1:a dagen i Paris *

Det var många bilder ! Så detta var alltså första dagen, 28 grader !
Vi var ute redan tio på dagen och gick till kl sju på kvällen , 2,5 mil gick vi .. Man ville ju se allting på en och samma gång. Shoppa & se alla se-värdigheter ! ( Gissa om vi hade blåsor på fötterna ) Så vi såg Eiffeltornet & bara kollade runt , vi ville se Paris & självklart så shoppade vi ganska mycket . .
Paris var underbart ! Det var precis så som man har föreställt sig i huvudet efter alla filmer man har sett och allt man har hört om staden ! Det var så himla vackert . Det var bara äldre fina hus med franskabalkonger med murgröna hängandes, fina torg , broar , en massa mopeder som åker runt, snygga franska killar som gick med baguetter i handen, stiliga piccolos utanför dom fina hotellen, röda markiser, svarta staket med guldploppar, mysiga cafeér och restauranger ... ja jag kan fortsätta i evigheter ... haha ... Men ...
Eiffeltornet var precis som man hade förväntat sig förutom att det inte var riktigt lika högt som jag trodde ! Men det var en fin upplevelse. Men den första dagen gick vi bara förbi och tittade !-
Efter det gick vi då och shoppade , vi var överallt ! och fy vad mycket shopping dom hade, det fanns allt från jätte dyra kläder till super billiga , så vi shoppade ju ganska mycket ! Och det fanns så mycket som inte finns här !
Ett av ställena som vi var och shoppade på var " Les Halles " Det var som ett shoppingcentrum / galleria med 189 affärer ! Vi var nog i 3 st ? Vi var inne på New Look , som var helt enormt ! Bara där var vi inne i 1,5 timme kanske ? Så det var väl inte så konstigt att vi inte orkade så mycket mer , speciellt inte när det var slutet av dagen ! haha .
& på kvällen tog vi en taxi hem till Frans och drack en massa gott vin innan vi gick ut och festade. Vi hamnade på något Kb-liknande ställe där vi var resten av kvällen och vid halv fyra åkte jag och mötte upp min kära barndomskompis Julia & hennes kompis Rosanna och fortsatte festa på någon privat nattklubb där vi blev bjudna på en massa champagne & drinkar av snygga fransmän ! Lite kul faktiskt ... Så jag var väl tillbaka på hotellet vid sju- åtta ? haha ... all in första kvällen alltså !
................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0