Im not a bartender ...

Hej !

Igår hade vi ju coctail-kväll hemms hos Sanna , hon & Björn köpte med sig typ alla olika sorters sprit sorter från deras resa. Så vi köpte en massa juice , läsk & annat tillbehör. Så vi satt med drinkböckerna och blandade ihop en massa olika drinkar , det var faktiskt riktigt roligt , även om vissa blev godare än andra ;) Vid ett & ett antal drinkar senare så tog vi taxi till Etagé. Förstår inte hur vi alltid lyckas hamna där varje gång haha. Tur att vi alltid har kul !


sjukt . . .


min lilla rumpunge som jag har saknat så !!












jag fick vara bartender 1 omgång ! kanske inte det jag ska jobba med direkt !










2 new rings.





Coctailparty !

Hej !

Gud vad skönt det var att komma iväg & bada , tyvärr så gick det inte så bra för mig att simma - det gjorde så himla ont i ryggen , men jag gick i vattnet brevid Ida när hon simma , haha. Bättre än inget alls ! Sen satt vi i bubbel & strålducharna och la oss på madrasser i vågorna och sen blev det ca 2 minuters bastu !

Efter Aqvakul så var vi så himla hungriga så vi gick in till stan och åt lunch och gick en snabbrunda inne på Hm.

Efter det var det raka vägen hem för att städa undan lite & platta håret, vi ska nämligen på lite coctailparty hos älskade Sanna som äntligen har kommit hem från Kreta ! Så det ska bli kul , har lite bråttom nu , måste hitta något att ha på mig !

Ha en underbar kväll ! ♥


simma är bra träning !

God morgon !

Har lite bråttom här , ska strax cykla iväg & möta upp Ida , vi ska träna på Aqvakul idag ! Älskar att simma + att det är bra träning för min rygg. Sen blir det såklart bubbelpoolen , ( kanske lite rutschkana också ! ) , bastun osv ! Det ska bli jätte skönt !  Så det är bara på med baddräkten och cykla iväg !!

Hörs sen ♥


Söndagskalas.

















Hej !

Har ni haft en bra söndag ?

Jag kom i alla fall hem för en stund sedan, vi har varit på kalas hos Adrians brors flickvän Malin som fyller år ídag ! Det är alltid lika kul att vara där , vi är alltid samma samling varje gång också ! Men det var extra roligt att få träffa Elliot idag ! Har inte sett honom på sen innan Paris-resan och det var i April. Och nu går han , pratar och leker , jätte busig ! Och han är så söt , snacka om att man blir kär ♥

// Men så klart så skulle jag få ont i ryggen & börja må illa påvägen hem så det var direkt i säng igen ... Hoppas att det blir bättre snart !  Så¨nu ska jag vila & kolla på lite vänner & dricka blåbärssoppa ! //

Puss på er !


Min lördag

God dag !

Igår hade jag inte internet på heela dagen ! Skit irriterande. Men jag hade i alla fall en jätte mysig dag med Adrian. Vi gick på stan en stund och kollade efter höstskor , hittade en masssa ! Sen efter det gick vi till RoseGarden och åt deras asiatiska buffé, det finns inget bättre , det är super gott ! och sen blev det lite dessert också , friteradbanan, men jag måste säga att det är inte riktigt min grej , lite för sött ?


jätte fin bild på Adrian ! höhö



Men när jag kom hem från vår lunch så fick jag så himla ont i min rygg , det började komma sådär på dagen men när kvällen kom så hade jag så ont att jag knappt kunde röra mig , man kunde inte ens pilla på ryggen .. Jag har haft muskelinflammation i min rygg innan så jag hoppas att det inte är det som har kommit tillbaka för det är inte roligt !
Fast idag är det dock lite bättre , idag kan jag i alla fall röra mig !


Today is a good day



God morgon !

Gud vad jag är pigg & glad idag känner jag. Adrian väckte mig kl nio , man kanske ska börja gå upp vid den tiden istället ? Igår stannade jag hemma och hade myskväll istället , lite tråkigt att jag missa sista kvällen av festivalen men jag var så trött !

Nu ska jag strax iväg med Adrian , får se vad vi hittar på men vi ska i alla fall äta lunch lite senare. Träffar ju knappt honom längre så det ska bli kul ! Har faktiskt världens bästa styvpappa ♥


The day so far ..

Hej !

Idag vaknade jag så himla sent så att allting blev så stressigt ! Men jag mötte upp Ida direkt efter jag hade vaknat så gick vi på ett ärende & sen gick vi in till stan och åt lite mat , absolut sista festivalmaten haha , nej men det är sista dagen idag ( tack gode gud ! ) & så fick vi även lite sällskap av Malin , så det blev en mysig liten lunch dejt ! Efter det tog vi en runda på stan innan Malin började jobba och efter det fick det bli en runda på stan med mor min som slutade tidigt. Och hon var så snäll och köpte ett par nya byxor till mig & sen blev det en jätte fin ring också ! Hon är bäst min mamma ♥

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , har beslutsångest , jag är så trött så det hade varit så skönt att stanna hemma och glo på film men sen är det ju sista dagen på festivalen så man kanske ska passa på ? vi får väl se hur det blir !

Ha en bra kväll !




I have nothing to say ...






Nrj in the Park !

Ja vart ska jag börja !

Igår var en så sjukt lyckad dag/kväll så ja ..
Jag mötte upp Ida vid fem så gick vi ner till hamnen & käkade fish 'n' chips (sista festivalmaten) sen gick vi till Stortorget & satte oss óch tog en öl i öltältet fram tills Sebbe kom och hämtade oss och då gick vi ner och ställde oss och kollade på Nrj in the Park , vi fick riktigt bra platser så man såg allt ! Och precis innan det började kom Malin också. Ja alltså , vi hade så himla roligt , alla måste trott att vi var dumma i huvudet , vi skrek , dansa tog en massa foton osv. //Men folk kan säga vad dom vill , men Nrj in the Park är en rolig tillställning , det är en massa låtar / artister som man har hört det senaste året och det är så mycket människor ! Jag älskar det.// I alla fall efter Nrj så gick vi bort till Fridays och där blev det en j*kla massa drinkar och vi träffade massa andra vänner där , aahh det var så kul ! Men när dom stängde så drog vi bort till Etagé en stund , men sen blev alla så hungriga så vi gick till Mc donalds sen cyklade jag & Ida hem, kanske inte världens bästa idé, höhö !


















































Utvilad !

God morgon !

Känner att jag är utvilad idag , riktigt skönt ! Kännde att min kropp behövde det. Så nu ska jag äta frukost & sen ska jag se om det finns något ledigt pass på Friskis som jag kan gå på innan jag ska möta upp Ida ! Kanske hinner med en powerwalk med Marie också , får se.

Puss ! ♥


Lasse Stefanz

Hej !

Kom precis hem efter en super trevlig kväll med Ida ! Vi satt först på " Bullen " & tog en öl med hennes mamma och hennes vänninor. Sen gick vi till dansbanan på festivalen och kollade på Lasse Stefanz , dom var faktiskt ganska sväniga måste jag erkänna haha ! Efter det tog vi en runda på festivalen och kollade på en danstävling med min lillebror och hans vänner , det var faktiskt ganska kul , hans kompis ställde upp ! Hade jag nog aldrig vågat i den ålder , fast inte nu heller i för sig ! Men han var i alla fall jätte duktig, så jag och Ida skrek och klappade och hejjade på honom men då blev vi genast schhade av Nigel för att han tyckte det var pinsamt så då gick vi , haha ! Fy jag börjar bli gammal !!

Nej nu är det dags för mig att lägga mig och kolla på " Vänner " säsong 5 och sen ska sova ut för imorgon väntar en rolig dag med mina töser .....

OCH JAG SÄGER BARA MALIN , LEEEET'S GO ! YOU ARE GOING DOWN ! ;D Sov gott alla ! ♥






Wiiihooo Lasse Stefanz !






Nigels vän Kasper , Nigel finns där i bakgrunden , men han ville gömma sig .....


Malmöfestivalen !


Ida kom förbi en sväng idag och visade upp sitt nya hår , älskar det ! sjukt coolt ..













Hej !

Har haft en super mysig dag med mina kusiner & min kära moster på Malmöfestivalen ! Vi strosa runt ett tag och kollade på olika stånd &  lyssnade på lite afrikanskmusik sen tog vi en sväng om karusellerna och jag fick åka min favorit ( riktigt nöjd ! ) Men den var mycket läskigare än vad jag kom ihåg, men det gick bra !

Nu ska vi alla strax äta sen ska jag möta upp Ida  & Markus och ta en öl i solen på festivalen !

Puss ♥


Powerwalk !







God dag !

Idag började jag min dag med att ta en snabb powerwalk med Marie i Pildammsparken. Det finns en så bra och lagom runda där så två varv där i snabb takt så är det super bra träning ! + att det är ett perfekt sätt att umgås på , vi hinner alltid prata om så många olika saker !

Nu har jag precis gjort mig i ordning , ska äta en snabb lunch & sen ska jag ut på Malmöfestivalen med min moster & mina kusiner , hoppas vi ska åka någon karusell !! Får passa på när småttingarna är med =D

Ha en bra dag ! ♥


En lugn måndagskväll !

God kväll/natt !

Spinningen gick jätte bra , lite tråkigt att gå dit själv men det var ett jäkla bra pass ! Fy var helt slut i kroppen när jag kom hem. Så det blev middag , dusch & vila för mig.
Och när jag hade vilat en stund gick jag hem till Marie och kollade på film med henne och Emelie. Och det blev ju så klart " Anastasia " & " Herkules " två av dom bästa teckande filmerna som finns + att jag och Marie fick sjunga med lite !
Så det blev en lugn kväll , höll på att somna i slutet så nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig ! Imorgon ska det tränas , umgås med mina kusiner osv .. kräver mycket energi !!

Pusspuss♥


här får ni en liten bild på mig & Marie när vi var i Paris i våras och shoppade ♥


Tillbaka till verkligheten !

Hej !

Har ingen förklaring till varför det inte har blivit något bloggande , men nu är det slut med min paus !

I onsdags var jag på fest hos Sanna & Marie , dom firade 6-års äktenskap ,haha, vilket vi verkligen var tvugna att fira ! så det blev bröllopstårta, en massa vin & gruppfoton & vid midnatt gick vi till Babel !















Under torsdagen gjorde jag inget speciellt men på fredagen däremot mötte jag upp Sanna för att äta på Malmöfestivalens första dag , och precis som i vanlig ordning blev det Fish 'n' chips , vår favorit ! Sen senare på kvällen satte vi oss hemma hos mig och drack lite vin och spelade kort innan vi fick sällskap av Mr. Acke , Sebbe & Marie ! Det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll ! or that's what I've heard ... hehe .















Mr.Acke in love !


dags att gå hem ?

Men dagen efter var inte alls rolig ! Jag blev sängliggandes hela dagen fram till att det var dags att äta middag. Jag , mamma och Julie gick ner till Möllan och åt jätte god middag , men jag drog mig hemåt direkt efter det medans dom andra tog en sväng ner om Malmöfestivalen , så det var ju tråkigt ! Men man har ju bara sig själv att skylla , inte sant ?!


ja det fick bli ett litet snedsteg med maten , men jag var döende ....

Men igår blev det hård träning här hemma efter den måltiden och all dricka ! Och även idag , imorse var jag & Marie ute på en låång & väldigt snabb powerwalkrunda i solskenet , riktigt skönt !! & svettig blev man ..


svettigt värre !

Men nu ska jag strax iväg & träna igen , spinning ! & det blir det resten av veckan också =D Sen har jag dessutom gjort upp ett jätte bra schema så att man kan hålla koll på sin träning, mat & vikt ! Im on fire !!

Hörs senare ♥

Mot staden

God morgon !

Ska strax cykla hem till Nina och käka frukost & mysa med Penni , det var ett tag sedan ! Sen ska vi ut på stan en runda och fixa lite saker. Det kanske blir fika/lunch med Mr. Acke också om jag hinner.
Ikväll är det 6-års äktenskap som ska firas så det ska bli kul ( ska bara hitta nått att ha på mig ! )

Ha en bra dag alla ! ♥


det blev lite morgonmys med vovven också , måste passa på när han bara är här varannan vecka .


Fan vad kass jag är !

Oj vad jag har blivit dålig på detta !

Aja igår mötte jag upp Ida vid nio tiden , planen var att vi skulle gå på bio men det fanns 1 biljett kvar så det sket sig ! Så istället gick vi och satte oss på Gränden och tog ett glas vin & fick sällskap av Oliver ! Efter det bestämde vi oss för att gå hem till mig o dricka några öl med Sanna & sen dra till Etage , så det gjorde vi! Och kul blev det !!

 









Idag har jag spenderat hela min dag hemma , det har regnat hela dagen så det har inte varit jätte lockande att gå ut ! Men vid fem kom Malin hit så hängde vi lite här hemma fram tills vi gick och tränade spinning halv sju ! Men vi gick på det intensiva passet , om man inte är van att träna spinning så ska man nog inte ge sig på det svåraste passet , höhö ! Men vi klara det , vi var genomblöta och håret var lockigt när vi gick därifrån men det är ju bara bra !
Imorgon blir det vila med träningen och sen är det träning torsdag , lördag & söndag !

Im on fire , tjohoo !

Sov gott ♥


såhär snygg var jag efter träningen !


God morgon !

God morgon !

Här hemma har alla redan varit uppe ett tag , vilket är väldigt ovanligt för vår familj ! Idag började mamma jobba igen efter 5 veckors semester , tycker lite synd om henne samtidigt som det är väldigt skönt , hehe ! Min lillebror är iväg och jobbar , duktig , följer sin systers fotspår och börjar jobba tidigt !!
& själv har jag varit iväg med Marie nu så här på morgonkvisten så nu ska jag käka lite frukost , kolla på ett avsnitt av " True Blood " det är så spännande nu och sen tänkte jag träna & träffa Ida !

Hörs sen ♥




Dålig uppdatering !

Tusan , jag har bara totalt glömt bort att skriva ! haha.

Fredagskvällen blev i alla fall lyckad , vi satt på Maries gård & mös innan vi stack till Kb. Kb var som det brukar , roligt & en fullt med massa välbekanta ansikten. Men kvällen blev också relativt lugn , men det var bara skönt !

& igår blev det en super skön & mysig hemmakväll med mina syskon ! Det var en perfekt filmkväll , det ösregnade & åskade , dessutom var det fuktigt som satan så¨det var ingen idé för mig o mitt hår att gå ut ;D. Vi kollade på den nya filmen Grown Ups , riktigt rolig ! och sen kollade jag på " It's complicated " & " Sex and the city 2 " , you just gotta love it ! Men även om jag hade en hemmakväll så kom jag ändå inte i säng förrän kl 4 ?

Ja och idag då har jag spenderat min dag med mina fina vänner , var & fikade med Sanna och Marie på Lilla Kafferosteriet ( världens mysigaste café ) & nu precis kollade jag på " Sex and the city 2 "  ( igen ! ) med Marie och Leo !

Så det har faktiskt varit en lugn och skön helg ! Men det behövde jag , tydligen =) Så nu ska jag försöka lägga mig i " tid " ska bara kolla på ett avsnitt av " True Blood " först, säsong 3 , spännande !! 

Sov Gott ! ♥

 


Utekväll !











Hej !

Idag har det varit så dålig uppdatering ! Men det har varit en traumatisk dag med fågelmördande osv .. min katt har blivit galen ! haha .
Nu ska jag i alla fall hem till Marie och förfesta lite innan vi drar till vårt favorit ställe Kb ! Har inte varit där på ett tag så det ska bli riktigt roligt ! Kommer dock ta det ganska lugnt har mått lite konstigt hela dagen , fast det kanske är för att jag såg en fågel med halvt avtuggad nacke ?
Nej fy , Ha en bra kväll !! ♥


Hemmakväll !

Ingen bio blev det idag heller , tror inte att jag kommer att komma iväg för att se denna dumma filmen ! Så irriterande , kommer säkert få chansen att se den när den väl har kommit ut på dvd. Nej nu ska jag inte vara så , nästa vecka SKA jag se den.
Men om man ska se det positiva med det hela så fick jag en lugn hemmakväll med god mat & så fick jag städat mitt rum & fixat naglarna och det är ju inte helt fel ;) hehe .
Men nu är jag trött så jag ska bädda rent bara och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på dom 3 sista avsnitten på säsong 3 av Vänner.

Så då kommer jag i säng i " tid " så är jag utvilad till imorgon då jag och Malin ska sticka till Friskis och träna , äntligen någon som har köpt kort där ! Så det ska bli kul.

Sov Gott ! ♥


Babel rocks




& ja det är en cigg .. haha





Igår hade vi ännu en riktigt lyckad kväll ! Vi förfestade hemma hos Leos kompis Anton, vilket var jätte trevligt & efter det drog vi till Babel och dansade hela natten. Det var riktigt bra musik igår så man ville inte göra något annat. Det blev kanske lite mycket dricka .. men sommaren är snart slut & då blir det inte alls lika mycket festande , då går man tillbaka till det vanliga , skönt & tråkigt !
Så jag var väl hemma vid halv tre & gick och la mig direkt !

Sen vaknade jag tidigt imorse & sen halv sov jag fram tills Mr. Acke ringde och väckte mig vid två. Det var väl tur det annars hade jag missad min & Kevins fika , men jag hann ! Vi köpte kaffe & gick och satte oss vid kanalen , pratade lite & så hälsade vi på både Malin & Ida på jobbet ! Vi hade verkligen jätte trevligt ! Det var nog ett år sen jag såg honom sist , strax efter studenten, synd för vi har så kul när vi ses. Så det ska vi ändra på !

Nu blir det i alla fall middag & sen ska jag nog på bio och se Inception , den ska ju vara såååå bra !


Jag vill. Jag ska. Jag kan !

Hej !

Gud vad jag känner mig flitig & duktig ! Det har ösregnat hela morgonen här i Malmö men ändå har jag & Marie varit på en snabb powerwalk i Pildammsparken. Men det var skönt att gå i regnet & dessutom var det inte kallt så det var skönt !
Nu har jag precis duschat och ätit frukost & ska sakta men säkert börja göra mig i ordning , sen ska jag hämta min cykel hos Marie & möta upp Malin.

Så ni får ha en mysig dag i regnet ! ♥


skönt var det men jobbigt att man var genomblöt när man kom hem !


Den 10 !

God kväll !

Kom precis hem har varit på middag hemma hos Helena ( mammas vän ) med hela familjen. Det var ett tag sen jag var där så dom var glada att jag hängde på idag. Vi hade jätte kul , mamma och Helena bara satt och as-garvade hela tiden !

Familjen är fortfarande kvar , men jag kände att det var dags för mig att cykla hem, jag sov 4 timmar inatt och imorgon ska jag jobba/hjälpa Malin på hennes jobb , Chili från 15.00 - 22.00. Fy ! Haha nej då , det ska bli kul att jobba med Smalin igen , saknar våra roliga söndagar på Kb ! snyft *

Jaha vad har jag annars gjort idag , inget kul alls egentligen ! Jo , jag var och fikade med en gammal killkompis , det var riktigt roligt ! Ja det var det enda ! ;D

Nej nu måste jag sova, får se & hoppas att jag får sova ostört inatt , hade varit underbart tack !

Puss på er ! ♥


såhär snygg & gullig var jag efter middagen , en aning trött också !


Good morning sunshine !



God morgon !

Gårdagen var riktigt rolig ! Jag och Ida dansade loss på 90-tals dansgolvet, riktigt bra musik. Man kan säga vad man vill men gammal musik slår ny musik när man ska dansa. Det är så mycket roligare att dansa till musik som man har minnen till. Så vi passade på att dansa loss på det dansgolvet , det är inte ofta det är öppet !

(( Tyvärr så slutade vår kväll i tårar! dock inte för min del. En viss person fick för sig att dela med sig information på fel plats vid fel tillfälle ! Jag är så arg och besviken på hur man kan behandla en människa på det sättet. Jag hoppas att du kommer att läsa detta , du behöver hjälp , jag hoppas att du ser till att få det också innan det är försent !! ))

Men som tur var så var klockan ganska mycket så det gjorde inte så mycket att vi behövde gå hem , men det var synd för att vi hade en riktigt rolig kväll ! ♥


Nu blir det frukost & sen blir det 40 minuter på träningscykeln & träna lite armar och mage !

Puss & Kram

Älskar min nya tavla.


Maries födelsedagspresent ! ♥











Hej !
Efter vår svettiga powerwalk så åkte vi till Ikea, har ju inte varit där på ett tag ;)
Nej men jag köpte en riktigt cool tavla ! Älskar den .. shh heter den.
ja och en blomma , får se om jag lyckas hålla den vid liv denna gången.

Nu ska jag göra mig i ordning , handla lite mat & så för lite senare ska vi till Etage , såklart !

Ha en riktigt bra kväll !


Powerwalk !



God morgon !

Har precis ätit lite viktväktar frukost , mums ! Eller inte .. lite torrt och tråkigt måste jag säga men vad gör man inte för att gå ner lite , hehe !
Nu ska jag strax möta upp Marie och gå på en riktigt snabb powerwalk !

Hörs sen ♥


perfect sunday !









Hej !

Har precis kommit hem efter ännu en mysig kväll ute med mamma & Helena ! Fast idag var det en aning lugnare. Vi åt först middag & sen satte vi oss på Ölkafeet och tog ett glas vin och bara pratade. Det var skönt att komma ut lite få frisk luft och göra något lugnt och mysigt såhär på söndagskvällen. Men nu ska jag byta om och lägga mig och kolla på Vänner. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll !


Min lördag *

Hej !

Gud vilken mysig & rolig kväll jag & mamma har haft ! Det behövde vi verkligen. Vi gick och åt på Gränden , det är så mysigt där , dom har så god mat & jag blev så mätt ! Vi hade verkligen jätte trevligt , vi satt och pratade om allt möjligt & drack vin. Efter middagen flyttade vi ner till baren och gjorde Oliver sällskap , haha . Det blev lite mer vin & så kom Helena och gjorde oss sällskap. Det var en perfekt lugn men rolig/pinsam ( fast ändå inte ) lördagskväll ! Tack mamma ♥




























Middag på Gränden !





Nu ska jag & mamma strax iväg och äta middag på Gränden. Syskonen åkte själva till landet. Jag kände inte riktigt för det idag. Men det är bra för nu får jag och mamma lite tid att prata & fixa saker , det har varit  lite mycket denna veckan. Så jag hoppas att det blir en lugn och skön middag.
Får väl se om Olivier jobbar också , hehe .

Puss *


Trötter !

God morgon !

Det där med att jag skulle lägga mig i tid & sova ut funkade inte riktigt som jag hade planerat ! Precis när jag hade somnat fick ungarna skrattanfall typ vid två och dom slutade inte  och vid tre kom min mamma hem + att dom hade fest på gården . . Och nu på morgonen ringde Ida mig ( fast det var ok ) Men ändå , vilken natt haha !
Ska försöka vila lite senare faktiskt !

Men nu så tänkte jag städa lite & sen funderar jag på att jag ska åka till landet och hälsa på min moster men jag vet inte än , vi får se !

Puss på er ! ♥


Quality time !

Gud vad skönt det har varit ikväll , jag har bara haft en lugn och skön kväll ! Det var ett tag sen jag hade det sist.
Jag har spenderat hela min kväll med min lillebror & hans bästa vän Benne, jag tvingade dom att se filmen " Human Centipede " jag har velat se den länge men inte vågat se den själv ! Det var ingen läskig film men den var sjuk , äcklig & störd. Vi satt och åt middag samtidigt , ett tips om ni ska se den filmen , ät för guds skull inte samtidigt ! haha .
Efter det kännde vi i alla fall att vi behövde se en uppmuntrande film så det fick bli " Baksmällan " den filmen kan aldrig bli fel ! Så fick vi sällskap av min söta lillasyster också , man blir på så bra humör när man hör henne skratta ♥

Men nu har dom förflyttat sig till vardagsrummet för att se någon annan film men jag börjar bli trött ( känner mig som 40 år nu ) men jag tänkte krypa ner i sängen och kolla på ett vänner-avsnitt innan jag lägger mig. Kan nog vara bra att komma i säng i tid nu , det har varit så mycket tjo och tjim dom senaste dagarna så det kan vara bra om jag får sova ut !

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll !




min underbara lillasyster ! snygg som vanligt ;)


I'm emotionally exhausted

Hej !

Då har man spenderat hela dagen inne på Telenor för att kunna fixa sin dator , först sa dom att jag skulle få en helt ny , det var på tiden tänkte jag . . Men nej då måste jag vänta 2 månader innan jag får en ny. Eller så kunde jag laga min dator för 1500 ?  sjukt, gillade inte nått av alternativen ! Jag betalar och betalar för en dator som jag inte har användt på 3 månader. Ahh jag blir så arg & frustrerad , dålig service ! Men Adrian skulle försöka göra allt för att lösa det imorgon , för att jag ska inte behöva vänta eller betala när jag har försäkring och allt !

Aja , nu har jag fått klaga av mig lite ! haha.

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra resten av dagen , alla är trötta , lite små förkylda & har inte lust att hitta på någonting så att jag tror att det får bli en lugn hemmakväll , kanske terrorisera min lillebror & hans killkompis , tvinga dom att det " Human Centiped " med mig , vill inte se den själv !!  
Men jag hoppas på att nån ångrar sig och vill hitta på något roligt istället , vi får se ♥


Reunion !

Hej !

Igår hade vi äntligen vår efterlängtade reunion. Vi har planerat den i flera år men det har alltid varit någonting ivägen och folk har inte kunnat  osv . Men igår fick vi nästan alla samlade , vi saknade 2 st. Men fy vilken rolig kväll det blev. Precis som förr , tom. Securitas kom .. då känndes det verkligen som att vi var 14 igen ! Det var så roligt att träffa alla , igen har egentligen förändrats så mycket och då var det ändå 3 år sen vi träffa vissa !
Men hela kvällen var lyckad med mat , spel & mycket skratt ! Gud vad jag har saknat dom ! ♥'


















Babel !

Hej !

Igår efter powerwalken & efter jag och Sanna hade ätit middag tillsammans så bestämde vi oss för att vi skulle gå ut och dansa på kvällen , suprise ! Man får faktiskt passa på nu när det är sommar sen blir det höst och då vill man bara krypa under täcket och gå i ide tills sommaren är tillbaka igen ..
Nä då , så vi gick hem till Sanna & satt där innan vi skulle gå ut och så fick vi sällskap av Marie & Patcha
Sen gick vi till Babel & dansade , jag gillar det stället ! Okej det var riktigt mycket folk men många snyggingar !
Vi hade en riktigt trevlig kväll ! ♥








Nu ska 10 kg bort !

Gud vad skönt det var ! Svettigt men skönt. Vi gick hela rundan i Pildammsparken , det är så fint där !
Nu är jag riktigt peppad igen , äntligen ! Jag har bara väntat & längtat till att jag ska få min träningsenergi tillbaka. I vintras var jag på topp , tränade nästan varje dag & gick på Viktväktarna , men sen fick jag mitt heltidsjobb som gjorde det omöjligt att hålla igång det! Men nu ... ahh så skönt det ska bli ! Ni ska få se .. Alla med sina elaka kommentarer ska få äta upp det !!

Im on fire ! Dags för Viktväktar-lunch




Powerwalk !

Hej !

Igår var ingen bra dag ( det var inte för att jag var bakis ) utan för att jag mådde så himla dåligt & jag har kännt på mig dom senaste dagarna att någonting har varit på väg , vi får väl se om det bryter ut snart, hoppas verkligen inte det ! Så jag spenderade verkligen hela min dag igår i sängen , hade besök av mina kusiner en liten stund också. Rolig dag ! =D

Men idag mår jag lite bättre men jag känner av det fortfarande men jag känner att jag måste gå ut och få lite luft så att jag & Marie ska strax ta en powerwalk i Pildammsparken ! Det ska bli så skönt. Men först ska jag äta upp min frukost !

Hörs sen ♥


Mysdag








wiiho slö-öga !







Hej !

Det blev ett lite sent inägg här . Som sagt idag har jag bara yrt runt på stan hela dagen med Adrian & sen mötte jag upp Ida , inget speciellt direkt . Erikshjälpen var stängt så jag kunde inte leta efter ett sminkbord ( ska göra det på onsdag istället ! ). Så resten av dagen har jag och Ida bara myst här hemma , kollat på True Blood , ätit middag med mamma & hennes vänner sen satte vi oss på balkongen och drack lite spelade spel & så och sen tog vi en runda till Etagé. Tror att detta är första måndagen som vi båda kännde att det inte var speciellt lockande , kanske för att vi har varit där varje måndag nu ? eller för att vi inte var riktigt på g ?
Hur som helst , det har varit en mysig dag.

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll ! Nu ska jag gå och terra killarna ( min lillebror och hans vän !!!!!!! )som ligger och glor film !

puss ♥


2/8 -10





God morgon !

kan jag faktiskt säga idag , haha .
Idag var jag uppe i tid , men jag känner mig redan trött och är redo för att sova middag , usch ! Tänk sen när man ska börja på ett " normalt " jobb där man börjar åtta - fem, fy . haha .

Aja snart kommer Adrian & hämtar upp mig så vi ju till Ikea , Erikshjälpen , Banken, Stan , Färgaffären( vilken det nu är =/ ) osv. Sen ska jag möta upp Ida också så ska hon med hem hit och göra sig i ordning inför ikväll !

Ha en bra dag ♥


A good nights sleep

Dags att gå & lägga sig då , ska krypa ner i sängen och kolla på " Mulan 2 " blev så sugen på att se den , har kommit in i mitt Disney-mood igen ! hehe . Sen ska jag upp i tid imorgon och åka till Ikea & sen ska vi se om jag kan fynda ett fint sminkbord på Erikshjälpen , min syster har ett sådant , MÅSTE HA ! dom är så fina.
Sen ska jag möta upp Ida på stan och göra några ärenden och sen blir det Etagé på kvällen !

Sov Gott alla ! ♥


fick ett gulligt boxarlinne av mamma igår ♥


Mitt projekt !

Idag har jag spenderat hela min dag på att organisera och få i ordning mitt lilla rum. Vår lägenhet är väldigt stor men mitt rum är lika litet som en garderob typ( och jag fick det minsta rummet eftersom jag har flyttat in och ut två ggr & ska förhoppningsvis flytta snart igen så .. ) Men när man har ett sånt här litet rum så gäller det att planera och komma på dom smartaste förvaringsmöjliheterna och jag tycker att jag lyckades väldigt bra idag. Det saknas bara vissa saker & det ska jag och Adrian åka och fixa på Ikea imorgon.

Tycker att mitt rum är så himla mysigt , får alltid komplimanger för mitt lilla rum ..





Har rensat ut bland mina smycken också !




Kolla in mina snygga tavlor ;)






Nu är allt så organiserat som det kan bli !

Det är precis som att jag bor i en graderob inte att jag har en garderob i mitt rum , haha !


RSS 2.0