mer , så att det fanns ju en hel del att prata om ! Dom hade underbart god mat & en massa dricka. Hannahs pappa och mamma höll ett jätte fint tal som fick henne och alla andra och gråta , typiskt ! Men det blev många skratt & gammla minnen ! & det var en himla tur med vädret , det kom några droppar men inget mer !

Så tack Hannah för en rolig kväll ! ♥




Hannah bröt mot alla " student-regler ", hon hade inte den vita mössan eller klänningen ! Men hon var fin ändå =)


Adde höll tal !



Sen försökte vi att få en bra bild på oss tre , men det gick bara inte !!





 








Fast även om det var super roligt så drog jag mig hem vid elva för att mysa med ♥ , fast dom andra gick ut och festade loss !

( kommer fler bilder )


Skatteshopping !



 







Har varit på stan hela dagen ! Shoppade lite för dom underbara skattepengarna =D Nu har jag as bRåttom till studenten ! PUSSS *


Ibland måste man ha tråkiga dagar !

God kväll !

Vilken slapp dag det har varit idag ! Jag gick till Nina och åt lite lunch och fick mina naglar fixade ! Det är typ allt jag har gjort !  Kul ... Haha .

Men imorgon ska jag träffa Nina i stan och gå lite ärenden & sen ska jag sticka till gymmet och köra lite fettförbränning & sen ska jag på studentfest hos min kära barndomskompis Hannah, det ska verkligen bli jätte roligt !! Sä det blir en lite mer fartfylld dag imorgon !







Nu blir det bara en film & sen hoppas på att jag kan sova gott i natt !


Dålig natt !

Vilken natt , jag blir galen !
Jag vaknade upp vid halv fyra av att jag mådde jätte dåligt och det kilade på hela kroppen ( har ingen aning om varför ) men jag kunde i alla fall inte somna om , jag sov i 5 minuter vaknade , var tvungen att gå på toaletten osv och så höll det på, inte förrän kl sju somnade jag ordentligt igen  !!

Men nu har jag fått sova ut i alla fall ! Nu har jag precis ätit frukost och sen ska jag promenera bort hem till Nina och fika .

Puss *


Sex and the city 2

Jag förstår inte riktigt hur den filmen kan ha fått så dålig kritik !? Visst det var inte lika mycket sex och drama som innan men den var rolig , underbara kläder , snygga killar, glitter & glamour och man fick ett lyckorus i kroppen ! Jag älskade den ..

Innan filmen kom Malin & Fia och hämtade mig så gick vi till Lilla Torg/ Fridays och tog ett glas cider & lite hot wings !

Ett perfekt avslut på denna otroligt sega dag !! =D Nu ska jag gå lägga mig & drömma mig bort till Abu Dahbi !






Omotiverad träning !

Hej !

Något vettigt har jag faktiskt gjort idag ! Jag gick ner till gymmet och powerwalkade och efter 20 minuter kom Josefine & tränade med mig ! Så då tränade vi lite armar & ben och fettförbränning , men jag måste säga att jag var riktigt omotiverad , var irriterad & trött av det här dumma vädret !



Men jag var i alla fall där !

Nu ska jag äta lite middag & ta det lite lugnt innan Malin kommer och hämtar mig , hon har bokat biljetter till STAC 2 kl nio ! Längtar , tjejkväll ♥


Nej, regn !

God morgon !

Fy vilket väder , det bara öser ner ! Ställde klockan för att jag skulle gå ner till gymmet men det kan jag ju lägga på hyllan fram tills det har lugnat ner sig! Men jag äe ändå så slut i huvudet & kroppen efter allt festande så det kan ju vara skönt att ligga i sängen och bara glo på tv ett tag !

Ikväll om det blir som vi har planerat så ska jag & Malin , kanske någon annan gå och se Sex and the city 2 ! Får se om den är lika bra som den första !


kul ?


Underbar söndag !

Vilken härlig söndag !

Jag har bara varit hemma hela kvällen , efter jag tog min extremt långa dusch så la jag mig i sängen och kollade på tv & nu har jag inte kunnat resa mig sen dess ! Men jag har trotts allt festat och gjort saker sen i onsdags så det är väl ok att bara ligga & slappa ! Så det ska jag fortsätta med nu !

Pusss ♥


här har ni nog den finaste bilden på mig någonsin ! bjuder på den ;D


Sommaren är verkligen här !

Hej !

Igår var en otroligt intressant & rolig kväll ! Vi var hemma hos Fia & Malin vid sju tiden och då bjöds det på välkomst-drinkar & sedan ceasar-sallad till middag ute i deras trädgård där dom hade dukat upp långbord med rosa tema , och allting var super gott , Malin lyckades bra där !
Efter det flyttade vi in till vardagsrummet och drack lite vin & käkade gräddtårta med jordgubbar som Fia hade gjort !
Vid elva tiden körde vi in till stan & gick till Chili , där blev det drinkar , shots , lite dans och mycket minglande !

Så det var en jätte trevlig kväll & jag tror att tjejerna var ganska nöjda med sitt födelsedagsfirande !


Olivia & Ida ♥


Fia






födelsedagsbarnen !


 I bilen på väg in till stan !


Fia fick en födelsedagsros !






( jag körde samma klänning igår igen ! , älskar ju den .. haha )


Veton&Malin ♥


mums ...




Idag vaknade jag upp av att min kära Twix ringde och " tvingade " med mig till Segevångsbadet ! Så där har jag spenderat hela min dag i solen med glass , musik & mycket badande , underbart ! Så vi kom precis hem och jag känner mig faktiskt ganska utmattad , men jag och Josse ska väl ändå hitta på något senare !














burim fick låna min klänning !

Nu ska jag hoppa in i duschen & äta lite middag ,sen får vi se vad vi hittar på ikv !

Puss*


Ännu en dag med sol !

God morgon !

Strålande sol idag igen , underbart ! Jag vaknade för en stund sedan , det var lika bra att sova ut ordentligt så att man orkar med allting idag !
Jag vet inte vad det är med mig , men jag är på så himla bra humör ! Jag vill typ hoppa upp och ner i sängen , haha ! Men det är väl bara bra , för då blir det nog en riktigt rolig dag !

Nu ska jag i alla fall få i mig lite frukost , hoppa in i duschen och hitta nått att ha på mig ikväll !


blir på ännu bättre humör när jag lyssnar på denna låten !

(( Igår på dagen så var jag och Nina hemma hos hennes mamma för att hon skulle sy upp min klänning , under tiden hon gjorde det var jag och nina ute på hennes underbara terass/balkong , den är enormt stor & fullt med växter ! ))








Paul har tagit studenten !

God kväll !

Jag har haft en underbart rolig kväll ! Det var så kul att se min äldsta killkompis/Paul ta studenten, han var så himla glad/lycklig ! På festen bjöds det på mat och dricka , alla var jätte trevliga och kompisar från förr var där , fick lite ångest över att man inte har styrt ihop något tidigare så att gamla gänget kan träffas, Men nu ska det bli ändring på det !
Det blev i alla fall massa shottar & en massa gamla minnen, så det var synd att tjejerna inte kunde komma ! ( alla tar ju studenten samtidigt ! )

Men när han & hans vänner skulle ut så åkte jag hem ! Planen var egentligen att jag skulle möta upp tjejerna och gå ut men det blev inte så + att jag är helt slut i huvudet så det var lika bra att åka hem , ska ju trotts allt festa imorgon också !

( Och nu är ju kl över tolv så , GRATTIS FLI & SMALIN 20 ÅR , ÄLSKAR ER ! VI SKA HA EN UNDERBAR DAG IMORGON !! ♥ )


jag innan jag hade fixat håret =/








Mina stiliga grabbar , Nino & Paul





Ska på student idag !

God dag !

Sitter hemma hos Nina och har precis vaknat ! Kännde att jag var tvungen att sova ut lite eftersom att det blir party ikväll !
Igår så satt jag & passade Penni med min kompis hela kvällen , jätte mysigt var det. Sen kom Nina hem så låg vi i sofforna och snackade en stund innan vi gick och la oss , så det var en lugn kväll , härligt !

Snart ska vi hem till Ninas mamma och sy upp min klänning och sen ska vi till stan och handla lite innan jag åker hem och hämtar mina grejer ! Sen ska jag tillbaka till Nina för att fixa mig & sminka Linda !

Hörs sen ♥

I älskar min mobil !

Hej !

Vilken tur jag har haft idag ! När jag kom hem från gymmet så skulle jag skriva in ett nummer i min telefon , men så hittade jag inte den och jag fick världens panik . Så jag cyklade till gymmet ( som ligger runt hörnan trodde att det skulle gå mycket fortare med cykeln haha ! ) och frågade om dom hade fått in nån mobil , nej såklart att det dom inte hade ! Så jag gick in och kollade vid den siste maskinen som jag hade använt och där var den , en timme senare ?
Helt otroligt att ingen hade tagit den .. den kostade trotts allt 6000 kr !


Solsken idag igen !

God morgon !

Solen skiner idag med , underbart ! Hoppas att det håller i sig hela helgen också , imorgon blir det Pauls student & utgång & på lördag fyller Fia & Malin år så då blir det tjejmiddag & utgång ... Så det kommer att bli fullrulle , KUL !

Om en timme ska jag ner till gymmet och köra lite fettförbränning & armar , lite mage också ! Sen ska jag hem och ordna lite saker , kanske förhoppningsvis ta en promenad i solen & sen ska jag passa Penni ikväll och kanske träffa en kompis .. Det blir nog en bra dag =)

Kram *


Kvällsmys *

Sådär ja då var man hemma igen ! Jag tvingade ut Josse på en runda i stan innan , jag kunde inte bara sitta hemma resten av kvällen när det var så fint väder ! Så vi gick gå-gatan ner och bara pratade, mysigt ! Sen följde Josefine med mig hem så satt vi på balkongen och kollade på dom snygga killarna som bor mitt emot ;) haha ...

Nu ska jag bara krypa ner i sängen och kolla på " it's complicated " och sen sova ! Det blev ingen Lilla torg för mig idag är alldeles för trött för det , har ju varit igång hela dagen !
Men imorgon så ska jag upp i tid och träna och sen ska jag passa på Penni i nån timme på kvällen !

Sov Gott !


Jag & Penni förra sommaren !

Underbara sol !

Oh vilken underbart härlig dag !

Det är så himla varmt ute ! Nu har jag suttit i solen i 5 timmar på Möllan. Jag mötte upp Max och så satte vi oss på Bobs , och vi hade sällskap av två av hans kompisar. Jätte trevligt ! Vi satt och drack öl och snackade jätte mycket. Och nu vid halv fem beställde vi in lite mat , jätte goda hamburgare, var så jäkla hungrig , vi satt och tuggade i oss en massa salta pinnar så det var väl lika bra ! Så det har varit en lugn och skön eftermiddag i solen.
Det kändes verkligen som en typisk juni-dag ! Underbart .

Nu är jag i alla fall hemma , ska duscha och lite sånt sen ska jag väl förhoppningsvis ut i solen igen ! Malin vill dra till Lilla torg lite senare så det blir väl kanske det !

Puss *


jag idag.


Solsken i Malmö !

God morgon !

Gud vad skönt det var att sova ut ! Underbart .

Idag ska jag ta det lugnt bara , jag ska ner till gymmet snart och bränna lite. Och sen ska jag & Marie lägga oss i parken och njuta av det underbara vädret ! Man får ju passa på när det är sol , för att det har ju bara varit fult väder dom senaste dagarna. Dags att sätta igång !


Pusss *

Kollade på bilder från studenten förra året, det var utan tvekan den bästa dagen någonsin !!







och full som fan var man också !


Min dag !

Hej !

Gårdagen blev en lugn utekväll , det blev två glas vin & en shot ! Följde med tjejerna till Etagé en stund men jag var lite för trött för att festa hela natten så jag var hemma redan vid två , men låg och snackade i telefon fram till kl tre tror att shotten började verka lite när jag kom hem =/


gårkvällens outfit


josse was on fire !

Men imorse kl nio var jag uppe och packade ihop en väska och cyklade och mötte upp Nina vid Aqva Kul. Vi simmade i en timme och sen satt vi i bubbelpoolen ett tag & tog några rundor i rutschbanan ! Skit ball ...
Efter Aqva Kul gick vi hem till Nina & käka lunch , sen kom Linda & Anthony förbi och fika ! Jätte trevligt .. Men efter det blev jag jätte illamående och fick världens kramp i magen ! Så jag cyklade hem ...

Så nu har jag bara varit hemma och tagit det lugnt resten av dagen , skönt !


Men jag måste också bara säga Grattis till min kära Ida som fyller 20 år idag ! Nu har vi kännt varandra i 14 år och vi har fortfarande lika roligt tillsammans ! Älskar dig ♥







Och  nu blir det tv-tittande resten av kvällen , Cougar Town !


Lite shopping !


Klänning, från Hm


Två bas linnen , från Hm: 69 :-/st


Svarta shorts, från VeroModa


Jeans, från VeroModa


Gladiator, från DinSko


RSS 2.0