god natt

Nää ää . Detta är inte min dag , jag ger upp ! Kryper ner i sängen nu och hoppas på en bättre dag imorgon. Fast jag ska inte klaga , har haft trevliga och rolig konversationer med 2 kompisar på msn , ja där ser ni hur rolig min dag har varit !

puss på er !


varför är jag så seg ? *

Oh herregud jag har inte kommit någonstans , jo jag har tvättat klart , men jag har inte pyntat mitt rum eller något annat ! Men jag har varit helt off idag ... vet inte varför ?!
Men jag ska snart upp och ta ett bad i alla fall , sen ska jag bara lägga mig i sängen och glo på film ? Är sjukt sugen på vindruvor .. man kanske ska ta och gå till affären ? Får se ..
Vad gör ni ?


hemma från träningen !

Hej !
Måste faktiskt säga att jag känner mig jätte duktig ! Jag gick upp vid halv nio , " fixade " mig lite , åt ett äpple och åkte till Friskis ! Idag var det bara jag och Marie , men vi kämpade på , två timmar tränade vi , fast vi spenderade nog 20 minuter av dom 2 timmarna på att kolla in den extremt snygga killen som tränar samma tid som oss ... herregud vad han ser bra ut ! Any Hoooo ... efter träningen gick vi och handlade sallad på Marathon , pastasallad med gyros , det är så gott !

Men nu är jag hemma igen , har ätit min sallad och väntar på att tvätten ska bli klar . Efter jag har hängt upp tvätten ska jag ut i förrådet och hämta mina julsaker och göra mitt rum super juligt !

Imorgon eller på onsdag måste jag in på Telenor och lämna in min lilla älskling ( datorn ) , för igår så skulle jag ta med datorn till jobbet så att vi skulle kunna lyssna på musik på jobbet , men så trillade min väska ner från stolen i hallen och min dator flög med och gick sönder !!! ahhhh .... jag fick panik och höll på att dö . Man kan sätta på den om man har sladden i , men vad är meningen att ha en laptop om man måste ha i en förbaskad sladd hela tiden ? Hoppas dom kan fixa det , annars tänker jag köpa en ny , jag vägrar gå tillbaka till en stationärdator ! hehe ..

Nej nu är tvätten klar , hörs sen ! <3


Idag är det ju första advent !

God kväll !

Idag hade vi en relativt lugn dag på jobb , skönt ! Vid 14.00 kom bandet som ska spela på Kb ikväll och skulle äta lunch . Och sen stannade vi dessutom kvar till 18.00 för att vi skulle göra deras middag ! Trevliga & roliga typer var dom =) Och när vi inte hade så mycket att göra hoppade vi runt i köket & dansade ! Ett bra sätt att fördröja tiden ..

Sen jag kom hem har jag ätit lite middag , potatis & purjolökssoppa . Älskar soppa ! Men sen har jag inte gjort mycket mer än att ta det lugnt & kollat på " Gossip Girl ". Måste hoppa in i duschen också , men jag ligger så bekvämt i sängen , gud vilket i - lands problem !

Imorgon blir det träning kl 10.00 med Ida & Marie. Ska träna röven av mig imorgon , åt & drack allt för mycket skit i helgen !

Ja just det idag är det ju första advent , har inte riktigt hunnit tänka på det .. eller tagit fram mitt julpynt ( brukar göra tomteland och allt i mitt rum =D ) så det får jag göra imorgon !! Vad kul det ska bli .. Kanske ska ta och baka lussekatter , men risken är ju att man trycker i sig allt för många ! vi får se ..

Nej nu måste jag hoppa in i duschen innan jag somnar , hoppas ni har haft en mysig första advent !

Puss & Kram <3


3 filmer på rad , en riktig filmkväll !

Nu är filmerna slut , jobbigt att kolla på tre filmer i rad , hjärnan blir lite slut efter ett tag ! Blev lite besviken på filmerna som vi hyrde , men den bästa var verkligen " Valkyria " . En bra och spännande film om hur dom gör en kupp för att försöka döda Hitler . Se den om ni inte redan har sett den =) . Nu är jag helt slut och tänkte att jag ska upp och lägga mig , ska jobba imorgon kl nio så då vill jag vara relativt utvilad ! Får ta bussen på morgonen ( blä ) men Adrian hämtar mig efter jobb , skönt .. Nej sov gott på er alla !


Mumintrollet ! *

God kväll !

Hoppas ni har haft en bra dag ? Jag har i alla fall varit på stan med min mamma hela dagen och fikat: färskpressad juice & kladdkaka , kollat runt lite i olika affärer och träffat " Mumin " =D Vi har haft jätte mysigt ! Sen avslutade vi det med att gå in på hemmakväll och hyrde 3 filmer och köpte massa chips !



jag idag.



mumin ville egentligen ta foto med mig men jag fick ju va lite vuxen & avstå , hihi !



Vi fikade på Espresso House på Lilla Torg , där är det så himla mysigt .







Vi gick som galningar i stan , gick in och ut från alla omklädningsrum , men detta var det enda som fick följa med mig hem , så meningslöst ! =)





Får väl se om någon av dessa filmerna är bra !

Ja just det går dagen ! Var jätte trevlig, som vanligt. Jag & Ida började kvällen med att laga mat. Det blev fläskfärsbiffar m. klyftpotatis & rödvinsås. Gott. Efter det blev det gammal musik & mycket dansande ! Sen blev det att vi mötte upp Nathalie och gick till Hipp ! Sen är allt lite dimmigt efter det , om man säger så . Haha !
Men snälla José körde mig och Ida hem !







sen blev det inte så många fler bilder =)


2,7 mil & en jäkligt lång runda på stan

Vilken dag !
Var uppe vid nio slängde ihop träningsväskan och mötte Ida vid Dalaplan . Så promenerade vi bort till Friskis & Svettis , två timmar tränade vi idag , började med uppvärmning : 1,7 mil / powerwalk , sen gjorde vi hela rundan , tränade väldigt mycket armar idag , men även mage och rumpa ! ( det viktigaste ) Och vi slutade med 1 mils powerwalk , väldigt effektivt !



Efter träningen åkte vi in till stan och åt en snabblunch , sen gick vi en ganska lång runda och köpte lite tröjor och så ! Mysigt *
Nu sitter jag hemma och ska betsämma vad jag ska ha på mig ikväll ? Kankse nått av det jag köpte ? Får se , det är alltid ett problem ! Men efter jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig så ska jag åka hem till Ida och äta middag & " förfesta " lite .

Ha en underbar kväll så hörs vi kanske senare ?

Puss *











Sen hittade jag denna lilla tröjan också , men det fanns bara i mini stl den fanns på barnavdelningen !


sängen & sex and the city *

Nu ska jag krypa ner i sängen , det har varit en lång kväll om man säger så ! Kvällen har varit lite kaotiskt  , men det kan vi ta en annan dag , bara positva tankar nu , haha ! Nej nu ska jag sätta på "Sex and the city" filmen och släcka lamporna , är sjukt trött ! Men är det bara jag som längtar as mycket till "Sex and the city 2" kommer ?

God natt på er !


B-L-O-S-S-A, B-L-O-S-S-A, B-L-O-S-S-A ...

Vilken julkänsla jag fick precis ! Alla julstjärnor är uppe , ljusslingor i träden ute på gården, jag sitter och äter apelsiner och så kommer " Blossa " ( Glögg reklamen ) . Och när den kommer , då är julen snart här . Oh gud vad jag älskar julen !!




Hemma från träningen, nu mat - Bulgursallad

Hej !

Nu är jag trött ! Vaknade vid halv tio imorse , fixade mig och så gick och hämtade Marie . Sen åkte vi till gymmet ! Det var riktigt härligt att träna idag , vi tränade väl i 1,5 timme lite mer , fy vad vi kämpade ! Var helt genom svettig när vi var klara, men det är ju så det ska vara ! Och som vanligt va det dö snygga killar på gymmet ! Men det är bra , så har man någon att titta på när man springer på löpbandet , hehe !

Imorgon ska vi träna igen men då ska Ida också med ! Ska försöka få med alla , nej men det är mycket roligare att träna med kompisar än själv + att det är ett bra sätt att umgås på !

När jag kom hem var jag svin hungrig så jag gjorde en blandsallad med bulgur & citronkyckling ! Jätte gott ... tror nästan att jag ska ta lite till =D

Nu ska jag spendera resten av min dag hemma , ska ut med hunden och så men annars ska jag bara vara hemma och glo på film !!

Imorgon däremot blir det stan och kanske lite shopping , träning & utgång ! Vilken dag det kommer att bli ..

Nu ska jag äta vidare , hehe .




En mysig kväll på Möllan *

Hej Hej !

Nu är jag helt slut . Mötte Ida i stan så gick vi en runda men sen började det regna så vi gick och handlade mat och gick hem. Sen satt vi och latade oss i soffan ett tag , lagade mat : Fiskpinnar & Potatismos ( egen , såklart ) , skit gott om jag ska vara ärlig , haha ! Efter det gick jag och Ida och mötte upp Sanna , så gick vi och satte oss på Golden och tog några öl , det var reggaekväll så det var roligt !
Nu sitter vi hemma hos Ida , det blir så att jag sover här i natt . Skönt , slipper man ta sig hem !

Imorgon ska jag upp ganska tidigt och hämta Marie så ska vi sticka och träna , skööönt ! 

Nej nu ska vi hoppa ner i sängen och glo på 2 1/2 män och sedan sova såklart !


Puss på er !





Det var så himla coolt idag när det började bli mörkt !


Mycket gott !




På Golden blev det onyttigheter , men nachotallrik är så gott !!



Efter vi kom hem , gud vad  vi är snygga ;)


nu är det dags att åka in till stan *



Nu är jag klar och ska strax in till stan och möta upp Ída så ska vi göra lite´små ärenden sen ska vi handla mat också . Ha en underbar dag !


Nu sätter min dag igång ! *

God morgon !

Under morgonen har min telefon ringt tusen gånger & fått tusen sms   ! Fick inte sova ut ,men det var trevliga samtal från Robin , Nathalie osv ! Men det gör inget för att jag måste ut med hunden , hoppa in i duschen och åka in till stan ! Idag ska jag fixa en sak i stan , sen ska jag handla lite mat med Ida , vi ska äta middag tillsammans idag igen , och ikväll ska vi ut och ta en öl med Sanna & kanske Robin . Nu måste jag sätta igång !

Puss

.
Tur att det är lätt att sms:a. Älskar min telefon !!


sängen kallar *



Nej nu kallar sängen på mig ! Ska kolla klart på "Brothers and Sisters" sen ska jag nanna , ska upp i god tid imorgon , gå ut på morgon promenad med hunden , kolla på " Våra Bästa År " såklart och sen ska jag in till stan och fixa en sak , sen till Ida , laga mat till henne & sen ut och ta en öl , så jag har hela dagen planerad ! Så sov gott alla !

puss & kram


mys kväll framför tvn *

Nu ska jag spendera resten av min kväll framför tvn , det är ju Ugly Betty & Desperata hemmafruar !
Måste väl ut med hunden också , så han inte kissar på sig ! Ska kanske ner och hämta en pepparkaka och koka té ? eller apelsin ? äsch ..
puss på er !




Citronkyckling med klyftpotatis *



Har precis ätit sen lunch eller tidig middag ,  välj själv ! Jätte gott blev det marinerade kycklingen i olivolja , citron , chiliflingor & lite andra goda kryddor. Sen gjorde jag klyftpotatis tillsammans med purjolök & morötter. Och så körde jag in allting i ugnen . Billigt & Gott , och det tog 25 minuter . 200 c.

Super !

Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt , varit ute på promenad med hunden ,städat lite och så  . Inget speciellt . Egentligen skulle jag ut på stan med Nina men jag orkade inte följa med nu . Men imorgon ! Nu ska jag kolla vidare på " Unga Mödrar " på kanal 5.

Kram <3


gladiator är en fin film *

Gud vad slutet på filmen är fint , snacka om att man grät en skvätt ! Nej nu ska jag lägga mig så att man kommer upp imorgon =) Sov gott alla <3

Det första julpyntet ! *



Mitt första lilla julpynt ! egentligen så ska man ha den lilla ljusslingan vara i fönstret , men våra nya fönster är så himla små , i mitt förra rum hade jag dubbla balkongdörrar & ett fönster så det var lite lättare där , men jag piffade upp min lilla hylla istället !
Men detta är bara ett av alla mina olika julpynt som jag har, men jag tänkte vänta med resten till på söndag då det är första avdvent !
Jag älskar julen , allting är så mysigt , det luktar pepparkakor & nejlikor överallt , stan lyses upp av alla fina ljusslingor och granar ! Underbaaart .... !!



23/11 *

Hej alla !

Är hemma och myser i min gigantiska fotölj och kollar på " Gladiator "kanal 9 ( den började precis ) . Det är min mammas favorit film , men jag tycker den är så hemsk & läskig , så jag brukar alltid blunda genom halva filmen , så jag tänkte ge den ett nytt försök ! Dessutom finns det ju snygga pojkar med ;)


Mm , vilken läckerbit =D

Innan idag åkte jag & mamma med Nina hem och åt lunch hos henne  , fikade lite och pratade och disskuterade om onödiga saker , men ja allt som allt så var det mysigt ( som vanligt ) Efter det så har jag bara fixat i ordning i mitt rum lite . Inte så spännande kanske.

Imorgon ska jag förmodligen in till stan med Nina , sen tänkte jag ta en sväng upp om Ida också och prata av mig , haha ! Planera lite inför vintern och så . Man måste ju komma på lite olika alt. lite olika aktiviteter som man kan hitta på nu under vinterhalvåret när allt är så grått och dystert !

Men vi har redan planerat 3 saker som vi ska hitta på :
* Min födelsedagsmiddag
* Nyår ( eller det hittade vi i för sig inte på , men vi har planerat vad vi ska göra ! )
* En hel dag i Vallåsen , med skidåkande ( som vi ÄLSKAR )

Men jag hoppas det kommer fler skojjiga utflykter !

Nej nu ska jag försöka hänga med i filmen här . Kram på er !


ny dag med nya tag *



God morgon ! Varför är det så dystert väder hela tiden ? Varför kan det inte vara solsken , gula löv & lite smått kallt  det är så hösten ska vara ... Inte grått & regnigt hela tiden , då vill man bara krypa ner i sängen och inte komma upp , gå i ide !
Nu har jag i alla fall precis ätit lite frukost: cornflakes , bananer & lättmjölk , gott ! Så nu ska jag klä på mig , sminka mig och allt vad man måste göra innan Nina kommer och hämtar mig , vi ska umgås lite idag , hämta lilla Penni som jag inte har träffat på evigheter ! Det ska bli mysigt ..
 
Ha en underbar dag alla !


trötter *



Nu är jag helt slut , filmen är slut och jag sitter och chattar lite med Mary om helgens bravader !!! Men snart ska jag nanna kudden ! Sov Gott ... *


fyller år om exakt en månad ! *



Jag kom precis på att jag fyller år om exakt en månad , tjoho !
Fast detta året blir det inget speciellt , middag & familje " kalas ". Fast jag längtar ändå , har önskat mig en massa fina saker =)

22/12


min första julkänsla *

Måste börja med att säga att vissa människor här i världen måste lära sig att bjuda på sig själv , tåla andras skämt och inte ta allting så himla allvarligt ! Man måste lära sig att ta vissa saker med en nypa salt . .  Jag och mina vänner älskar att ha roligt & skämta , så ta inte allting så allvarligt ! =)

Nu till min dag :

Det var verkligen jätte svårt att komma upp imorse , grått & regnigt, usch ! Men som tur hade vi inte speciellt mycket att göra idag , men vi fick däremot besök av Ida & Mattias och Malin. Men idag fick ja också min första julkänsla idag ! Det var rött överallt inne på jobbet , det luktade nejlikor , vi hade clementiner & pepparkakor, Underbart !!
Efter stängning stannade vi kvar och städade hela köket , sjukt duktiga var vi . Så vid sex var vi klara , så det blev en lite längre dag på jobbet idag =)

Så nu är jag hemma ligger ny duschad i sängen och väntar på att " Bridget Jones dagbok " ska börja , så jag ska väl ner och hämta en pepparkaka och kanske koka lite té.

Har ni haft en bra söndag ?



Fick lite potatissallad till frukost , svin gott . Satt fint i kistan !


En lugn och skön lördagkväll ! *



Detta fick bli kvällens snacks , det har varit för mycket strunt dom senaste dagarna.

Idag vid ett tiden kom Adrian & hämtade mig från Ida & Mattias . Men jag hann inte mer än att komma innanför dörren innan vi hade gäster , det var min kusin och någon släkting till mamma från Finland som är här för att plugga i 4 år . Så vi åt middag , fikade , snackade en himla massa och spelade " Bet your brain " som är världens mest komplicerade spel. Malin & Christian kom också förbi en stund med lilla Elliot , idag var jag nog hans favorit =D
Men nu är jag helt slut , sov brevid Ida inatt , vaknade hundra gånger och nu har det varit full rulle hela dagen så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lördagsfilmen på 3:an ,  " Fyra bröllop & en begravning ".

Imorgon ska man ju upp tidigt , jobb .. Ska dessutom ha besök av Ida & Mattias på jobbet , får se om någon annan kommer förbi och säger hej !

Ha en underbar lördagkväll !


shoppade lite igår *



Igår fick detta följa med mig hem , ett par svarta mocka klackar & en ring från Hm.

Skorna kostade endast 199 :- för att det var special pris för denna veckan.
Ringen kostade , 39.50 :-


Fredagen var självklart lyckad *

Gårkvällen var hur lyckad som helst ! Jag & Ida hade verkligen jätte roligt , vi sjöng " Sing Star ", spelade in töntiga videos , drack gott ... Sen tog vi en taxi till Hipp , och jaa .. där var det lika lyckat ! Tiden bara flög iväg där inne , känns som om vi bara var där i en timme !! Men det var vi ju inte , men det är väl som dom säger , " Tiden går fort när man har roligt " ?? Efter Hipp gick vi och åt nattamat , mums !! Sen blev det en taxi hem till Ida & Mattias !
Det var som sagt en väldigt lyckad kväll , är svårt och beskriva med ord hur roligt vi hade kanske ska börja filma mer ? haha .

























Skumpakväll ! *

Hej alla ! Nu sitter vi hemma hos Ida . Vi har ätit och spelat data spel , skit nördigt ! Men nu tänkte vi sätta igång kvällens festande , det blir Sing Star , skumpa & dansande , en hel kväll !
Hoppas ni får en underbar kväll ,för det ska vi ha <3





*


mitt ansikte är som en babyrumpa ! *


Skönt ! Har precis tagit världens längsta bad , haft ansiktsmask ( så nu är jag super len ), målat naglarna , plattat håret , noppat ögonbrynen ! Nu är jag så gott som ny ;) hehe .
Nu ska jag äta frukost gjorde inte det innan , sen ska jag bege mig till Ida .

Puss puss <3


hur kan jag vara så pigg & glad *

God morgon , God morgon !

Vaknade redan 8.40 idag , och när jag vaknade var jag jätte pigg , konstigt ! Men men , då hinner jag med fler saker idag i alla fall , och det är ju bra =D
Nu ska jag ner och äta lite frukost , sätta på en maskin osv ! Hörs senare <3


tyg katastrof i min säng *



Det är tyg katastrof i min säng & min nacke är bruten ! Jag har spenderat exakt hela min kväll åt att sy ( har faktiskt ingen aning om varför jag fick för mig att göra det ) och sen har jag dessutom webbat lite med Ida , det var skojj , haha ..

Det märks verkligen att jag inte har haft någonting att göra idag , men det kan iförsig vara ganska skönt !
Imorgon är det andra bullar , ska sy klart det jag har börjat med. Komma på vad jag ska ha på mig till på kvällen för att jag ska slippa släpa med allting till Ida , Tvätta , Åka hem till Ida , Laga mat , Sjunga Sing Star & Ha en hel kväll ! tjohoo . .
Tiden går så hima fort , det känns som att det var helg precis , men men ! Det är bara bra =D

Nej nu måste jag lägga mig ner så att min rygg får vila, puss på er ! <3


filmer *




Min onsdag *

God morgon .

Ligger fortfarande i sängen och glor på " våra bästa år ". Igår kom jag hem från Ida vid tolv, fick ta taxi hem pga att dom har kontantstopp mellan 20.00 - 06.00 plus att jag var lite för feg att gå ut i stormen !!

Igår hade vi så klart jätte mysigt & roligt. Jag och Ida lagade mat , falukorv & potatis. Och vi ska vara kockar ...
Efter vi hade ätit kom Sanna & Marie ,så satte vi på " Dumpa Honom " även om alla vi hade sett den innan, men den är så bra ! Vi hade massa gott , chips, godis , popcorn . . . men allt tog slut på 20 minuter haha , gamiga !
Efter filmen kollade vi på " So you think you can dance " och hade heta disskusioner .

Så vi hade super trevligt .





Idag blir det en lugn hemma dag ! Ska bara ta det lugnt och kolla på film hela dagen !

Vad ska ni göra ?


18/11 *



Jag och nina skulle bara ta en snabb kaffe på Mc donalds , men det blev Mc Feast JR, läsk , hjärtan . .  inte bra !


God dagens !

Idag blev jag väckt av Nina som ringde och ville att jag skulle med henne på stan och kolla runt lite , så jag hoppade upp ur sängen , fixde mig och åkte in till stan . Sen har jag varit i stan hela dagen . När  Nina skulle åka hem gick jag och träffade Ida & Pia som satt på Sorl och fikade  . Satt vi där ett tag och pratade , mysigt !
Ëfter det gick jag och Ida och handlade mat på Hemköp och lite gott till ikväll . Nu sitter vi i soffan kollar på tv och snart ska jag in i´köket och laga mat ! Sen kommer tjejerna hit och kollar på film !

Puss <3


Min tisdag *




Denna dagen har gått ovanligt fort , eller är det bara jag som tycker det ?
Idag när jag kom till bussen så var vår busshållplats avstängd , jaha tänkte jag så jag promenerade bort till nästa , så var den också avstäng och då blev jag förbannad . . så jag gick mot ännu en hållplats och påvägen blev jag varm för att jag hade tjocketröja , dunjacka , halsduk och det var ju varmare ute idag , men hur skulle jag kunna ´veta det . Sen kom jag tillsist till bussen ! Svettig och varm , inte alls roligt .

Men innan jag gick upp till Ida så gick jag till affären och handlade Kanelgifflar , ahh vi älskar dom ! Vi tryckte alltid i oss sådana när vi var små.
Sen kämpade jag mig upp för Idas trappor , dubbel trappor , 5:e våningen ! pust * Men när jag väl kom fram så tryckte vi oss gifflarna , drack cola , snackade skit i timmar , jag hjälpte henne med tvätten och vi planerade vintern , min födelsedag , nyår , en mini skidsemester i januari ! Ska bli jätte roligt , längtar !!
Vid fyra kom Adrian och hämtade mig så åkte vi och handlade mat , så lagade jag maten när vi kom hem , det blev Pytt i panna , avancerat va ?
Sen har jag spenderat resten av kvällen på att städa klart mitt rum ( pust och stön ) men nu är det hur snyggt som helst och så har jag så klart kollat på Ugly Betty & DH !

Så nu är jag helt slut och tänkte krypa ner under täcket och kolla på Brothers and Sisters .
För imorgon ska jag upp i tid har jag bestämt mig , kanske åka in till stan och träffa Nina & sen ska tjejerna hem till Ida för att ha film kväll , kommer kanske bli en tradition att ha filmkvällar där varje onsdag ? Men jag ska dit lite tidigare och äta middag med henne .

¨hoppas ni har haft en underbar dag !

kram <3



bth : Utsikten från Idas vardagsrum ! underbart *


god morgon, god morgon *

God morgon , jag ligger fortfarande och drar mig i sängen ! Måste upp och äta frukost snart och klä på mig ! Sen ska jag in till Ida för att snacka lite skit och hämta mina saker . Så jag får väl ta och gå upp !

Puss <3

Dagens middag *



Nu har vi precis ätit middag , jätte gott var det , och nyttigt !

Filmen som jag pratade om innan har börjat nu så den ska jag titta på !
Kanal 9 *


Jätte god fruktkräm *

Gammeldags fruktkräm.

1 påse torkadfrukt ca 250 g

7 1/2 dl vatten

3/4 dl strösocker

1 1/2 msk potatismjöl + 1/2 dl vatten

Gör så här:

Lägg frukten i en kastrull. Tillsätt vattnet och låt koka ca 10 min på svag värme. Tillsätt socker och låt koka ytterligare 5 min. Rör ihop potatismjöl och vatten. Dra kastrullen från värmen. Rör ner redningen. Ställ tillbaka på värmen och låt koka upp. Häll upp krämen i en skål.


Den är hur lätt som helst att göra & den är hur god som helst ! Mycket godare än " vanlig " kräm.







Koka frukterna i vattnet & i med sockret.


Blanda potatismjölet med vatten och vispa sedan ner i det med frukterna.



Klart !



Jätte gott *


Har fruktkräm kokandes på spisen *

Detta har nog varit den söligaste och slappaste dagen i mitt liv, jag har bara legat i sängen och kollat på tv , men jag behövde det , hehe . Eller jag har intalat mig det i alla fall !
Men i flera dagar har jag varit sugen på " gammaldags fruktkräm " mamma gjorde det ibland när jag var liten , så jag tvingade henna att handla hem lite torkad frukt så att jag skulle kunna testa på att koka en egen , kan ju inte vara så svårt eller hur ? så nu står det och puttrar på spisen får se hur det blir =D
Och min kräm ska jag då trycka i min till måndagsfilmen som går på kanal 9 idag , " Helens små underverk " klockan 21:00 , se den  , den är bra !

Nu måste jag ner och se till att den inte bränner vid.'

kram <3

idag blir det en vilodag *

God morgon !

Idag känner jag mig piggare och gladare men jag ska ändå bara vara hemma och ta det lugnt idag. Egentligen skulle jag hem till Ida nu på dagen men jag ska vara hemma och fixa klart i mitt rum osv . Så lugn dag !

Hoppas ni får en rolig & trevlig dag <3


bäst att man lägger sig *

Sitter just nu och snackar loss med Marie om livet på¨msn , ahh är helt irriterad på allt just nu ! Snacka om att ens förflutna hinner ikapp en ! nej det är nog bättre om man går och lägger sig , sov så gottt !

kram <3


Ibland hinner ens förflutna ikapp en *




Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag
I'm not gonna move

Got some words on cardboard
Got your picture in my hand
Saying, "If you see this girl can you tell her where I am"

Some try to hand me money
They don't understand
I'm not broke
I'm just a broken hearted man

I know it makes no sense but what else can I do
How can I move on when I'm still in love with you

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving
I'm not moving

Policeman says, "Son you can't stay here"
I said, "There's someone I'm waiting for if it's a day
A month
A year"

Gotta stand my ground even if it rains or snows
If she changes her mind this is the first place she will go

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me

And your heart starts to wonder where on this earth I could be

I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving
I'm not moving
I'm not moving
I'm not moving

People talk about the guy who's waiting on a girl

There are no holes in his shoes  but a big hole in his world

Maybe I'll get famous as the man who can't be moved
And maybe you won't mean to but you'll see me on the news
And you'll come running to the corner 'cause you know it's just for you
I'm the man who can't be moved
I'm the man who can't be moved

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me

And your heart starts to wonder where on this earth I could be

I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet

And you'd see me waiting for you on the corner of the street

So I'm not moving
('Cause if one day you wake up and find that you're missing me)
I'm not moving
(And your heart starts to wonder where on this earth I could be)
I'm not moving
(I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet)
I'm not moving
(And you'd see me waiting for you on the corner of the street)

*****
Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag
I'm not gonna move


Stirrig dag på Kulturbolaget *

God kväll !


(( imorse var det väldigt kallt och grått ute , 8.30 ))


Är hemma nu , har jobbat hela dagen , slutade vid 16.00 och efter det promenerade jag hem till mammas vän Helena och fikade . Mysigt .

Idag var det jätte stressigt för mig på jobbet hade väldigt mycket att göra och det kom många som hade glömt sina saker på nattklubben , så det blev mycket spring !
Sen kom Sanna & Marie förbi och åt , men jag hade inte så mycket tid att prata med dom , men dom stannade kvar tills jag hade slutat <3

Men nu är jag hemma och har precis tagit ett varmt bad för att mjuka upp mina muskler och nu ska jag bänka mig framför tvn och kolla på " The Hangover " har i för sig rean sätt den , men det är sjukt rolig =)

kram <3



mina snyggingar *


chips och film en riktigt lördagkväll ! *

 

Nu när man är mätt och belåten ska jag krypa ner i soffan och kolla på någon film och äta chips !
Sen ska jag i säng i tid för att imorgon ska jag jobba 9.00 - 18.00 så jag vill vara utvilad , fick ju inte sova så mycket inatt , hihi * Så ha en underbar lördag !

Kram <3

ja vi älskar stjärnor *


tacos en billig & god middag *

Tacos.











klart *

mat för fem.

Vi brukar ha lite olika saker när vi ska äta tacos , men något som vi alltid har är :

tomat
gurka
sallad
majs
sås
gräddfil
ost

det är lagom mer än så¨får man inte plats med ändå.

Men ohh jag älskar att ha festaost i också, testa det =)


En väldigt lyckad Fredag kväll *

Kvällen började med galna miner och matlagning !



Som sagt lyxmat !




Ida var nyduschad och fräsch och kollade på¨när mamma suvi lagade en utsökt middag !


Mums *

Sen blev det dags för drinkar och Sing Star *




Det sjöngs Abba & Rnb  & Rap / Hipphopp , och det lät underbart !
Vi borde verkligen söka till Idol nästa år *



Sen fixade vi till oss lite , Sanna fick sminka , klippa & fläta för att vi skulle bli så snygga som möjligt , hehe








Sen gjorde vi vårt favorit spel till ett krökspel . Och det spelade vi ett tag men sen blev det dags för Hipp =)















Vi hade verkligen jätte roligt igår, både hemma hos Ida och på Hipp  ! Det blev många drinkar , det blev lagom dans och sång , och så träffade vi massa vänner * Det är så en lyckad kväll ska vara .

Hoppas att dom andra skickar lite bilder sen också !


ännu en lyckad kväll *

Gud vilken lyckad kväll ! Tack för idag Ida & Sanna , sjukt roligt . Nu ska jag sova , hoppas att ni har haft en underbar kväll =)

Sov gott <3

Fredag den 13 *

Hej alla ! Just nu sitter jag hemma hos Ida i hennes soffa & pratar om killar som vanligt , hehe ! Men det brukar ju vara ett vanligt ämne hos oss tjejer ;)

Idag vaknade jag vid elva kollade på tv och drog mig lite , fixade mig . Sen mötte Ida mig vid triangeln så gick vi och handlade mat och blandning till ikväll.

Snart ska jag ställa mig vid spisen och laga köttbullar och makaroner , lyxmat =D sen kommer Sanna och då blir det krök , Sing Star & sedan till Hipp !

 Ja idag ska jag försöka att fotografera så mycket jag kan , tycker det är roligare när man har bilder att visa.

Ha en underbar fredagkväll , för det ska vi . Kram <3

Jag älskar Jane i Mammas Pojkar *



Alla kan säga vad dom vill om tjejerna i " Mammas Pojkar " . Men jag gillar faktiskt Jane , klart att jag hade fördomar om henne från början pga hennes stora bröst och läppar . Men hon är fan en av dom vettigaste tjejerna där ! I like her *


nu börjar min favorit tid på året komma !


Ja , snart kommer den bästa tiden på året ! Min födelsedag , den 22 december , julafton & nyår . . underbart .
Stämmningen , Familjen, Vänner , Presenter & roliga fester -
Jag tycker att denna perioden på året är så himla mysig .

Jag älskar allting som har med julen att göra , slå in presenter , baka , klä granen , göra julmaten allt ! Känna doften av pepparkakorna och glöggen, massa tända ljus överallt , julstjärnor , julkalendern , Kalle Anka , ja allt !Jag kanske är lite lillgammal ?

Men under den här perioden så älskar jag att ha alla mina nära runt omkring mig , det är då jag är som lyckligast!

Vill att julen ska vara här nu !

jag förra julen , i full koncentration , sorterar alla våra hundra olika julkulor.


haha , en trött suvi efter julgransdekorationen !


jag & mamma på min 18 års dag =)



lite berusade ? men det var ju trotts allt min 18 års dag !


vår tomte förra året var lite galen , hihi *


lugn dag framför tvn *



Nu har jag precis tryckt i mig 2 portioner pastasallad till middag , det är ett bra alternativ om man inte orkar laga världens middag !
Under dagen har jag legat i min fotölj och kollat på hela säsong 2 av " Daddys girls " på http://www.mtv.com . Roligt va ? Men jag har varit väldigt seg hela dagen så jag ska fortsätta med det =D

Och imorgon är det utgång med Ida !

Ohh nu börjar " Mammas Pojkar "på 4:an

Kram <3


jalas - reklam !



detta är nog den äckligaste reklamen jag någonsin sett ! fyy , jag avskyr verkligen fötter . Det ser så himla äckligt ut.


Igår hade vi verkligen en underbar kväll !

Igår åkte jag in till stan och Ida mötte upp mig vid triangeln , egentligen skulle vi laga mat men vi sprang och yra runt inne på Hemköp och fick ingen insperation så vi gick in i på Mc Donalds istället ! Och vi ska vara kockar . .  Tur att man inte har ätit det på hundra år !

Efter det traskade vi hem till Ida kollade på tv och åt maten , strax efter det kom Sanna och Marie . Marie hade underbara cupcakes med sig , och vi satte på en film , The Holiday , men jag kan ju inte säga att vi kollade så mycket . istället blev det mycket tjejsnack och goda drinkar ! Sen blev det speldags ! Ida hade ett av dom roligaste spelen jag någonsin spelat hemma och vi låg ner på golvet och grät av skratt !

Efter det blev det lite allvarligare disskusioner , vilket jag älskar mina vänner för . Vi kan prata om allt ! Familj , vänskap , kläder, Kroppsliga bekymmer , ALLT !

Vid elva kom lilla Olivia också & då fortsatte alla disskusioner och skratt !

Men vid ett var det dags för Mattias att komma hem och vi alla var trötta , så jag & Marie gick hem till henne och sov .

Det var verkligen en jätte rolig & mysig kväll ! Och jag är så glad för att jag jag har så¨fina vänner !



Onyttig mat !



så himla söta *



fattar inte varför det blev så dålig kvalité på bilderna.









tjejkväll <3



Klar ! Nu ska jag till bussen och åka till Ida, eller hon ska möta mig vid triangeln så ska vi handla lite mat och annat gott ! Hörs senare  . .

Kram på er <3


idag har jag varit riktigt duktig ! *

Vilken dag ! Vaknade pigg & glad . Kollade på tv en stund sen gick jag då upp och gjorde soppan ! Mums * Efter det städade jag mitt & lillebrorsrum ! Och nu ska jag raka vägen in i duschen och sedan fixa mig . För om nån timme ska jag till Ida och äta middag , sen kommer Sanna , Marie & Olivia dit för filmkväll ! Tjejkväll <3



nyttig & fräsch soppa till lunch *

'

Jag älskar soppor , det är en av mina favorit rätter !

Imorse när jag vaknade så blev jag sjukt sugen på soppa  . Och man kan bara ta det man har hemma och slänga ihop så kan det bli en super god soppa !

Nu är det så att jag älskar kål , så det fick bli :

 Mycket Kål
Potatis
Lök
Morötter
Korv
& en kryddigare korv .
Salt
Peppar
Grönsaksbuljong

Koka upp och låt det stå och puttra i en timme !

Mums !!! ahh det är så gott . .


over n out *

Äntligen är denna kassa dagen snart slut , hihi *
Nej men efter Christine & Brothers and Sisters ska jag sova , har huvudvärk , feber och armvärk så då är det lika bra att sova . Men jag har fått trösta mig lite med kladdkaka =D mums *

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig ! Kram <3


världens godaste kladdkaka *

* sätt ugnen på 175 grader och smält 100 g smör.



*Vispa ihop ägg & socker .



*Vispa ner kakao och det smälta smöret.



*Smöra en rund form & häll i ströbröd.



* I med smeten .

* In i ugnen i ca 20 minuter.

Klart !

( tyvärr kan jag inte visa resultatet , för att vår form gick sönder ! Men jag lovar den är super god !! )

enjoy *




idag är min gnälliga dag *



Som sagt har en gnälldag idag , men det är okej  . Ibland måste man ha sådana dagar ! Men nu har jag faktiskt fått feber också  , buhu . Gud vad jobbigt , fåt nog ligga i sängen hela dagen och göra ingenting , otur !
hihi *


dagens planer med en arm *

ibland känns det som att det kvittar vad man gör det blir ändå alltid fel ...

Äh jag vet inte varför jag är på så dåkigt och konstigt humör !  Det kanske är för att jag är så trött pga av för lite sömn ?

Just nu ligger jag fortfarande i sängen men jag har faktiskt varit uppe och stekt ägg till frukost .
Sen har jag ju ett katastrofalt rum att ta hand om så jag får väl försöka bli klar med en arm , hehe !
Men sen ska jag faktiskt bara spendera min dag hemma och vila för att jag vill att detta ska försvinna till imorgon .

En fågel viskade i mitt öra att man kan bli förlamad i armen om man smäller i den efter man har vaccinerat sig , vad tror ni om det ?! haha . . jag tror att det är bullshit , men ändå går jag runt och är jätte försiktig , man vill ju inte utmana ödet i onödan !

Imorgon ska jag & Sanna hem till Ida och ha myskväll , film , prat och vin ! Så jag vill vara på topp . . !

nu får jag väl sätta igång . .
kram <3


min arm vill inte fungera efter vaccinet !!

Vilken natt jag har haft jag har råkat vrida mig så att jag har legat på min arm och haft jobbigt och andas ! Och när jag vaknade hade jag ännu mer ont i armen , så ont att jag inte kan lyfta den och jag mår jätte illa och börjar få feber !

jävla vaccin ! kanske skulle lyssnat på Paul ?!


min mysiga men katastrofala eftermiddag *





Har haft en jätte mysig eftermiddag med min bästis ! Vi åkte till Ikea gick rundan , passade på att fika ( eller jag ) och handlade lite småsaker till Patrik . Vi har alltid så roligt & mysigt när vi träffas <3

Men när jag kom hem blev jag sjukt uttråkad och inspererad och sugen på att ändra om så jag började fixa i mitt rum ! Ingen bra idé när man precis har vaccinerat sig ! Jag började släpa fotöljer och såklart fick jag svin ont i armen ( haha svin , ohh gud vad jag är trött ) och orkade inte fortsätta , så nu sitter jag i ett kaos och kan inte ens ligga på min arm , buhu ! Har dessutom beklagat mig lite för Sanna men hon hade exakt samma sak som mig !! så det var inte lönt att beklaga sig hos henne , hehe !

Nej slut pratat , hoppas ni har haft en jätte mysig dag och att ni andra som har tagit sprutan eller ska ta sprutan tar det lugnt och vilar !

Sov gott , Peace & Love  *






Ikea med bästisen *

Nu har jag vilat en stund och nu ska jag ta och hoppa i mina kläder igen och frächa till mig lite . För snart kommer Patrik och hämtar mig så ska vi åka till Ikea och handla lite saker hem till honom. Jag är ju hans personliga Ikea shoppare ! =D Och tydligen ska vi äta också  . .  !
Mysigt med Ikea , får väl se om jag kommer därifrån med nått , men jag tror knappast det !

Kram <3


ett gott skratt förlänger livet ! *

hahahahahahaha ojj vad jag älskar mitt liv ibland !

vissa saker ska man bara skratta bort *





hihi *


hemma från vaccinationen !



Nu är jag hemma igen . Men jag fick verkligen kämpa för att kunna ta det , för att mamma sa att jag skulle ta den på City kliniken på Gustav , men nej det var tydligen i Västra Hamnen  , och jag hade tid till tio , så jag fick springa till bussen och åka dit . Och Sanna var redan där så hon väntade på mig så hon kunde följa med mig in eftersom jag är a* rädd !
Medans vi satt i väntrummet träffade vi en gammal barndomskompis , Amanda , hon hade redan tagit den.

Men sprutan var inte alls så farlig som jag trodde , eller det ör dom aldrig . .  Man stirrar upp sig så mycket innan och när man går därifrån så skrattar man åt sig själv att man var så nervös och stirrig !
Det spännde till lite i armen , inget mer .

Så nu är jag hemma igen , är jätte trött så jag tänkte att jag skulle lägga mig och vila en stund !

Kram på er .


nu ska man ta vaccinet ! *



Tiden är kommen , ska snart iväg till doktorn och ta den här förbannade sprutan alla pratar om !
Men jag är fortfarande väldigt osäker . . 
Nr 1: Jag hatar & är livrädd för sprutor pga en incident när jag var liten . .
Nr 2 : Jag är livrädd för att det ska hända mig något efter jag har tagit den , man har jú hört så många olika saker om biverkningarna .

ah, men jag tänker göra det ändå , alla andra i min familj har tagit den och mamma vill dessutom att jag ska ta den , så det blir så . Alla i min familj mår ju bra nu efter dom har tagit den så , det ända som har hänt var att min lillasyster fick feber , men det ska tydligen vara en vanlig biverkning.

Önska mig lycka till !


tv mys *

Ligger i sängen och chattar lite och samtidigt kollar jag på 3:an på " Och så kom Polly " . Ska snart lägga mig , ska ju in till stan imorron och ta den förbaskade sprutan som alla går och gnäller om ! Läskigt . .


meningslösa konversationer ?! eller uttråkade . . ? haha *

Paul : Ingen lördag utan sol, inget liv utan kvinna

du gillar detta
Paul Vuitton
Suvi Jackman
Suvi Jackman
ingen lördag utan sol , inget liv utan man , haha
Paul Vuitton
Suvi Jackman

hahaha . . . ja

en lugn söndag *



Idag har jag jobbat från 9 - 15.30, vi hade lagom mycket idag , skönt för jag var fortfarande líte trött från resan .
När jag stod och diskade idag på jobbet flög kranen av så det var vatten exakt överallt inklusive hela mig , haha måste sett jäkligt roligt ut när jag försökte kämpa med att stänga av vattnet !

Efter jobbet kom Sanna och hämtade mig så gick vi hem till Ida & Mattias som precis har flyttat till en egen lägenhet . Gud vad mysig den var , så himla avundsjuk . .  !! så vi var väl där i en timme , satt i köket och snackade skit och planerade vad vi ska hitta på till helgen =)

Nu sitter jag i min säng och kollar på One Three Hill och snart börjar Gossip Girl  . .


Okej , idag är det fars dag också ju , jag och min pappa är ju inte jätte bundis , men jag ska nog ta och ringa honom ! ! Det är det minsta man kan göra , eller hur ??

Pusss <3


hem ljuva hem *


visst är det underbart att åka iväg på semester , hälsa på släktingar eller åka till något varmt ställe ..
Men när man kommer hem , ohh ja det går inte att beskriva . älskar den känslan . Nu när jag kom in i mitt rum så var det rent och frächt , och när jag hade bäddat upp sängen så såg den så underbart skön ut !
Misstolka mig inte , jag älskar att hälsa på mina kusiner , men det finns inget bättre än sitt eget hem och sina egna saker och sin egen säng !



Filmen är slut och det var en mysig & färgglad familjefilm !
En sådan film som man blir glad av att se . .

****

Så nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på tv tills jag somnar ! Är helt slut , och sen ska jag ju upp kl åtta imorgon också .

Puss & Kram

Ha en underbar lördagkväll / natt *


Kollar på filmen " Up " *

Äntligen är jag hemma ! Pust och stön . . jag hade kollat fel på biljetten , vid tio över sex satt jag klar med jacka och allt på och då upptäckte jag att jag bara var i Hässleholm ?! så jag var inte framme förrän sju . Men Adrian hämtade mig så det var skönt ! och när jag kom hem hade mamma maten klar , potatisgratäng & kassler, mums * var så hilma hungrig ! + att vi hade besök av mammas vännina och hennes dotter  Så nu sitter vi ihoptryckta i soffan och kollar på filmen  " Up "



Så fort den är slut så ska jag hoppa i säng, är helt slut , ska bli skönt att få sova i en lite större och mjukare säng inatt hehe !

Kram <3


uttråkad !



nu har jag precis åkt förbi Motala ! och så kollade jag på kartan för jag har ingen aning om vart det ligger , och då upptäcker jag att jag är inte ens i närheten av Småland ens ! herrgud , nu sätter jag på Svenska Hollywoodfruar på Tv 3 Play . Hej då !!


jag ogillar Tågkompaniet , tur att jag snart ska byta till SJ *





Nu är jag lite irriterad på Tågkompaniet ! Dom stannar 15 - 20 min var tredje station. Ahh , om dom bara hade stannat 2 -3 minuter varje gång så hade jag varit framme för längesen !!
Jag gillar inte att åka tåg själv , finns inget att göra nu när jag sett mina filmer som jag har på datorn osv . Får väl läsa om skvallertidningen ? haha , kanske spela Black Jack ?
Jepp .

Kram


" The Bank Job "

Gud vilken bra film jag kollade på precis !

Har ni sett " The Bank Job " ? Den var lite seg i början , men när det hade gått 20 minuter så kom man verkligen in i filmen och den blev jätte spännande , och den var spännande ända till slutet och man kunde inte alls gissa sig till vad som skulle hända ! Visst det kanske är mer av en killfilm , men jag älskade den !

Se den !

                                                                            *****



det är roligt att tänka tillbaka . . *





Blev precis taggad på facebook såg jag . Fick några bilder från i sommras när jag  var i Turkiet. Kul , tycker att dom ser så härliga ut ! Nu längtar man verkligen efter sommaren . . .


på tåget mot Malmö ! *



Ja nu sitter jag på tåget på väg hem men det är hur många timmar kvar som helst ! 6,5 timme nästan ! Tråkigt . .
Igår hade vi jätte mysigt och jag kommer att sakna dom jätte mycket , men det var sorgligast när jag skulle krama min moster hej då ! Kom en skvätt eller två , vi är så himla nära och det är så hemskt att åka ifrån henne ! Men förhoppningsvis får dom väl ett hus snart i Skåne och kommer ner igen !

=(

Resten av tiden på tåget ska jag väl spendera på att glo på film och vila ( om jag kan )

kram <3


Min sista dag i Hofors !



Under min sista dag här så har jag varit i centrum och handlat matsäck , varit med moster och handlat ny tvättmaskin , umgåtts med deras vänner & fikat , kollat på Idol ( såklart , och buuu att Rabhi åkte ut !!! ) och klippt min lilla kusin ( eller ja, lilla och lilla )

Och nu är jag helt slut ?! halv tolv en fredag , men jag gick faktiskt upp halv sju idag + att jag vill vara utvilad till imorgon , jag kan inte sova på tåget !!  Så ja snart är det dags att hoppa i säng ! Hoppas ni har / får en underbart rolig fredagkväll , festa för mig !!!

kram *


underbara skor som ska läggas till i önskelistan !! *


quality time med minstingen *



Har precis ätit lunch , det fick bli pytt i panna m. rödbetor & ägg . Och minstingen har precis kommit hem från skolan , han har tagit svininfluensa sprutan idag , så han sitter och belönar sig själv med chips !  


min önskelista från Hm *





Vissa tycker att jag har tur , vissa tycker att jag har otur att jag fyller år den 22:a December. Jag tycker bara att det är roligt , får massa presenter på samma vecka !

Detta året tänkte jag önska mig en ny stor säng i födelsedagspresent ( jag brukar önska mig saker som jag kan behöva till min framtida flytt ,så att jag slipper köpa det sen . Som tex förra året - en ny tv ! )

Och så tänkte jag att jag skulle önska mig en massa kläder , skor och smycken i julklapp !
Så här är en liten del av det jag önskar mig , och det kommer från Hm , såklart !


sista dagen i världens ände *

God morgon !

Sitter och kollar på tv med morbror min , han fyller ju 41 år idag , Så grattis till honom <3
Idag var vi uppe redan vid halv sju och sjöng för honom ( tidigt ) men ungarna skulle ju till skolan och min moster skulle till jobbet.
Alla kommer väl hem mellan 13 - 15 , sen måste jag in till centrum och handla en liten matsäck till imorgon. Sen vid 19 ... kommer petter och hans flickvän och då blir det fika !
Så nu ska jag passa på att vila lite , det känns som om att jag har varit uppe i evigheter . haha.

Kram


Beyonce tog hem 3 priser !



såklart, hon är grym !

hon har erövrat världen med sin musik . .*


ikväll har vi haft myskväll i hofors *





Med varm choklad med grädde & yatzy.


EMA 2009 !



sitter och kollar på emas med mina kusiner ! det är ju nästan exakt likadant som VMA's  ? ungefär samma som uppträder och är nominerade ? men men , jag kollar som sagt ändå , haha !
Älskade såklart Beyonces uppträdande , hon kan aldrig vara dålig . .

kram <3


Det slutar aldrig snöa ! *







Idag har det bara snöat och snöat hela dagen och det har börjat att lägga sig på marken. Detta var tidigare idag och jag kan säga att det bara kommer mer och mer hela tiden ! Jag var ju inte alls beredd på att det skullesnöa nu i November så jag har ju inte tagit med några speciella vinterkläder , typiskt ! Men om det fortsätter såhär ska vi ut och åka pulka imorgon !

Annars idag så har jag och min moster sovit till tolv - ett , sen har vi hämtat ungarna , handlat mat och födelsedagspresenter till min morbror som fyller 41 imorgon . Och just nu står degen och jäser på bordet , och snart ska vi baka ut den till underbara kanelbullar och efter det ska vi baka någon typ av chokladkaka !

Fast jag är lite orolig , för min yngsta kusin har blivit sjuk och min moster känner sig hängig och min morbror är på bättringsvägen ! ahhh . . jag vill verkligen inte bli sjuk nu , speciellt när jag inte har hunnit vaccinera mig , inte för att jag tror att dom har svininfluensan men ändå ! Plus att jag ska ju åka tåg i 9 timmar på lördag !
Men vi får hoppas att jag inte blir sjuk ! !



lillasjuklingen ligger och beklagar sig i köksoffan om hur ont han har i huvudet och magen !


Nu ska jag gå och krama om honom !
Kram <3


änglar & demoner *



. . . blev kvällens andra film , det tog ett tag innan man kom in i den men den var riktigt bra ! lika bra som "Da vinci koden "

*****


jalla jalla *



Nu har vi precis kollat klart på Jalla Jalla , gillar egentligen inte sådana filmer , men denna älskar jag . Tycker att den är skit rolïg ! Nu ska vi kolla på någon annan film ,komedi tydligen !

Kram <3


Hälsningar från hofors ! *

Hejsan ! Skrev inte igår för att jag var så upptagen i att umgås med min kära familj ! Igår var vi bara inne här hela dagen , jag lagade mat till familjen och efter det kollade vi på en jätte bra film som jag inte hade sett innan " Knowing " Och efter det kollade vi på " Dont mess with the Zohan ".'

Idag gick jag upp vid halv tolv , ja det var så tyst i huset så jag passade på att sova ut ! När jag vaknade så snöade det ?!?! haha , och jag har med mig noll - vinter kläder !
Annars idag har vi tagit det lugnt , hämtat ungarna i skolan , varit och handlat , och nu lagar vi mat , ikväll blir det filmkväll igen ! Jag menar det finns ju inte så himla mycket att göra här i världens ände ! Men det är världens bästa ställe att ta det lugnt och varva ner på !

På lördag åker jag hem till Malmö igen ! Är väl hemma vid sex på kvällen , sen är det jobb på söndag !
Nu ska jag kolla maten ! pusss *





                                


Här behöver man inte fixa sig , det älskar jag !!


god natt från hofors *



Ojj denna dagen har verkligen gått jätte söligt , men det är inte så konstigt eftersom man gick upp 4 imorse . Dessutom är jag svintrött för att jag sov bara 40 min av hela den långa tågresan , och när jag kom hit kunde jag heller inte vila för att min moster skulle som sagt jobba och min kära morbror ligger på soffan och är jätte sjuk , har gett honom medicin , mat och allt , men han har börjat och bli sämre igen så han ska förmodligen in på sjukhuset igen .  . men vi får se när min moster kommer hem  ! Är så himla orolig . . Men jag ska försöka att ta det så bra jag bara kan , kom trotts allt upp hit för att slappna av och samla mina tankar , eller nått ! haha . . nu ska jag gå och bädda ner mina underbara kusiner och sedan mig själv ! Kram från Hofors / Världens ände


nu är man i Hofors , världens ände ! *

Hej alla ! Ja nu ´har jag varit framme ett bra tag men ja jag har varit upptagen med att umgås med mina underbara kusiner , fixat mat och städat ! Min moster är för tillfället och jobbar och min sjuka morbror ligger och vilar i soffan och jag underhåller ungarna !
Är hur trött som helst så jag ska väl försöka att komma i säng i tid ! Men nu ska vi kolla på Scary Movie 4 !
















mysstund på tåget *

Nu har jag kollat klart på filmen , men kolla vilken gullig hund som har lagt sig vid mina fötter , tyvärr kan jag inte ta en bättre bild för att den sover ! ( ägaren frågade såklart om det var ok att den låg där ) Nu ska jag sätta på en ny film . .


världen är liten !

Så sjukt när jag satt och kollade på film såg jag att min gamla arbetskompis Sara också satt på tåget , men jag kunde inte springa fram till henne för att jag satt intryckt i ett litet hörn bland väskor och människor ! ! Men när jag hoppade av i Mjölby så hoppade hon också av , så då såg hon mig med , så vi stod och vänta på nästa tåg tillsammans , sjukt att hon också skulle byta till samma tåg som mig ! Så nu har vi suttit här i två timmar men hon hoppade precis av =( hon skulle till Örebro där hon praktiserar ! Tråkigt , för tiden gick betydligt mycket fortare när vi satt och prata , men men . . Nu ska jag återgå till film tittandet och äta lite godis , är framme 12.59 exakt !!

pusss


är på tåget mot stockholm ! *

God morgon !

Nu har tåget precis kört iväg från Malmö ! När klockan ringde idag så höll jag på att dö, klockan var fyra på morgonen , vem går upp då !? Men jag smög upp och pussade småsyskonen hejdå och packade det sista ! Super . .
Frågan är bara nu vad man ska göra till klockan ett ?! Okej jag ska ju byta tåg vid åtta men ändå , trycka i min godis & kakor och kolla på film ?
Ni ligger väl säkert i sängen och sover gott eller ska snart gå upp till skolan ?

Nu ska jag i alla fall sätta på filmen , Dumpa honom. . Har redan sett den men det är den och två andra filmer som finns på datorn så det är väl lika bra att se alla ! =D

kram


nattinatt *

godnattgodnattgodnattgodnatt . . .  är så himla trött ! lär ju skriva tusen gånger imorgon . pusss pusss *


checklista är det bästa när man ska ut och resa ! *

Packningslista:

Underkläder [x]

Strumpor [x]

Byxor [x]

Taights [x]

Tröjor [x]

Linnen [x]

Halsduk [ ]

Vantar [ ]

Tjocketröjor [x]

Skor [x]

Skärp [x]

Toffsar [ ]

Borste [x]

Hårspray [x]

Silikondroppar [x]

Klämmor [ ]

Smink [ ]

Plattång [x]

Hårfön [x]

Tandborste [ ]

Dator & Laddare [ ]

Usb-sladd [ ]

Mobilladdare [x]

Bok [x]

Tidingar [x]

Godis & Kakor [x]

Dricka & Frukost [x]

Biljett [x]

Plånbok [x]

Hörlurar [x]


Nu är jag snart klar med packningen ! Måste snart sova ska ju för fasiken upp snart igen ..






hemma från jobbet & nu ska det packas ! *

Hej !

Nu är jag hemma från jobb och det är mörkt , det är fan deprimerande ! Idag kom Adrian och hämtade mig från jobb så åkte vi till centralen för att hämta ut mina biljetter ! Så snart ska jag packa sen måste vi åka till Willys och handla en liten matsäck ska trotts allt åka tåg i 9 timmar , usch ! Tur att  man har datan med film , musik och internet !!
Nu måste jag sätta igång , hörs senare <3


RSS 2.0