flytt flytt flytt !

Hej o hå !
Vilka intensiva dagar jag har haft dom senaste dagarna, vi har varit i full gång med flytt och packning osv ! Rent kaos ...  Vi flyttade nästan allt på 2 dagar från morgon till kväll , men nu är allting klart !
Molly hängde i granen medans vi packade !
Ja ni ser, dåligt packat & flyttstäd på en o samma gång !
Och idag är det ju nyår ! Wiihoooo ... Nu j*vlar ! Nej men jag ser fram emot ett nytt år med nya tag , ska ha ett nytt och underbart år med 0 drama och bara en massa framgång !!
Så idag blir det en promenad nere vid havet och köpa det sista och ikväll kommer vi att äta middag hemma hos Marie och sen vidare hem till Philip ! Hoppas på en lyckad kväll ♥

.

FLYTTDAG !! Jätte tråkigt !!

Julklappar.




Här är lite av det jag fick !





























God jul !!

Igår blev en underbar och lugn jul med min lilla familj. Måste erkänna att jag var väldigt negativ till att det bara skulle vara vi, men det visade sig vara precis det vi behövde ! Vi åt lite lussekatter & godis och så till Kalle Anka sen slog vi oss till bord strax efter det och åt julmat , mamma hade lagat allt själv och hennes köttbullar är dödligt goda !! Men det är precis som det är varje år , man längtar som tusan efter all julmat men när det väl står på bordet så kan man inte äta så mycket som man önskat ! Tur att man kan äta det till frukost dagen efter ;D Efter det så kunde vi knappt hålla oss så att det blev present öppning nästan direkt efter maten. När min lillasyster öppnade sitt första paket började hon nästan gråta ! Det var så himla roligt att se ! I hennes första paket låg Rihanna biljetter till oss !  & det är hennes första konsert. Men det var underbart att se hennes reaktion när hon öppnade , hon skrek till , fick tårar i ögonen och skrek OMG !!! haha . gullunge ! Så (inte förrän) den 31 oktober ska jag , Julie och vår kusin Lina gå och se Rihanna ! Ska bli jätte kul att ta med tjejerna på det ! Usch nu känner jag mig gammal !! Att tycka att det är roligare att ge och se deras reaktioner än att få ? haha .. aja .
Sen öppnade vi alla andra julklappar ! Jag är såå nöjd med allting som jag fick . Det gjorde mamma & Adrian bra !!
Sen spenderade vi resten av kvällen i soffan och kollade på film , tryckte i oss en massa choklad och bara mös ! En perfekt jul .


















Julafton.

Äntligen är det jul ! Jag har varit så ledsen att jag inte har fått en riktig julkänsla än , men när jag vaknade imorse så kom den. Vi har öppnat våra presenter i strumporna & maten står på spisen , julmusiken är på ! Ja hur kan man inte få julkänsla ?

Hoppas att alla får en underbar julafton & får fira den med sina nära och kära ! I år blir det bara vi men det är precis det vi behöver efter detta hektiska år , det är dock en person jag saknar men det vet han om !!

GOD JUL !!!! ♥



(dock mååååånga fler julklappar nu ! )


Vad jag har fått hitills
;D



Min födelsedag.

var underbar ! Blev väckt av mamma & mina syskon och även mormor & morfar vid nio med frukost på sängen och en " vacker sång " ! Och så fick jag öppna mina presenter , fick jätte fina presenter av min familj. Fick pengar, skor, jacka , klänning, halsband osv . Är så himla nöjd med mina presenter och min familj är underbar !
Efter att jag hade öppnat mina presenter så kröp Julie ner i min säng och så satte vi på Pocahontas ( struntar i att jag fyllde vuxen , haha ) Jätte mysigt ! 

På dagen var jag och mamma en sväng på stan , var bla. på systemet för första gången , fick ett litet grattis av han som satt i kassan också , haha !

Sen gick vi hem till mamma igen och gjorde tårta och lite mat , sen kom gästerna vid sex ! Och då åt vi drack lite vin & dansade loss till Charlotte Perelli ! ´

Vid elva körde Adrian oss till Philip ! Han hade några vänner hemma så det blev lite mer vin där och lite dans ( mest från Marie & Sannas sida ) . Men det var jätte kul !

En perfekt födelsedag ! Är så himla nöjd med mitt 20 års firande , det kunde inte ha blivit bättre ! Tack alla mina kära ♥

 



















fick min favorit ring graverad : Jackman !


min älskade päls !


Suvi 20 år !

Woohooo äntligen ! Äntligen är det min födelsedag och jag fyller 20 år. Gud vad jag har längtat efter denna dagen. Nu börjar jag bli gammal höhö , nej men nu är man vuxen på riktigt då. Nu ska jag spendera hela min dag med min familj och ha kalas hemma hos mamma klockan sex som vi har varje år så det ska bli jätte kul ♥


Julgranspynting.





I söndags var jag hemma hos mamma och pyntade granen med Nigel och Julie ! Lite sent ute men nu är det gjort i alla fall. Jag tyckte att den blev lika bra som vanligt , vi har ju alltid en riktig " Kalle Anka gran ". Nu är det bara klapparna som saknas , för att vi alla är väldigt sent ute detta året ! Men dom kommer.
Men det var riktigt mysigt att fixa granen , vi åt pepparkakor, drack julmust och lyssnade på julmusik. Precis som det ska vara.
Det enda som saknades var Adrian , detta är första året på 10 år ? som vi inte firar jul med honom , känns jätte konstigt och tomt. Så detta året fick jag sätta på stjärnan på toppen !


positiva kommentarer.


Känns så bra när man får positiva kommentarer från i lördags ! Stressade som in i inför kalaset men det var verkligen värt det ! ♥


Lite av det jag fick .









Fick även jätte fina kort


Fick även 2 söta saker


Fler bilder från festen !

Här är lite bilder som andra har tagit.

Johannas












Josefines























Mammas












Min 20 års dag !

Herregud jag vet inte vad jag ska börja. Jag tror att mitt kalas i lördags var den bästa födelsedagen hitills. Alla mina fina vänner var där och gjorde min kväll perfekt ♥ Ibland så tänker jag på vilken tur jag har som har mina vänner. I lördags var ännu ett bevis på hur underbara dom är , dom gjorde verkligen allt för att jag skulle ha den bästa kvällen och att jag skulle vara på det bästa humöret och dom lyckades !

Jag , Ida & Sanna började kvällen i Lisas lägenhet där vi gjorde oss i ordning , lyssnade på musik & drack bubbel. Allting gick faktiskt väldigt smidigt ! Trodde att vi alla skulle få panik över vad vi skulle ha på oss och hår osv .. Men allt gick som en smäck och vi hann till och med sitta ner och ta det lugnt innan Adrian kom och hämtade oss.





När vi kom till Vinyl så var allting fixat med ballonger och så så det var bara att sätta på musiken och vänta in alla.När vi satt där och pratade och tog ett glas så säger Ida : Kolla där är inte det Patrik ?, Patrik ? Patrik tänkte jag , vilken Patrik ? Och mitt hjärta började slå så himla fort och så vänder jag mig om och där står han utanför med en jätte fin present och ber om ursäkt och grattar mig !! Gissa om jag blev tagen , det kom en liten skvätt ! Det var den bästa födelsedagspresenten jag kunde få !
Vi har varit ovänner eller vi kom inte överrens om en sak i våras och har inte pratat sen dess. Och båda är jätte envisa så det är ingen av oss som har tagit tag i det. Men Patrik är min bästa vän och nu i efterhand känns allting så löjligt , men jag är så glad att han kom ! ♥

 Så precis efter att Patrik så kom Malin precis 10 minuter innan alla kom för att sminka mig. Vi hann precis och med tanke på att hon hade tio minuter på sig så tycker jag att hon lyckades väldigt bra !!


Malin in action & Patrik studerar noga !

Sen började alla trilla in ! Och därefter festade vi hela natten !
Alla var som sagt på jätte bra humör , dom sjöng , vi dansade , drack en massa och vid halv tolv drog vi in till Kb och fortsatte dansa där inne till halv fyra !

Det var en perfekt kväll.


Ida , Sanna & Fia.









































































Och jag måste också säga tack till min mamma & Adrian. Tack för att ni tog hand om min kväll och speciellt till mamma som tog hand om mig och mina vänner och höll väskan hela natten så att jag kunde dansa loss. Ni är bäst ♥


jag & mami
dags att gå hem ;D


Today is the day !




Äntligen är min dag här ! Okej jag fyller ju inte år idag men idag ska vi fira mig ! tjoho ...
Jag har fått hundratals sms idag om hur taggade folk är och som det ser ut nu så är vi nästan full pott , vilket känns väldigt bra !!
Just nu sitter jag och tar ett glas vin och lyssnar på musik och försöker komma ner i varv lite , har varit uppe och sprungit sen kl nio imorse så nu försöker jag bara slappna av och njuta av att alla andra faktiskt hjälper till med att fixa allting !
Fast strax ska jag iväg till kb och göra i ordning och kolla så att allt är ok , sen är det tillbaka hem som gäller och fixa sig , sen är det fest !!!!!!!!!!!

Hörs sen


paperwork

God morgon !

Wiihooo nu är det bara 2 dagar kvar. Tycker att det ska bli sååå roligt , hoppas bara att det blir det nu också !
Men jag börjar faktiskt få lite panik ! I natt vaknade jag 5-6 ggr av att jag hostade så mycket så att jag nästan spydde & så kallsvettades jag jätte mycket, jag är så rädd att det inte ska hinna gå över till på lördag !
Marie & Mamma är också fortfarande sjuka ! Men man får hoppas på det bästa.
Nu har jag suttit vid datorn hela morgonen här sen kl nio och har fixat en massa saker , börjar bli så smått klar med allt. Och då ska jag sätta igång med min födelsedagsoutfit och städa undan osv. och kl fyra ska jag till frissan och få bort min utväxt ! Men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag sla bli mörkare el. ljusare eller ha samma som jag har nu ! Vi får väl se.
Nu är det dags att fortsätta ♥


Still sick.

Är fortfarande sjuk och min fest är om 3 dagar ? Why ?  Tack vare Zyx, Bisolvon , Alvedon och Otrivin så klarade jag kvällen igår. Men nu känns det som att allting smällde på igen. Typiskt ! Bäst för förkylningen och febern att den går över till på lördag. Så nu ska jag försöka vila så mycket jag bara kan ! Jag har fått lite gjort av det jag skulle göra idag på datorn men jag får ta en snabb runda på stan imorgon och fixa lite.
Och nu är det ingen som vill umgås med mig heller eftersom ingen vill bli sjuk till min fest , jätte tråkigt ! Men jag förstår dom! Stackars Marie som var snäll nog att hänga med mig i två dagar har gått och blivit sjuk nu, haha . Så jag ringde till Nina för en stund sen och bad henne dumpa Penni här hos mig så att jag har någon att umgås med. Så nu ligger Penni och väntar på att vi ska sätta på Askungen .....2 eller 3:an .. typiskt haha. Hoppas ni har en lite bättre dag än vad jag har.

Puss & Kram.



En sen luciamiddag.

Igår hade vi en jätte mysig kväll. Det var på tiden att vi gjorde nått sånt här. Vi träffas alldeles för sällan, för att alla jobbar och flänger runt på olika håll. Så när man väl lyckas samla nästan alla så är det bra !
Vi dukade upp jätte mysigt i vardagsrummet ( lite tajt ) men det blev hur mysigt som helst ! Till middag blev det fylld kycklingfilé m. fetaost och oliver och till det hade vi klyftpotatis, 3 olika kalla såser och en fräsch sallad. 
Och till dessert hade vi chokladtårta m. chockladglasyr m. grädde. Blev faktiskt väldigt nöjd med maten , det gjorde jag och Ida bra !
Vi hade jätte roligt och bara satt och pratade i några timmar om allt mellan himmel och jord. Men det blev en lagom tidig kväll alla gick vid tolv. Men det var perfekt. Så tack för en mysig kväll tjejer ♥






God morgon.


Jag behöver inte ens säga eller gnälla om hur dåligt jag mår, jag tror att ni ser hur bra det är ? haha.
Men idag har jag verkligen inte tid att vara sjuk ! Idag ska jag göra tusen saker inför min fest men sen ska jag även ha tjejmiddag här hemma idag , vilket betyder att jag måste åka till Willys och handla och sen köpa lite vin och så + att jag måste till Apoteket och köpa allting som kan göra mig frisk snabbare ! Så till min hjälp idag så är Ida på väg ( min räddare i nöden ) & Acke o Sebbe som ska köra oss till Willys osv så allting kommer gå mycket snabbare ! Skönt , för att jag känner mig redan slut och då har jag bara dammsugit =(

Önska mig lycka till ♥


God natt från sjukstugan.


Dags att krypa ner i sängen ! Är helt slut har haft en massa besök idag också av mamma , marie och nu precis gick sebbe & acke, trevligt att alla vill komma och kolla till en. Men nu är det dags för ett avsnitt till av Greys och sen är det dags att släcka lampan.

God natt på er ♥


Min systers hemlighet

Denna månad har jag min systers lägenhet när hon är i väg och gottar sig i Filipinerna. Och det är underbart skönt ! Jag känner mig hemma här och jag har lånat den så himla många gånger innan , så fort hon är bortrest så är jag här och som tur är så är hon det ofta, när det gäller lägenheten då !
Men min kära syster kanske inte är det mest ordningsamma människan jag känner. Och på toaletten så har hon en massa korgar med allt möjligt i. Och varje gång jag har varit här så kliar det i fingrarna och jag vill bara rensa dom så jag gjorde det igår ! Där fanns allt möjligt , pengar , smycken , smink , toffsar , silverfiskar, diadem osv. men det det fanns mest av var halsband! Och jag som redan tyckte att hon hade en massa fina smycken som hänger fint i hennes sovrum. Men nej det fanns mer , i stora lass ! Så nu har jag hängt i ordning allt. Tror faktiskt att hon kommer att uppskatta det !




Allt är i ordning !


Lucia.

Hej , Glad Lucia eller vad man nu ska säga !

Hoppas att alla har haft en bra dag ! Själv har jag legat i soffan ett dygn och snuvat och hostat ihjäl mig och svettats som en gris. Men jag har haft trevligt sällskap , Marie. Hon har suttit och underhållt mig. Vi har tryckt i oss otroligt mycket skit , kan inte fatta att vi har ätit så mycket haha , men allt är tillåtet när man är sjuk ! Vi har även hunnit kolla på Askungen 2 & 3 som nog var nog bla dom sämsta filmerna jag någonsin har sett och jag älskar disney så det var synd. Men det är nästan så med alla tvåor ... Sen har vi kollat på nästan hela andra säsongen av Greys Anatomy , just nu är vi där Denny är med och när han snart kommer dö ! Så himla spännande och sorgligt !!

Men nu gick Marie precis hem och jag ska hoppa in i duschen , är så äcklig just nu ! Och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på film ! Pusss ♥





Emelie 20 år !

Igår spenderade vi kvällen hemma hos Emelie för att fira henne. Vi var bara tjejer och det var jätte trevligt! Vi spelade spel , pratade , sjöng Sing Star och dansade lite innan vi alla åkte in till stan och gick till KB. Tror att Emelie var nöjd med sin födelsedag. Det är alltid lika kul med tjejkvällar !



Så nu är det bara Johanna & jag som är kvar detta året. Det var på tiden haha.


Havspromenad.

Ja vad ska jag säga jag har blivit jätte dålig på detta ! Har haft mycket annat att tänka på. Men men .

Här om veckan var jag och mamma på en jätte mysig promenad nere vid Ribban. Men det var också då det var som mest snö här. När jag promenerade för att möta mamma så var det inte speciellt kallt men så fort vi kom ner till havet så var det svinkallt , så kallt att det sticks i benen och ansiktet och fingrarna blir stela. Så promenade blev inte så lång som vi hade velat för det var näst in till omöjligt att gå på en lång promenad och njuta. Men vi hann gå en stund, jätte skönt. Vi fick prata i lugn och ro ( precis vad vi behövde )  och kolla på alla 1 miljard fåglar som låg på isen och flög runt.


















God morgon.




God morgon !

Ja jag vet att klockan bara är 13.30 men jag är helt slut ! Jag har haft så himla mycket problem med mina visdomständer dom senaste dagarna , jag har 3 st som är på väg upp samtidigt. Fy det gör så ont ! Så jag har haft så himla svårt att sova i natt och igår. Men man ska inte klaga har bokat tid till tandläkaren nu ! Är bara så tandläkarrädd , men har hört att man kan bli sövd om man är jätte rädd , stämmer det ?
Annars får jag tvinga med någon som kan hålla mig i handen.

Aja , så i och med att jag har haft så himla ont osv så har jag avbokat allting som jag hade inplanerat idag ! Så idag är det en slappa dag framför tvn , kanske ska spela lite Sims och lite Mario på Wii haha . Sen ska jag laga en super god middag till grabbarna !

Ha en bra dag ♥


Julklappar.


Twixy på vår lilla shoppingrunda.



Förra veckan var jag & min kära Twixy en lång runda på stan för att hitta en klänning till min födelsedag & hitta lite julklappar. Lite fick man ju köpt ! 3 julklappar har jag lyckats ordna. 2 till mina syskon. Men jag tyckte att det var mycket lättare att komma på julklappar innan när dom var mindre , då kunde man köpa en Barbie och en Action man typ så var dom glada . Men nu är min lillasyster 13 & min lillebror 15 , när hände det ? Nej men nu är dom äldre och mer kräsna, nu kan man inte gå och köpa någon leksak direkt. Men jag tror ändå att jag lyckades ganska bra. Men en sak till var tror jag att jag ska köpa till dom , men frågan är vad ? Kom gärna med tips på vad man kan köpa till en 13 årig tjej & en 15 årig kille ?!


Julmiddag den 4 dec.

I lördags hade vi julmiddag & julbak hemma hos Philip. Det var otroligt mysigt ! Vi hade förberett maten innan på dagen så att när Sebbe & Ida kom var det bara att sätta igång med bakandet direkt. Vi gjorde lussekatter, pepparkakor, pepparkakshus, knäck , ischoklad ja allt nästan. Trodde dock inte att killarna skulle tycka att det var kul men det uppskattades väldigt mycket , dom tyckte att det var jätte kul ! att forma lussekatterna osv. dom kännde sig som 6 år igen. Jag tror att vi alla gjorde det , alla blev lite fnittriga och skulle mjöla varandra.
Efter 2 timmars bakande och glöggdrickande satte vi oss vid bordet och började äta all julmat , alla bara satt tysta och njöt haha. Fy vi hade så  mycket mat ! Och när vi hade tryckt i oss maten och smält den så plockade vi undan allting och spela kort och bara pratade och drack vin. Super mysig och trevlig kväll. Jag älskar verkligen mina vänner ♥


























Johnossi i bilder.









































Ja som ni ser så hade vi en otroligt rolig kväll. Jag & Sanna började kvällen hemma hos henne med middag , någon drink och shot innan vi tog taxi i " snöstromen " till Kb. Jag har väl aldrig riktigt lyssnat på Johnossi , visst har jag hört någon men jag var väldigt poitivt överraskad. Dom var rikigt bra !

Efter konserten kom Sebbe , Adam och dom andra och festade kvar med oss på Kb. Fan vad kul vi hade, helt sjukt ! Vi dansade loss uppe på scenen och fick nog i oss en och annan dricka till.

Så vi hade en väldigt lyckad kväll , men det var väl redaan förväntat !


RSS 2.0