jag gillar att klippa häckar ?! *

God morgon !

Var jobbigt det var igår , jag kom inte in på min blogg . . . jätte irriterande var det ! Men men , igår blev vi väckta av mamma så hade hon gjort en mysig liten frukost till oss och så satte  vi på en film och åt i vrdagsrummet , mysigt ! Det är skönt nu när syskonen har lov för då är det ingen som smäller, springer upp och ner för trapporna och håller på utanför dörren vid sju . 



Efter filmen satt jag och mamma vid datorn ett tag och höll på med jobbstuff . .  boring ! Men sen blev jag såklart uttråkad och sa till mamma att jag tyckte att vi skulle gå ut och fixa i ording på framsidan , för häcken har vuxit hejvilt och det var en mamma löv och ogräs !  Så det gjorde vi problemet var bara att så fort vi hade satt igång så började det ösregna , men stoppade det oss ? Nej , vi höll på i ösregnet och i mörkret . Sjuuukt grymma ! fast tyvärr så han vi inte rikigt klart men det ska väl fixas idag eller kanske i helgen . Men ärligt talat , vilken 18 åring kommer på en sådan idé ? Vilken 18 åring tycker ens att det är roligt ? Haha . . Jag ! =D

Men jag har alltid tyckt om att pyssla , måla om , fixa i mitt rum , plantera, laga mat , städa - diska damma tvätta, sortera och organisera . Vet inte varför ! Men jag blir så uttråkad om jag inte får hålla på med sånt ibland . Innan ändrade jag alltid om mitt rum flera gånger per månad , kanske inte att jag ändrade om helt men kanske flyttade ett bord eller en tavla . Därför har mamma slutat bry sig , hon bara låter mig hålla igång ! Men det är bra för mig , terapi !
Men okej jag har inte ALLTID tyckt om att hålla på såhär , när jag var liten var mamma tvungen att tving mig att städa , men jag vägrade och en dag vände det bara !


( ja jag hade mössa ! )

Men mitt när vi höll på så kom mammas kusin Aisi . Lägligt ? haha nej men så vi avslutade och gick in , så lagade Adrian mat och vi kollade på Sex and the city filmen och Ironman , och snackade skit ! Mysigt . Sen bestämde hon sig för att sova här inatt .

Så nu sitter jag här nere i köket , alla sover fortfarande förutom mamma som är inne i stan men ska snart kommer hem med frukost ! Är dödshungrig ! Men jag ska försöka väcka alla nu för att det är ganska tyst och tråkigt nu ! hörs senare <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0