morbror på sjukhus , skit !! *

Har precis suttit och pratat med Adrian i en timme , kollat filmer så jag har något att titta på när jag ska åka tåg i 9 timmar !!
Sen pratade jag med min moster igen , hon ville inte göra mig mer upprörd när jag ringde innan så hon berättade nu istället att min morbror ligger inlagd på sjukhuset . . ibland undrar man när allt ska  börja gå bra ? när ska allting börja kännas rätt ??
typiskt !!! nu ska jag i alla fall krypa ner i min säng igen och kolla på film , ska vara på jobbet nio imorgon .

pussselipuss , happy halloween by the way ..... buuuuhhh !


på måndag blir det minisemester till Hofors *

Ja , idag har jag inte gjort mycket mer än att ligga i sängen och kolla på alla möjliga dåliga tv program som finns på tv en lördag !
Var faktiskt nere en sväng och skulle ta lite middag men det slutade i katastrof , tjaffs om räkningar och annat ! Så jag ringde och beklagade mig till min moster och min mormor , så nu ska jag upp till dom ´på måndag och stanna till lördagen ! Ja en liten mini semester så där från ingenstans , nej men det ska bli kul och se dom och få komma upp till Hofors som ligger mitt i ingenstans och bara koppla av ! Plus att jag saknar min moster så himla mycket , hon har alltid funnit här för mig och jag hatar att dom flyttade upp dit ! Men dom ska faktiskt flytta ner igen till vintern så detta blir nog sista gången jag åker till hålan Hofors !

Så nu ska jag fortsätta min kväll i sängen framför en film , sen ska man jobba imorgon och packa . Jag åker nämligen 05.14 , herreeeeguuud !

<3



rosabandetgalan 3 dagar försent , men det är aldrig försent att bry sig ! *

God morgon , ligger fortfarande i sängen och drar . Ligger faktiskt och kollar på reprisen av Rosa Bandet galan , ligger och gråter småskvättar här och där ! Synd att jag inte kunde se det när det var i torsdags. Tycker att det är så hilma hemskt och man har ju människor i sin omgivning som har drabbats av bröstcancer så man har ju fått en insyn på det hela . Och man får bara hoppas och be att det aldrig kommer att drabba någon i min familj eller någon av mina nära och kära.

Herregud , det var precis en man som berättade om att sin fru hade dött i bröstcancer och sen blev hans döttrar också drabbade varav den ena dog , usch och fy vad jag grät !! Vilken hemsk tragedi ...

Nu ska jag kolla vidare. <3



Mysmiddag / kväll hos Marie *

Ojj vilken kväll !

Jag hade så mycket problem att komma på vad jag skulle ha på mig så jag hann inte skriva , och vad slutar det med ?? Vanliga kläder, vardagskläder med lite smycken osv . . boring ! Men allting tog så lång tid .

Middagen hos Marie var jätte mysig och underbart god mat ! Efter maten satt vi och pratade om allt som finns att prata om , drack gott vin , kollade när Marie öppnade sina presenter och mycket mer ! Älskar tjejkvällar , man kan bara ta det lugnt och prata om allt möjligt och dansa och hoppa runt till Aqua , Spice Girls och Lilleman , haha !
Vid ett gick jag , Sanna och Ida , Ida gick till Hipp och vi till Kb såklart ! Spelade lite Black Jack och minglade ! mums* Sen tog jag taxi hem *

Nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på en film , blev helt plötsligt hur pigg som helst !!

Men här kommer några underbara bilder från kvällen , kommer mer sen . Puss & god natt <3


såhär fick håret vara ikväll , hade inte så många ideér...


smink . .












tampong i glaset , hmm ??







japp , hehe , väntar på fler bilder.

love*


hemma från stan *

Ohh gud det är så jäkla svårt att hitta presenter !!! Ahhh . .  Men vi lyckades till sist !
Mötte upp Ida och Sanna vid två vid Storgatan , men jag var försenad för den förbaskade bussen bara körde förbi mig , hatar Skånetrafiken. . Sen gick Ida efter en halv timme för hon skulle iväg och kolla på en lägenhet. Så jag och Sanna gick och yra i nästan två timmar !

Men nu är jag i alla fall hemma igen och har kommit på ett nytt promblem , vad ska man ha på sig ikväll ? varför ska det altid vara ett promblem , varför kan det inte ligga en färdig outfit på min säng varje fredag och lördag ?!  Så nu ska jag sätta igång o leta !!

hörs sen , kissss



sanna inne på hm





en fråga ?? varför har dom fått så himla fula underkläder på hm ?? haha . .


nu ska man in till stan *


hej då ! nu ska jag in till stan och träffa sanna & ida , ska hitta en present till marie kanske fika får se . Hörs sen <3

god morgon , idag är det fredag ! *

God morgon !

Ligger i sängen och kollar på Rachel Ray , ska snart ner och äta frukost , sen platta håret , klä på mig och allt vad man ska göra för sen ska jag in till stan och träffa Ida och Sanna ! 
Efter stan ska jag skynda mig hem , fixa lite , till min kusin och fixa mig och sen hem till Marie hoppas jag hinner med allt ?!

pusss  & kram

Fredag


over n out *

god kväll !

sitter och trixar lite med bloggen får se hur det blir när det blir klart ! Ikväll har jag inte gjort speciellt , ätit middag , jätte god pastasallad och fixat i mitt rum ! Och nu är jag helt slut , tänkte krypa ner i sängen och kolla på Navy CIS .

pusselipuss

 


Marie 19 år *



Idag fyller min älskade vän Marie år . Grattis gumman  *

Imorgon ska du firas riktigt ordentligt !!


lika som bär *


en mysig höst promenad med mamma <3

























sexigt




























Nu under förmiddagen har jag och mamma varit på en lång promenad. Jätte mysigt , solensken , gula - bruna löv på marken . Underbart !


kanal 5 lurar människor på pengar *


den senaste tiden har kanal 5 haft reklam för sin " play " kanal som alla andra kanaler . Men skillnaden här är att dom tar betalt för att man ska kunna se på dom program som man missat ! Varför skulle man vilja betala för att se ett program som man kunde sett gratis , eller ja kanske laddat ner ? Dom andra kanalerna tar ju inte betalt ! Nej , usch . . . 
Vad tycker ni ??


tomater är bra snacks om man vill komma över sitt sockersug *



sitter och kollar på Greys Anatomy såklart , men vi hade inget gott hemma alls , så jag tog bara lite tomater och Aromat ! hur gott som helst , jag måste komma över mitt sockerberoende , jag ska klara det om jag så ska äta tomater hela tiden !


sjukstuga i mitt rum *

herregud vad är oddsen att jag ska bli sjuk nu ! När jag ska på fest på fredag och kanske ut imorgon ?! skit  . . jag som aldrig blir sjuk . attans !
Men nu ligger jag i alla fall i sängen och tar det lugnt ska dricka en kopp té och kolla klart på vänner ! mys *


redan 28 oktober ! *

Hann inte riktigt skriva igår allting blev så stressigt !

Jag umgicks med familjen hela dagen och mös . Vid sex gick jag och träffade Sara och " gick " på promenad med henne , vi satt och pratade lite längre än vad jag hade tänkt så jag hann inte riktigt hem och ordna saker och byta om och så innan jag skulle ta bussen in till Möllan och träffa Sanna för att ta en öl . Mysigt var det ! Pratade om en massa saker , har inte riktigt haft chansen att prata med henne på ett tag . Så det var skönt att få prata av sig , sen kom Linn , Björn & Albert också , trevlans !  =)


(ja detta var den ända bilden jag fick igår . Mitt hjärta <3)

Nu idag har jag varit hos Marie och ätit lite lunch , planerat mat till hennes födelsedag och snackat skit !
Så resten av dagen ska jag bara ligga i sängen , mår inte 100 % idag heller , vet inte vad det är för något ?!  Egentligen skulle jag hämtat Nina & Penni på stationen idag för att dom har varit i Göteborg , men jag kommer nog inte komma upp ur sängen =/ skit !

Men men , det ska bli skönt också , bara ligga i sängen och kolla på film eller ojj det är ju Greys idag ! =D Det är ju dessutom stanna inne väder !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon fyller lilla Mary 19 år ! Men vi ska inte fira henne förrän på fredag

 

 

 då vi ska på middag hemma hos henne och sedan festa loss . Det ska bli jätte skojj =)

Nej nu ska jag kolla på Christine , pusss & Kram

 


americas song *



kollade på Oprah precis , mitt favorit program !  dom pratade om underbara Obama och hur det har förändrat USA redan . Och så speladedom denna videon. Tyckte den var härlig, fick en underbar känsla av den enjoy !

<3


katten har blivit galen ! *




Mn lillasyster kom precis skrikandes in i vardasgrummet och sa att Molly hade ätit på fisken som vi höll på att tina . Vi trodde inte på henne . . . Men det var sant ! Denna katten har flippat ut totalt !! Hon äter allt , hon måste ha mask eller något för nu har hon gett sig på frusen kycklingfilé , fisk , chips , sallad .  . hon äter allt och det finns inget stopp ! hon kan hoppa upp på matbordet och ta det dirket från tallriken hon bryr sig inte ! haha . .

ja sen har vi igår kväll också . .  vi hade som tur var ätit upp . .  vi kommer ut i köket och hittar henne i wokpannan ! ! !


jag gillar att klippa häckar ?! *

God morgon !

Var jobbigt det var igår , jag kom inte in på min blogg . . . jätte irriterande var det ! Men men , igår blev vi väckta av mamma så hade hon gjort en mysig liten frukost till oss och så satte  vi på en film och åt i vrdagsrummet , mysigt ! Det är skönt nu när syskonen har lov för då är det ingen som smäller, springer upp och ner för trapporna och håller på utanför dörren vid sju . 



Efter filmen satt jag och mamma vid datorn ett tag och höll på med jobbstuff . .  boring ! Men sen blev jag såklart uttråkad och sa till mamma att jag tyckte att vi skulle gå ut och fixa i ording på framsidan , för häcken har vuxit hejvilt och det var en mamma löv och ogräs !  Så det gjorde vi problemet var bara att så fort vi hade satt igång så började det ösregna , men stoppade det oss ? Nej , vi höll på i ösregnet och i mörkret . Sjuuukt grymma ! fast tyvärr så han vi inte rikigt klart men det ska väl fixas idag eller kanske i helgen . Men ärligt talat , vilken 18 åring kommer på en sådan idé ? Vilken 18 åring tycker ens att det är roligt ? Haha . . Jag ! =D

Men jag har alltid tyckt om att pyssla , måla om , fixa i mitt rum , plantera, laga mat , städa - diska damma tvätta, sortera och organisera . Vet inte varför ! Men jag blir så uttråkad om jag inte får hålla på med sånt ibland . Innan ändrade jag alltid om mitt rum flera gånger per månad , kanske inte att jag ändrade om helt men kanske flyttade ett bord eller en tavla . Därför har mamma slutat bry sig , hon bara låter mig hålla igång ! Men det är bra för mig , terapi !
Men okej jag har inte ALLTID tyckt om att hålla på såhär , när jag var liten var mamma tvungen att tving mig att städa , men jag vägrade och en dag vände det bara !


( ja jag hade mössa ! )

Men mitt när vi höll på så kom mammas kusin Aisi . Lägligt ? haha nej men så vi avslutade och gick in , så lagade Adrian mat och vi kollade på Sex and the city filmen och Ironman , och snackade skit ! Mysigt . Sen bestämde hon sig för att sova här inatt .

Så nu sitter jag här nere i köket , alla sover fortfarande förutom mamma som är inne i stan men ska snart kommer hem med frukost ! Är dödshungrig ! Men jag ska försöka väcka alla nu för att det är ganska tyst och tråkigt nu ! hörs senare <3


den här låten spelas hemma hos mig hela tiden *


bubbl3room har mina nya festkläder ! *



nej nu räcker det , jag ska kolla om jag har fått mina pengar och då ska detta bli mitt !

http://www.bubbleroom.se


helgen + har svininfluensan kommit till vårt hem ?! *

Hejsan !

Vilken helg ! Fredagen : Josse kom hit , fixade oss gick till lokalen drack en massa vin umgicks , tyvärr dock inte så mycket dans . . . . Men det blev fjortisar , alltid nått ??! haha efter vi hade varit där så skulle jag egentligen ut men jag fastnade med Sara utanför mig i över en timme och pratade om allt ! Så jag gick in och la mig men det var nog lika bra , hehe !


( väntar på att ida ska skicka bilder , sara också )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår när jag vaknade kännde jag mig jätte hängig , varm och konstig ( nej inte pga av vinet ) så kom min lillsyster också och sa att hon mådde dåligt , så hade hon hög feber . .  who knows kanske svininfluensan ???  ahhhh . . . så jag och mamma cyklade till hemmakväll och hyrde 3 filmer , 17 again ( som jag redan har sett ) , Honungsbiets hemliga liv & Bröllops duellen !

Ja Honungsbiets hemliga liv , måste ni verkligen se . Gud vilken bra film ! Jag och mamma älskaaade den ! *****


Och den är med Queen Latifa min favvo ;)


Bröllopsduellen , sådär . . typisk tjejfilm , man förstod redan från första början vad som skulle hända så , buu !
 ***


Så¨hela dagen igår tryckte vi oss hur mycket godis som helst och  kollade på dom tre filmerna vi hade hyrt ! och efter vi hade kollat klart på alla filmerna så kollade vi Gran Torino , jätte bra film . Den måste ni också verkligen se ! *****








-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inatt skulle man ju ändra klockan en timme bakåt , alltså tjänar man in en timme . . Fick jag njuta av det , nej ? Jag vaknade flera gånger i natt och kollade så att min klocka hade ändrats på mobilen så att jag inte skulle komma försent till jobbet ! ahh . . och inte nog med det , jag vaknade och var jätte pigg så jag var redo att åka till jobbet redan åtta ?! Konstigt !

Men idag på jobbet hade vi hur mycket som helst att göra , *** var ledig så Hannah fick jobba med mig istället och hon har ju inte jobbat brunch innan så jag fick visa henne allt , plus göra mitt eget . . Men vi klarade oss och nu är jag helt slut !
Så nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan med té och en bra film , känner mig fortfarande lite konstig så jag hoppas verkligen inte att jag också kommer att feber eller kanske svininfluensan ?!


snabb genomgång av min oerhört intressanta dag *

God dag  , har kännt mig lite stressad hela dagen , vet inte riktigt varför ! jobbigt . . .
Under dagen har jag plattat mitt hår , målat naglarna , städat , hängt upp tvätt , fixat musik, ätit pasta sallad , interessant va ? haha .

Nu kommer snart Josse hit , är så uttråkad ! Sen ska vi väl äta middag, fixa oss äta middag och dra och dansa i lokalen innan ja människor kommer dit !

Vet dock inte vad jag ska ha på mig , hehe ?!!?!?!

Hörs sen


tröttis *

Hmm , vad har jag gjort sen träningen : sovit , tvättat kläder, umgåtts med Josse , tit, kollat på lokalen , varit på promenad , kollat på mammas pojkar , skvallrat osv ! =D

Josse gick precis hem och nu ska jag sova , är sjukt trött . Hörs imorgon <3




vill så gärna ha en egen lägenhet *



tänk hur roligt det hade varit att få en splitter ny lägenhet så att man slipper renovera osv . Bara inreda ! ohh det hade varit så underbart ! Blev så inspererad på Ikea igår *


hemma från träningen ! *



Jag är helt slut ! Mamma gillar att pusha . haha .
Idag var jag faktiskt väldigt duktig om jag får säga det själv ! Efter vi hade simmat klart satt vi i bubbelpoolen ett tag , sen skulle vi egentligen ätit lunch i stan men vi båda var helt slut så vi åkte hem istället. Så nu sitter jag i sängen och kollar på Tyra Banks Show som är lika överdrivet som vanligt . Tror faktiskt att jag ska vila en stund är helt snurrig i huvudet efter alla ansträngning !

<3


träning , idag blir det simmning *



Egentligen skulle vi / jag och Marie tränat på Friskis idag men hon mår inte så bra , snyft *
Så jag ska iväg & simma med mamma snart istället ! Jag måste hålla mitt schema . . annars kommer man inte att få några resultat ! Men egentligen gör det inte så mycket att hon inte kunde idag för att det kan vara skönt att variera också , då blir inte träningen tråkig !
Så nu ska jag skynda mig mamma är redan i stan så jag måste kasta ihop träningsväskan och sticka !

puss & kram


mysig filmkväll med töserna ! *



Vid halv åtta kom töserna hem till mig så fick dom välja film , så det blev Ratatouille ! gullig och härlig film synd att jag har sett den hundra gånger bara ! Men det blev film , prat och trams * Härligt med tjejkvällar *

Idag blev det spikat och klart att vi fick ha fest på fredag , skojjsigt ! =D

Imorgon ska jag träffa Marie utanför gymmet elva , så ska vi köra ett riktigt h*lv*t*s pass !

sov så gott ! <3


nya ikea i malmö har öppnat ! *



Man kanske inte ser så stor skillnad nu , men herregud vilken skillnad ! Det var mycket större än det andra , luftigare , mer uppdaterat såklart . Det kommer att ta ett tag och vänja sig vid det kan man säga !

Idag när jag gick upp så ringde Nina och sa att hon var på väg till det nya Ikea och frågade om jag vill det , ehh ja vad tror du ? haha .. så jag kastade på mig kläder och smink satte mig på första buss dit ! Och eftersom jag inte hann äta frukost så satte vi oss i restaurangen direkt och käkade frukost , hur mycket man ville för 5 kr !! helt sjukt , sen kunde man välja till lite olika saker . . Och när vi satt och åt såg man ju några man kännde , och helt plötsligt dök min mamma upp ! med sina två killkompisar , hade glömt att hon skulle vara där på pressvisningen 06.25 på morgonen ! Så dom satte sig vid oss och alla babblade på , efter en stund kom mammas morbror och hennes kusin , ja alla kom . . haha lite roligt !
så vi satt där i tre timmar och sen åt vi alla lunch också !

Och sedan avslutade vi dagen på Ikea med rundan såklart ! =D Fast jag köpte ingenting . . Men det var en trevlig dag i alla fall.










min söta mor *




ser kanske lite skabbigt ut men det var gott som tusan .




detta är varför man älskar ikea * ett skit bra start sätt när man ska flytta hemifrån ! ( jag har i för sig redan men om man inte har det då )


sjukt bra *


älskaälskaälskaälska IKEA *


kvällens samtalsämne *






sitter & pratar med paul igen på msn , och idag pratar vi om resor . Ohh jag blev så sugen för han ska iväg med sina kompisar , så nu har jag kollat på resor till Thailand , vill så gärna dit !! Så nu har jag bestämt mig att jag ska dit till våren . Jag kommer inte att hinna spara till vintern men till våren !!!!


god natt *


desperata hemmafruar & morötter *



tjohoo nu är det dags för mitt favvo program ! egentligen är jag skit sugen på lösgodis men jag måste lära mig att ersätta det med något annat och morötter är ju gott .. kanske inte fyller ut min sug för socker , men men . . Nu börjar det ! ska tydligen vara catfight idag !!


iso & molly *



dom är så söta . . . bästisar *


träning på Friskis *











Gud vad roligt och mysigt det var att träna med Marie ! Vi började med uppvärmning på löpnand & cykling i 40 minuter . Efter det körde vi lite mer än en timme ( mycket ) rumpa , mage , armar och ben . Vi pushade varandra och skrattde . Efter en timme eller så kom det in många skit snygga killar och såklart skulle dom träna precis framför oss ! när vi var helt genom svettiga ! Men på torsdag ska vi dit ign , vid samma tid ! Om man ska börja träna så ska man träna med en bra kompis så att det blir roligt att träna och någon som kja hjälpa en att räkna och pusha på när man är redo att ge upp !

Så nu är jag helt slut i kroppen . När jag kom hem så var jag så hungrig så jag åt kött , potatis och sallad ! Nu ska jag hoppa in i duschen har inte gjort det än var tvungen att äta först !





en skrämmande natt *

God morgon ! Eller läskig morgon . .

Drömde en jätte hemsk dröm inatt , att jag & josefine skulle till min lillasysters grav och lägga nya och fina blommor , men vi fick för oss att gräva ner några gose djur så kom vi ner till kistan . . .  så fick vi för oss att öppa den , och hon levde . . . . och jag skrek och grät och ringde mamma men hon trodde såklart inte på mig och Josefine stod som ett lik och sen vaknade jag !

Ahhhhh . . . jag vaknade med tårar också . . läskigt som in i ******** .

Men till annat ! Nu har jag precis ätit frukost ska upp och ta på mig lite kläder , skulle egenligen cykla dit men min lillebror har tagit min cykel !! irriterande ! så jag får ta bussen och sen gå . . men det är lugnt ! Efter träningen ska jag hem och duscha och så för  jag hatar att duscha på sådana ställen , skit snuskigt ! bläää *

hörs senare


bmw:s är sexiga *



jag vet att jag sa att jag skulle lägga mig & ja jag är på väg men jag fastnade vid msn , pratar med Paul om allt möjligt , vi kanske ska ha kalas på fredag men det är inte säkert än , men så kom vi in på bilar ! Och nej man ska aldrig komma in på ett sådant samtals ämne med en kille ! Dom blir som små barn ! Men här är mina 4 favvo bilar , sexiga va ?


lär dig livets stora gåta , älska , glömma & förlåta *



hittade denna också på hennes blogg . . . sen skrev hon ett långt inlägg som hade kunnat handla om mitt liv , men hon skrev en mening som är väldigt enkel men det påminnde mig om en hel del och fick mig att tänka till:

"Allting händer av en anledning.. Jag har fått lära mig att jag måste älska mig själv mera och lyssna på mig själv och min kropp.."

tack steffi <3


svenska hollywoodfruar i ny version *



var inne på steffis blogg och hittade denna , jag älskade som sagt det programet , det var skrattretande . . och denna var lika så !

http://www.jammy.blogg.se


imorgon är det gymmet med Mary *

 



Imorgon ska jag och Marie träffas kl elva utan för friskis och svettis för att ta ett ordentligt träningspass i gymmet ! ahh det ska bli så kul , jag tycker att gym är mycket roligare än tex simmning , men jag har bestämt mig för att köra olika saker hela tiden eller i alla fall variera mellan några olika saker , det gör träningen mycket roligare !! Men det ska bli skit roligt att träffa Marie imorgon också , har inte sett henne på hundra år känns det som och vi har hur mycket som helst att prata om så då kan vi passa på när vi värmer upp på löpbanden ? höhö ..

Och nu är jag jätte trött , så jag ska lägga mig i sängen och sätta på en bra film ! Ska upp i tid imorgon, har lite saker jag ska göra innan jag ska träffa Mary *

så god natt gullungar !!


jag och mina hjärtan <3 *

















( fick lite bilder från Sanna idag )


mina favorit reklamer !! *




meningslösa människor *

Herregud när ska allt skit läggas åt sidan ?
När ska människor växa upp ? Det är löjligt , vi är 19 år , har tagit studenten , jobbar &  tjänar våra egna pengar, letar lägenheter och är på väg att växa upp till vuxna ansvarsfulla , mogna människor !
Rykten , skitsnack , mobbning , gäng , ledare . . hör inte det till fjortistiden ? ja det kan man tycka i alla fall ..
Men vissa har svårt för att växa upp och ta tag i sina liv , istället för att lägga sin energi på det som verkligen betyder någonting som lägger man ner energi på onödiga och meningslösa saker ? vad är meningen med det ?

Ja det är ju en fråga som man kan ställa sig hundra gånger om utan att komma fram till ett vettigt svar , jag kommer nog aldrig förstå mig på dom här plastic fantastic brudarna som älskar att mobba folk , starta rykten , hitta ¨människor som dom kan " bossa " över, vara kompisar med dom som passar in i deras liv förtillfället och får dom till att framstå som om dom är bästisar och kommer att vara det resten av deras liv , inget kommer någonsin komma i mellan dom ! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja, det är skönt att kunna säga att jag känner i alla fall att jag har kommit till det stadiet att istället för att ödsla min tid på meningslösa människor som tror allt för mycket så lägger jag ner min tid på min underbara familj , och mina underbara vänner ! Och dom tar jag hand om , för det är dom som betyder mest , dom finns där i vått och torrt och stöttar mig genom allt och jag försöker att göra detsamma för dom ! Mina änglar <3


shake weight on ellen *




kollade på Ellen innan . . jag höll på att dö av skratt , men sen , jag är sjukt trött ! haha . .


bilder från mammas dator *
























hur kan man vara så trött ? *

Vilken natt jag har haft ! Jag somnade direkt efter jag hade stängt av datorn , men sen vaknade jag vid tre och kunde verkligen inte somna om , så jag låg vaken till halv fem och kollade på tv , bla Montel Show . .  så jäkla b -igt, haha !
Så jag sov till tolv och när jag gick upp gjorde jag lite mat , sen la jag mig i soffan . .  och jag ligger fortfarande här ! jag orkar inte resa mig , är helt slut i min kropp , vet inte riktigt varför , har inte gjort speciellt ansträngande saker ?

Igår när jag var på väg hem så ringde Sanna och frågade om jag ville med till årets restaurangfest i Ängelholm. Vi var där förra gången också fast då var det här i Malmö , så det är nästa torsdag , ska bli roligt !!

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra , har heller ingen lust att planera något ! Det ända jag ska göra är att prata med min vän och bestäma en sak som kanske skall göras till helgen ! nu ska jag kolla vidare på gossip girl .

hehe , internt skämt *

utan läppstift känner jag mig :

 bar, rädd, naken & exposed . . .

en mysig personalmiddag med mycket skvaller *

Vilken dag !

Idag på jobbet hade vi lagom mycket gäster bla ett gäng snyggisar , mums * nej men väldigt trevliga grabbar var dom ! Och idag jobbade jag ju med Fia & Oscar . Jag och Fia skojjade mest runt och körde lite med Oscar men det var väl kul det med ! Idag blev vi klara redan halv fyra vilket är rekord. Annars när vi brukar vara fyra stycken som jobbar brukar vi inte vara klara förrän fem ibland har jag och Olivia kommit därifrån vid halv sex ?? Men som min chef sa : Kanske för att ni brukar fika så länge ? haha ja kanske det . . .  hmmm

Efter jobbet kom mamma & Adrian och hämtade mig , så jag hoppade in i duschen snabbt och klädde på mig , sminkade mig och allt vad man ska göra sen åkte jag tillbaka in till stan , fast till Plocke Pinn .  där skulle vi ha personal middag / fest . Vi åt massa god plockmat , eller buffé, fick dricka gott vin , cider och sangria . Under kvällen snackade vi mest skit , pratade om allt som har hänt den senaste tiden med Olivia & Hanna , härmade Maria från Svenska Hollywood fruar på toaletten , pratade om jobb , smög bort för att slippa presentera mig för alla människor !! haha .. en väldigt mysig kväll !
Det blev dock inte så lång varigt , jag har jätte ont i min axel och mina ben som vanligt ! tur att jag ska till doktorn nu i veckan och följa upp allting och få en lösning på alla mina bekymmer ! Och Olivia var trött så vi gick samtidigt . . Men Hanna och alla andra stannade kvar och festade loss .
Men det var en mysig och trevlig middag & skvaller !

Nu är jag hemma , ligger i sängen och nu kom Svenska Hollywood fruar på tvn , vad lägligt ?! tjoho .

God natt på er !!


( tyvärr så blev det inga bilder , jag glömde totalt  bort att ta foton !!! attans )


personalfest *

hej , personalfest , var hemma snabbt och fixade mig ! Nu ska jag iväg och ha skit roligt ! ska ta många bilder hörs sen !

rock on !


of to work *

God morgon !

Har varit uppe ett tag nu . . och jag är jätte pigg , jag var det förra söndagen också , hmm . Men det är nog bara för att det är så roligt att jobba på KB . Men idag ska jag i alla fall cykla till jobbet , hurtigt va ?  Nej sanningen är att Adrian inte ville köra mig och det är inte lönt att ta bussen¨så . . Jepp of to work ,hoppas vi har lika mycket idag !

puss & kram




sov så gott *

Ville bara säga god natt , ja jag vet att det är lördag och att klockan är 22.32 men jag är så himla trött , och jag ska upp halv åtta imorgon så ja ikväll tänker jag vara en gamling och lägga mig "  i tid " . Puss på er !!


jag känner mig exposed & rädd utan nagellack *



det känns så fel .
hade jag fått välja så hade jag satt på nagellack , ja, 50 gånger om dagen ?


Bikram yoga *





Bikramyoga är en tidlös, annorlunda, rolig, och samtidigt krävande yoga som vi utför i ca 40° C.Vi utövar klassisk hathayoga individuellt, tillsammans i grupp, till det djup din egen kropp tillåter. Bikramyoga passar alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar. 

Vi utför 26 olika kroppsställningar och varje ställning förbereder kroppen för nästa. Den specifika ordningsföljden av yogaposer (asanas) tillsammans med värmen, maximerar kroppens syresättning, utrensning och välbefinnande.  

När vi utövar Bikramyoga regelbundet tränar vi vårt sinne och stärker vår hälsa både fysiskt och själsligt. Detta i uppbyggande, stärkande, vitaliserande, preventivt och terapeutiskt syfte med avsikt att förebygga, lindra och bota sjukdom/skador, samtidigt som vi begränsar effekten av stress, slitage och åldrande. Varje yogapass är dessutom unikt eftersom vi i yogarummet möter oss själva i nuet.

Yogautövandet skapar balans mellan kropp, sinne och själ, styrka och vighet, koncentration och avslappning.

Vi svettas, utmanas, njuter, uthärdar och tänjer på gränserna i 40 graders värme!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag tänkte gå och testa Bikram yoga nästa vecka , så jag ska se om någon vill följa med  annars går jag själv , för jag vill verkligen testa det !!  Någon som har gjort det ?


ännu en lugn hemmakväll ! *

Nej det blev inget av alternativen , haha .  . jag  blev så himla trött ! ! Så jag ska bara ha ännu en lång kväll hemma ! Fast jag ska ut en runda med Patrik först , så ska vi ta och köra förbi Josse , tror jag =D så som sagt en lugn kväll . . . hoppas ni får en underbar kväll !


besluts ångest *

ah besluts ångest , fia vill ut men ej till kb , annars vill hon att jag ska komma hem till henne . Marie vill ha filmkväll . .  josse ville kanske hitta på något vad ska jag göra ? jag vet inte ens vad jag är på för humör =/ bläää !!

promenader i skogen är så mysigt *




nigel ska alltid göra massa miner . .




medans vi väntade in mamma och julie passade jag på att dansa , i skogen . .




iso träffade en kompis






idag var det kyligt !




adrian hade kul . .











¨
julie satt & sura ..

Nu har vi kommit hem efter en underbart skön promenad i " Bokskogen ". Det tog ett tag innan vi kom dit för att Julie var gnällig . Men vi gick en relativt lång runda och sen stannade vi vid grillplatsen och grillade korv , sen drack vi varmchoklad, mums * Älskar att promenera på hösten !! 
Ska dit nästa lördag också , det är väldigt bra avkoppling & träning .


god morgon *




God morgon ,pigg och glad var man idag .  . Men alla sover fortfarande så man måste vara tyst . Boring , jag som hade velat spela hög musik nu ! Ska ner och göra frukost , sen tänkte jag väcka alla och se om dom vill till bokskogen och promenera , annars tänker jag ta en promenad här ! Sen mååste jag fixa min andra dator den gick sönder igen  och jag har inte hunnit ta ut alla bilder än , ahh !

Nej nu blir det frukost !


Draft: Okt. 16, 2009

Suvi funderar

Vi har precis ätit middag & nu efter middag kom jag och Adrian in på en diskussion .. om livet *

Hur kommer det sig att vi finns ?

Hur kommer det sig att det inte finns liv på andra planeter , eller vet vi det ?

Finns det en Gud ? är gud en gubbe som är uppe i himeln och bestämer allt ?

Det blir alltid så när vi börjar disskutera vi kommer alltid in på så djupa saker , men jag tycker det är väldigt intressant och skulle gärna vilja lära mig mer . För att jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tror på Gud eller inte . .  Jag tror inte att Gud har suttit och skapat jorden ,  jag tror på att det är organismer som har utvecklats osv . .  Och jag tror lite på karma , att har man gjort onda / dåliga saker i livet så kommer man få tillbaka , kanske inte i detta livet men i ett annat . För ja jag tror på att det finns ett liv efter detta . . Kolla ni ser . .  jag är helt vilse i mina teorier .

Vad tror ni ? Har ni någon bra teori ?


fredagens planer är bestämda *

Hemmakväll


Nu har jag & Marie kommit fram till att vi ska ut imorgon istället. Så ikväll blir det en mysig hemmakväll istället, men jag kan ju inte säga att jag är speciellt besviken , det är ju Idol ikväll + att det är nästan menat att man ska ha hemmakväll idag kolla bara ut ! Så nu ska jag ner & hjälpa till med maten , eller nej förlåt jag ska se till att vi får god mat , något som vi inte brukar äta ! 
Sen ska jag kolla på film i mysiga mjukiskläder och så ska jag fortsätta hela kvällen !




 

Ralph Lauren modell sparkad för att hon var för tjock ! *

Ralph Lauren Modell : " Jag fick sparken för att jag var för fet "


Till vänster ser vi den riktiga Filippa!


I förra veckan släpptes i Japan en chockerande bild på Ralph Lauren-modellen Filippa Hamilton. Bilden hade retuscherats så till den grad att hennes höfter var smalare än hennes huvud!! Nu har dessutom Filippa gått ut och sagt att hon fått sparken efter att ha jobbat med Ralph Lauren sen 2002. Varför, jo hon är för tjock och då väger hon endast 54 kg! Ralph Laurens advokater menar att den kontroversiella bilden släpptes av misstag. Men Filippa funderar på att stämma Ralph Lauren för all skada bilden har åsamkat henne.

Hur sjukt är inte detta ? Hur kan dom anse att hon är för tjock ? hon väger 54 kg . . Själv är jag 1.65 cm lång, och skulle jag väga 54 kg så skulle det vara lite för lite , men okej. Men eftersom hon är modell så gissar jag på att hon är över 1,72 i alla fall , och då väger hon till och med för lite för sin längd . Det är helt absurt ! Klart att hon ska stämma dom . .


Eller vad tycker ni ?


klänningar är min grej *


fult väder & fredag *

God dag ! Har sovit så himla bra inatt !! 
Ja vad ska man göra idag , det är sjukt tråkigt väder , små regnar och blåser ! Men det är skönt att det är fredag i alla fall. Så vi får väl se vad som händer ikväll , jag & Marie pratade om att vi kanske skulle till Kb ikväll , men vi får se om vi orkar . . lite segt *
Nu ska jag ordna lite saker på datorn. Hörs senare* 


nyvaken *


alla måste ha en bästa killkompis *

Sådär ja nu är allting tillbaka till det normala igen. Efter jag hade fixat håret så skulle jag egentligen träffa Marie och fika men jag var helt slut och hon skulle på middag så vi får ta det imorgon istället !
Så det enda jag har gjort sen jag kom hem är att laga mat , eller ja jag gjorde en extremt god omelett med en fetaostkräm till =) Och precis innan jag skulle hoppa in i duschen ringde Patrik och frågade om jag kunde hålla honom sällskap medans han skulle äta på Mc donalds , så han kom och hämtade mig så åkte vi och handla sen satt vi i bilen och pratade om allt möjligt ! Älskar att ha en sådan bra killkompis , han är så ärlig och kan se allt från ett annat perspektiv ! Så snart ska han till Göteborg och då ska jag med så jag kan få shoppa lite ! =D
Nu ska jag bara krypa ner i sängen är helt slut !

sov gott ! 


ska aldrig mer färga mitt hår själv *

Äntligen ! Gaaahh mitt hår är normalt ! Nej , det är inte bara normalt , det är hur snyggt som helst ! hihi .
En sak är säkert och det är att Casandra kommer att bli en toppen frisör ! Tänk att hon är inne på sin första termin och kunde rädda mig , grymt !

När vi kom till salongen och jag visade mitt hår möttes jag av chockade ansikten , haha . För att mitt hår var katastrof ! Så vi färgade över det sk. blonda och efter det plattade vi och klippte håret och avslutade med att tunna ut håret ! Det tog ca . 3 timmar allt som allt . Men jag är jätte nöjd , och nu har vi bestämt att ingen annan får fixa mitt hår förutom Madde eller Casandra =) Och en sak är säkert , blek aldrig ditt hår hemma själv ! haha .

här har ni hårets resa . .

innan färgning , igår *






efter färgning  . . *


pippi ?



på salongen  . .









då börjar det . .


efter färgningen , lockigt va ?


nina hjälpte till att platta . . tar ju lite tid !



klaaaart !









( jag vet , toalett bilder .. )



i salongen *

tjoho , nu sitter jag i salongen med färgen i håret , Casandra & Madde har räddat mitt hår . Efter detta ska jag kliappas också ju !! hörs senare . .


ska klicka hem ..



dom här underbara skorna , så fort jag får min lön så ska jag göra det ! gillar inte och göra det före jag vet hur mycket pengar jag får , men dom gråa är ett måste !!

www.skotrend.se

www.eurosko.se


god morgon *

God morgon !

Är uppe lite tidigare än vanligt .  . Penni kom och väckte mig för hon skulle till dagis så hon ville säga hej då och berätta att hon skulle rita en teckning till mig idag , gulligt !

Så nu medans Nina är och lämnar Penni på dagis så har jag fixat mig . . stod inte ut och se mitt hår så jag kom på en lösning ! plus att här är så himla kallt här hemma , usch ! jag har sovit med duntäcke + en filt . .värmen är inte på här i lägenheten hemskt , man kan knappast gå runt i en t shirt bara , så kallt att man måste ha uggs på sig !!







Nu kom Nina hem , och hon säger att det är jätte kallt ute , så då var det ju tur att jag har på mig mössan !!

hörs senare !


färga håret är inte min grej *

God dag eller kväll kanske man ska säga !

Idag vaknade jag vid tio åt frukost med mamma sen satt jag med min lillasyster och fixade hennes hår och sminkade henne ! Sen skickde jag meddelande till Nathalie och frågade henne om Casandra kunde färga mitt hår och klippa mig idag , ja sa hon . . va där klockan halv två . . Så missade jag bussen så jag gick till Krocksbäck för att ta 5an ´därifrån och precis när jag kom fram fick jag ett meddelande av Natta att Cassi inte orkade okejj sa jag och tog bussen hem igen . När jag kom hem gjorde jag lunch , samtidigt så pratade jag med Nina , så sa hon att hon kunde färga mitt hår och klippa det ! Ehmmm ..  ja jag tänker inte tala om hur vi gjórde osv , men det ser ut som katastrof !!  Så jag ringde ett akutsamtal till Natta & Cassi och frågade om hon kan fixa till det imorron och tur som det är så kunde hon det , hon är min ängel ! Jag fattar inte att jag bara inte kunde vänta !! Men men . . . imorgon ska allting fixas ! puuhh skönt !
Så nu är jag kvar hos Nina tänker inte gå härifrån förrän jag ska till salongen imorgon !! haha , katastrof. Men mitt hår har fått många skratt i alla fall ! jag och nina låg nästan på golvet innan när vi såg resultatet . Ni ska få se imorgon ! har inte min usb - sladd med mig hit . .
Nu har vi dessutom ätit middag , ska snart kolla på Greys Anatomy och mysa !

hörs senare igen







vi gillar & skojja ..





förresten kolla vad penni fick i födelsedagsprestent , hannah montana kostym + peruk , haha !!


barn kalas är roligt ! *

Nu är vi hemma igen , eller vi har varit hemma i en timme typ , men jag har ätit en macka & druckit te , hann eller ville inte äta middag innan ju !
Kalaset var jätte mysigt ! Alla ungarna sprang runt , skrattade & skrek och var allmänt lyckliga , önskade att jag också fick vara 5 år igen ! Så himla lätt och roligt man hade då , inga kärleks problem, ekonomiska problem . .  allting var bara en dans på rosor och man kunde bara springa runt och vara glad ! Härligt . .
Penni fick i alla fall en röd High School Musical klänning av oss och en Hello Kitty Målar / Pysselbok , och hon verkade jätte nöjd !

Så nu är jag helt slut i huvudet efter allt skrik och spring så nu ska jag bara krypa ner i sängen och kolla klart på Desperata hemmafruar & sen kommer ju Christine , så det blir tv resten av kvällen !


Födelsedagsbarnet med sin nya klänning !








Julie är tråkig . .

Sen dansade Nina & alla barnen

Sen var det dags att fotografera !






Underbara syster *














redo för barnkalas *

Nu sitter jag redo och klar för att gå på 5 års kalas , vi ska vara där om en kvart och alla sitter och äter middag . .  och vi har inte ens köpt en present än ! vi kommer att bli väldigt sena ! skit . .
Nu ska jag skynda på familjen lite ! Hörs senare .




13 oktober *

God morgon !

Har precis ätit frukost & kollat på " Våra bästa år " och ska plocka undan i mitt rum . Klä på mig och gå en promenad sen när jag kommer hem igen blir det en dusch. Efter det måste vi handla en present till Penni , har ingen aning om vad vi ska köpa , hon tjatar ju om Hannah Montana hela tiden . . .
Nej nu måste jag sätta igång dagen här !


data nörd ? *

Hej , nu är jag trött . . jag har suttit vid datorn hela kvällen och fixat osv , är helt slut i huvudet !  Nu har i alla fall resten av familjen kommit hem , min lillebrors lag vann med 3 - 2 duktiga ! Jag frågade precis mamma om vi ska träna 100 % imorgon , nej , hon orkar inte ! På onsdag , nu räcker det med avbokningar ! Jag ska hitta någon annan som vill träna med mig . . Nathalie sa att hon ville börja träna , så nu ska jag tvinga henne . Egentligen hade jag kunnat träna själv men det är så tråkigt och dessutom så tränar jag ju på Aqva Kul nu , vill inte springa runt i bikni där helt själv ! Men vi får väl se , men imorgon måste jag i alla fall ut på en power walk så man får röra på sig lite i alla fall ! Nej slut pratat nu ska jag krypa ner i sängen & äta min lilla middag innan jag sover , har glömt bort att äta middag nu när jag har suttit så koncentrerat vid datorn , plus att resten av familjen åt där borta ! Så nu blir det mackor med tomat & vatten , mums * orkar inte göra något speciellt !

sov så gott !




mums  ? *


så då var man tillbaka på blogg.se *

Hej !

Ny blogg med nya tag , eller ? Jag har i alla fall bestämt mig att jag ska vara här på blogg.se , för det var här jag började och det var här jag tyckte att det var bäst !

Idag har jag inte gjort speciellt mycket intressant , men just nu sitter jag i alla fall i sängen och kollar på "Sveriges fulaste hem " och är ensam hemma , alla andra i min familj är och kollar på min lillebrors match , jag följde inte med för att jag egentligen skulle på bio , men jag hade ändå inte fått plats i bilen . Så dom är väl hemma vid tio så jag ska passa på att njuta nu av tystnaden !

Imorgon fyller min lilla Penni 5 år , fast nu är hon ju så liten längre så på kvällen ska vi hem till Nina & Penni på kalas !


Men innan på dagen / förmiddagen ska jag , mamma & Nina till aqva kul och simma . . det är en ny grej som vi testar på , hoppas att det håller, fast jag hade gärna blandat simmningen med någon annan träning .

Men nu ska jag inte babbla på , för nu börjar " Svenska Hollywood fruar "


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0