Johnossi.

Oh fredag äntligen ! Även om jag har haft en lugn vecka där jag bara har tagit det lugnt och inte haft någonting inbokat så längtar man ändå till helgen . Så nu är det fredag och jag har precis tagit en låång härlig dusch efter att jag har städat som en galning. Så jag ska strax göra mig i ordning och fixa lite saker inför ikväll. För ikväll ska jag & Sanna gå och se Johnossi på Kb ikväll och sen fortsätta festa där efter konserten ! Men innan det ska vi äta middag hemma hos henne, så att jag tror att det kommer bli en riktigt mysig & rolig kväll !


Oj 5 dagar ..

Har det gått , tiden går så himla fort !! Vad har jag gjort dom senaste dagarna? Jag var på landet hos min moster och bara tog det lugnt , det har blivit min grej att åka dit en gång i veckan och bara koppla av. Jag tror att det är ett bra sätt för mig att varva ner och ett bra sätt för mig att inte bli allt för stressad och hamna i samma situation som innan ! Så i måndags när jag kom dit så åkte jag, min moster och mina kusiner till Ystad för att titta på Lina när hon skulle dansa balett. Det var verkligen jätte roligt ! Det påminnde mig jätte mycket om när jag var liten och dansade balett ! Det är så fint. Man blev ju sugen på att börja dansa igen , tror dock att det är lite försent, höhö !!





...


Idag är det lördag.

Hej !

Så himla skönt med lördag. Jag ska strax iväg och ta en runda med Josefine på stan och se om hon hittar ett par skor till min födelsedag och se om jag hittar nån klänning till festen , jag vill ju faktiskt ha den snyggaste klänningen hehe .. ! Men det är väl inte så konstigt när det är min födelsedag. Aja får se om jag hittar någon ! 

Ikväll ska jag till Philip med Sebbe och dricka lite vin bara ta det lugnt. Ska bli trevligt !

Tänkte att jag kanske skulle ta och åka tillbaka till landet imorgon men vi får se. Det är så skönt att vara där ute om man bara vill ta det lugnt. Dessutom får jag ganska mycket gjort när jag är där , kan koncentrera mig mycket bättre , äh vi får se !

Ha en bra dag ! ♥


SamsØe & SamsØe fest.







I torsdagskväll var jag & Sanna bjudna på VIP fest på SamsoeSamsoe där min syster jobbar. Det var faktiskt väldigt roligt ! Det började med mingel inne i deras butik på gågatan med lite champagne och drinkar. Det var så himla mycket folk där inne , det var knappt så att man kom förbi men några bekanta ansikten såg man också !
Efter festen så var det efterfest för vissa i en stor fin lokal nere vid kanalen/ centralen där som hade dj och en massa dricka. Alla blev väl lagom fulla och dansade loss. Där träffade vi också några bakanta gamla klasskompisar från gymnasiet , riktigt roligt att se dom !
Ja det var en riktigt lyckad kväll !


En sjukling

Jag väcktes imorse av en sjuk liten kusin som kom nerkrypandes i min säng la sig under täcket och kramade mig o sa , kan inte du laga mat till mig , typ hasselbackspotatis m. sås ? Jag är ju faktiskt sjuk . . Haha
Så nu har jag jag passat lilla Johannes hela morgonen , satte på Toy story 3 , gjorde frukost och gav honom en alvedon sen somnade han gott i sängen.
Sen hann jag dessutom förbereda en äppelpaj till dom andra , så har dom lite efterrätt ikväll, gud vad jag är snäll !

Så nu ska jag bara fixa lite saker på datorn tills dom andra kommer hem sen ska jag ta en lång promenad i det kalla höstvädret , skönt !


busy


Är så himla upptagen här på landet så att jag hinner inte blogga , hörs imorgon ! ♥


Music *




Black eyed peas - The time ( Dirty Bit )




Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars




Duffy - Well well well



3 av min favoritlåtar just nu.


Hej hej !




Här sitter jag på landet , tanken var gentligen att jag skulle åka hit imorgon men jag åkte idag så kan jag slappa här i två dagar istället , underbart !
Innan jag kom hit var jag på ett möte och sen var jag en sväng om biblioteket och lånade 3 böcker sen var jag hos Nina och drack kaffe. Så jag har hunnit med ganska mycket idag.

Nu ska vi snart äta middag sen ska jag ta en promenad i byn , rensa tankarna lite !

Kram ♥


skrattar ihjäl mig .

När jag och Ida har tråkigt så händer detta ...... ↓







vi bestämmer oss för att ta sjuka bilder & se ut som uppstoppade korvar !


Some pics.





Här är lite bilder från vår myskväll igår. Vi kollade på Moulin Rouge & Date Night och tryckte i oss hur mycket som helst , godis,chips, glass, läsk osv . Igår var sista " skitätardagen " fram till min födelsedag , måste vara slimmad till min klänning !! Men vi hade i alla fall en jätte mysig kväll tillsammans igår, var inte på det bästa humöret så det var bra att Ida kom ♥


Hemma igen.


Nu är jag hemma igen ! 2 timmar körde vi hem på ... lite väl snabbt kanske ? Tror att vi körde en aning för fort haha. Men det gör inget ! Nu sitter jag och tar det lugnt med min lillasyster och lyssnar på musik medans hon pluggar. Ska snart in i duschen och sen kommer Sanna och hämtar mig så ska vi hem till henne och mysa ikväll.


2 av sakerna jag köpte !




Rödapumps från Hm, 399:-


Svart enkel bh - 129:-

Det andra kan jag inte visa för det är julklappar ! Bra att börja i tid ..
Tänkte faktiskt ha mina nya skor på min födelsedag så vi sparar dom till det =D


Hann med lite shopping..


Nu är jag i bilen på väg hem igen. Det blev en liten visit bara i Göteborg. Men jag hann med och köpa en julklapp och något till mig själv så jag är nöjd ! Men man kan inte göra något annat än att älska Göteborg, så himla mysig stad ! Vi åt i alla fall jätte god lunch på något ställe nere vid saluhallen , jätte gott. Så vi har haft en mysig dag ! Nu ska jag jag vila , är super trött .

Hörs sen ♥


Mot Göteborg.




Hej !
Just nu är jag på väg till Göteborg med Lisa, vi ska dit med hennes jobb. Skoj !
Det är kul att jag får följa med på hennes små roadtrips , så hinner vi umgås + att det är riktigt roligt.
Nu är vi i alla fall snart vid Ullared, jag föreslog att vi skulle dra in en vända och köpa lite krämer o sånt som man behöver men jag fick inget svar så jag antar att det inte blev något , haha !
Nu ska jag kolla på film !

Hörs sen ♥


Myskväll med bästisen !



Nu ska jag ha myskväll med Ida efter ha spenderat hela min dag på att söka en massa lägenheter , riktigt drygt !
Så nu ska vi handla godis & annat gott till ikväll. Har typ hundra filmer vi ska se !


nytt.





halsbandet:nelly
klänningen:hm
blusen:nelly/vila


blää .

Egentligen skulle vi ut ikväll igen men just nu sitter vi i soffan hemma hos Marie och har tryckt i oss chips & pizza och vi har suttit här sen kl ett och har inte rört på oss ! haha . fy alla är så bakis. Men det var värt det ! Så nu ska vi sätta på en film & göra en lasagne och stoppa in i ugnen så vi har middag lite senare. Så som det ser ut nu så kommer vi inte gå ut men man vet aldrig =)


Vilken lyckad kväll !!





( Här är lite bilder från när vi var hemma hos Marie innan vi blev på pickalurven )

Igår var verkligen en lyckad kväll ! Vi var hemma hos Marie innan vi gick ut , egentligen skulle vi bara vara tjejer men Adrian & Leo kom och gjorde oss sällskap men det var bara roligt ! Vi spelade nått jätte svårt & roligt drickaspel med en massa olika regler som slutade med att alla förlorade hela tiden och fick dricka så det förklarar ju ganska mycket ;=)
Sen satt vi och läste några sex-böcker som Marie hade lånat på biblioteket , så hade vi hög läsning. Väldigt intressant , haha .
Sen blev det lite allsång & dans innan vi gick ut !
Kb var som vanligt , roligt , mycket folk , snygga killar- underbart snygga killar ;=D

Kvällen slutade vid tre inne på Campus & en kebabrulle.


Nu börjar min fredag !



Nu är jag färdig fixad ! Ida är på väg så vi ska strax gå och handla lite läsk och så sen ska vi hem till Marie & förfesta bara vi tjejer innan vi drar till Kb och dansar !

Ha en underbar kväll ♥


klar.


Planering inför min 20 års dag !





Yes , vilken tur jag har !
Har suttit och mailat som en galning med en gammal arbetskollega på Kb om jag skulle kunna hyra Vinylbaren till min 20 års dag. Det sitter ihop med Kb och det är ju ett av våra favorit ställen ! Och det kunde jag och han har ordnat med mat , dricka och hur vi ska göra med musik och allt. Det kommer bli så bra ! Vinylbaren är ett super mysigt ställe , finns ett litet pytte dansgolv, en scen , en bar , små bås där man kan sitta & ett dj bås så nu ska vi bara köpa en röd matta , lite machaller och ballonger så är allting färdigt ! Har till och med fixat så att någon ska sköta musiken så slipper man det ! Och efter vi är klara där inne så går vi bara raka vägen in på nattklubben och dansar loss.
Gud vad jag längtar !


Trötter.

Hej !

Gud vad jag är trött , vår filmkväll blev lite längre än vad vi trodde att den skulle bli ! Vi glodde på film till typ tre ( fast inte jag, jag halv sov ! ) Och sen slutade det med att vi stannade kvar hos Sebbe och sov i natt. Lagom trångt !! + att han skulle upp kl åtta , snark ... Så nu ska jag vila lite , för jag måste vara pigg till ikväll för då ska jag , Sanna , Ida & Marie ut och festa , tjohoo !




Filmkväll.


Hej ! Nu när jag har pysslat klart och så där så drar jag hem till Sebbe för att kolla på film med honom , Ida & Acke, myspys. Struntade i bion idag ,blev för stressigt !

Ha en bra kväll !


min pysselvecka.






Här är min fina scrapbook som jag gjorde med bilderna från helgen. Tycker själv att den blev ganska fin !


Mina nya smycken.




Im in love ! wow alltså.
Jag är nästan imponerad av mig själv, har gjort alla själv !


11/11-10

Hej !

Just nu sitter jag på Idas jobb på Lilla Torg och fikar. Sanna dumpade mig här för en stund sedan , men jag älskar detta stället så jag stanna kvar en stund till ! Har suttit och skrivit inbjudningslista till min födelsedag , planerat datum och mailat om en massa lokaler så nu är det i full gång , längtar som tusan det kommer att bli så himla roligt ! Hoppas nu att det blir lyckat också !

Nu ska jag strax iväg och hämta lilla Penni på skolan så ska vi iväg till PanduroHobby och kolla om dom har lite roliga saker till min scrapbook som jag håller på att göra nu med bilderna från helgen. Den kommer att bli så fin ! Sen ska jag nog ta en kaffe med Josefine & gå på bio ikväll , en väl planerad dag kallar jag det !

Hörs sen ♥


Maries 20 års dag !

I lördags på kvällen var vi på Maires 20 års fest. Vilken lyckad kväll det var ! Det bjöds på vin & öl och det var riktigt roliga människor ! Jag kan ju säga att vi blev väl lagom "glada" och kvällen slutade med en hamburgare på grillen kl ett. Haha. Men det var en perfekt kväll !!



Här bjuder jag på en bild så länge !


Familyreunion *

Hej alla !

Gud vad denna veckan har gått snabbt , eller är det bara jag som tycker det ?

Denna helgen kom ju min syster Lina som jag aldrig har träffat med sin pojkvän. Wow , det var totalt overkligt. Jag var så himla nervös när jag var på väg till Gustav för att möta upp dom , men när vi väl hade kramat och sagt hej så var det inget konstigt! Det var precis som att vi har träffats 100 gånger innan. Och jag tror att dom andra också kände så. Vi tog en fika på Café Gustav Adolf och satt där i två timmar och pratade om allt möjligt , lärde känna varandra , sen tog vi en runda geonom stan och visade runt lite , vart vi har bott , vår gamla skola och så.  Sen rundade vi faktiskt av dagen där , men det var perfekt !

På lördag träffades vi tidigt på förmiddagen, fikade och av allas förvåning så träffade vi pappa också. Ingen av oss trodde att han skulle dyka upp , så när han ringde till mamma och sa att han ville komma blev vi alla så glada, chockade och nervösa. Men framför allt var det en lättnad , det var exakt det jag ville. Jag ville att hon skulle få en chans att lära känna honom och i alla fall få träffa honom en gång i sitt liv.
Så efter en kvart var vi utanför hans ställe och väntade på att han skulle komma ner. Det går inte att beskriva vilken känsla det var att få se dom träffas för första gången. Alla stod med gråten i halsen och nervositeten bara släppte ! Det var som ett avsnitt av " Spårlöst försvunnen ".
Efter alla hade kramat och hälsat på varandra gick vi hem till mamma och fikade , kollade på foton , pratade minnen och Lina & pappa fick lära känna varandra lite mer. I 6 timmar satt vi och bara umgicks , det var underbart! Det var det verkligen och klumpen i min mage bara släppte totalt !


Söndag var sista dagen dom var här, så vi spenderade den hemma hos mamma. Dom köpte med sig frukost , så vi satt i köket i tre timmar och åt jätte god frukost och bara pratade om lördagen och om hur vi ska fortsätta att ha kontakt och att vi ska åka och hälsa på dom i Amsterdam.
Men när dom skulle åka , fy , jag trodde verkligen inte att jag skulle bli så ledsen. Det var jobbigt att säga hej då till dom ! Men vi kommer att ses snart igen ...


101105


före & efter .
Haha nej , skämt o sido. Nu är jag färdig fixad , ska käka lite lunch innan jag kör in till stan. Hoppas nu att jag hittar en klänning till imorgon , annars dör jag !! fick precis veta att mitt paket inte kommer förrän på måndag med mitt nya halsband , då var det ju inte lönt att köpa det ?
Får väl se vad jag hittar på istället.

Ha en bra dag ! ♥


the ugly truth ..


HAHA , god morgon !
Fy vad ful man är när man vaknar , det är ju helt sjukt . Tur att man inte hade nån kille brevid sig då ;D Mitt hår är helt åt skogen , känner ingen annan som ser ut så i håret när dom vaknar. Aja, det får man väl ta !

Nu är det fredag och jag känner på mig att denna dagen kommer att bli väldigt bra , ska in till stan vid ett träffa Ida gå en runda , hämta ut ett paket och köpa mat till ikväll , det blir hemmagjord pizza & vin , fin kombo !!

Hörs sen ♥


Skönkväll på landet.

Hej !

Denna dag har spenderats i mjukiskläder & glasögon ! Riktigt skönt. Precis vad jag behövde ! Känner mig nästan för utvilad ? Har bara tagit det lugnt hela dagen , kollat på film , nått " Vänner "avsnitt & ätit god mat. Underbart.
Just nu sitter jag faktiskt i köket och lyssnar på bra musik, det var riktigt längesen jag bara satt ner och lyssnade på musik. Tänk vad skulle man ha gjort utan musik ? det går bara inte ...
Sen ska jag nog lägga mig och glo på en film till , ska upp i tid imorgon, ta en morgon promenad & så innan vi åker in till stan.

God kväll ♥

Lil Wayne - Right above it.


Lil Wayne ft. Nicki Minaj - Knockout



peace.


3 låtar som spelas mycket.


Robyn - Indestructible





Jamiroquai - White knuckle ride




Jamiroquai - Smoke and Mirrors




Sjukligt bra musik ! You gotta love it ...


101104

Gud , redan november ! Det går så himla fort. Just nu regnar det här ute på landet , typiskt. Men jag tänkte faktiskt ta en raskpromenad ändå , behöver lite frisk luft och rensa tankarna.
Denna veckan är & har varit en väldigt fullspäckad vecka men också väldigt intensiv.
Jag har träffat pappa som jag sa innan , ja det är kul och vi pratar oftast om roliga saker när vi ses men det är också så himla mycket annat som händer med hans liv som påverkar mig otroligt mycket. Det går inte en enda dag då jag inte tänker på honom och vad jag ska göra för att kunna hjälpa honom ?
Alla säger att jag ska låta bli , att det inte är mitt ansvar och nej det vet jag mycket väl. Men det är min pappa, jag kan inte låta alla dessa hemska saker hända honom. Han är mitt kött och blod , och oavsett vad vi har varit med om tidigare så älskar jag honom överallt annat !
Men vad ska man göra om en människa inte vill ta emot hjälp ? Det finns inte så mycket man kan göra . Det gör mig riktigt frustrerad. Jag vill att han ska finnas i mitt liv så länge det bara går. Jag vill att han ska hinna träffa mina barn , se mig växa upp & gifta mig , det låter så himla töntigt men det är det jag vill. Det låter också så himla egoistiskt , att jag vill ha kvar honom för min skull. Men det är väl inte så konstigt att jag vill ha kvar min pappa i mitt liv ?

På fredag kväll kommer min syster som jag aldrig har träffat. Hon kommer med sin pojkvän. Jag är så himla nervös. Inte för att vi inte ska komma överens eller så men mer för hennes skull. En av dom största anledningarna till att hon vill komma är bla för att träffa pappa som hon aldrig har träffat innan. Jag är så rädd att hon kommer att bli så himla besviken. Att han kanske inte ser ut som hon har tänkt eller att han reagerar på det sättet hon hade tänkt, men min största oro är att han inte ens kommer att dyka upp.
Åter igen vet jag att allt detta inte är mitt ansvar men vad ska jag göra ? jag är en människa som bryr sig ?
Det ska bli otroligt roligt att se henne , se om hon är lik mig eller någon annan av mina syskon men ändå finns det en del av mig som tycker att detta är så himla jobbigt ! För att allting leder tillbaka till en och samma person.

Pappa. En pappa som är alkoholist.


101103


lite hittade jag till festen , glömde dock svart ögonskugga , ska ha mörka ögon på lördag.

Hej !

Igår blev en väldigt stressig dag. Jag var en runda på stan först , skulle försöka att hitta en klänning till lördagens fest ( Marie & Viola ska fira sina födelsedagar ) och alla ska vara jätte fina , men tyvärr så hittade jag ingen klänning. Jag köpte en men den ska jag lämna tillbaka den var inte så snygg på. Så letandet fortsätter !

Efter stan mötte jag upp min storasyster så tog vi en fika/lunch, jätte mysigt !
Sen efter fikan precis när hon skulle köra mig ut till Skurup så träffa vi på pappa , så vi stod och prata med honom i hundra år , oh han börjar bli så gammal & han tjatar om barnbarn , undra vem av oss som kommer att ge honom det först ;) haha .. lilla gubben.
Men tillsist kom vi ut till Skurup och då blev det fika igen ( inte bra ! )  Sen var det mys resten av kvällen , älskar att komma hit och bara ta det lugnt !


En dag på salongen !


Gud vad man är snygg alltså , det är helt sjukt !

Aja, i tisdags så var jag & Nina på salongen och fixade håret ! Så himla skönt. Det var Casandra som fixade oss båda. Har så svårt att förstå att förstå att hon " bara " går i andra året i gymnasiet. Hon är så duktig ! Och det är inte så att man sitter och är nersvös i stolen precis. Jag blev i alla fall jätte nöjd & det blev Nina med.
Nu är vi ljushåriga båda två.


Nina.


Jag. ( mitt är lite ljusare än vad det ser ut att vara på bilden ! Men fy vad jag saknar att ha långt hår , aldrig att jag ska klippa kort igen ! )


Kontrollbehov.


Ibland skäms jag nästan för hur organiserad jag är ! Men jag gillar att ha koll även om jag inte ska göra speciellt mycket. Men ja, jag älskar listor & scheman . Saknar skolan lite nu , haha !


RSS 2.0