lockigthår , nej tack !

God morgon !

Har sovit jätte oroligt inatt , vet inte varför ! Så jag är lite trött. Fast sen hjälper det inte speciellt mycket när man vaknar upp till sånt här väder. Men men , nu sitter jag lite halvfärdig i soffan , har bara håret kvar . Vet inte riktigt vad jag ska göra med det eftersom min plattång är spårlöstförsvunnen !! Får liite panik.

Nu under morgonen har jag pratat lite med en gammal vän till mig , eller min fd. bästis ! Ibland saknar jag henne så himla mycket ! Men nu har vi i alla fall bestämt att vi ska ta en fika/frukost på tisdag. Har inte sett henne sen i somras så vi kommer väl ha mycket att prata om. Ser framemot det !

Nej , man kanske ska ta lite frukost & komma på vad man ska äta till lunch idag , ett evigt problem ! ♥



katastrof !




just det , jag fick mitt intyg igår på att jag klarade försäkringsförmedlarkursen !! =)


Jobberbjudande !

Wihoo !

Gud vilken bra dag det har varit , helt underbart ! Imorse var jag ju som sagt på arbetsintervjun och jag fick det ! Så efter det gick jag en runda på stan , köpte en väska, ring & hårfärg , fick ju belöna mig själv lite ! Hittade tyvärr inte så mycket mer , men det är väl bra det , kanske hellre vill shoppa i Paris ?

När jag kom till jobbet efter den lilla rundan på stan så berättade jag för min chef att jag hade fått detta jobbet då , och vad gör hon då ? Jo , hon erbjuder mig samma jobb/ position som på det andra jobbet , för att hon ville ha mig kvar ! haha , jag blev så himla lycklig ! För jag älskar verkligen dom jag jobbar med så jag vill inget hellre än att stanna kvar om dom kan erbjuda mig samma sak ! Så jag har bestämt mig för att jobba kvar , älskar min chef !!
Så nu ska man få lite mer utbildning & snart blir man TL !

Så jag är så himla nöjd med mitt jobb & allt just nu !!

Och när jag kom hem innan ikväll så satte jag mig ner med mamma och babblade om allting och hon var så stolt över mig. Känns bra när morsan säger att hon är stolt över en med ett litet snyft !
Så nu har jag bara myst med mamma ( det är bara vi hemma ) och färgat håret . Ska snart krypa ner i sängen och smälta hela dagen !!
Kram på er ! ♥




Till Elin , en sista gång ..

Okej jag måste bara få detta ur världen en sista gång , det har gått snart ett år , när ska du släppa det ?

♥ Du tjatar om hur ingen kommer att kunna lita på mig , ingen kommer att vilja vara min vän ? Konstigt nog så har jag exakt alla mina vänner kvar. Och dom älskar jag över allt annat ! Och dom vet exakt vart dom har mig.

♥ Du tjatar om att jag är tjock , har stor rumpa ? Okej , ja jag har en stor rumpa , men får också en massa kommentarer om att den är snygg , att jag har en fin och kurvig kropp ? så jag anser det tyvärr inte som ett problem , så ska du får nog ta att hitta något annat på min kropp som du kan kommentera, kom med något bättre.

♥ & tillsist du tjatar om att jag gömmer mig bakom datorn & inte vågar stå för någonting. Jag har ingeting att dölja , vara rädd för. Och oftast så skriver jag inte speciellt mycket i min blogg om privata saker , så¨som bråk, och aldrig några namn, men visst att det har hänt en enstaka gång. Men det finns ingenting av det som jag någonsin har sagt eller skrivit till dig som jag inte hade kunnat säga till dig. Så snälla , jag ber dig istället för att skriva en massa inlägg på din blogg , kom fram till mig så kan vi ta detta privat , en gång för alla .
Det känns så himla löjligt nu, att du efter snart ett år inte kan släppa det ?
Och ännu löjligare att du sitter och skriver en massa inlägg på din blogg som ska såra eller smutskasta mig. Och skratta.
Hoppas att du tar åt dig detta till nästa gång. För att jag har gått vidare , och om det är det som krävs för att du ska kunna gå vidare så hjälper jag dig gärna.

Elaka kommentarer
 



gamla tider *


Hej !...

0-57cfd6ffeaade75783a52ca957ad3644.png

Kolla varifrån!

Hej ! Nu sitter jag på jobbet och arbetar med solen skinande rakt i mitt ansikte ! Underbart. Intervjun gick jätte bra, jag fick jobbet =) men jag vet inte om jag ska ta det. Måste fundera. Kan berätta lite mer om det sen. Nu ska jag jobba vidare. Ha en bra dag !


Jobb byte nu ?


God kväll!
Idag har det gått så himla bra på jobbet så jag är helt chockad ! Idag sålde jag r*ven av mig , om det är så här min vecka ska vara kommer jag att få hur mycket som helst ! Vi har dessutom fått en provisionsgräns till nu där man kan tjäna 1000 kr till / vecka utöver dom 100 kr man kan få extra redan nu, så om jag säljer lika bra resten av veckan så kommer jag att få minst , 2400 kr extra denna veckan ! Perfekt till Paris ( eller nästa reskassa ) 
Tänk då om man når upp till sin provisonsgräns ( vilket är fullt möjligt ) varje vecka , då kommer man att få 9600 kr extra / månad ...
. Inte helt fel ?
Ska kanske inte ser ner på jobbet after all ?

I alla fall , idag var jag & grabbarna på " La Empanada "och åt lunch , super smarrigt !! Det var längesen .. Vi hade lång lunch idag också eftersom vi var så duktiga , så slapp man kasta i sig maten !
Killarna tar mig verkligen som en i gänget , ibland tror jag att dom glömmer bort att jag är tjej ... Men men ... kan väl inte förvänta sig så mycket mer när man är ensam tjej i gruppen ! Hoppas det kommer någon tjej snart =D

Nu ska jag bara lägga mig & kolla på Svenska Hollywoodfruar eftersom jag missade det innan , sen ska jag nanna .
Imorgon ska jag upp lite tidigare för att jag ska på anställningsintervju på ett annat ställe som teamleader , spännande ! Men jag tänker inte byta om dom inte har en väldigt bra lön att komma med , för den jag har nu är super ! + att jag trivs så bra , så det är hård press på dom ! haha ..
We will see ...

Aja God natt på er ! ♥


Pics *





why ? varför kan aldrig håret vara normalt ?



Ibland blir man så glad när man upptäcker hur snygg man kan bli på bild.
eller det värsta kanske är att man kände sig sjukt snygg , men sen insåg att man inte var det ? haha ..
Tack Twixy ♥

det kommer mera . . .


29/3-10

God morgon !

Min klocka ringde kl nio även om jag ställde den på tio så jag har varit vaken hur länge som helst känns det som. Men det kan vara ganska skönt att vara uppe i tid så kan man ta det lugnt & inte behöva stressa ! Så nu är man färdig fixad och allt. Det ända som är kvar innan jag ska åka till jobbet är väl att komma på vad man ska ha med sig för lunch. Får ju vara lite ekonomisk nu när man ska till Paris ! Vill ju ha en massa pengar där, så då får man laga mat istället !
Dags att sätta igång.


hmm , håller på att lära mig alla tusen funktioner , vet inte varför den inte fokuserade nu =/
haha .. någon expert ?





Ha en bra dag ! ♥


Perfekt söndagskväll !

God kväll !

Nu har jag spenderat exakt hela min dag med min familj. Det händer faktiskt inte så ofta men det har varit en väldigt lugn och skön dag! Och det har varit jätte skönt att vara ledig en hel helg. Denna veckan som kommer är jag ju faktiskt ledig fredag - måndag eftersom att det är påsk. Så det ska verkligen bli super skönt. På fredagen så har tjejerna ordnat så att vi ska ha årets första grillning i parken också ( hoppas nu bara att det är fint väder ) och då känns det verkligen som att våren/sommaren börjar närma sig!!
Nu denna kväll så har vi bara suttit ner i vardagsrummet och kollat på " Ballar av stål " & " Jims värld ", haft lite fix på mamma & käkat kvällsfika. En perfekt söndagskväll. 


så här roade var dom när vi kollade på tv.


men sen blev det liten fixstund, mamma färgade håret & ögonbrynen.


Jag & Ida tog lite kvällsfika , eller jag var mer ute efter det söta !

Nu Sitter jag i alla fall i sängen och ska lägga mig och kolla på någon film , kanske " Pretty Woman ", det var ett tag sedan man såg den, eller " Notting Hill " ? Jag älskar Julia Roberts ( och Jennifer Lopez i Selena ) det är mina tre favorit filmer ! Äh , får se vilken det blir.
Sov Gott ! ♥



Söndag med familj *

Nu under eftermiddagen /kvällen så har vi haft våra kusiner över. Dom skulle lämna lilla Ida som ska sova här i några nätter. Så dom stannade kvar på lite fika , för dom hade med sig jätte fina rosa-cupcakes. 




Vi är så sociala när vi träffas ! ♥

Mamma påskpyntade innan.



söt va ?

Så nu är jag klar med mina pensionärskommentarer !

 

En mysig vår promenad med mamma !

Idag efter jag & Adrian hade varit på netonnet och köpt kameran till mig så gick jag och mamma ut på en skön vårpromenad ! Älskar att vara ledig en heldag ! Händer ju tyvärr inte så ofta. 


Mamma var glad över att våren tittade fram idag igen. ♥


Dom första vårblommorna har kommit upp på gården.





vet inte hur mamma lyckades , men det fastnade en stor bult under hennes sko ?


Ny kamera !





Är super nöjd !
Paris here i come =)


Veromoda *





Kom på att igår efter jobbet så mötte jag upp mamma på stan , eftersom att klockan var så mycket redan så hann jag bara in på Veromoda så det var detta jag köpte då !

Den översta rosa hade jag igår ( jätte genomskinlig så jag hade ett linne under ), svarta strumpbyxor, svarta klackar !


Sista flytten !

Idag har jag , min lillebror & Adrian varit och hämtat dom sista sakerna i lägenheten bla min säng, soffa och lite sådant ! Nu är allting i alla fall över . . . Jätte sorgligt , men ändå skönt på ett sätt.






Grät jätte mycket innan idag ....
='(


3 episoder & en rolig kväll !

Episod 1.
Kvällen igår började med att jag skulle ta en taxi in till stan för att möta upp Josefine men under taxifärden som skulle ta 5 - 8 minuter högst, så tog det 20 minuter för att först blev han stoppad av polisen ? haha .. sen så körde han fel ! idiot ... gud vad iriiterad jag blev. Men sen kom jag fram till mitt första stopp.

Episod 2.
Så då efter många om och men så mötte jag upp Josefine så skulle vi ta bussen till Värnhem/förfesten men så klart så skulle bussen inte gå förrän efter 10 minuter , så när vi stod där och väntade så kommer en kort liten svart man som var JÄTTE full och började fråga efter bra ute ställen (eftersom att vi var så unga & snygga ) Så då var vi artiga som vanligt och svarade på hans frågor. Men sen gick han liksom aldrig ? Så vi hoppade på första bästa buss , och då följde han efter , satte sig vid oss och tjatade om våra nummer för att han bodde i Köpenhamn o bla bla bla ... Så vi bara satt och skratta för att han var så jävla konstig & jobbig. Men sen såg vi vår andra buss , så vi sprang av bussen och in den och då¨SPRANG han efter ... Haha helt sjukt ... Och satte sig vid oss och tjatade efter våra nummer , så till sist fick vi nog , det började bli lite läskigt ! Så då sa vi till honom på skarpen och då hoppade han av !

Episod 3.
När vi kommer till Värnhem så kommer det fram en kille och frågar efter cigg , nej sa vi , skit irriterade ... Men så börjar han följa efter oss , vi bara tänkte .. VA FAN är detta ... helt sjukt ! Haha ... Så Josse ringde sin killkompis och sa till honom att kolla ut genom fönstret och då slutade han följa efter oss ...

Varför är människor så konstiga , eller killar man ska säga .. Eller nej, MÄN !?

I alla fall , vi var väl på förfesten 1 -2 timmar & drack vin. Sen tog vi en taxi till Banco de la musica. Jag har aldrig varit där innan , det ligger på Stortorget. Fan vilket bra ställe ! Dom spelade bara bra musik. Jag hörde inte en enda dålig låt ! Det var bara Rnb & Reggaeton , kanske lite annat också men mest det. Så vi dansade hela natten.
Tycker att alla borde testa det stället !

Kl tre när dom stängde tog jag en taxi & hämtade upp min kära mor som var på Swing Inn och dansade loss. Haha .. Taxi gubben tyckte att det var jätte roligt att mor och dotter åker hem tillsammans mitt i natten efter att ha festat hela natten ! Så när vi äntligen kom hem ( för det ÖS regnade ju ) så gjorde , eller skulle jag göra lite pommes till oss, men det brändes så att det blev bara några stycken som klarade sig, haha . Sen var det dags att sova !


I taxin (underbar bild)

twixy , lite arg ?

Kommer tusen bilder till sen ska bara vänta på att hon skickar dom !


....*

Underbardag & kväll , berättar allting imorgon ! Kram på er *

Paris om en månad !

Hej Hej !

Nu var man hemma från jobb & mätt och belåten. Det är alltid det första jag gör när jag kommer hem , trycker i mig middag ! Det blir så konstiga matvanor när man jobbar dom här tiderna.
Men idag har i alla fall varit en jätte lugn dag på jobbet , Marie började ju idag också , tyvärr så kom hon inte på vår våning , men hon kom ändå ner och sa hej ! Sen gick vi ut och åt lunch idag också , eftersom att all min mat hade kladdats runt i min väska , haha ... otur ! ( men då fick man en anledning till att äta lite onyttigt också ! )

Idag har jag verkligen tänkt på Paris-resan hela dagen. Fattar inte hur jag kan ha resfeber redan nu när det faktiskt är nästan en månad kvar , men det ska bli så himla roligt & framförallt , skönt att komma iväg från verkligheten i en vecka. Att bara få njuta av mina vänner , god mat / dricka & få många nya upplevelser !
Vi har bestämt att vi ska se allt man kan se , köpa I ♥ Love Paris - tröjor, köpa basker , sitta på nått café & dricka rött vin ( eller café latte ) , ha en svartvit-randigtröja + rött läppstift & få en riktigt fransk upplevelse . Låter som en bra plan va ?


haha , jag lääängtar ! 

I alla fall. Nu ska jag bara lägga mig ner i sängen och sätta på en film & hoppas på att jag somnar snart , är oerhört pigg idag så vi får väl se ! 

Hoppas ni har haft en bra dag !  

Herregud vad...

0-63566cbec62c69fd31e5afff008bf72b.png

Kolla varifrån!

Herregud vad skönt väder det är ! Det är jätte varmt ute ... Tur att man satte på sig vårjackan idag .... Underbart. Nu skulle man varit ute hela dagen. Inte sitta inne på ett kontor ! Men men ni som är lediga borde verkligen gå ut. Pusss *


25/3-10

God morgon !

Igår orkade jag inte skriva , jag var helt slut när jag kom hem , så jag gick bara och la mig direkt. Men nu har jag sovit i tio timmar , så nu är jag super pigg & jag är på jätte bra humör. Kanske lite för att Marie börjar på vårt jobb idag också ! ( på tisdag börjar sanna , så då är vi alla samlade & kan äte lunch varje dag , haha )

Så nu ska jag snart till bussen , så blir det jobb hela dagen som vanligt ! Men gud vad skönt det ska bli med helg sen , jag har tusen saker jag måste göra , köpa ny resväska , hämta min säng osv . Så det blir mycket action , men det gillar jag !

Ha en bra dag ! ♥


livets hinder

Hej !

Har inte skrivit på några dagar av en massa olika anledningar ! Ibland undrar jag bara om livet ska vara så här hela tiden .. Så fort man känner att någonting går bra , jobb , bostad, pengar , vänner , familj så ska allting rasa samman på en dag ?
Ska man aldrig få vara lycklig längre än någon månad i rad ?

Denna helgen som har varit , har varit väldigt omtummlande för mig & jag tänker inte gå in i detalj om vad som har hänt och vem som gjort vad & vilka som är inblandade utan det ända jag kan säga är att sorgligt nog så flyttade jag hem i söndags. Jag grät hela dagen & var så himla nere. Men som tur är så har jag min underbara familj & mina underbara vänner !!

Nu känns det som att man är tillbaka på ruta ett , men jag ska inte låta detta knäcka mig. Jag är starkare än så !

Men som "plåster på såret " & som ett sätt att komma iväg & slappna av har jag bokat en resa till Paris med mina fina vänner. Jag , Marie , Sanna & Emelie ska åka till Paris den 28 april - 4 maj & det ska bli helt underbart ! Vi ska se allt man kan se , äta & dricka en massa gott & njuta av att vara i Frankrike i en vecka. Jag längtar som tusan och det ska bli så roligt att åka med tjejerna ♥

& sen har jag ju dessutom fint besök här den 19 - 21-22 april ? Av min fina syster Lina . Så jag har saker och se fram emot & det hjälper väldigt mycket ! Allting ordnar sig ...



Nej nu har jag pratat av mig tillräckligt ! Nu fortsätter allting precis som vanligt !
Ska snart åka iväg till jobbet , har börjat att jobba med försäkringarna , och det går väldigt bra & är super kul ! Sen igår fick jag dessutom ett annat jobberbjudande , som Teamleader ! Ska ringa henne idag & disskutera om vad jag exakt skulle jobba med & hur lönen ser ut ! ( jag ska bara ha mer i lön , fick världens bästa lön denna månaden så jag nöjer mig inte med mindre ! )

Så att så ser väl dagen ut ! Ska bara fixa håret sen drar jag . Pussss *

Jag & Sanna i Madrid






Vernisage *

Hej !

Jag hade ju glömt att jag skulle på födelsedagskalas/vernisage idag ju! Så här låg jag i soffan med pyjamas ,när Adrian ringde och sa att alla var nedanför , så jag fick slänga på mig kläder & smink och sticka ner. Så vi spenderade hela eftermiddagen hemma hos Nina med en massa plockmat , ost & vin , en massa musik ! Så det var jätte trevligt. 
Efter det åkte vi hem till mig och hämtade min smutstvätt och så åkte vi hem till mamma , så fick jag min tvätt tvättad & middag ! Lyxigt .. Men det får inte bli en vana för då kommer jag aldrig att orka tvätta själv !  Haha .

Så nu ligger jag hemma i min soffa och glor på körslaget , kan det bli en bättre lördag ? Nej, men jag orkar ändå inte göra något idag , ska ju jobba imorgon 12-21 så det är väl lika bra att jag tar det lugnt. Kan vara nyttigt det med !



lilla Penni ♥


Sen fick jag träffa min älsklings Molly också , gud vad jag saknar henne ibland !!


Bilder från gårdagen !











dagen efter är inte rolig !

God morgon ?

Jag ska vara ärlig ? jag är döende idag . Igår hade vi i alla fall jätte trevligt , det var jag , Marie , Emelie, Johanna & Alexandra som var här hemma innan , så det blev bara en massa tjejsnack-sex ... haha. En stund innan vi skulle dra till Kb kom Leo & hans kompis också.

På Kb blev det faktiskt inte så mycket dans för min del för att först träffade jag José en arbetskamrat som jag pratade med ett tag. Sen stötte jag på Max ....... Det var ju ett tag sen vi träffades, men det var inget konstigt mellan oss det var precis som det brukar vara.. Vi satt och pratade i kanske 1,5 timme om allt , riktigt roligt ! Kul att tänka tillbaka på allting man har varit med om, och om allting som kommer att hända !
( Det var kanske där det gick lite snett , vi drack ganska många öl =/ höhö )
Så efter det var det dags att gå hem ... 
Men jag hade allt som allt en väldigt trevlig kväll !

 kommer fler bilder !


Kvällens *




Sådär ja , nu kan dom komma ! Hann precis , fan vad grym jag är !
Ha en underbar kväll.


Förfest hos mig !



Hej !

Har spenderat hela min eftermiddag med Adrian & mamma. Adrian kom med en flaska vin till ikväll ! Sen åkte vi och hämtade mamma , så åkte vi till Willys och fyllde upp mitt kylskåp , mamma är så snäll ! Dessutom fick jag påskpynt som ni får se sen ! Nu är min lägenhet ett riktigt hem.
Nu är jag i alla fall klar med städning & förberedning , you know me , det måste vara fläckfritt om jag ska ha besök. Så nu är alla ljus tända , glasen framme , musiken på . Allt är klart ! Förutom jag ... måste in i duschen snabbt & hitta kläder , panik som vanligt ! Men ha en underbar kväll för det ska jag ♥




Panikångest ?

♥Hej !

Jag stannade hemma idag ! Jag känner mig helt utmattad och illamående =/ Kanske börjar bli stressad´eller att jag kanske börjar få panikångest igen. Och det är någonting som man verkligen inte vill ha. Jag hade det för exakt ett år sedan och det var det värsta jag varit med om! Jag önskar att ingen får gå igenom det.
Men jag känner att alla symptomen är här och jag måste ta det lite lugnt nu och ta hand om mig själv så att det inte händer igen !

Och det ska jag då göra idag ! Jag sov till ett ( underbart ) Sen satte jag igång med att koka kålsoppa ( min favorit mat , konstigt ! ) och nu ska jag bara ligga i soffan & vila fram tills ikväll. Ikväll ska vi dra till Kb som vanligt ( ska bli riktigt nice ! ) Och sen ska jag ha besök av en vän från jobbet också . Så det ska bli kul ! att bara slappna av och ha det roligt med mina vänner  ♥


18/3 *

Hej !

Skrev faktiskt ett inlägg imorse men det försvann ? Typiskt . . Jag är i alla fall jätte trött ! Det har vait en lång dag idag & jag känner mig sjukt seg & illamående ?
Men överlag har det varit en bra dag.

Nu efter jobbet gick jag och Emelie och köpte mat & sen åkte vi dirket till Golden ! Jätte trevligt som vanligt men som sagt , mitt tilstånd är kanske inte det bästa !
Ni hör själv hur postitiv jag är just nu !

Kanske bäst att sova ? =)

Mina älsklingar ! ♥



emelie säger f*ck you !






Sov Gott !


Fiskpinnar & Pulvermos , roligt att bo själv !

Hej hej !
När jag kom hem var jag bara tvungen att äta något , jag var helt svimfärdig . Så det fick bli fiskpinnar & potatismos ... Ingen insperation ! Men men , det var svingott i alla fall. Kittla dödskönt i kistan , höhö.
När jobbet var slut idag kom Adrian och hämtade mig , vilket jag verkligen uppskattade ! Idag gick det i alla fall jätte bra på jobbet och den nya avdelningen , kul hade vi också. Men så klart när jag pratade med mamma så hade mina papper från polisen kommit , så jag kommer ju att få byta igen till försäkringarna , men det är ju trotts allt det jag har kämpat för ! Men jag tror inte att det kommer att bli förrän på tisdag.
Då kommer jag att börja jobba på GE Money Bank !

Men nu ska jag faktiskt sätta igång och diska för att en barndomsvän till mig ska faktiskt komma hit en stund ! Men det blir inte så långvarigt , jag är egentligen svintrött .. Men när ska jag annars hinna umgås ?

Aja hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall !

Kram *


Ser trött & sliten ut , i wonder why ?


Hej !...

-e9adfc558a10d4d86df533d3da75568.png

Kolla varifrån!

Hej ! gud vad jag försov mig imorse ! Hann inte ett dugg. Men nu sitter jag på jobbet och jobbar ihjäl mig ;) Ska snart gå på lunch. Hörs sen när jag kommer hem. Pusss


Silverfisk i min säng !



Herregud !
Jag skulle precis krypa ner i sängen & lägga mig och läsa min skvaller tidning ... Men då kryper det en j*vla silverfisk under mitt täcke ! Som jag skrek till , haha ! Tur att man bor själv annars hade jag väl skrämt alla . Men jag fick i alla fall panik , vanligtvis hade jag skrikit på mamma eller Adrian men nu fick jag ju ta bort det och spola ner den själv ! Mesigt jag vet, men jag hatar små kryp !
Och i min säng ännu värre !

Den första negativa saken med att inte bo hemma .....

Ähh om jag inte somnar lägger jag mig i soffan ! Sov Gott  ♥


Nu är man försäkringsförmedlare !

Hej !
Kom hem för en stund sedan , jag & Sara gick och åt direkt efter jobbet , orkade inte laga mat & jag var dödshungrig !
Men idag gjorde jag ju det stora testet ..... Och jag klarade det !! =D Gud vilken härlig känsla det var. Jag har verkligen kämpat & pluggat ihjäl mig för att klara det ! Så nu är jag Försäkringsförmedlare ! Har skrivit på att jag ska jobba kvar minst 3 månader nu med försäkrningarna , men undertiden så ska jag givetvis söka jobb på banken & något annat försäkringsbolag !
Mina chefer var så snälla och gratulerade mig direkt ! Alla var så glada , för att dom har ju sett hur mycket jag har kämpat !
Men jag var ju klar med det redan vid tre , och mina polispapper som man behöver för att kunna börja jobba med det har inte kommit än ( dom måste ju godkänna en för att man ska kunna få sitt certifikat ) så jag fick flytta upp till annan avdelning som behövde hjälp fram tills jag har fått dom !

Så att idag har varit en riktigt bra dag ! =)

Nu ska jag bara lägga mig ner i soffan & kolla klart på Christine , sen ska jag lägga mig & sova !
Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig ! ♥



Magic




Nu drar jag till jobbet !

Önska mig lycka till ! =/


Solen skiner i Malmö !

God morgon !

Underbart när solen är framme , solbrillorna åker fram idag också !
Tråkigt nog så är jag hur trött som helst ! Jag sov jätte bra inatt & jag ha sovit lika mycket som jag brukar, undrar vad det kan vara ?
Men jag ska inte låta det påverka min dag ! Om 1 1/2 timme ska jag åka till jobbet , så det är väl lika bra att hoppa in i duschen nu !

¨
Kanske fixa håret också ?


Min Patrik !

Hej !

Vilken lång dag jag har haft ! Idag på jobbet pluggade jag exakt hela dagen så att det blev att jag gör provet imorgon istället !! Lite nervös är jag... Men jag hoppas att det kommer att gå bra =)

Efter jobbet åkte jag förbi mataffären och handlade hem lite , sen strax efter det kom min älskling Patrik! Han gick hem för tio minuter sedan ! Vi har bara suttit och pratat  & haft det jätte mysigt! Det var ju ett tag sen vi träffades så vi hade mycket att prata om ♥

Men nu är jag helt slut, min kropp skriker efter sömn ! Så det är bara att gå och lägga sig =)

Kram på er !


Superwoman




God morgon !

Fan vad jag känner mig duktig ! Jag gick upp halv tio , städade undan alla 5000000 kartonger från soffan , gjore lunch/ middag till jobbet , duschen , målade naglarna , hittade kläder ( på 5 min ;) ) & har ätit frukost. Superwoman !
Så snart ska jag dra till jobbet , ska plugga det sista idag & göra två små prov ! Hoppas jag klarar det , för jag vill börja jobba snart !

Imorgon börjar min träning igen , är så jäkla taggad , det ska bli så skönt ! Jag ska träna minst 3 ggr i veckan som jag gjorde innan , så ska ni nog se mig flasha på stranden i sommar ! :P ;)

Men det som är så bra är att gymmet ligger två gator bort nu ! Underbart.

Nu ska jag hitta en tjocke tröja sen ska jag gå till bussen. Pusss *


Familjedag + Ikea !




Mamma & moster =)

Hej ! Har haft en jätta mysig dag hemma hos min mamma. Kusinerna kom ju i förmiddags , så fikade vi & kollade på foton. Älskar att dom är tillbaka till Skåne !
Vid tre hämtade Adrian mig så åkte vi till Ikea & köpte en ny soffa & en tv-bänk , lampa & blommor ! Nu är mitt hem snart klart ! Älskar det ...
Efter Ikea åkte jag & Adrian och hämtade min tvätt hos mamma , haha ( pinsamt jag vet ) sen åkte vi hit och monterade ihop allting ! Jobbigt ... Som tur var så klarade Adrian det , för jag fattade ingenting alls ! ;)

Så nu sitter jag i min nya soffa & har precis ätit middag & mitt huvud är helt slut ! Så jag ska nog krypa ner under filten och kolla på en film =)




( usch för sladdarna som syns , måste fixas + att jag måste köpa en hylla till =D )



Kram ♥


Helgen i bilder .





Det var snö i Skurup ?



När vi kom hem tvättade mamma till mig =D Skönt , så slapp jag tvätta själv !

Kolla mina söta älsklingar !


Morgonen hos mamma *

God morgon !

Gud vad jag känner mig utvilad ! Man kanske känner sig så pigg för att man fick sova ut tryggt hemma hos mamma ? höhö.

Nu på morgonen har jag bara fixat med min tvätt och ätit frukost. Sen för en stund sen kom mina kusiner & min morbror. Mysigt!
Men om en stund ska jag & Adrian till Ikea , ett evigtprojekt !

Hörs när jag kommer hem ! ♥

Fy, varför ?

Säger god natt nu !

Är helt slut ! Min familj & gästerna är i full gång med whiskey & musik , men jag orkar inte ! Fatos ringde precis och frågade om jag inte skulle festa, hade det varit så att jag hade sovit mer än 3 timmar i natt så hade jag. Men jag är helt utmattad !
Så när min sista tvätt är klar så ska jag lägga mig, världens partypoooper !

Men därför ska jag bjuda på pinsamma fest-bilder ↓





God natt ;)


Besviken ...



Vad hände ?!

Okej, Anna är duktig .... Men den kommer ju inte klara sig i Eurovision !
Varför skickade dom inte Darin ? Som redan är en stor artist & sjunger svin bra !?

Besviken ....
Ska aldrig mer lägga ner energi på Melodifestivalén =P


Darin eller Salem al Fakir ?

Hej !

Nu sitter vi hemma hos mamma & kollar på Melodifestivalen , alla är lite sena så just nu är det bara vi !
Vi har precis ätit middag & nu ska jag trycka i mig ett kg chips & tårta =D

Jag hejjar på Darin & Salem al Fakir ikväll !!

     

Ha en underbar kväll !

Nu ska njuta av att vara hemma hos mamma , som dessutom tvättar lite till mig just nu ! ;)
Lyx ♥


Good music or bad ?

Gårdagen  . . . Efter 8 timmars pluggande på jobbet så skyndade jag mig hem , köpte lite dricka med mig hem & städade undan innan Sanna kom hem.


( Idag på jobbet , kolla Theres söta strumpor ! hihi * )

I alla fall....
När hon kom så gjorde vi lite tacos & drack vin ! Bra kombo !
Vid tio kom Paul , Micke , Linh , Max & Pamela och förfestade. Så det blev spel , vin , shottar, musik disskusioner & lite kärlek !

Efter det gick vi till Kb såklart , det lär väl bli lite mer nu när man bor två gator bort ;) Men vi var inte där speciellt länge för att det var så himla mycket folk ! Så jag , Paul & Micke gick tillbaka till mig & kollade på Mr & Mrs Smith men jag & Paul somnade , men blev väckta strax efter 4 ? Då Linh också kom ...
Men jag & Paul låg och snackade till sex medans dom andra glodde på film ! haha ...

Så klockan sex gick alla !

Så ni kan ju gissa om jag är trött idag ? Men ändå var jag uppe nio och städade undan allt. Burkar, flaskor , glas ... Fan vad man kan stöka ner även om man är så få ?

( Finns tyvärr inga bilder =/ )


Aja nu sitter jag faktiskt hemma hos min kära moster & kusiner som kom med flyttlasset klockan sex imorse ! Gud vad jag har väntat länge på att dom ska flytta tillbaka ! Synd att jag inte är piggare , höhö !

Vi ska väl vara här en stund till innan vi åker tillbaka till Malmö. Och då ska vi hem till mamma & fixa lite inför ikväll. Vi ska jú ha lite gäster ikväll & fira Adrian och kolla på Melodifestivalen !! =D





" Mina tankar & känslor är spridda åt alla håll, vad ska man göra för att få veta om det är rätt ? Ska man bara chansa ? "

Mitt hjärta vill ... Men frågan är om det är tillräckligt ?


11 mars

Hejsan !

Äntligen har jag tid att sitta ner ! Kom hem för ett tag sen men jag var tvungen att göra mat direkt , jag var svimmfärdig ! Men nu har jag ätit god sallad & druckit en massa apelsinjuice =)

Idag satt jag och pluggade från 13 - 19 , idag var det bara om olika försäkringar och siffror . Just nu känns det som att jag inte kan få in mer info ! Men det börjar bli klart i mitt huvud , så det blir säkert bra ! Imorgon ska jag plugga juridik , får se hur det går !



Imorse åkte jag ju in till stan , jag köpte 4 nya toppar & ett par skor. Sen köpte jag även en vit buddah till mitt vardagsrum ( som så klart skulle spricka när jag satte ner den , men jag fixade det ! ) Så det blev lite idag , men det var jag värd !! =D







Nu ska jag bara spendera resten av kvällen i min " soffa " och se vem det är som ska komma imorgon eller om jag kanske ska ta det nästa helg då alla kan =/ får se ...

Pusss ♥

Stor frukost !

God morgon !

Kännde igårkväll att jag var lite sugen på att gå på stan idag , så jag gick upp lite extra tidigt idag ! Imorgon ska jag ju ha lite folk över & sen ska vi ut , och på lördag fyller Adrian 40 år så jag måste ha någonting att ha på mig då !! ;D
Så jag har precis ätit en stor frukost så att jag ska orka med allt spring & pluggande idag !



gott *

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag blir klar nån gång !


God natt bilder !







Försäkringsförmedlare !

Hej !

Har varit hemma ett tag men jag kastade mig på min kuddsoffa och orkade inte resa mig upp ! Jag är helt slut , kanske inte trött direkt men mitt huvud är slut ! Jag har fått så mycket info , siffror , lagar och olika typer av förskringar så jag vet inte om jag kan få in mer ! haha ..
Men jag måste säga att det var väldigt intressant trotts att det var så mycket. Det kommer nog att vara ganska kul att vara försäkringsförmedlare !
Efter lunchen flyttade jag över till mitt älskade HD gäng ! Älskar att sitta där , vi har så jäkla roligt !

Påvägen hem gick jag in på Ica super market , träffade Tessan .. haha .. Så köpte jag en massa juice , hallon, blåbär , Bluekeld ... Ja bara en massa dricka :/ Vet inte varför men det blev så i alla fall  ! Så nu har jag gjort en massa smoothie på blåbär , hallon , naturell yoghurt och honung medans jag väntade på att min pytt skulle bli klar ! 
Så nu ska jag bara trycka i mig allt och lägga mig i sängen och vila hjärnan ! För imorgon blir det en massa plugg , Pensioner blir det imorgon !! 






Sitter på...

0-4d8080393c574e985ec669f53a1f79d1.png

Kolla varifrån!

Sitter på jobbet nu och tråkar mig. Alla är inne på möte och jag sitter och väntar på att alla ska bli klara så att jag sätta igång med pluggandet ! Aja får väl fördröja tiden med lite kaffe ! Pusspuss *


10 timmars sömn.

God morgon !

Gud vad jag har sovit gott ! Jag har sovit 10 timmar ,äntligen....!! har inte sovit så länge på hur länge som helst =D
Så det är ju just därför jag känner mig så glad & pigg idag. Plus att jag är väl lite spännd över att börja plugga =/ har ju inte gjort det på ca. 1 1/2 ! Men det kommer att bli bra , för att för första gången tycker jag att det ska bli roligt att plugga ! I skolan var man ju tvungen !! 



Har sminkat mig redan , men nu ska jag upp och hitta kläder också ! Alltid ett problem , hörs sen !


Lite bilder från flytten !



Var chokad över hur mycket maten kostade ...


i se hur pigg & glad jag var i lördags ....


Min dag !

Hej hej !

Kom hem för en stund sedan men jag var ju tvungen att se den sista halvtimmen av DH & nu är det ju Cougar Town , älskar det ! Så nu sitter jag i min " soffa " ( en massa kuddar ) och dricker limngon smoothie ( super gott ! ) och väntar på att min kyckling ska bli klar ! Så är det när man bor själv , det finns ingen färdig mat när man kommer hem, så då blir det middag vid elva =P haha ....



Idag på jobbet bestämde jag med mina chefer att jag ska börja utbildningen till försäkringsförmedlare redan imorgon !! spännande .. Har inte pluggat sen skolan ?! Hoppas att det kommer gå bra !
Så att tre timmar varje dag ska jag plugga sen ska jag gå över till Viasat ! Så jag kommer inte att lämna min underbara grupp helt !
Men det är väl aldrig fel att lära sig lite mer ? Tycker att det ska bli jätte kul , roligt med lite förändring också !





Hihi *


9/3-10

God morgon !

Igår efter jobbet kom Sanna hem hit , så vi åt lite mat & snackade skit.Jätte mysigt . Så därför blev det ingen uppdatering. Och efter hon gick hem så gick jag bara och la mig direkt , jag var helt slut !



Nu sitter jag klar och är redo för att snart åka till jobbet , ska bara packa min matlåda innan ( boooring )
Så jobb till 21 ikväll ! 

♥ 


God morgon !




Nu har jag sovit ut ! Så himla skönt ... Det tog ett tag innan jag somnade igår men det gick tillsist !
Nu på morgonen har jag gjort lunch till jobbet , duschat och ätit frukost. Så snart ska jag ta bussen till jobbet och köpa ett busskort.

Ha en bra dag !





kolla min coola tavla i vardagsrummet ! Det täcker hela väggen , super snygg !!


En ny natt ..

Idag har jag varit med min älskade mamma och syster hela dagen , för att tyvärr så var min första natt i lägenheten inte så rolig ! Så jag blev hemskickad från jobbet idag också för att jag var så ledsen..
Men allting löser sig förhoppningsvis !

Imorse fick jag lite saker av mamma till lägenheten som jag behövde



Och efter jag blev hemskickad idag så åkte jag hem till mamma och mös där en stund med dom , och efter det tog vi cyklarna och cyklade till Ikea för att komma på andra tankar !! Blev en del shopping där också ...





Sen jag kom hem har jag bara fixat till lägenheten & målat om i hallen !
Jag kan inte ta det lugnt =/

Men nu ligger jag i alla fall i sängen och hoppas att det inte händer något i natt , för jag behöver verkligen sova !
Hoppas ni har haft en bra dag ♥


Fimpad !


Kolla !!!

Det var en tjej som fimpade mig i ansiktet igår =O Jag vet inte om hon gjorde det med flit , men gissa om det gjorde ont =(


Flytten är klar !

Som sagt , jag kom ju hem fyra i natt och klockan ringde ju kl sju imorse , vilket betydde att det inte blev speciellt mycket sömn för mig , men man får ju skylla sig själv !
Så jag " hoppade " upp ur sängen då , väckte alla och åt frukost , sen var det bara att sätta igång . Vi packade ihop det sista , sen åkte vi till Willys och handlade en massa mat ! Och efter det flyttade vi alla saker =D
Det gick väldigt bra , smidigt var det , så det var super skönt !
Efter det stannade mamma & Julie kvar och hjäpte mig att packa upp allt ! Ja vi packade upp allt så nu är allting klart , så jäkla duktigt , dom är mina änglar ♥ Det enda som saknas är ju en soffa , men det ska jag och mamma fixa snart =D

När vi var klara så åkte dom hem och strax efter det kom Sanna , Marie & Emelie hit , så gick vi ner och handlade chips , läsk & pizza ( bakis mat )
Så vi har bara suttit i vardagsrummet hela kvällen och tryckt i oss en massa , kollat på film , lyssnat på musik & snackat skit ! Perfekt kväll , precis vad jag behövde efter denna natt & kväll !

Men nu är det dags för mig att sova ! Ska ju jobba imorgon kl tolv , ska försöka att gå til Triangeln och handla lite saker också innan jobb !

Sov Gott !!


Nästan tomt =/




såhär snygg har jag varit hela dagen !


Mamma ♥




Mamma gick och handla kaffe ! =D


mina älsklingar in action !





God natt !


Sanna 20 år !



















 
Det var alla bilder som jag tog från gårdagens bravader !

Shit vad roligt vi hade ! En riktigt lyckad kväll =)
Vi var först då hemma hos Björn och åt middag & förfestade .. Det var väldigt mycket folk !
Efter det så gick dom flesta till Kb - och det var den roligaste kvällen på väldigt länge ! Vi dansade hela natten & träffade en massa kompisar !
Så jag var hemma vid fyra ... kanske inte så bra om man ska flytta dagen efter ... ;)

Tack Sanna för en jätte trevlig kväll ♥


Fredag !!

God morgon !!

Gud vad pigg & glad jag är , fattar inte vad det är för fel på mig ?! haha ... men det är ju bara positivt !
Nu ska jag strax dra till jobbet , Ha en underbar dag !!



*


MetalTown 2010



Jaa ! Ikväll fick jag också veta att vi ska jobba på MetalTown i Göteborg detta året också !
Det ska bli så jäkla roligt !! Just nu vet jag att det är Malin & Olivia ska med , men jag hoppas ju klart på att Fia också hänger med så blir det hela gänget ;)
Gud vad jag längtar nu !


Hela min dag i ett svep !

Idag har varit en riktigt bra dag !

Jag vaknade upp imorse , var på super bra humör och det fortsatte så hela dagen , det gick bra på jobbet ! Kände mig dessutom lite saknad , alltid trevligt !
Sista rasten var alla lite sega , så vår chef satte på lite musik så skulle alla dansa ! haha , sjukt ! men det blev mer att tre dansade och resten tittade på och vicka lite på gumpen fram och tillbaka... fan vad jag skratta !

                                  
                               // Tessan rita denna till mig idag , Power Puff Zuvi , kommer ni ihåg dom ? //

Efter jobbet så släppte Tessan & Robin av mig på Möllan , så mötte jag upp mamma & Lisa på Metro ! Dom hade redan ätit , så det blev ett glas vin för mig. Så satt vi där ett tag och pratade om allt möjligt bla. om vår kära syster som vi aldrig har träffat ! =D Vi väntar med spänning ..
Efter det följde jag med mamma hem , skulle egentligen tagit en runda förbi Golden på - Smosh Dubstep, men mamma övertala mig att följa med hem , så det var väl lika bra !

Imorgon börjar vi tio och direkt efter jobbet ska jag hem och byta om sen ska jag till Sannas 20 års fest , så det ska bli kul ! =D

Hoppas ni har haft en bra dag !


Mamma & Lisa ♥


Jag idag , trötter !




Dagen börjar med räkningar !



God morgon !
Denna ljuva morgon har börjat med räkningar ..... och ännu mera räkningar !
Fast nu är den första hyran betald & klädräkningarr osv ... Haha ! Vilken lättnad =D
Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra mig i ordning ! Ja, jag mår bättre nu så det blir jobb idag !
Vet inte varför jag är så glad idag , det kanske är för att det är fint väder , kanske för att det bara ska hända roliga saker dom närmsta dagarna , aja !
 Nu ska jag in i duschen ! Ha en underbar dag =D


Planera in roliga saker om du känner stressmagen komma !

Älskar när alla serier sätter igång !! Det är alltid så bra och spännande avsnitt .
Men nu är jag i alla fall helt slut , känner mig fortfarande hängig & illamående , har dessutom lite magkramp. Jag har ju haft lite problem med stress innan , och jag har samma känsla igen. Men jag ska kämpa emot det denna gången ! Inte låta det ta över , jag ska ta tag i det som stressar mig och styra upp det med planer , pengar och allt annat !
Men nu dom närmsta dagarna så har jag bara en massa roligt framför mig så jag hoppas att det ska hjälpa =D
♦ Imorgon ska jag ta en öl med mamma & syster efter jobb. Har inte träffat henne på hundra år !! Har saknat henne !
♦ Fredag så ska Sanna ha 20 års fest ( vilket kommer bli en relativt nykter kväll m. tanke på flytt )
♦ Lördag , 8.00 flytt , 12.00 handla på Willys & Rusta , 15.00 → packa upp & ha tjejerna över, för att få lite hjälp & äta pizza !

Så tre dagar framåt är det bara roliga saker som händer ! Fick meddelande av Marie också att dom har fixat Sannas födelsedagspresent ! Det kommer bli super bra =D

Men nu ska jag bara lägga mig ner ( igen ) och sätta på en film och hoppas på att jag somnar snabbt ! Känner att det är det jag behöver !

Kram !



Har precis tryckt i mig halva paketet 74 % choklad ( älskar det ! ) & en skål med jordgubbs yoghurt !
Passar inte så bra ihop men gott är det ! =D 

Choklad-brownies !



Sådär ja , jag fick ett extremt sug på brownies innan , så jag haltade ner i köket och gjorde några ! Saken var bara det att jag knappt har någon energi just nu =/ så det slutade med att jag somnade efter och har inte ätit en ända , är inte ens sugen längre ! Typiskt .....

Så det blir en massa gott till min familj sen när dom kommer hem !
=)


sjukdag 2

God morgon ! Eller det borde ju vara det eftersom det är solsken ute ! Men jag ligger i sängen med feber & mår jätte illa ! När ska jag bli frisk !? Nu missar jag vår utbildning idag också =/ tusan .. 
Jag får väl ligga här i sängen en hel dag till men jag hoppas verkligen på att jag blr frisk till imorgon , vill inte missa en dag till !! 

Aja , hoppas alla andra kommer att gå ut och njuta av solskenet ! 

Kram ♥

 


Jag vill bli frisk !

Nu har jag lyxat till det hela dagen här ! Jag har legat i sängen och kollat på SATC-filmen ( längtar som f*n till nästa film ! ) och sen beställde lilla mamsen hem pizza till mig också !
Och nu har jag precis kommit upp från badet och hoppas på att jag blir frisk till imorgon !! Vi ska ha utbildning imorgon =/ Vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon !



Nu ska jag spendera resten av kvällen att kolla på DH !!


Drömmer mig bort . . .

Drömmer mig bort & planerar min lägenhet !


Kan man borsta katt-tänder med tandkräm ?!



Kan man borsta katters tänder med tandkräm ?
Molly luktar lite äckligt nämligen .... haha


Sjukis frukost !



Herregud vad kasst jag mår ! =(
Det är väldigt sällan jag blir riktigt sjuk ...
Pratade med min chef precis hon mådde också jätte konstigt , sen berättade hon att Tessan också är hemma för att hon har spytt hela natten =/ Det måste vara någonting som går på jobbet nu ! Men jag måste bli frisk till imorgon ! 
• Vi ska ha utbildning ... 
• Sen ska jag ut med min mamma & syster och ta en öl på torsdag 
• Sanna ska ha 20 års fest på fredag
• Flytt lördag 
• Jobb på söndag  

Alltså en fullbokad vecka !

Men nu har jag i alla fall börjar min morgon med toast & varm choklad m. grädde !
Super gott !


Magsår ? eller stressmage ?



Hej , hinner aldrig skriva på morgonen ! Jag försover mig alltid ...
Men jag är hemma nu i alla fall , eller jag har varit hemma sedan kl sju faktiskt . Jag gick hem från jobbet idag för att jag mådde jätte illa och hade slående huvudvärk , eller jag har det fortfarande , har dessutom lite magsår tror jag ! Men det är väl inte så konstigt , det är så mycket som är på gång här hemma i familjen , men även med flytt , jobb & födelsedagar ! Så jag har bara legat nere i soffan och bläddrat i Ikea-katalogen sen jag kom hem och kryssat i en ny soffa , tv - bänk, ramar osv. som ska komma nästa månad kanske =D

Men tyvärr så mår jag fortfarande kasst ! Så det blir nog att jag är hemma imorgon och vilar upp mig , ska inte resa mig upp ur sängen på hela dagen , ska bara ha en ta det lugnt dag ! Tyckte min chef att jag skulle göra så det blir väl så ...

Men innan detta kom idag så hade vi skojjigt som vanligt och jag åt min vanliga frukost på jobbet imorse ! Inget speciellt alls =P Har varit en helt vanlig dag !

¦
¦





RSS 2.0