myskväll *




2 nya saker till mitt rum.





Igår fick jag ett nytt stort täcke av Nina , det är ett dubbelduntäcke ! Det är helt enormt & underbart skönt. Det är större än min dubbelsäng ! Sen har det ett jätte fint överkast också , lite " shabby chic-igt " som min kära mor hade sagt.
Sen fick jag även en gullig liten rosa skål av mamma som jag har tittat på i hundra år som är från Lagerhaus. Jag har alltid tittat på den och tyckt att den är jätte söt & vad jag ska ha i den men det har alltid kännts så onödigt att köpa , men nu fick jag den !


29/9

Hej !

Har precis kommit hem från Nina , jag känner mig helt utvilad för en gångsskull ! Riktigt skönt ! Igår hade vi en jätte mysig kväll med godis , Idol & Madagaskar 2 - den filmen är så jäkla rolig !!

Så under dagen nu så har vi bara tagit det lugnt , vaknade vid tolv , käkade lite frukost & kollade på tv. Sen kände jag att det var dags att cykla hem och vara hemma lite , har inte varit hemma speciellt mycket nu dom senaste veckorna ju. Så jag har fixat i ordning lite i rummet och så.  Och strax kommer väl mamma hem så då tror jag att vi ska ut och fika.

Puss ♥

två bilder från igår ... =)




mitt hjärta !

Hej !

Igår blev det att jag stannade hos Nina hela dagen & kvällen , så fick jag mysa en massa med Penni ! Vi var bara hemma hos henne & så var vi en runda på stan och fixade lite saker , fick bla reda på att jag kommer till att få min nya fina dator på torsdag , äntligen !!!
Så idag har vi bara tagit det lungt vi var en sväng på stan o så , så nu är jag hemma en sväng om ska hämta lite kläder och så sen ska jag faktiskt tillbaka dit , ska köpa med mig en massa gott så ska vi mysa och kolla på Idol !
Hoppas ni har haft en bra dag. Puss.


hämtade älsklingen från skolan idag.

och så bakade vi ! =)


27 september

God morgon !

Har varit uppe en stund nu faktiskt , var tvungen att göra i ordning Penni inför skolan & göra lite frukost. Så nu har min lilla busunge gått till skolan och jag ska sätta mig ner och fixa lite saker. Sen ska jag nog ta att cykla hem till Nina & dricka kaffe. Synd att det är så tråkigt väder bara , nu är hösten verkligen här !!

Hörs sen. Puss ♥


I Paris i April månad detta året , det var så varmt & skönt !


veckan i bilder .





har tränat med Adrian aka. tränings Hitler. Som ni kanske ser på mig ....



har chillat lite med 3 par solglasögon medans Penni lekte frisör !


Hade en riktigt lyckad bowlingkväll med killarna på Big Bowl !



Bakade "fina" cupcakes en eftermiddag med Sanna , Marie & Emelie ♥


Sov hemma hos Marie & hade filmkväll .

Har haft mycket kvalitetstid med Penni ♥







&

varit på Ikea.


Upptäckte att min header var borta .. tusan , fixar det imorron !
Sov Gott ♥


Paus.

PAUS !

lördagens film.


Ännu en rolig kväll !

Hej !

Hade jätte mysiga två dagar på landet , vi tog det lugnt , åt god mat o så ! Jätte mysigt , älskar att komma iväg sådär nån dag =)

Igår när jag kom hem i alla fall så blev det väldigt bråttom , jag gjorde mig i ordning snabbt och tog taxi och hämtade upp Ida , sen gick vi på förfest hos Sebbes vän Adam , ohh så kul vi hade !! Efter det trängde vi alla 7 in oss i en minitaxi och åkte och festade vidare på Slagt ! Där blev det riktigt roligt & galet , men det är ju så en lördagkväll ska vara eller hur ?













dagen efter ...



jag dör .



haha jag och mina reklamer , kan inte hjälpa det men den är ju klockren !


...








Tillbaka till landet !

Hej !

Nu är jag tillbaka ut på landet, underbart !
Kom hit vid tre tiden idag & sen jag kom hit så har vi bara myst , ätit middag & kollat på " Karate Kid " - super bra film , en riktig feelgood film ! 
Så nu ska vi såklart kolla på Idol sen blir det väl att vi spelar nått spel eller nått, bara ta det lugnt i alla fall =)












ida & jag sitter med datorerna , tar hon efter mig kanske ?


syskonkärlek


min vackra lillasyster !

Idag har jag spenderat hela dagen hemma hos min syster igen , det är så skönt att vara här så jag ska sova här inatt igen ! & imorgon ska jag åka till min moster och vara där i två dagar , måste passa på nu innan dom flyttar upp till Falun ! Visst är det skönt att komma iväg ibland o så men jag kan inte hjälpa det , jag saknar mina syskon jätte mycket ! Ska nog ta och skicka ett god natt sms till dom nu . .

sov gott alla .


2 par nya skor .






tack mamma ♥


Gårdagen *

Hej !

Gårdagen blev en ganska hektisk dag måste jag säga , på dagen gick jag några ärenden , hämtade mina saker , hämtade Penni på skolan , mötte upp Sanna för att handla lite vin och snacks. Men sen på kvällen lugnade allting ner sig och Sanna och Marie kom hit ( till min syster )och så lagade vi mat tillsammans, jätte gott !
Precis när vi hade ätit klart så kom Emelie också , så spelade vi lite spel , drack vin , åt en massa snacks och snacka en j*kla massa. Det var verkligen jätte mysigt !
Vid tolv blev jag , Sanna & Emelie sugna på att gå ut och Crown ligger ju mittemot så vi sprang över gatan och gick in och dansa lite , det var inte så mycket folk och dom flesta där inne var ju 25+ men det spelade ingen roll , vi struntade i dom och dansade istället ! 

Så tack för en mysig & rolig kväll mina älsklingar ♥

Jag vet inte varför jag alltid lyckas ta dom galna konstiga bilderna , men jag hoppas att Emelie skickar sina lite normalare bilder.↓









Härlig sovmorgon.

God morgon !

Efter 5 avsnitt av " One Tree Hill " inatt så somnade jag med datorn på magen och sov som en stock fram till klockan tolv !
Ska strax iväg och fixa lite saker och cykla förbi Nina och ta en kopp kaffe & hämta mina saker. Synd att det regnar bara =/

Aja , ha en bra dag ♥

älskar min systers lägenhet.




five days ..

5 dagar ...

Dom senaste dagarna har varit som en j*vla berg o dalbana !! Jag har har gjort roliga saker men sen har det även hänt riktigt jobbiga saker ! Men det är väl så livet är ? Men man ska inte fokusera på det negativa eller hur ?

I torsdagskväll var jag hemma hos Sanna och hade en lugn myskväll , I fredags sov jag hemma hos min moster och mina kusiner ute i Skurup & I lördags var jag med grabbarna & sov hos syrran ! Så det har varit roligt .

Men just nu sitter jag faktiskt hemma hos min syster , ska ha hennes lägenhet nu i två dagar , riktigt skönt att jag kan få låna den när hon reser iväg , så får man en chans att vara för sig själv och ta det lugnt ! Så jag har haft Sanna över så lagade vi lite mat & kollade på VMA , mysigt !
Annars idag har jag varit på stan en stund , ätit lunch med Nina & min pappa och sen träffade jag även Sanna & Marie på en fika ! Så det har varit en bra dag som har fått mig på andra tankar , skönt !

Så nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av " One Tree Hill " och sen ska jag sova , ska upp i tid imorgon och fixa lite saker.

Sov så gott ♥


en glad suvi på midsommar.


En vecka senare ...

Här kommer lite bilder från vår mysvecka i Hörby ! Bättre sent än aldrig ...






















mina älsklingar ♥












































dom söta hundarna .


utvilade

Hej !

Gud vad utvilade vi är nu ! Underbart ..
Igår så lagade vi lite mat , sen spenderade vi resten av kvällen framför tvn med lite vin. Jag tror att vi lyckades kolla på 3 filmer & på Idol , haha . Vi låg nerbäddade med en massa filtar & kuddar o vovvarna såklart ! Super mysigt .


lite trött ?




ida väntar på maten !

Idag så var simmning på listan , men jag kännde att jag inte vågade riskera det med min rygg för att nu dom här dagarna har jag haft så himla ont , Fia har smörjt in mig med muskelkräm & proppat i min panodil. Så jag skickade iväg dom ändå , ville inte att dom skulle strunta i det pga av det så dom kommer väl tillbaka om nån timme så jag tänkte gå ut med hundarna en runda och kanske göra lite lunch tills dom kommer tillbaka !

Sen ikväll så ska vi nog bara mysa kanske ta en promenad och så , för imorgon åker vi hem igen =(
Men vi ska faktiskt hit redan nästa vecka igen , 2 dagar , mysigt !!!




dags att få liv i hundarna !

pusspuss


..


skogspromenad !










nakenhundarna fick följa med på vår lilla skogspromenad !



Hej !

Efter en halvt jobbig natt där vi alla tre delade säng & jag hade ont i ryggen och Fia hade svårt och andas så gick vi upp vid tio och åt frukost och direkt efter det satte vi oss i bilen med hundarna och körde till skogen.  Jätte mysigt var det , det duggade lite men det gjorde ingenting ! Vi tog en massa fina bilder också men dom får jag lägga upp när jag kommer hem och hittar sladden. Efter vår lilla skogspromenad så tog vi en promenad ner till byn .

Så nu är vi tillbaka och har precis ätit middag och ska bädda ner oss framför en film , mysigt !

Pusspuss ♥


På landet !

Hej hej !

Nu sitter vi här på landet och gottar oss med en massa chips, godis & vin och så ska vi strax sätta på en riktig tjejfilm! Vi kom hit vid sex och då började vi med att åka och plocka majs ! Vilket jag som sagt aldrig har gjort, men det var överraskande roligt , det var riktigt mysigt ! Vi hittade en massa men vi tog bara med oss 10 st , men det räcker gott och väl ! Efter det åkte vi till Ica & handlade en massa mat & gott , sen var det direkt hem och börja med maten. Det fick bli flintastek m. klyftpotatis & sallad och sen en majskolv m. smör & salt såklart , riktigt gott ! Förmodligen sista gången vi grillar denna " sommar ". Fast vi hade lite problem med grillningen , vi är inte speciellt duktiga på sånt kom vi på men efter fjärde försöket så lyckades vi ! Så vi har haft en riktigt mysig kväll ♥

Nu måste jag sluta innan dom blir sura , God natt ! 

 Här är lite mobil-bilder , glömde såklart kamerasladden =(


































jag var tvungen.



så söt .


Nattinatt.


Min lille bebis är äntligen hemma igen


Majsplockning.

Imorgon ska vi ut på landet ! Vi flyttade fram det en dag så att vi kan vara där lite längre & vi är så trötta på Malmö så det ska bli så skönt att komma iväg i några dagar. Men igår när vi pratade med Fia så sa hon att vi ska plocka majs när vi är där , haha . '
- Va ?! Plocka majs .. Okej, men varför ?
- Det är kul ? sa Fia, men ni behöver stövlar för där är lerigt !

Det var det sista jag kunde gissa på att vi skulle göra ! haha. Men nu är det ju så att jag är en riktigt stadsmänniska och äger varken regnställ eller gummistövlar , sist jag gjorde det gick jag på dagis ? Så idag fick jag och Adrian åka iväg & köpa ett par gummistövlar ! Dom är faktiskt ganska snygga ↓


eller ?

Aja nu hoppas jag verkligen att vi får en rolig majsplockande dag ! =/


Dance Factory.


// haha , älskar när sebbe flyger iväg ! //

jag vet inte om ni någonsin har testat Wii's dansspel ? Det var i alla fall första gången för mig igår. Fy fasiken vad kul det är ! Jag har också Wii här hemma så det ska jag verkligen gå och köpa ! Jag trodde att det skulle vara lätt men det var det ju inte ! Ni borde i alla fall testa det =)


Alla behöver en paus ibland.

God kväll.

Det har varit lite paus här, men det var precis vad jag behövde & det har jag även haft i mitt liv så det har varit en skön helg som jag har spenderat med mina nära & kära. I fredags spenderade jag min dag/kväll med Nina & Penni , jag följde med till Pennis tennis , det var faktiskt riktigt roligt o se hur duktig hon har blivit pch sen blev jag dessutom ganska sugen på att spela själv , man kanske ska ta och hyra en bana en dag ? Sen spenderade vi resten av kvällen framför filmen " Green Zone " , en mycket bra film !



Och gårdagen då började jag dagen med att fixa naglarna sen åkte jag hem till Ida och åt middag med henne och strax efter det kom Sebbe, Mr. Acke & deras vän Kim. Vi hade en jätte mysig & rolig kväll med en massa vin och spel & sen fortsatte vi kvällen på Slagt/White och dansa loss där ! Oh vi hade så kul !
Jag har haft en riktigt skön helg. Jag har varit lite nere men jag har haft mina underbara vänner som har gjort mig på bättre humör & fått mig på andra tankar , så TACK ! ♥ ni är helt underbara .



























vi lyckas alltid filma ...


emelie & ida i måndags.


Good night.

Hej !

Har precis sagt hej då till mina favorit killar , Mr. Acke & Sebbe. Har haft deras sällskap sedan kl fem. Egentligen var det bara meningen att dom skulle komma och ta en kaffe , men det blev kaffe middag & film istället ! Men det var väl tur det eftersom jag fortfarande har feber och hade inte kunnat göra något annat , så det var trevligt med sällskap !! Så nu ska jag krypa ner i sängen igen och sätta på en ny film som jag kan somna till. Ska upp i tid imorgon , har massor att göra ! Sov Gott ♥


sick

God morgon !

Guess what I got !? Fever .... Är inte det typiskt ? Fast ok , det är ju bättre att allting kommer på en och samma gång ! Så igår spenderade jag exakt hela dagen i sängen , jätte tråkigt ! Idag har febern gått ner lite så jag hoppas att det är över helt till imorgon för jag har massa saker att göra innan fredag. Aja strunt samma !



Pratade precis med mina kära vänner och planerade att vi ska på en sista "sommarutflykt" nästa vecka. Jag , Fia & Ida ska upp till Fias pappas hus under tre dagar nästa vecka. Älskar att komma iväg på landet ibland. Gå på en massa mysiga skogspromenader, laga god mat , dricka gott , kolla på en massa bra filmer , springa runt i mjukis och åka och bada ! Åhh jag längtar , det ska bli så skönt ! Så Fia kommer och hämtar oss på tisdag förmiddag =D


jag & fia 2008


RSS 2.0