Måndagsfestande !!

Hej hej !!

Just nu sitter jag hemma hos Josefines syster och väntar på att Josse ska bli klar som vanligt ! haha ...
Mitt hår blev faktiskt väldigt bra , det blev lite ljusare än vad jag trodde , men det fick en fin ljus sommarbrun färg !
Ikväll ska vi i alla fall till Etagé men jag tror inte att vi blir ute hela natten , fast det brukar ändå alltid bli så !! =/

Ha en underbar kväll !! ♥

Fettförbränning 1,40 h !

Hej hej !

Nu är jag hemma och är totalt utmattad ! Jag cyklade in till stan och mötte upp Nina , så fick jag lite av min shoppinglista fixad ( ni får se sen ) , jätte skönt ! Och sen gick vi och tog en kaffe och kollade på alla studenter , tänk att det var ett år sedan vi tog studenten, helt sjukt vad fort det har gått !!

Men Nina orkade i alla fall inte gå och simma för att hon kännde sig lite dålig så jag cyklade hem och lämnade allt och stack till gymmet , det ligger liksom på gatan brevid , så jag körde fettförbränning i 1 timme och sedan styrka i 40 minuter ! Var helt illröd i huvudet när jag gick därifrån , men det var riktigt skönt !!

Så nu ska jag sätta i lite hårfärg som jag köpte idag och sen ska jag duscha ! Tror att jag och Josse ska ut ikväll så jag måste hinna med det innan ! =)

Puss ♥




härligt svettig !




Jag köpte i alla fall lite försenade morsdag-blommor ! *


Idag blir det simmning !

God morgon !

Det är första juni imorgon och det är grått & kallt ute ? När ska sommaren komma ? Äsch det finns ingen anledning att gnälla över det ! Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på " Våra Bästa År " det var ju ett tag sedan men jag har säkert inte missat något ! He he ..
Vid tolv ska jag cykla och möta upp Nina så ska vi träna i 2 timmar och sen basta ! Jag älskar att basta . .

Sen efter det så måste jag in till stan och byta ett par jeanstights som jag köpte i förregår & sen måste jag köpa ett par nya vanliga tights och lite sånt !

Hörs sen ♥

Bilder från igår .


lite orange-röd färg fick mina naglar !


Penni satt & åt samtidigt som Nina fixade mina naglar !


Kvällsrunda !

God kväll/natt !

Jag cyklade hem till sist, Nina ska upp och tvätta imorgon osv och vi ska till Aqua Kul imorgon och träna för att min andra träningspartner ska träna på sitt andra gym imorgon och jag hade ingenting med mig så det var lika bra att ta mig hem. Men det var väldigt skönt att komma ut på en liten kvällsrunda !

Hela kvällen har jag varit så himla rastlös ! Jag & Josse har velat fram och tillbaka om vi skulle hitta på någonting men alla har varit så tråkiga och döda , bara för att det har varit söndag ? Kanske ... & sen blev kl för mycket .. Så det får väl bli något imorgon .. =)

Så nu får man väl krypa ner i sängen så att man kan komma upp i tid ! Har mycket att göra imorgon.

Sov Gott ! ♥





Två bilder från igår. *


Hos Nina !

Hej !

Nu sitter jag hemma hos Nina och har fått mina naglar fixade , dom blev super bra & fick en fin sommarfärg !
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag ska stanna eller cykla hem det är inte världens bästa väder direkt. Men jag & Josefine är jätte sugna på att hitta på något typ bowla , gå på laserdome eller något sånt .. får väl se om det blir något eller om det blir ännu en lugn kväll hemma =)

Pusss *



( hittade denna otroligt snygga bild hos Nina ! )


Grillade igårkväll !

God morgon !

Vad hände med det fina vädret ? Tur att man var ute hela dagen igår ! Vi var ju och grilla i parken , jag , Sanna , Marie , Emelie & Johanna. Vi åt kött , sannas hemmagjorda potatissallad och tzatsiki , jätte gott ! Vi satt väl där fram till lite över nio ? Det är fortfarande inte riktigt så varmt att man kan siitta där hela kvällen men mysigt var det i alla fall !
Sen skulle dom andra festa vidare men jag var så himla trött , jag orkar inte festa varje dag , hö hö ! Så jag gick hem och slängde mig i sängen och kollade klart på Eurovision , tyckte kanske inte att det var helt rätt låt som vann men den var ändå helt ok.

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost , vaknade ganska sent. Har ingen aning om vad jag ska göra idag men det känns ju i alla fall inte så lockande att gå ut ? , kanske tar en runda hem till Nina . Vill få mina naglar fixade !! Får panik haha !


nu när ingen av oss bor vid parken längre så fick vi ju cykla dit , men jag tycker det är ganska härligt !





( kommer väl fler bilder snart )


En perfekt lördag !

Hej ! ♥
Just nu sitter jag hemma hos Sanna och nördar mig medans hon fixar i ordning lite mat , vi ska nämligen till parken och grilla strax ! Vi ska tydligen bli ganska många så det ska bli jätte mysigt. Ska ta det ganska lugnt ikväll , är fortfarande ganska slut sen gårdagen , hehe .

Annars idag så har jag varit och tränat med mina nya träningspartner , guud vad jag blev pushad , underbart men jag är totalt slut & utmattad nu ! Efter det gick vi och åt jätte god " Filet Mignon " på Mascot i solen ! En perfekt lördag !

Ha en underbar dag/kväll !


Ladies night *

God morgon !

Igår " hann " jag inte skriva för att jag vaknade ganska sent , vid ett och då var jag tvungen att sätta igång att städa inför mammas inflyttningsfest. Och när jag var klar med det så tog jag en runda i stan med Josefine och Lilo för att det var så himla underbart väder igår på eftermiddagen. Så vi bara strosade runt i stan , satte oss på Gustav i solen och lyssnade på nån galen kvinna som skrek någonting om Palestina, aja .
Efter det följde Josefine & Lilo med hem ett tag, jätte mysig eftermiddag var det faktiskt !




Lilo ♥

Sen efter dom hade gått så var det bara till att fixa sig direkt, för att vid åtta kom mammas vänner & då blev det full show direkt , dom dansade , sjöng , drack ganska mycket vin, höll tal ? ja osv ... Men det var väldigt kul !






Micke & Nina


Linda & Josefine


Linda & jag




twix ♥

Efter mammas fest tog jag en taxi & hämtade upp Malin så gick vi till falafelmannens fest i restaurangen , vi trodde att det skulle vara några st men det var fullt hus !




Malin & Veton dansar.

Vid halv två ? Gick vi alla till Båten & dansade !!


Veton !


ignorera Malin & kolla på den snygga bartendern i bakgrunden .... Det var ladies night på Båten ;)



Vid tre när dom stängde så tog vi taxi hem till mig & då var kvällen slut !


En massa meningslösa bilder till bloggen ;)

Nina & familj.


Nina på Rosegarden.


stich ..

Hemma hos Fia.


min fli ♥


lille Oliver.

Tjejkvällen med Sanna, Fia & Malin.








Fika med Nathalie.





Utekväll med Josefine.




Flytta är kul ?

Ja som sagt nu är internet tillbaka & det är underbart ! Man har ju varit lite handikappad utan ! Men men , dom senaste dagarna har jag varit hemma hos Nina varje dag och hjälpt henne med packning & flytt ! Jobbigt , men roligt har det varit.
Igår kom Nina och hämtade mig kl sex på morgonen så åkte vi hem till henne och väntade in flyttkillarna. Super snygga & duktiga killar ! Vi var väldigt imponerade , dom tömde hela Ninas lägenhet på 2 timmar , 2 killar ? Dom tog flera flyttkartonger på ryggen samtdigt ? Sjukt starka .. Så när allting var klart så packade vi upp lite & åkte och handlade lite mat och så , sen åt vi middag ( pytt i panna )  hos Nina och tog ett glas vin , btra kombo !

såhär pigg var jag efter flytten !


sen kom Penni & gjorde mig glad , men checka in hennes afro !!







Sen efter det kom Malin och hämtade mig så gick vi till Fridays på Lilla Torg och mötte upp hennes två killkompisar Veton & Vesslan & tog några glas med dom. Sen fick vi ännu mer sällskap av Moha och hans vänner !
Så satt vi där fram till kl ett, sen gick vi vidare till Båten ! Träffade en massa bekanta där bla min gamla chef , han var inte så glad att vi festade på samma ställen , han börjar bli gammal ! ;) Men ja det kanske blev lite för mycket där ? Vi fick för oss att köpa in champagne & drinkar ? Men jag och Malin kom hem till Nina vid fyra ? när fåglarna kvittrade och det var ljust , det var i för sig ingen höjdare , haha ! Men det var en rolig kväll !

Och nu idag då så gick jag och Malin till " Falafelmannen " aka. Moha :) och åt & drack kaffe innan Malin gick till jobbet.
Men nu är jag hemma och har lite ångest över att jag sitter inne när det är så fint väder ute , Malin skulle kanske komma in till stan igen eller så träffar jag Josse en stund !!


Shopping från Paris !!

Ja nu när vårt internet äntligen har kommit tillbaka så kan jag visa vad jag har köpt den senaste tiden från Paris och så !


från: NafNaf


från: NafNaf


från: New Look


från: Zara


från: H&M


från: Zara


från: NafNaf ( skrynklig )


från: Zara


second hand


från: New Look


från: VeroModa


secondhand


från: GinaTricot


från: Wera


God Natt *

Hej !

Jag tror aldrig att jag har varit så utmattad som idag. Jag vet inte vad det är med mig ... om jag har sovit för lite , om jag börjar bli sjuk eller om det är vädret ? Men jag är helt slut i kropp och sinne. Fast och andra sidan så har det varit mycket på gång den senste tiden , det kanske kommer ikapp en nu ?

Aja, Igår kväll kom Nathalie och hämtade mig så åkte vi och åt lite mat och sen körde vi och hämtade upp hennes kompis så gick vi och satte oss på Moose Head och " kollade " på Champions Leauge finalen och drack kaffe. En perfekt lugn lördagkväll ! Men redan vid halv elva var jag tillbaka till Nina , var trött !

Och idag har vi varit här hemma hos Nina hela dagen och packat ner inför hennes flytt och vilat för att vi båda har mått ganska dåligt =/ Så nu ligger vi utslagna i soffan och ska snart bädda ner mig. Ska upp tidigt imorgon och åka hem , ska träna och fixa lite saker så det är nog bäst att vara utvilad !

God Natt *

( fattar inte hur man vänder bilderna på en mac )


Sommaren är här

Hej hej !

Gud vilket underbart väder det har varit idag ! Jag och Nina har suttit nere på gården med Penni & Dwane i två timmar och njutit av solen och fikat ! Älskar att sommaren är här nu , äntligen !

Igår hade vi en jätte trevlig kväll. Jag & Josefine satt på hennes gård och lyssnade på musik & drack vin innan vi gick ut. Så vi hann med en massa tjejsnack ! Sen gick vi till Banken och dansade. Fast jag gick hem ganska tidigt , var hemma vid tjugo över två ! Men jag orkar inte lika mycket längre. ( 40-år gammal , haha )

Men nu ska jag bara ta det lugnt ikväll , ska stanna här hos Nina & lite senare ikväll ska jag och Natta ut en runda , men sen ska jag nog tillbaka hit och sova !!

Nu ska vi snart gå och handla lite mat , hoppas det blir kinamat ! ;)

Pusss*

Internet , min kärlek *

Hej alla !!

Min dator har gått sönder igen ! Ahh , ni fattar inte hur arg jag är ... hoppas att jag kan fixa den snart eller att vårt valiga internet kommer så att jag kan använda min andra dator !!

Min vecka har i alla fall varit väldigt omtummlande , men rolig ! Jag har varit och hälsat på Fia & Malin ute på " landet " och i onsdags hade vi tjejkväll hemma hos Sanna med mat och vin , sen sminkade Malin oss innan vi drog till Lilla Torg och Båten ! Sen hade jag tvillingarna i sängen också ;)
( bilder kommer sen )

Igår var jag med Nathalie och fikade på eftermiddagen och vid sju var vi på ett väldigt intressant möte , får se vad det leder till !! Sen efter det kom Nina och hämtade mig så sov jag hos henne.

Och hela dagen idag har jag & Nina åkt runt , vi har varit på : Rusta , Ikea, Ilva , Burlövs center osv ... Fick lite shoppat också =D

Men nu sitter jag hemma hos Twixy och förfestar , vi ska till Banken och dansa ikväll ! Ska bli jätte kul ... ska dansa loss !! Men jag måste ta det lite lungt , ska upp tidigt imorgon och få naglarna fixade hos Natta !


Ha en underbar fredagkväll ! ♥





Puss *


Kläder , ett evigt problem !

Hej hej !

Nu är jag hemma hos Sanna och väntar på att middagen ska bli klar ( igen ) , det är faktiskt ganska nice att bara komma hit och äta , hihi ! Nej men nu skulle jag faktiskt fixa mig här och så , så det var väl lika bra ?

Aja , jag har i alla fall en hel kasse med kläder med mig för att jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig ?! Alltid så .. Sanna får väl hjälpa mig. Men måste vara klar senast halv åtta , vet inte riktigt om det är fullt möjligt , ska locka håret och allt , men vi får väl se !

Men ni får ha en underbar kväll !!






Bilder från Paris !

Sådär ja ! En massa bilder från Paris , ingen ordning var det på dom men det var svårt så det fick bli en mix =)
Kommer fler .. !

Tjejmiddag

♥God morgon !
Igår hade vi en jätte trevlig middag / kväll ! Jag var hemma hos Sanna vid fem och hjälpte henne med maten ( gjorde lite sallad & dukade ) och sedan vid sju kom Marie & Viola och då blev det då en köttbit , potatisgratäng , smörstekt sparris & champinjoner , riktigt gott ! Alla var super mätta .
Efter maten satt vi och kollade på en massa bilder från 7-9:an & drack vin , jätte mysigt ! sen blev det lite spel & skit snack också såklart ! annars är det ingen riktig tjejkväll ..
Men vid elva så gick vi till Möllan och träffade lite folk ! Så jag var väl hemma 01.20 ?
En lagom kväll ! och väldigt trevlig !
Så nu har jag precis gjort en god brunch till mig & min kusin Lina som har sovit här i två nätter nu. Gjorde stekt potatis , bacon, ägg , fräch sommar sallad , rostat bröd m olivolja & salt på . Svin gott var det ! Och nu tänkte jag hoppa in i duschen , sortera min tvätt och vila så att jag är pigg till ikväll !! Ska bli riktigt kul ikväll ...
Inflyttningsfest hos Sanna, massa trevliga människor och sen ska vi till Deep där hennes pojkvän Björn ska vara dj ! Det kan ju bara bli lyckat ?
Hörs sen ! ♥

Varför är det en röd-dag ?!

God morgon !

Ligger i min underbara säng och kollar på Ellen och drar mig från att gå upp ! Jag är så himla trött & seg. . Får nog ligga här ett tag till ! ;)
Egentligen skulle jag och Sanna gått ut på stan och fikat idag & handlat lite vin till ikväll & imorgon, men sen kom jag på att det var Kristi himmelfärdsdag = röd-dag när ingeting är öppet ! Hatar sånna här dagar och mitt i veckan ? Dom kunde i alla fall haft öppet mellan 11-15 eller något ! Finns ju tyvärr inte så mycket att göra , men irriterande är det !
Aja nu ska jag sluta klaga ! Dags att kanske resa sig upp och hoppa in i duschen ?



1:a dagen i Paris *

Det var många bilder ! Så detta var alltså första dagen, 28 grader !
Vi var ute redan tio på dagen och gick till kl sju på kvällen , 2,5 mil gick vi .. Man ville ju se allting på en och samma gång. Shoppa & se alla se-värdigheter ! ( Gissa om vi hade blåsor på fötterna ) Så vi såg Eiffeltornet & bara kollade runt , vi ville se Paris & självklart så shoppade vi ganska mycket . .
Paris var underbart ! Det var precis så som man har föreställt sig i huvudet efter alla filmer man har sett och allt man har hört om staden ! Det var så himla vackert . Det var bara äldre fina hus med franskabalkonger med murgröna hängandes, fina torg , broar , en massa mopeder som åker runt, snygga franska killar som gick med baguetter i handen, stiliga piccolos utanför dom fina hotellen, röda markiser, svarta staket med guldploppar, mysiga cafeér och restauranger ... ja jag kan fortsätta i evigheter ... haha ... Men ...
Eiffeltornet var precis som man hade förväntat sig förutom att det inte var riktigt lika högt som jag trodde ! Men det var en fin upplevelse. Men den första dagen gick vi bara förbi och tittade !-
Efter det gick vi då och shoppade , vi var överallt ! och fy vad mycket shopping dom hade, det fanns allt från jätte dyra kläder till super billiga , så vi shoppade ju ganska mycket ! Och det fanns så mycket som inte finns här !
Ett av ställena som vi var och shoppade på var " Les Halles " Det var som ett shoppingcentrum / galleria med 189 affärer ! Vi var nog i 3 st ? Vi var inne på New Look , som var helt enormt ! Bara där var vi inne i 1,5 timme kanske ? Så det var väl inte så konstigt att vi inte orkade så mycket mer , speciellt inte när det var slutet av dagen ! haha .
& på kvällen tog vi en taxi hem till Frans och drack en massa gott vin innan vi gick ut och festade. Vi hamnade på något Kb-liknande ställe där vi var resten av kvällen och vid halv fyra åkte jag och mötte upp min kära barndomskompis Julia & hennes kompis Rosanna och fortsatte festa på någon privat nattklubb där vi blev bjudna på en massa champagne & drinkar av snygga fransmän ! Lite kul faktiskt ... Så jag var väl tillbaka på hotellet vid sju- åtta ? haha ... all in första kvällen alltså !
................

Hela dagen i ett svep !

Vilken dag !
Vill bara börja med att säga: Grattis till min älskade mamma som fyllde 41 år idag ! ♥ Älskar dig.
Så vi började såklart dagen med att gå upp och fixa frukost på sängen till mamma & sjöng ! Kl sju på morgonen var vi uppe ( kändes som att jag skulle till skolan , ingen bra känsla ) Men mamma var nöjd och glad över sina presenter ! Hon fick ett jätte fint halsband & en kjol från Paris av mig !
( tog en massa bilder, men tror inte att mamma uppskattar om jag lägger upp dom )

Efter det gick mamma till jobbet & syskonen gick till skolan , så jag gick och la mig en timme till & sen gick jag och mötte upp Nina vid triangeln , så åkte vi till Ikea. Meningen var att jag bara skulle dit och köpa en matta men det blir ju aldrig riktigt så som man har tänkt ! Jag kom därifrån med presenter till mamma & en massa annat till mig, men det är väl egentligen inte helt fel !
Men när vi skulle betala i kassorna där man skannar in själv, dök det upp en liten ruta där det stod "pricktest" ja då skulle dom kolla så att Nina inte hade försökt sno något , eller " missa " något , men hon hade 4 varor , kunde dom inte lagt den energin på någon annan som hade massor med saker istället , lite irriterande var det !
Inte nog med det , det skulle givetvis börja hagla när vi skulle gå till bussen ? Skulle inte sommaren komma nu ? Slutade i alla fall med att alla papperskassar gick sönder och jag fick ta en taxi hem ..........
Gott, eller ? Men man måste äta köttbullar när man är på Ikea.
r
Såhär ser man i alla fall ut när man har gått i ös-regn !
Men när jag kom hem så målade jag klart i mitt lilla rum & gjorde i ordning med mina nya fina saker ! Är super nöjd nu !
Ni fattar inte hur litet mitt rum är ! Men det är tur att resten av lägenheten är stor !
Och resten av dagen / kvällen har jag spenderat med familjen och vänner och firat mamma , med tårta , kakor , kaffe , chips, glass osv .... Är så trött och äcklad av socker just nu .. ! Men vi hade i alla fall jätte trevligt & att vi har nog den sjukaste familjen som finns. Men det tycker jag bara är bra, vem vill ha en tråkig svensson familj som sitter ner propert runt bordet och pratar om framtiden ! Action ska det vara ! Mycket skratt, heta disskusioner & dans !
Mamma & Nina ( köket är under renovering ;) )
Jag & Nina



Men som ni kanske förstår så är jag helt slut i huvudet ! Imorgon ska vi ha tjejmiddag hos Sanna & på fredag ska vi ha inflyttningsfest hos Sanna och så ska jag festa med mina älsklingar Fia , Olivia & Malin ( gtb-gänget ;) ) Riktigt roligt !
Så nu måste jag sova och samla krafter till alla tillställningar !
Sov gott !

Äntligen internet !!

Äntligen !!
Fy , sen jag kom hem från Paris i tisdags så har jag inte haft något internet för att mamma hade inte hunnit flytta internetet till den nya lägenheten & min dator var sönder ! Vilken problem , och gud vilken panik jag har haft ! Men nu är allting normalt igen , tackvare Sanna som lagade min dator idag ! ♥
Men vi hade i alla fall en underbar resa & som ni vet så kunde jag ju tyvärr inte skriva någonting när jag var där men jag ska berätta allting om resan & lägga in en massa bilder ! Vet inte om det blir ikväll el imorgon , vi får se ! För att just nu håller jag på att måla för fullt.
Men här har ni en bild så länge !

RSS 2.0