En lugn söndag !

Kvällen igår blev en lugn sådan , det blev filmer Avatar ( igen ) & Social Network , snark ! Haha nej men den var väl helt okej , bara det att jag var så trött & bakis så jag somnade under filmen och vaknade i slutet ! Men jag får väl ge den en chans till. Så kvällen slutade med att jag gick och la mig vid elva , en riktig lördag !

Idag skulle jag ha åkt till landet men kom på att jag hade möte både idag & imorgon så det blev att jag stannade kvar i stan ! Ska upp tidigt och gå på möte kl nio ( gillar inte att gå upp tidigt , men vem gör det ? ) Så jag har spenderat hela min dag med Nina & Penni , vi var och åt och nu har vi precis kollat klart på Toy Story 3 & Herkules ! 2 riktigt bra filmer !!

Tror att det är dags för mig att krypa ner i sängen och kolla på en film och sova ( yes i know kl är halv åtta, men mitt huvud är fortfarande i sommartid ! ) Ska upp tidigt imorgon och fixa en massa !

Ha en bra kväll ! ♥


Sebastians 21 års dag !

Var riktigt lyckad måste jag säga , fy vad kul vi hade ! Vi började kvällen hemma hos honom med champagne och trevligt sällskap , vi satt och spelade spel , drack , lyssnade på musik , ja men hade bara sådär allmänt trevligt ! Vid ett ? tror jag att vi tog taxi till Hipp, sen där efter är allt suddigt =/ Vet att vi var och dansade i alla fall & tydligen så drack vi 6 flaskor rosé , så det kan ju förklara en del, haha ! Sen blev det " nattamat " vid fyra !

Bjuder på lite bilder från fredagen ↓











Grattis mina kära vänner !

Idag fyller mina älskade vänner Marie & Sebbe år ! Grattis till er båda



Im alive


jag lever. nej men just nu är det så himla mycket ! Men allting är på väg att ordna sig & det ska bli så j*kla skönt !!
Igår var jag och kolla på ett ställe med Nina , men nej usch och fy , så letandet fortsätter ! ( någon som vet nån ledig lägenhet får gärna säga till ;) ) Sen spenderade jag resten av kvällen i soffan med vänner & godis , somnade nog vid halv elva var så himla trött & utmattad !

Men idag är det andra bullar ! Ska in till stan nu och träffa Nina , lämna lite papper , försöka att hitta en klänning till Maries fest nästa helg & lite sånt. Sen är det ju dessutom fredag , kan inte bli bättre!

Hörs sen ♥


kattparning.

Idag hade vi en katt här hemma för att vi skulle para min lilla Molly innan hon ska kastreras ! Vi vill ju ha några kattungar, jag vill ha en till , Julie vill ha en sen har jag några som jag hade tänkt att ge till i julklapp.
Hanen var lite nyfiken men Molly vägrade såklart ! Hon bara satt och fräste och gjorde konstiga ljud. Trodde verkligen att det skulle funka eftersom hon löper hela tiden , men nopp ! Vi kanske gjorde det på fel sätt ?
Mamma ska i alla fall iväg hem till dom med Molly lite senare för att se om det funkar bättre på hans revir ? Hoppas det , annars får jag ju tänka ut andra julklappar !!



min lilla älskling ♥


När ska allting bli bra ?


En kall runda !






Efter jag kom hem från Köpenhamn gick jag hem och hämtade hund & cykel och cyklade iväg till Ida och så gick vi en runda med alla hundarna ! Jätte skönt var det , men man blir lite lurad av det fina vädret ! Det var så himla kallt !! Det är dags att lägga undan den tunna mockajackan och börja använda sina vinterjackor !! Fy , hösten är här och vintern är påväg , gud så deprimerande !


Köpenhamn.

Idag spenderade jag halva dagen igen med min kära syster , hon hämtade upp mig vid halv tio imorse så åkte vi till dom olika affärerna där och gjorde samma sak som igår. Sen hann jag även kolla på lite kläder & skor som jag ska önska mig i födelsedagspresent ! Och precis innan vi skulle köra tillbaka till Malmö så tog vi en pølse, så himla gott !





Danmark

Hej !

Gud ja , just nu händer det så mycket i mitt liv så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen eller hur jag ska lösa allting och då är ju tyvärr inte detta min första prioritering.

Idag har jag i alla fall spenderat hela min dag med min storasyster. Vi tog en liten tripp till Danmark, Århus för lite jobb som hon skulle göra där. Det tog ungefär 3 timmar dit och tillbaka men det var riktigt roligt och mysigt ! När vi kom fram till Århus så fixade hon det hon skulle göra i butiken och sen kollade vi i nån affär och åt lunch. Det var riktigt skönt att få spendera en hel dag med henne , vi hann prata om allting och bara umgås , vi gör ju tyvärr inte det så ofta längre !




& imorgon ska vi också spendera hela dagen tillsammans , fast imorgon ska vi åka till Köpenhamn till några butiker och göra samma sak , kanske hinner gå en sväng på Ströget och kolla lite , det var faktiskt ett tag sen jag var där så det ska bli kul !

Nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan och titta på någon film !

Ha en bra kväll ♥


Taxi - min värsta fiende !

Fy, imorse var jag så trött & sliten så jag tänkte ta taxi istället för att ta bussen, men nej ! I 40 minuter fick jag vänta på den j*vla taxin !! Och det var så kallt ! Men tillsist fick jag hjälp av en jätte trevlig kille på taxiverket som skickade en taxi direkt och såg till att jag fick åka gratis också !



 trött & sliten tjej....


catering.

Igår var jag & Nathalie och jobbade med en catering på ett företag som hette Navigator. Att jobba med catering är typ världens lättaste och lugnaste jobb. Man fixar i ordning snyggt och fint & är glad och trevlig ! Så vi hade faktsikt en väldigt rolig kväll tillsammans ,vi hann prata om allt möjligt , vi träffas knappt längre så vi har alltid så mycket att prata om när vi väl ses och dessutom har vi har inte jobbat tillsammans innan så det var kul !





my day so far.

Hej !

Igår efter tågförsening och köldskador kom jag hem till Malmö igen , fy det börjar bli riktigt kallt nu alltså ! Dags att dra fram vinterjackan =(
Men när jag kom hem igår så var jag med Ida & Philip , så det var en lugnkväll . Vi såg faktiskt en riktigt sjuk film igår , Machete ! Det var en riktig killfilm måste jag säga , det var bara en massa köttande , blod & skjutande ! Nej den var inget för mig måste jag säga !




Idag var jag uppe tidigt ! Var på möte nu på morgonen , det gick faktiskt ganska bra , det kändes bra i alla fall. Nu börjar allting rulla på , äntligen !! Snart ska väl allting vara löst så att man kan gå vidare med allt annat.
Nu efter mötet gick jag hem , ska äta lite lunch innan jag ska iväg igen. Ska vara iväg från 15-21 så det blir en lång dag idag , men det ska väl gå bra ! =) sen tror jag att det inte blir så mycket mer än så idag .. !


morgonkaffe !!


Skype

Igårkväll skypa jag med Ida , fan att man inte har användt det innan , det var ju riktigt roligt ! Speciellt när man är en bit ifrån varandra ..

Så jag passade på att ta lite fina bilder på Ida ;D










hälsning från landet

Hej !

Har passat på att ta en liten paus från all stress i mitt " vanliga liv " nu när jag har varit här ute på landet !
Det har verkligen varit jätte skönt , jag har sovit ut , ätit gott , spelat spel , kollart på film , gjort lite viktiga saker jag skulle ta tag i & så . Jag har verkligen kunnat slappna av ! Det är nästan lite lyxigt att ha ett sånt här ställe man kan " fly " till när man behöver en paus från vardagen , tycker jag i alla fall !

Men idag är det dags att åka hem , tror att jag ska ta tåget vid halv fem sen ska jag hämta upp Ida direkt efter jobb så ska vi umgås lite =)

Hörs när jag är tillbaka i stan !


Måndagmorgon.



Vad tycks om mina otroligt fina bilder ;)

& jag är inte pigg även om jag har sovit bra hela natten ! Fast det går väl över. Nu sitter jag ocg äter frukost och har lagom bråttom ska vara på mötet kl tio så jag får skynda mig. Sen ska jag som sagt på en massa tråkiga ärenden & åka till landet. Hörs sen ♥


Sundaynight.

Så då var ännu en vecka över , är det bara jag eller går det jäkligt fort just nu ? Veckorna bara flyger förbi ! Och kallt har det blivit också , fy !
Hade gärna åkt på semester nu , vill bara till värmen ! Visst kan hösten och vintern vara mysig , men en vecka hade inte varit fel.

Nu ska jag spendera resten av kvällen på samma plats som jag har varit hela dagen , i sängen ! Ska sätta på en film , tror att det blir en disney film. Sen måste jag sova. Ska upp kl åtta imorgon , fy. Bara tanken på att gå upp så tidigt gör mig illamående ! Men det blir en lång dag imorgon med möte , tråkiga samtal och ärenden men så fort allt det är klart så åker jag till landet i två dagar så det ska bli riktigt skönt !! Ska gå på en massa promenader och bara ta det lugnt .

Sov Gott ! ♥


är lite uttråkad


helgen *

Fredag 15/10:

Gick en runda med Idas hundar innan vi skulle gå hem till Philip och ha myskväll med Idol , spel & lite vin.







Lördag 16/10:

Var hemma hela dagen & fick besök av Mr. Acke som var super bakis så det blev film och vilostund.
På kvällen åkte jag och hämtade upp Ida så gick vi till Philip för att ha en lugn spelkväll men det blev tvärtom och kvällen avslutades tidigt , tyvärr ! Så kvällen fick sluta med film hemma i sängen.





Söndag 17/10:

Idag har jag verkligen spenderat hela min dag i sängen , jag har varit så trött , inte haft någon energi alls ! Jätte jobbigt , men det har i för sig varit ganska skönt att vila också så jag ska inte klaga. Har dessutom haft sällskap av Mr. Acke idag igen =) Såg bla en skräckfilm , Slaughter har inte sett den innan & så såg vi Notting Hill , den blir aldrig dålig !


14 oktober.

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra mig i ordning. Ska fixa lite saker i stan & fika med mamma och träffa Nina.

Ha en bra dag !


Penni 6 år .

Okej nu är jag utvilad !
Nej men gårdagen blev så himla stressigt eftersom att min lilla älskling Penni fyllde år ! Vi gick upp tidigt på morgonen och sjöng för henne innan hon skulle till skolan.Och undertiden hon var i skolan så fikade jag & åt lunch med Acke & Sebbe och försökte hitta en present till henne men det var omöjligt !
Vid tre började hennes kalas och då kom bla min mor & mina syskon och några av Ninas vänner så det var trevligt. Och Penni var så himla glad för alla sina presenter.








hej & hejdå

God morgon.

Fy, Nina väckte mig precis innan nio ... och då är jag så himla seg ! Men jag gick upp ändå och ringde alla tråkiga samtal & fick iväg en massa mail & har gjorde allt som jag ska ha gjort idag , riktigt duktigt ! Så nu kan jag gå och lägga mig en stund till , är helt slut , känns inte som att jag har fått sova tillräckligt ! haha .

Hörs sen ♥


kan inte sova .

Inte blev det någon kvällsrunda, men jag var ändå totalt slut kände jag när jag väl satte mig ner och andades ut ! Nej men det var en lång dag idag. Försökte faktiskt att gå och lägga mig för en stund sedan , tänkte att jag skulle vara duktig och gå o lägga mig i tid men nej det gick inte , låg och stirra upp i taket istället, har väl för mycket att tänka på. Skulle varit bra att ha sömntabletter ?

Imorgon blir det att upp ganska tidigt och ringa en massa tråkiga samtal och så sen måste jag ta en runda på stan och se om jag hittar nått litet till lilla Penni som fyller 6 år på onsdag. Sen tror jag att det blir en ganska lugn dag resten av dagen, hoppas jag i alla fall !



kollade precis igenom alla bilder på min dator o så hittade jag dessa , lilla Penni ! haha .... För någon dag sen satt hon och lekte med min dator & webcameran. Men inte trodde jag att hon skulle posa ihjäl sig och ta en massa temabilder, så himla gulligt ! Och hon hade tagit hur många som helst också ... Ska puss på henne lite nu ! Sov Gott ♥

Mina favorit killar.

Hej !

Min dag började med telefonsamtal & möte på dagen, lite tråkigt men det blev ganska bra nyheter ! Efter det mötte jag upp Malin & så gick vi och fikade med Acke & Sebbe i solen på Gustav , riktigt skönt , det har varit sånt underbart väder hela dagen !
Efter det lämnade vi Malin & åkte till min lillsysters grav och la fina nya rosor eftersom jag inte var där igår på hennes dödsdag så det kändes bra att komma dit. Och Acke & Sebbe var väldigt respektfulla =)
Sen åkte vi en runda till Jägersro & sen efter många om och men åt vi middag på La Empanada. Och så avslutade vi vår lilla dag på Ikea ! är ganska imponerad att dom utan nått gnäll åkte till Ikea ;D

Just nu är jag hemma & ska förmodligen strax ut igen , vet inte om vi skulle träffas och kolla på film eller ta en runda i stan , finns ju inte så mycket annat att göra.


mina favvokillar.




En mysig kvällsfika.

Har haft en jätte mysig kväll på Café Gustav Adolf med mina favoriter ! Det blev väldigt mycket skratt & kaffe. Ett perfekt avslut på denna helgen. Och jag tror att vi alla behövde komma ut lite efter igår. Så nu är det dags att sova är helt slut.

God natt ♥



mina favoritkillar


kärlek.



Idag har varit en riktigt seg dag ! Fy alltså , vaknade upp vid tolv imorse super bakis. Sjävklart får man skylla sig själv men ändå ..
Sen åkte jag hem tilll Nina vid två & sen dess har jag myst med Penni hela dagen , vi har " lekt " frisör ( underbart att bli pillad i håret ), massör & så har vi sminkat.

Men strax så ska jag iväg och ta en kaffe med Acke , det behövs verkligen ! Och sen blir det hemmakväll & film ikväll. Myspys ♥


Olivia 20 år.

Igår fyllde vår älskade Olivia 20 år. Tyvärr så träffas vi väldigt sällan men ändå har vi alltid lika roligt !
Igår var vi då hemma hos henne och firade henne med hennes familj och lite andra vänner, jätte trevligt. Hon bjöd på vin & småplock. Vi hade faktiskt riktigt roligt. Och vid tolv körde vi till Slagt.

Lyckad kväll ! ♥
















Mysig middag.



God morgon. Igår hade vi en jätte mysig kväll. Vi gjorde tacos & drack en massa vin. Och sen bänkade vi oss framför tvn / Idol & godis. 
 Så det var en riktigt skön fredagskväll !

♥ 

Nu ska jag förbereda mig för denna kvällens bravader, vi ska som sagt till Olivia ikväll & sen blir det utgång, tror att det kommer bli en riktigt lyckad kväll ;D

Hörs sen.


Mike Posner


Mike Posner-Cheated


Välplanerad helg.

Hej hej !

Äntligen fredag & helg , vilket betyder att det kommer hända många roliga saker ! Idag så ska jag på middag hos en kompis & dricka vin , så det kommer bara vara en lugn och mysig kväll idag. Imorgon ska vi hem till Olivia & fira henne för att hon fyller 20 år ! och efter det blir det utgång. Och på söndag är det Robyns dödsdag så då ska jag till graven en sväng & till kyrkan. Så det blir en fullspäckad helg , kul !


Grattis Pappa på 61 års dagen ♥


favorit låten *


Mike Posner - Cooler than me


varning

 




nej men så farligt var det inte ... Men jag var tvungen att lägga om det för att det började blöda ännu mer =/ Man ser inte så bra heller , men dom är ganska djupa såren. .


En riktigt slapp dag.

Hej !

Idag har varit en riktigt slapp dag. Jag har varit väldigt trött , seg & mått lite illa och min dumma hand har gjort jätte ont och blödit en massa så det har inte varit världens bästa dag precis. Men jag har suttit framför tvn och tagit det lugnt , skickat iväg lite mail och druckit kaffe med min kära morbror som kom förbi i förmiddags ! en väldigt produktiv dag, hehe.


lilla Penni har ritat en fin Sverige teckning till mig ♥


kinesisk kattemad ...


haha , min favorit reklam !


skadad.






hej , nu har jag skadat min hand igen .. lyckas ju alltid med nått sånt här. Och typiskt nog så är det högerhanden.
Så igår satt jag & Nina på akuten hela kvällen , riktigt tråkigt. Men när jag väl kom in så gick det snabbt ! Jag ville inte sy för att jag är så satans rädd för nålar så det fick bli tejp ! Kommer få tre fula ärr men vad ska man göra !


nytt.

dåliga bilder !


Hm, 199 :-


Veromoda


färgning.

Hej !

Det blev ändrade planer , ingen tripp till landet idag ! Fick reda på att det hade hänt lite saker som gjorde att jag kände att jag var tvungen att stanna kvar hemma i Malmö. Så himla typiskt jag som ville komma iväg & vila. Aja det kanske blir nästa vecka istället ! Så nu sitter jag här med färg i håret isället , det var på tiden , haha har typ 4 cm utväxt !



6 oktober

Hej !

Igår blev inte riktigt som jag hade planerat , efter mitt extremt tråkiga möte så var jag så hungrig så att jag höll på att svimma så jag sprang hem till Nina och åt lunch. Efter det fastnade jag där för att Penni kom hem från skolan och så, så vi satt och ritade & sen gick vi en sväng till skolgården och lekte lite !
& vid sex cyklade jag hem till ett par vänner och låg och kollade på tv & åt en massa mackor hela kvällen , mysigt !





Just nu sitter jag och kollar på " Våra bästa år " och käkar frukost. Ska strax ta och cykla hem och göra mig i ordning. Sen ska jag ta och packa om lite och ta mig ner till stationen för jag ska åka till landet i två dagar , det ska bli riktigt skönt faktiskt ! Bara sitta och slappa .

Hörs när jag är framme !

Puss *


5 oktober

God morgon !

Har suttit i telefon hela morgonen och fixat en massa , men det kommer bli bra ! Klockan ett idag ska jag vara på ett möte sen efter det ska jag hämta min cykel hos Nina & cykla bort till Marie och ta en kaffe & ikväll blir det bio ! Så det är en väldigt välplanerad dag ! =)


familjemys.

Hej !¨

Idag har jag haft en jätte mysig & trevlig kväll med familjen och det var precis vad vi behövde ! Att det bara var vi och ingen annan.
Vi var vid graven i nästan 1,5 - 2 timmar tror jag och det blåste som tusan, men fint blev det i alla fall ! Efter det gick jag och mamma och handlade en massa gott och så gick vi hem och gjorde mat. Sen har vi spenderat resten av dagen/kvällen framför tvn.

Idag har varit en riktigt skön dag , jag var beredd på en massa tårar men istället blev det en massa skratt och mys ! Precis som jag ville ha det ♥



Bilder från graven.














till graven.



Nu ska vi promenera bort till graven , synd att det är så trist väder bara ! Kram ♥


Mammas text från förra året ..

Den tredje oktober var det sexton år sedan min dotter Robyns föddes. För sexton år sedan hon kom, efterlängtad och älskad. Storasyster hade väntat spänt och länge och var extatisk över vad som skulle komma. Ett par veckor innan förlossning var jag på ultraljud. Mumlande och prat över mitt huvud startade. Läkarna sa att de hade upptäckt ett hjärtfel men de kunde inte säga mer än så. Vad gör man efter ett sådant besked. Man fortsätter att leva, man fortsätter att tro på det bästa. Robyn föddes kort tid därefter. Jag tog emot henne själv, stående på knäna. Hon såg perfekt ut. Nio timmar efter hennes födelse fick vi beskedet- Tyvärr, det finns inget vi kan göra, Robyn kommer att avlida! Jag föll ner i ett tomt svart hål och allt började eka. Efter vad som kändes som en evighet lyfte någon eller något upp mig, till Robyn. Personalen på neonatal stötte och hjälpte oss. Mina föräldrar och syskon med deras respektive kom ner. Kuratorn kontaktade storasysters doppräst och ett nöddop genomfördes på neonatalen. Efter ett par dagar fick vi hem Robyn på permission, en sjuksyster från avdelningen kom för att hjälpa oss med medicineringen. Vänner kom för at stötta oss och för att se på det lilla underverket. Korta stunder kunde man nästan känna sig som en nybliven ung mamma. Korta stunder skrattade vi tillsammans, storasyster slog oss flera gånger i memory. Men maten smakade ingenting, den väntande tomheten fyllde min kropp. dagen innan Robyn dog ammade hon och jag såg in i hennes vackra bruna ögon, vilket visade sig bli för sista gången. Ett par timmar senare försökte vi ge henne lite vätska med sked. Men Robyns ögon var slutna och hennes armar hängde slött längs kroppen och ansiktet var blekt. På natten vaknade jag av Robyns tunga andhämtning, jag lyssnade på henne och smekte henne över kroppen och blundade. Någongång under natten föll jag i en lätt sömn, vid 05.05 vakande jag av Robyns stötiga andhämtning. Jag väntade på att hennes andning skulle lugna sig. Robyn drog ett par andetag. Jag väntade spänt. Jag lyssnade, lade mitt öra mot hennes lilla bröstkorg. Jag lade min kind mot hennes lilla näsa. Jag lade min hand på hennes varma huvud. Robyn hade tagit sitt sista andetag. Hon var död. Sakta försvann värmen från hennes kropp. Sakta kom tomheten över mig och mörkret sänkte sig över min själ. Mitt hjärtebarn var borta för alltid. Robyn föddes på en söndag och hon dog på en söndag. Robyn föddes tidigt, tidigt på morgonen och hon försvann tidigt, tidigt på morgonen.


Det barn som hade levt längst med samma typ av hjärtfel, hade levt tolv veckor. Jag åkte hem med förhoppningen att få ha Robyn hos mig i dagar, kanske till och med veckor. Jag fick en vecka. Det var en av de bästa veckorna av  mitt liv. Jag fick föda henne, jag fick amma henne och jag fick hålla om henne. Känna doften av henne, känna värmen från hennes kropp mot min. Jag tog emot henne.

Ett liv kan inte räknas i dagar eller år. Ett liv är en själ som har tagits emot och varit en del av någon annas själ. Robyn är en del av min själ och av storasysters själ och därför kommer hon alltid att leva vidare. Robyn lever vidare hos småsyskonen som aldrig fick se henne men som känner henne genom våra fotografier och berättelser.

Robyn Lemmikki, mitt hjärtebarn och mammas älskling.




08.21 den 3 oktober

Det måste ju vara ett skämt att jag vaknade 08.21 en söndagmorgon ? Fy .. o inte kunde jag somnade om heller , typiskt !
Det kanske är för att jag är lite spänd, nervös & ledsen. För att idag är det exakt 17 år sedan min lillasyster Robyn föddes & om exakt en vecka var det den dagen hon gick bort. Fortfarande efter 17 år så är denna dagen lika jobbig, det blir aldrig lättare. Men jag försöker att se denna dagen som en positiv dag så gott som det går , det är hennes födelsedag & den ska ju vara positiv. Detta var den dagen då jag fick min första lillasyster & mina föräldrar fick ett barn till och det är ju positivt !
Denna dagen brukar vi i alla fall åka till graven & göra i ordning , köpa en massa fina blommor & tända ljus. Sen brukar vi köpa med oss en massa bakelser hem & bara ta det lugnt , kolla i albumet och så ..

Hoppas att denna dagen kan bli så bra som den kan bli !



...



Mysig middag.



Hej ! Har precis kommit hem från en jätte mysig middag hemma hos Marie. Sanna & Marie hade gjort jätte god mat , kotlett m. rostad potatis & rotfrukter m. grönpepparsås och tomat & fetaost-sallad. Riktigt gott ! Dom är så duktiga på att laga mat. Men det var en perfekt lördagskväll , vi åt gott & så blev det en massa tjejsnack såklart.
Tyvärr så blev jag så himla trött vid elva så jag gick hem. Men jag fick i alla fall ha en mysig lördagskväll !

Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och fortsätta mitt Disney marathon , så nu ska jag kolla på " Lejon Kungen"
Sov så gott ♥


nu går jag och lägger mig i mitt snobben-nattlinne ;D


Lördag.

Jag har bestämt att detta ska vara min lugna helg, jag ska inte gå ut & festa, jag ska bara ta det lugnt & mysa med mina fina vänner !
Idag har jag varit hemma hela dagen och legat i sängen & kollat på mina älskade Disney-filmer , jag älskar ju Disney , så hitills har jag hunnit kolla på " Tarzan" & " Toy Story 2 " ! Senare ikväll vid sju ska jag hem till Marie & äta middag , tjejerna ville bjuda på mat , gulligt ♥ Så det ska bli jätte mysigt , har inte träffat dom på ett tag ju .


jag & min lilla Iso


Min fredagkväll.

Kvällen igår spenderade jag hemma hos Philip & Adam. Vi kollade på Idol , drack lite cider & pratade . Det var en riktigt lugn & skön kväll. Vi har festat så himla mycket den senaste tiden så det var faktiskt skönt att bara ta det lugnt en fredagskväll. 



2 nya plagg.



För två dagar sen . .

Här om dagen var jag på en mysig lunch med mamma på EspressoHouse som slutade inne på Hm för lite shopping ! Köpte två fina tunikor/klänningar vet inte vad jag ska kalla dom & en tröja & jacka till min lillebror och lillasyster, vilket dom uppskattade väldigt mycket !






Efter det var jag med Penni & Nina på stan och köpte den nya datorn och sen gick vi hem till Nina och fikade & Penni hade en liten dans show för mig !






usch , kan inte fatta att min lilla bebis fyller 6 år den 13 okt !


Ny dator !









Äntligen har jag fått min efterlängtade dator ! Det var inte en dag för tidigt . Det fick bli en stor dator denna gången ingen kass mini pc. Men jag verkligen älskar denna, jätte snabb & bra och så har den Windows 7 vilket var 1000 ggr bättre än xp , så jag är nöjd !!

Acer - Aspire 5551


RSS 2.0