hem ljuva hem *

Gud vad glad jag är !

Idag har jag haft en super bra dag på jobbet =D Allting gick så himla bra + att det var ju inte helt fel att man tjänade dubbelt upp idag heller ! Men idag kom jag upp i vinstdelning två ( 1200 ) och därefter blev det 50 kr / avtal så det blev en hel del extra pengar , utöver lönen då !

Så det kanske blir en resa i sommar ändå ? =P

Sen idag eftersom det var en speciell dag så hade vår underbara chef köpt med sig vindruvor , chips , godis  allt !! Så jag kan ju säga att jag har inte varit nyttig för 5 öre idag , men det gör inget !!

Så nu efter denna långa men härliga dag ska jag bara lägga mig och kolla klart på Kate & Leopold som är på kanal 5 just nu ! Den är så romantisk ! =D



godis , mums !


Snabbgenomgång !

God morgon !

Igår var jag så slut att jag inte orkade sätta mig ner och skriva någonting ! Men igår höll jag som sagt på här hemma med packningen , man har så mycket mer än vad man tror ! Sen kom Nina & Penni förbi och hämtade upp mig så åkte vi till Ikea , vi var väl där i tre timmar kanske ?
Jag köpte i alla fall en massa saker till lägenheten , skålar , durkslag, matta, handdukar , glas ... ja allt !! Lite jobbigt att släpa hem bara ! Men nu är det också klart så nu är det bara maten och flytten kvar !

EFter Ikea kom Patrik och hämtade mig så var vi ute en runda med bilen och spande lite ;)

Och nu har jag skiiiit bråttom till jobbet ! Vi ska ha en tjäna dubbelt-dag !! Tjoho ..


Puss*


detta är väl 1 / 8 del av det jag köpte =/ , men jag festade till det med lite ikea-snacks till min första lördag i lght !!


Bilder från gårdagen ....








Puss *


Matmatmat !

Hej !

Har varit vaken i hundra år , men jag har inte hunnit skriva för att jag gjorde frukost först till alla tjejerna som sovöver´, sen gick jag och mamma ut i förrådet för att hitta alla mina glas , köksaker som brödrost osv och vi httade dom !! jag hade lite panik där ett tag ! Det hade kännts väldigt surt om jag hade behövt köpa nytt bara för att jag inte hittade dom !
Sen har jag spenderat resten av dagen till att packa om så att det inte blir 10000 lådor på lördag !

Egentligen skulle jag ha hjälpt Tessan & Robin som flyttar idag , men jag har inte hunnit dit ! Detta är ju min enda lediga dag & jag ska hinna göra allt idag ! Så jag tror inte att jag kommer att hinna dit , men vi får väl se !!

Just nu står jag i köket , har precis lagat lite käk till mig och syskonen ( måste ju vara extra snäll nu när jag ska lämna dom ) + att jag var hungrig ! =D haha .... its a win, win situation !


Matdags !!


Hemma !

Hej! Nu är man hemma från KB. Det blev en liten trevlig förfest hos Leo med sexsnack & pommes & sen efter dt blev det KB och ja det finns väl inte så mycket att säga där , KB är ju KB liksom .. Det var så mycket folk ! Men det var tyvärr mest 92:or , kännde mig lite gammal ! även om det känns som att jag fyllde 18 precis =/ Men men , det var en rolig kväll !!




haha , hej johannas röv som inte är så stor i verkligheten !







lite bilder från mobilen ! men det kommer väl fler så fort emelie & jp har lagt in sina !!

God natt !


Tjejstök i mitt hus !


 Jag idag i mina nya jeans , fast dom va lite stora :/

Kom hem för en stund sedan , hann tyvärr inte skriva imorse !!
Idag har varit en bra dag på jobbet , höll i produktutbildning imorse , sen satt jag med han som äger vårt företag halva dagen , super bra ! =D

Men nu när jag kom hem hade jag ju glömt att min lillasyster ska ha tjejkväll , så det var hundra tjejer en massa musik & mat , så jag tror att jag ska fly fältet och dra ut med marie , johanna & emelie till Kb ! tjoho =D


theres ville ha mina glasögon ! snyggo


felix



Tog tusen till men det orkar jag inte =D


Trötter !

God kväll !

Hann inte skriva imorse för att jag försov mig igen , hoppas det är min nya grej ... jag gillar inte att bli försenad ! Men jag mötte i alla fall upp Nina i stan och tog en kaffe med henne och pratatde om allt som har hänt sen vi träffades sist , massor !!
Sen efter det tog vi en sväng in om gallerian, så fick  jag köpt ett par nya jeans också ! Får ju passa på nu när jag bor hemma , sen blir det inga kläder ! Skojja ...


Efter det så åkte jag till jobbet ! Men vid sju mådde jag inte alls bra så att jag åkte hem för att kunna vila lite !
Det höll i typ 2 minuter ... sen var jag igång med packningen , och upptäckte att jag saknar två lådor med porslin , glas , handdukar allt viktigt ! Och jag har fortfarande inte hittat dom , liite panik ! Vill inte köpa nytt igen , jag har ju knappt rört dom =/ men det dyker väl upp snart !

Sen åkte jag och Adrian och handlade mat för att dom andra hade redan ätit ! Sådär ja , det var min dag , intressant va ?!

Jag just nu ! Sliten , trött & illamående , ingen bra dag ! =/



Heeela mitt rum är fullt av lådor , kan knappt komma förbi =D sooo close !


Det var ett jäkla tjat !



Hej hej !

Nu ligger jag äntligen i min säng ! Jag har suktat efter den hela dagen. Jag vet inte riktigt var min energi har tagit vägen , jag är så trött hela tiden .. Bara inte jag blir sjuk igen. Jag ligger nämligen i riskzonen nu , mamma ligger där nere och är super förkyld ! =/

Idag har vi haft en bra dag på jobbet , hade ett intressant möte imorse också ! Annars hade vi lika roligt som vanligt , det börjar tyvärr bli ganska tjatigt ! Men vad ska man göra när man jobbar hela tiden liksom ! 
Men imorgon kommer i alla fall lönen så att det ska ju bli ganska nice !
Ska dock betala hyran & alla andra tusen räkningar direkt ! Men jag hoppas att jag får njuta lite i alla fall . . Fast ja det får jag ju , jag får ju en egen lägenhet ! =D

Aja , nu ska jag sova som vanligt tänkte jag säga ! Men jag ska upp lite extra tidigt imorgon & träffa Nina en snabbis i stan , det var ett bra tag sedan, så det ska bli kul ! 

God natt ! 



Och jag vill bara säga att , ja jag jobbar som telefonförsjäljare ! Och jag älskar det !
Visst är det inte mitt drömjobb & jag har ju inte planerat att jag ska jobba med detta resten av mitt liv. Men jag ska säga att jag hade många förutfattade meningar om jobbet , vilket jag tror att dom flesta faktiskt har. Man kanske känner att telefonförsäljare bara lurar en osv . Ja , det kan man ju tro om man vill ! Så det tänker jag inte ens gå in på ! Men jag kan ju säga att jag stormtrivs på mitt jobb , vilket jag var lite chokad över till en början . . Men sen insåg jag att vad spelar det för roll vad man jobbar med om man trivs på jobbet och tycker att det är roligt att gå dit och är bra på det man gör ?
När det kommer till lönen då , ja vissa som jobbar med telefonförsäljning får endast provision , alltså för det dom säljer !
Men vi på vårt jobb får ut 12.000 i grundlön , sen har vi provisionsgränser två st.
* 1 vinstdelningen får vi 600 kr extra den veckan.
* 2 vinstdelningen får vi 1200 kr extra den veckan.
Därefter får vi 50 kr / sälj , vilket betyder att vi kan få
4800 kr / månad extra utöver våra 12000 kr + därefter kan vi kamma in hur mycket vi vill så vi kan få ut 17.000 - 18.00 kr på en månad.
Och nej det är inte speciellt svårt att komma upp i det !

Så det tycker jag är väldigt bra för en 19 åring att få ut per månad !

Så jag personligen tycker att varför inte få ut den summan och faktiskt kunna flytta hemifrån , åka iväg på semester , spara pengar eller shoppa upp allt ? Jag tycker att det är bättre det än att sitta hemma och uggla , arbetslös och gnällig !

Blunda inte för jobben , se det positiva i allt istället så kommer allting bli mycket bättre & så slipper man vara bitter och sur !

Kram på er !


back to work

God morgon !

Nu har sovit ut ! Har tagit det lugnt nu hela morgonen , sköönt ! Men nu är jag i alla fall färdig fixad och ska sticka iväg till macken och handla lunch ! Orkade inte laga något + att det fanns ingenting hemma =/ Sen ska jag möta Ismael på bussen , så blir det jobb hela dagen !





Ha en bra dag !


Bittra människor , det värsta jag vet !

Ibland sitter jag och undrar varför människor alltid ska vara så bittra och sura ? Sitta & muttra över saker som hänt för längesedan ?

Det känns ganska ofta som att så fort det går bra för någon annan , dom har fått ett nytt jobb som dom trivs med , skaffat en pojkvän & blivit kär, ska flytta , resa , ja vad som helst . Så blir man avundsjuk & förbannad !
Att man aldrig kan glädja sig åt denna personens lycka ? Att man inte kan vara glad åt någon annan ?

Tex. Om ens vän blir kär , galet kär ? Är det inte meningen att man ska vara glad & lycklig åt den personen ? Glädjas med den att den har hittat en person som gör henne/honom lycklig & får personen till att må bra ?

Jämt och ständigt hör man gnälliga & elaka kommentarer på att dom tycker att det är fuskigt , orättvist eller något liknande.

Varför gör människor så ? Jag har själv så svårt att se varför eller hur man kan bli arg eller avundsjuk på någon annans lycka ? För jag personligen känner att jag hade blivit glad och lycklig själv om jag hade sett min bästa vän vara glad och lycklig . Man påverkas ju av sin omgivning.

Istället för att vara bitter, varför tar man inte bara tag i sitt eget liv ? Det är bara en själv som kan göra det bättre ! Gå vidare , gör något med ert liv & var glad & lycklig för andra människors lycka !



jobb & jobb mera jobb !



Hemma !
Vilken dag jag har haft , det gick som sagt bra på jobbet idag. Har även haft möte med chefen två ggr idag ! Så nu kommer allting att bli super bra !
Idag under mina pauser har jag även ritat upp min lägenhet & hur jag ska göra i ordning det , var jag ska ha allting osv. Sjukt nördigt , jag vet . Men det ska bli så himla kul ! =D

Men nu är jag så trött så att jag kommer svimma snart , så det får väl bli att man går och lägger sig. Ska sova ut imorgon så att jag är pigg & glad !

Puss *


sitter på jobbet !

Hej , jag kom just på att jag inte hann skriva imorse ! Men det var bara för att Tessan skickade sms och väckte mig så jag fixk skynda mig upp och göra mig i ordning. Sen åkte jag in till dalaplan och hämtade ut min älskade telefon , dom hade bytt kamera och allt .. super nöjd blev jag ! Dessutom behövde jag inte betala något , Sebbe är en ängel ! Efter det åkte jag hem till lilla Tessan och fikade. Och idag på jobbet har det gått jätte bra , men nu börjar jag bli ganska trött så att det ska bli skönt att kasta sig i sängen sen ! Får se om Patrik kommer och hämtar oss ! Hörs snart

Hjärtat kan rädda mig .

Hemma !

Eller ja jag har i för sig varit hemma ett ganska bra tag nu , men jag åt lite middag & tårta med min familj ! Tyckte att det var tråkigt att jag knappt hann fira min lillsyster idag , men så fort jag får tid över så får jag väl kompensera det med en dag på stan & bio på kvällen eller nått !

Idag på jobbet var alla ganska sega efter helgen , men på eftermiddagen kom vi igång lite och vi är nästan bara tjejer nu , vi har bara tre killar ( när jag började var det bara jag och en annan tjej ) så vi satt i ett helt möte och pratade om killar och vad vi leta efter hos en kille , ålder , utseende , personlighet osv , när vi skulle prata mål egentligen ! Men så kan det gå .. haha .

Idag har jag även fixat lite flytthjälp , mina kära killkompisar från jobbet ska hjälpa till så nu har jag lovat dom öl & pizza efter dom har slitit klart ! Så det ända som är kvar att hyra ett släp , sen är jag redo !! Jag längtar som tusan. Men jag har miljoner saker som jag måste köpa innan ! Så det blir en tur till Ikea , Öb & Rusta nästa vecka med Tessan som också ska flytta nu till helgen !
Spännande ! Det ska bli väldigt intressant och se hur jag klarar av att bo själv ( om patrik inte ska med ) ! Om jag får super mycket panik så får väl lilla hjärtat komma och hålla mig sällskap ! Så slipper man känna sig rädd & ensam  =D

Nu ska jag sätta mig och kolla på film och platta håret , hann inte det riktigt imorse ! Sen ska jag sova ..Så att jag är pigg imorgon , ska till Sebbe på morgonen & sen ska jag hem till Tessan och fika innan jobb !

Sov Gott !


Julie 13 år *

Grattis lilla Julie !!





Så här pigg & snygg var jag kl sju imorse !

Men jag gick så klart och la mig sen igen. Julie var jätte nöjd med sina presenter =)

Märktes det att hon blev tonåring ? Ja , hon hade gått upp och klätt på sig & fixat håret innan vi kom in och sjöng för att hon visste att kameran skulle komma fram , herregud ! =D


Nästan så att man blir sugen på godis ;)







Mamma i ett nötskal !

Kollade precis igenom min mail och då har hon hennes vänner suttit och skickat runt detta till alla .
Lite att njuta av till helgen stod det .

haha , fan vad kul jag tyckte att det var ...men sen o andra sidan , sådan mor sådan dotter !


Lycklig tjej !

Hej !

Ah , jag måste bara säga att jag älskar verkligen mitt jobb ! Idag gick det super bra , jag var så himla lycklig ! Även om jag hur trött som helst ! Men vi hade svin roligt som vanligt. Jag tror att det har en väldigt stor betydelse att man har roligt bra jobbet ! För att han man roligt & trivs bra då gör man ett bra jobb !
Idag bestämmde vi även att alla vi ska ha middag hemma hos mig när jag har kommit i ordning ! Så ska alla laga mat tillsammans & dricka en massa gott och köpa många olika roliga spel . Vi ska ha en riktig helkväll=)

Sen jag kom hem så har jag stått i duschen i över en timme tror jag ?! Var lite öm i mina ryggmuskler , så då hjälper det lite med en lång varm dusch ! Har ju tyvärr haft lite problem med muskelinflamation , men nu har jag i alla fall inte ont längre. Så nu ska jag bara bänka mig framför tvn och äta lite " middag ".

Imorgon fyller min kära lillasyster 13 år , så vi ska upp redan vid sex och sjunga för henne , eftersom mamma och Adrian börjar jobba 7-8 .. Men jag ska nog gå och lägga mig en stund till efter det så att jag är utvilad .

God Natt !


jag & sötnöten i julas !

(( Tänk vad mycket som kan förändras på ett år , men just nu kan jag inte hjälpa att känna mig super lycklig !
Jag jobbar , tjänar en massa pengar . Ska flytta till min lägenhet och göra i ordning. Jag har mina underbara vänner & arbetskamrater. Allting bara flyter på .
Om jag tänker tillbaka för ett år sedan och tänker på vad jag hade för planer, livssyn och vänner ! Så trodde jag aldrig att det skulle se ut som det gör just nu. Det är 100 gånger bättre !! ))


Söndags jobb !

God morgon !

Pigga & glada ? Nja , jag har sovit bra i natt men jag är ändå lite trött , det kanske är för att det är söndag & att jag har en heldags jobb framför mig ..
Men nu ska jag inte klaga det kommer säkert bli jätte kul på jobb idag =D Ha en skön söndag !!


En perfekt lördag !

Nu är jag hemma igen ! Jag blev inte så långvarig ikväll eftersom jag har varit igång hela dagen & jag ska ju jobba hela dagen imorgon.

Men kvällen hemma hos Olivia var jätte mysig. Alla drack vin ( förutom jag då ) , åt en massa snacks och pratade om allt möjligt, gammla minnen =) En perfekt & lugn fredagkväll ! Det blev tyvärr inga bilder .. Men sen blev jag tråkigt nog jätte trött & min älskade lillebror ringde och var jätte ledsen så det var dags för mig att åka hem.
Så min älsklings Patrik kom och hämtade mig och Sanna , så körde han och lämnade oss ! *

Så nu är jag helt slut !! Sov bara 5 timmar inatt så det är nog ganska bra om jag går och lägger mig nu.

Sov gott *


Inflyttningsmys hos Olivia !



Nu är jag klar för denna kvällen ! Ska strax springa till bussen och åka och möta upp Sanna , vi ska nämligen till Olivia som ska ha lite inflyttningsmys med vin ikväll ! Sen kanske vi ska ut får se om jag orkar eftersom jag ska jobba imorgon . Men ha en underbar kväll ! *


Packning !

Så här långt har jag kommit ....






katastrof !

och detta är bara början , hjälpa till ??


En fredags dos av KB



























God dag !!

Nu har jag äntligen vaknat till liv , eller nej jag har varit uppe sen 11 faktiskt men jag har spenderat halva min dag på att vända mitt rum upp och ner och bara rensat bort allt som jag inte ska ha med mig , vilket är mycket !!
Det är helt sjukt vad man kan samla på sig på ett halv år ?!



I alla fall , igår var riktigt roligt ! Precis vad jag behövde =D Det var ett tag sedan jag och Sanna var ute själva ! Vi träffade Chrille och alla hans killkompisar så vi var med dom hela kvällen & dansade loss ,älskar när killar dansar , dom flesta killkompisarna som vi har vill aldrig dansa , dom sitter bara i baren och hänger , så det var riktigt roligt ! Träffade en massa gammla kompisar också ! Bjöd alla på inflyttningsfest sen , haha .. Får se hur det går ;)
Precis innan vi skulle hem fick vi en daglig dos av drama ! Så typiskt , det ska alltid hända något ! Så vid fyra var det dags för oss att gå hem så då körde Jose mig ! Vilken ängel , så slapp jag ta taxi =D

Så minus dramat i slutet så var kvällen jätte lyckad !!

Jag är kass på att skriva ....









Hej ! Sitter just nu hemma hos Björn med Sanna & dricker vin ! Vi ska till KB ikväll , det var ett bra tag sen .. Är på jätte bra humör =D

Men det är nog för att det gick jätte bra på jobbet idag , kommer att få sjukt mycket pengar nästa månad ! Men allt kommer att gå till lägenheten , måste köpa ny soffa =/
Pratade med Mr. Ed innan , så nu är allt klart ! Ska skriva på alla papper nästa vecka =D
Så nu har jag & Patrik mycket att bestämma !! Om han nu flyttar med , han vill, men vi får se !!!
Är sjukt taggad !! Hehe ...

Nej nu ska jag vara social ! Ha en underbar kväll.

Puss *


Flytt den 5 mars !

Gud vilken galen dag det har varit idag !

Många blandade känslor. Idag på jobbet fick jag ett samtal av Mr. Ed att jag ska få tillbaka lägenheten ! Så helgen vid den 5-6 mars så ska jag börja flytta in =D Jag blev så himla glad !!!!
& det roligaste är nog att min bästis Patrik ska nog flytta med om det inte dyker upp nått annat ! Ahh det ska bli sååå kul =D

Sen efter fick jag reda på lite mindre roliga nyheter , familjeproblem då .. Men allt löser sig !

Men just nu kan jag inte hjälpa att vara så jäkla glad =D Ska ringa Ed imorgon och bestämma det sista !!



Innan jobbet idag var jag ju och hämtade ut mitt bankkort ju , äntligen ! Sen efter det yrade jag runt där inne på Mobilia en stund. Köpte lite smink & nagellack ! Sen köpte jag mig en latte och promenerade bort till Tessan som bor vid Möllan =)

Så jag hann med en massa innan jobb idag !!

Efter jobbet , när jag , Ismael & Tessan var på väg ner så ringer Patrik och säger att han står nedanför med bilen ! En ängel ... Jag som var jätte trött också . Så han körde mig & Tessan hem ! En väldigt trevlig överraskning .. =)

Så som ni förstår så har det varit en väldigt bra dag !!



Just nu ligger jag i sängen & pratar med Patrik , planerar en massa =D

Sov Gott ! Puss & Kram *



försov mig !!

God morgon !

Har lite bråttom eftersom jag försov mig som vanligt ! Men nu ska jag i alla fall häta ut mitt kort och köpa lite smink . Sen ska jag hämta Tessan så puss på er *



saknar min mobil redan !


jobba även om man är sjuk ?

Gud vilken dag !

Idag när jag satte mig på bussen så pajjade min telefon ännu mer , som tur var så var jag vid Dalaplan så jag sprang in till Sebbe ( mitt ex ) som jag inte har träffat på hundra år känns det som , så han fixade allting till mig , en mobilängel ! Sen stannade jag kvar där ett tag så vi hann prata om allting som har hänt undertiden vi inte har hört av varandra ! Saknar honom som en vän , men nu ska jag ju dit och hämta min mobil om en vecka igen =)

Sen fick jag skynda mig i väg till jobb , det drog över lite inne hos Sebbe ! Men jag kom i tid =D Annars idag gick det super bra på jobbet, hade möte med min chef idag också , gick igenom mål & vad jag ska sträva efter ! Ett pepp - möte ! Och vad jag vill åstadkomma denna månaden .

Tyvärr så har jag mått halvkasst hela dagen , hade dessutom feber innan ! Men jag struntar i det , nu är det bara jobb som gäller ! & money ,money , money !!
Imorgon ska jag upp lite tidigare & gå och hämta ut mitt nya bankkort , äntligen ! Sen ska jag se om jag hittar nått roligt på stan & efter det ska jag hämta upp Tessan och köpa lite lunch , sen ska vi promenera ner till jobb så får vi lite motion också =D

Sov Gott !


sjukling ?

God morgon !

Känner fortfarande mig kass & lite konstig , men jag måste till jobbet ändå ! Hoppas bara att jag klarar hela dagen =) Nu på morgonen har jag bara duschat & käkat frukost & nu är det dags att gå till bussen så att jag inte missar Ismael !

Ha en bra dag ! Puss*


Inte nu ...

God kväll !

Är äntligen hemma nu. I slutet av arbetsdagen idag började jag må jätte dåligt ! Inte bra , jag har verkligen inte tid att vara sjuk , ska tjäna så mycket pengar jag bara kan nu innan sommaren så att mina planer håller !

Så att nu ska jag krypa ner under mitt stora duntäcke , ta en alvedon till & sova. Jag vill inte må sämre nu !
Imorgon skulle jag egntligen bli sminkad av Malin på morgonen , hon går ju på en Make up kurs. Men jag känner verkligen att jag inte kommer att orka om jag mår så här, måste vila ut så mycket jag bara kan ! Hoppas bara att jag kan gå till jobbet imorgon !

Annars förutom det har min dag varit jätte rolig , jag & Theres hade en mysig stund på stan , sen promenerade vi till Cafe 2000 och handlade varsin stor sallad och sen promenerade vi vidare ner till jobb ! Och på jobbet har vi ju alltid lika roligt så det  var som vanligt !

Nej nu måste jag lägga mig ! Sov Gott =)


Idag när...

2c6cd7dd7a594931fd4029d2f774063d.png

Kolla varifrån!

Idag när jag & Tessan var ute på stan så köpte jag ett par örhängen , tyckte att dom var söta ! Men gud vilken rea det var i stan .. Nästa vecka ska jag shoppa loss när lönen kommer =D Nu är snart arbetsdagen slut .. Ska se om jag hinner träffa Patrik innan jag åker hem. Hörs sen . Puss *


Så här...

0396900241168d85601057dcff3d6150.png

Kolla varifrån!

Så här kul har jag just nu =D


Mot stan !


ja , badrummet är ett helvete =D

har varit vaken nu i två timmar , hunden började yla för att han trodde att han var själv hemma =/ Så har jag precis blivit klar och ska åka in till stan och möta upp tessan =D ska kolla lite & gå och handla lunch till jobbet . Skulle ju träffa Patrik också men han har inte vaknat än , så jag hoppas att vaknar innan vi börjar så att vi kan träffas ! Hinner ju aldrig längre.

Ha en bra dag ! *


God kväll...

619703afc276e65541451840b9f3b530.png

Kolla varifrån!

God kväll ! är en aningen irriterad eftersom jag har spenderat en timme av mitt liv på att försöka komma in på blogg.se på datorn .. Men den ville inte ge med sig ! Men förutom det så har jag haft en jätte bra dag på jobbet. Vi hade svin roligt som vanligt =D Och det gick super bra för mig. Idag så började även Emelie hos oss .. Hon har ju suttit där uppe innan. Skojjigt ! Men nu är jag helt slut . Ska träffa Patrik imorgon på morgonen och sen ska jag möta upp Theres i stan . Så imorgon blir det fullrulle igen. Sov gott kära ni *


Nu är...

01903056fe948a585328eabf73acf6ed.png

Kolla varifrån!

Nu är jag super mätt ! Vi har haft en jätte mysig frukoststund hemma hos olivia med bullar ,smoothies och frukt ! Men nu är jag påväg till jobbet ... Tjoho ! Ha en bra dag *


God morgon...

0-167c48762ac2894660261d4a7fd096c4.png

Kolla varifrån!

God morgon ! Står och väntar på bussen , det är ganska behagligt väder idag =) Så nu ska jag in till stan och möta upp Nathalie & handla lite frukost , sen ska vi hem till Olivia och mysa där fram tills vi alla tre ska iväg och jobba vid ett. Hörs sen *


Biltur

Har precis kommit hem från en mysig liten runda med Nathalie ♥ Vi körde en runda , sen åkte vi förbi Bobby och pratade med honom i en timme nästan , fy vad kallt det var ! När ska det bli vår/sommar ?
Efter det hämtade vi upp Casandra och henns pojkvän från bion.
En bra liten kvällsrunda !

Imorgon ska jag , Nathalie och kanske Sanna hem till Olivia och äta frukost på morgonen ! Mysigt .. Det är så skönt att man inte börjar förrän ett , så hinner man göra lite sådana saker innan på dagen. Annars har man ju inget liv alls =/
Och sen efter det blir det jobb i vanlig ordning 13-21 .. Hoppas Fatos tar bilen imorgon , så att man slipper ta bussen hem på kvällen =D

Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på någon film ! ♥



hihi , jag & natta har samma humor , egentligen hur kul är det ?


Alla hjärtans dag *

Vilken dag !

Idag har jag jobbat från 9.00 - 16.00, vi hade sjukt mycket folk hela dagen , alla ville väl lyxa till det extra mycket idag ! Så jag och Fia stod i köket och Oscar & Maria var där ute .. så det gick jätte bra =) På eftermiddagen kom Marie och Sanna och åt lite också !

Efter jobbet så gick jag och Sanna hem till Olivia som precis har flyttat in i sin nya lägenhet , som var super fin och fikade med lite cookies och kaffe !

Och sen jag kom hem så har jag suttit med mamma och planerat en massa så nu jäklar ska det hända saker =D Läääängtar !

Men nu måste jag skynda mig för snart kommer Nathalie och hämtar mig , vi ska åka och mysa lite ! hihi ...

Idag har varit en bra alla hjärtans dag med mina underbara vänner ♥



söta Fli på jobbet !



Idag kom Patrik förbi på jobbet och gav mig en ros , jag har verkligen världens bästa killkompis !
älskar honom ♥


j*vla skit !!



bajs och fan .. haha nu är jag ARG , när jag och Anna skulle åka till Turkiet förra sommaren så hittade jag inte mitt pass och vi åkte till Köpenhamn och stressade och jag betalde 3000 kr för att få ett nytt pass på 4 dagar !! Och nu när jag och mamma letade efter ett halsband i en låda så hittade jag mitt pass men även mitt " falsklegg " som jag använde nån gång ! Varför låg dom där ??
Jag kommer ihåg den dagen  vi letade som galningar , vi leta på vinden, i alla lådor , verkligen överallt och så låg dom där och vi kollade i den lådan också =S

Aja nu spelar det ingen roll det är bara att klippa det , har ju anmält det hos polisen att det var borta =/ Men fasiken vad irriterande =(


Melodifestivalen .



Nu har jag & Julie suttit och tryck i oss popcorn och kollat på Melodifestivalen , vi tyckte att det var helt rätt att Eric kom direkt till Globen , synd bara att inte Pauline fick följa med dit men hon kom ju trots allt till andrachansen.
Och under tiden vi satt och kollade så plattade Julie mitt hår , super skönt så slipper jag göra det själv med en hand + att jag sminkade mamma med min andra hand innan det gick inte sådär jätte bra ! Men hon var i alla fall super snygg innan hon gick .. Känns lite konstigt att min mamma ska ut och festa ikväll men inte jag ? haha ...

Nej men imorgn blir det jobb med Fli & Ida ,Marie & kanske Olivia ska komma förbi ! Det är ju trotts allt Alla ♥ dag imorgon så att vi måste ju krama varandra lite ! =D Sen blir det myspys efter jobb !!

Nu ska jag upp och sätta på en film , The Ugly Truth !

 







underbara elliot .



Efter ett två timmar långt bad så kom jag ner så hade vi fint besök av Elliot , Malin & Christian.
Han är så söt med sina isblåa ögon och det mörka håret ! Och nu har han börjat gå också =D
Man blir ju lite sugen när man ser en så söt bebis som Elliot !!


storstädning !



Nu har jag städat hela mitt rum , rensat lådor , dammsugat och dammat med en hand ! Jag har till och med tvättat mitt löshår med en hand . Känner mig sjukt duktig =D

Nu ska jag in i duschen , hur det nu ska gå till !?


God morgon !

God morgon !

Så skönt det var att sova ut , känns inte som om jag har gjort det på hundra år ! Egntligen hade jag ju tänkt att träna idag , men det går ju inte med min hand , har så himla ont ! Kanske måste åka och kolla upp det ?!

Men nu ska jag i alla fall resa mig upp ur sängen och ändra om lite i mitt rum , känner att jag aldrig riktigt blir nöjd ! Men det är kanske för att jag är så inställd på att flytta så att jag aldrig riktigt kommer till ro här hemma ? Igårkväll ringde jag till min gudfar och pratade om att jag kanske skulle få tillbaka lägenheten , men han hade lovat två andra men han sa att han skulle fundera på det så det hoppas jag verkligen på nu ! Det hade varit underbart =D Men sen väntar jag också på svar från 2-3 andra lägenheter , så jag är på god väg !

Dags att gå upp !





kanske fixa håret också ??


God dag & kväll !

Hej hej !

Har inte alls hunnit att skriva idag , har haft fullt upp på jobbet och här hemma ! Idag var en okej dag på jobbet , alla var tyvärr lite sega. Men när jag var som tröttast efter lunch så kom min chef och gav mig en bok som hette "var positiv " det stod väldigt bra och intresanta saker som stämmde perfekt ! Hon är nog världens bästa chef .. Hon vet direkt när man är seg , irriterad eller omotiverad och så kommer hon och gör en glad !!



Efter jobbet så åkte jag och Ismael till Telenor och skulle lämna in min mobil , men det gick inte idag så det får bli på måndag , kommer vara utan min mobil i två veckor , tur att man får en lånetelefon ! Men sen gick vi förbi Violetta  och sa hej =)

Så sen jag kom hem har jag skadat min hand & " egen tid " då jag har fixat i mitt rum , lyssnat på musik & tänt upp med en massa ljus ! myspys , så nu ska jag fortsätta så hela kvällen , ska kolla på " Erin Brockovich " på ettan nu också !




Hörs imorgon !


äntligen hemma !

Hej hej !

Vilken dag jag har haft ! Det har varit väldigt blandade känslor idag .. Har varit lite ledsen och besviken, men även glad !! Konstig dag !
Men annars jobbmässigt så har det gått jätte bra ! =D Efter jobbet tog jag bussen hem med Fatos & Ismael , dom är så jävla roliga ! Älskar ♥ mina killkompisar . . . Man kan prata om allt utan att det blir en massa skitsnack & dömmande kommentarer !!

Men imorgon är det äntligen fredag & jag ska jobba 10 - 18 , sen ska jag bara hem och vila ! Det ska bli så underbart med helg ! Har en massa privata saker att ta tag i , så det är det jag ska spendera min helg på =D Sen är det ju självklart alla ♥ dag på söndag också ! ( ska tyvärr jobba halva dagen !! )

Nej nu är det dags att sova ! God natt på er ♥


Titta vem...

476a7693fefa6def2428c2aec7b188f3.png

Kolla varifrån!

Titta vem jag hittade i tidningen idag . Lycka till Casandra ! Skånemästerskapen för frisörer =D


God morgon...

0-6e5eb8ed81b7aad4a86a328700e6ad21.png

Kolla varifrån!

God morgon ! Jag vaknade precis .. Somnade inte förrän jätte sent & syskonen höll på hela morgonen .. Typiskt ! Men nu ska jag i alla fall hoppa upp ur sängen och göra mig i ordning. Ha en bra dag ! =D


Äntligen !

Heeej !

Gud , jag hann ingenting imorse =/ Och jag har varit upptagen hela dagen ! Men det kvittar lite , för att idag så har det inte hänt speciellt mycket , jag och Theres har bara suttit och snackat en massa skit & jobbat såklart =D


Lilla Tessan !

Annars har det inte hänt speciellt mycket mer , har tagit det lugnt bara sen jag kom hem  ! Måste hinna ta det lite lugnt också !

Imorgon däremot så ska jag upp lite tidigare , ska ut på morgon promenad ! Det behövs ju verkligen nu när man inte hinner med träningen =/ Men jag ska i alla fall träna på fredag efter jobbet hade jag tänkt & lördag, så då blir det i alla fall två dagar !
Sen ska jag dessutom försöka att lösa det med New York resan !!! Måste lösa det ...
Så det blir inte lika lång sovmorgon imorgon !

Nu ska jag krypa ner i sängen ! Sov gott *


NEW YORK

Hemma !

Hade en bra dag på jobbet idag , vi hade några möten & jag lärde mig jätte mycket om företaget och marknadsföringen och hur vi kan göra för att göra ett bättre jobb så det var jätte skojjigt ! Men nog om jobb , det känns som om att det är det enda jag pratar om ...

Innan idag så pratade jag och Olivia om att vi vill åka till Paris och hälsa på Julia , men precis när jag kom hem så hade Sanna skickat ett sms om att hon hade hittat en super billig resa till USA !! New York , och vi har ju alltid pratat om att åka dit tillsammans men det har alltid varit så dyrt osv . Men nu , nu när jag kan så kan jag ändå inte ! Jag får inte mina pengar förrän i Mars , och det är då vi ska åka . Blä och skit ! Hur ska jag nu lösa detta ? Jag hade dött om jag hade fått åka dit nu , döttttttt !! Det är vår dröm , vi älskar New York !
Jag struntar i hur jag gör det men jag ska , jag lyckas om jag vill !

Haha ... Kommer att ligga och grubbla på detta hela natten tills jag kommer på en lösning ! Ska ringa min kära far imorgon också , han har ju alltid tjatat om att jag ska åka dit och hälsa på alla , så nu tycker jag att han ska sponsra !!! =D



Tänk , ¨vårt hotell kommer i så fall ligga på Manhattan !!!!

Någon som vill skänka en summa ?


wihoo efter...

491318234a9283ca731d65cc6f18e2.png

Kolla varifrån!

wihoo efter ett roligt & intressant möte så fick vi lite presenter ... Haha . Tack !


jag tittar...

0-70f43d5a1d02f0323a7f2f6e36001e18.png

Kolla varifrån!

jag tittar bort i 1 minut och kolla vad som händer ..... Blä !


God morgon...

202083bfd2b9c02b368c5e56f443e559.png

Kolla varifrån!

God morgon ! Nu har jag precis varit och ätit frukost med olivia på Redfellas, tog en toast och en juice . Super gott ! Natta kom också förbi en stund . Mysigt ! Jag och olivia pratade även om att vi ska åka till Paris om nån månad och hälsa på Julia . Spännande =D Nu ska jag åka till jobb. Puss *


snygga ?

Okej nu har bloggen krånglat här i evigheter ! Men nu kom jag äntligen in.

Idag har varit en super bra dag på jobbet , jag har fått jätte bra feedback och allting bara flöt på ! Sa ju det , ny vecka , nya tag ! Imorgon ska vi ha dom högsta cheferna på besök , så det blir snygga & stiliga kläder och ett topp humör ! =D

När jag kom hem från jobbet så såg jag att alla mina glasögon som jag ska testa hade kommit ! Hittade två par som ja gillar som jag ska välja mellan. Men jag måste säga att det är sjukt bra att dom bara kan skicka hem testglasögon så kan man känna efter riktigt ordentligt + att jag har ju inte ritkigt tid nu när jag jobbar var dag så det underlättar ju super mycket för mig !
Men ja som sagt , det var två st som jag fastnade för , men jag är super kass på att fotografera mig själv & speciellt inte med glasögon men här har ni ......



Dom är i stål , lite åt det guldiga hållet , jag gillar dom , vad tycker ni ?
Om man nu kan avgöra det med dessa kassa bilderna ....

Nu ska jag bara krypa ner i sängen , har en lång dag imorgon . Ska träffa Olivia på lunch kl elva och sedan blir det jobb !

Kram *


God dag...

1cfeb57ab6042252f76c85356fddd05a.png

Kolla varifrån!

God dag ! Hann inte skriva innan jag gick till jobbet. Men nu har vi lite rast . Hitills har det gott super bra hoppas att det håller i sig så ! Ha en bra dag. Hörs sen *


Planer .

Hej !

Nu är jag hemma från jobb. Har haft en jobbig dag med möten & magkramp =/ Vet inte riktigt varför , men det går väl bort till imorgon får jag hoppas ! Annars förutom det så har det varit en rolig dag på jobbet ! Satt och snackade med Ismael om killar , älskar att prata om det med killar , det är så roligt att se det från deras synvinkel. Sen har vi ju såklart lekt också =D
Men imorgon är det som sagt en ny vecka med nya tag ! Imorgon blir det bara jobb som vanligt , men på tisdag ska jag försöka träna och sen träffa Olivia för lunch innan jobb , har ju inte träffat henne på evigheter så det ska bli super roligt !

Ja , annars har det inte hänt så mycket mer idag .. !

Jo, jag har bestämt mig nu till 100 % att jag ska tatuera mig igen =D Ni får se vad det blir sen när lönen kommer , vill ju inte att nån ska sno den ;) Theres på jobbet gjorde en igår längs ryggraden och den var så himla snygg ! Och hon hade gjort det på ett billigt ställe , så där ska jag ju också göra min istället för att göra den på dyra " House Of Pain ".
+ att jag har bestämt mig nu för att prata med Mr. Ed om jag kan få tillbaka lägenheten , det hade underlättat så himla mycket ! Men det tar jag senare i veckan ! Spännande , många planer ... =D



Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och sätta på en bra film , kanske Sex and the city - den blir aldrig dålig !!

Pusss & Kram *

Söndags jobb !


God morgon !  Har precis gjort mig i ordning & käkat frukost . Så nu är det snart dags att hoppa in i bilen ! Hörs under dagen. Puss *

( ful bilder )


Mamma hittade...

0-4595ad9994e73aecd216e058755e1c5c.png

Kolla varifrån!

Mamma hittade ett jätte coolt foto innan idag på min pappa & peps persson ! Dom spelade alltid tillsammans när dom var yngre och är även väldigt goda vänner.. Så nu har vi satt upp det , tycker att det är en så fin bild ! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på shall we dance på fyran . Sov gott !


Irriterande svenskar !

Svenskarna röstar alltid likadant ? Varför kan man iinte ta en lite annorlunda låt , gud vad irriterad jag blir .. Låten hot hot hot hade klarat sig hur bra som helst under Eurovision , alla balkan länderna hade verkligen uppskattat den och det hade varit en fördel , eftersom dom brukar rösta på varandra .. Men men , Sverige är så reserverat !

Men jag måste ju säga att Olas låt är helt okej , såklart ;) Och Salem Al fakirs låt var sjukt bra !

 

Melodifestivalen !

Sitter i vardagsrummet och trycker i mig popcorn och kollar på Melodifestivalen !! Nu har precis alla bidrag spelat och jag hejjar ju så klart på " Frispråkarn " & " Linda Pritchard " , mamma har precis röstat på dom , så nu hoppas vi ju såklart att dom båda går vidare !

Nu måste jag vara lite social ... Puss *



Vad tycker ni om programledarna då ?


glasögon ?



Nu är det dags för mig att skaffa glasögon , jag har struntat i det allt för länge .. Men nu när jag sitter på kontoret & glor på en dator och massa papper hela dagarna så behöver jag verkligen det , jag får så himla ont i huvudet !! Tog tre alvedon igår .. Inte bra ! Så nu har jag precis beställt hem 6 par glasögon mest avlånga bågar , för att det är det jag passar " bäst " i ... egentligen passar jag inte i det men eftersom jag bara behöver det när jag läser , sitter vid datorn och tvn så känns det inte speciellt lönt att betala för linser ! Men dom hade faktiskt jäkligt snygga bågar från 300 -


Hemsidan hittar ni här : glasögon


Datanörd ?

Gud jag fastnade framför datorn ! Har satt dit en ny header också , lite vintrig ! Är väldigt nöjd =D
Men nu sitter jag och kollar på lite skor och kläder som vanligt ..hittade dessa , dom är så sjukt snygga ! Tror att jag ska beställa dom , man måste ju passa på nu !
Nej nu ska jag avsluta och sätta på någon film och äta lite är ganska hungrig !

Puss *


Ut i snön !!

God dag !

Igår kväll var skit roligt jag , Ida & Helena satt hemma hos Ida och drack lite vin & några drinkar och snackade om allt mellan himmel & jord . Men efter det så struntade vi i hemmakvällen och stack till Hipp ! Älskar hipp , kanske lite för många fjortisar men det var kul ändå , vi dansade loss fram tills Adrian hämtade mig.

Nu har jag precis kommit hem från en promenad med mamma , det är underbart skönt väder idag .. Solen skiner och det är lagom kyligt !

Så nu sitter jag i köket och ska fika lite , sen får vi se om jag kanske ska hem till Bobby en stund , vi pratade om det igår men vi får vi får väl se när han har vaknat ..

Mamma tog lite foton också !













nu drar...

-1395d63b964d491538c4a3a38b9cc57.png

Kolla varifrån!

nu drar vi till hipp puss hej !


Sitter hos...

38f59ec3ec9a25a0752317cf77a2a1f2.png

Kolla varifrån!

Sitter hos ida nu & dricker lite vin och nu så ska vi sätta igång och sjunga sing star... Det där med att ta det lugnt kan vi ju slänga i väggen vi ska dra till HIPP =D


hej !...

0-25495519bcf95ca1897e7e20070aeaa0.png

Kolla varifrån!

hej ! Nu är snart klar här på jobb .. Då ser det ut så här .. Lite godispapper & kladdpapper .. Haha ! Nu ska jag nog hem till ida och ta ett glas vin men jag ska inte bli långvarig är ganska trött. Hörs senare . Pusss *


Golden

God morgon !

Ska strax springa till bussen. Igår var jätte trevligt , men jag stannade bara till tolv för att jag var helt slut + att jag börjar ju jobba tio på fredagar. Men det är alltid kul att träffa tjejerna !
Idag jobbar jag som sagt till sex , skönt ! Efter det ska jag bara hem och vila , jag är så himla trött . Men om det dyker upp något roligare så kanske det blir det  ;)

Dags att gå så att jag kan kämpa mig fram i snön & slasket ! Kram *

hej !...

0-486d0f6a6c78d48521c6d491f91d9a26.png

Kolla varifrån!

hej ! Nu sitter vi här på golden & dricker öl och lyssnar på björn när han djar =p är sjukt trött men jag har inte träffat marie eller sanna på länge så ... Ha en trevlig kväll !


Hej nu...

6b9caa4261c60c28acd3b2a3aaca34cb.png

Kolla varifrån!

Hej nu sitter jag på jobbet hitills har det gått jätte bra ! Kanske för att jag hittade mina ringar från pappa ? Dom för turen med sig =) snart är det dags för lunch , vi alla ska ut och äta tillsammans .. Kul ! Vet att jag har sagt det innan, men jag älskar mitt jobb =D


Ny dag !







Imorse vaknade jag av en känsla att denna dagen kommer bli super bra ! Så jag hoppas verkligen att den blir det .. Om fem minuter är det dags att åka till jobbet =D Och efter jobb ska jag träffa Sanna , vi hörs senare under dagen . Pusspuss *


God natt ?

God natt ?

Har inte hunnit skriva något idag , för idag har det varit fullt upp ! Imorse var jag ju och tränade med Nina , super skönt , körde jätte mycket mage och ben idag !
Efter det fick det bli en lång härlig dusch och en svettig buss på väg till jobb ! Idag hade jag en helt okej dag på jobb , det var inget märkvärdigt , var ganska trött & seg .. men man har väl sådana dagar också ! =) När jobbet var slut tog jag bussen hem med en arbetskamrat ( Ismahel ), trevligt att vi kom på nu att vi bor på samma ställe ? haha ..

Så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite tv , har dessutom kikat på ett par skor som jag kanske ska beställa ? =D Får se hur det blir med det ..
Imorgon ska kanske en arbetskamrat ( Fatos ) komma och hämta mig och en annan från jobb så att vi slipper ta bussen , hoppas det ! Men vi får se om han kan ta bilen ! =D Sen efter jobb ska jag träffa Sanna på Golden för att Björn ska vara dj ! Skojjigt ... Ser fram emot morgon dagen ..

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag & att den har varit glad och positiv !



( bjuder på en fin bild från nyår på mig & sanna )


God morgon...

0-39e4c3bacc10ee469c4a4dd600bf08f4.png

Kolla varifrån!

God morgon ! Nu är jag på väg ut till bilen .. Jag och nina ska åka och träna en snabbis innan jobb =) skönt ! Sen blir det jobb som vanligt idag 13 - 21 ( om det nu inte blir storm ? ) puss & kram *


nattinatt !

Nu är jag slut ! Det har varit många olika moment idag: morgonpromenad , sprang och åt lunch på Centralen med två tjejer från jobb i snöstormen , fick sluta tidigare pga snöstormen , tränade ( vilket var bra ) , lagat mat , duschat och öppnat paketet !! Pust och stön vad jobbigt , hihi =D
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite The Hills avsnitt !

Sov gott *


Nya kläder & skor .





Tröjan var jätte mysig ! Tajtsen var inte riktigt som jag hade tänkt mig men det blir säkert bra ! =D


Sådär ja...

57468d4bf66a0e9a1aa851b2ca5489e6.png

Kolla varifrån!

Sådär ja ... Super skönt va det !! Körde kondition & mage ! Snacka om att jag är trött. Nu ska vi hem så att jag kan äta middag ! Har inte ätit sen lunchen på jobbet . Imorgonbitti ska jag träna med nina om allt går som planerat . Puss *


Hej !...

1965ca26f871415a600f9ca6b3098f92.png

Kolla varifrån!

Hej ! Snöstorm ute ..... !! Och alla fick gå från jobbet för att alla bussar & tåg ska sluta gå .. Så nu är jag och adrian på väg till gymmet . Det ska bli så himla skönt. Puss *


amen ...

såg precis att mitt mobil inlägg kom in nu , fint ! Aja ... pussss *

God morgon...

0-71ebbde0d6ac1679d494765deb9cec0a.png

Kolla varifrån!

God morgon ! är ute i kylan med vovven på en mysig promenad .. Det är så sjukt mycket snö , and i love it ! Men nu ska jag promenera hemåt så att jag hinner göra mig i ordning inför jobb. Pusspuss *


dags att gå till jobbet !

Hej hej !

Skrev ett inlägg innan när jag var ute på långpromenad med Iso , men det försvann ... typiskt ! Det var i alla fall jätte sköbt att gå på en lång morgon promenad , Iso uppskattade väldigt mycket han hoppade runt i snön även om den var upp till hans mage !  Aja .. Nu har jag precis gjort mig i ordning och käkat frukost , nu ska jag bara måla naglarna sen är jag klart !
Hoppas det blir en rolig dag på jobbet =D Men jag vet inte vad jag ska äta för lunch , kanske blir att vi går och käkar =D

Ha en bra dag så hörs vi senare ! Pussss *

Idag blev det lite bekväma kläder , ska ändå bara sitta inne på kontoret hela dagen !
Så det blev tajts , tunika & kavaj =)


Familjekväll .

Hej Hej !

Har suttit där nere med min familj sen jag kom hem från jobbet , vi har ätit middag & tårta ( fick ju synda idag i och med att Nigel fyller år =D ) Vi har haft en super mysigkväll med mycket skratt , härligt ! *
Egentligen skulle vi ju bowla men Nigel mådde inte så bra , så att det får bli en annan dag , men han verkar i alla fall hel nöjd med sin födelsedag och det är ju huvudsaken !

Idag så hade jag en bra och rolig dag på jobb , jag har så jäkla roliga arbetskamrater !! Så idag blev det en massa skitsnack , jobb - så klart & hela havet stormar , om ni nu kommer ihåg den leken ... Helt sjukt !

Men nu är jag slut i huvudet och känner att jag måste krypa i säng om jag ska komma upp till jobb imorgon ... Imorgon är det som vanligt 13 - 21 .. Det var bara idag min chef var så snäll och lät mig gå lite tidigare så att jag kunnde fira min lillebror ! =D Men däremot tänkte jag att jag skulle upp lite tidigare och gå på promenad ! Skönt nu när det är så kallt & mycket snö !!

Hoppas att ni har haft en bra dag ! Sov gott *




så här glad var Nigel *


Julie hade gjort en gräddtårta med choklad på helt själv ... hon är tolv ! imponerande & den var svin god !


Grattis !

Var uppe halv sju imorse för att sjunga för Nigel ! Alla börjar ju jobba så tidigt här hemma ... Men han fick i alla fall jätte fina presenter , bla en tv & pengar .. ( tonåringar , mohaha .) Och han var jätte nöjd . Men när alla skulle gå så gick jag och la mig och sov två timmar till .. annars hade jag nog inte överlevt denna dag ! =D


kolla för guds skull inte på hans rum .... det är katastrof !!

RSS 2.0