Nyår var underbar !

Nyår nyår nyår .... Igår hade jag verkligen jätte roligt ! Och det blev inga intriger eller bråk , så himla bra ... Det brukar alltid hända något , så det var jätte skönt !

Vi var hemma hos Johanna vid sex och då hade hon ( eller hennes mamma , hehe ) dukat upp jätte fint och maten var på spisen . Så vid sju åt vi middag , det blev : kycklingfilé , klyftpotatis m. rosmarin & parmesan , wokade grönsaker , rödvinsås och sallad ! Jätte gott var det . Bra jobbat tjejer !

Efter det satt vi ner och spelade ett frågespel som innehöll konstiga frågor som , vem är porrdrottningen ? och hur snabb är en nysning ? hahaa ... men det var i alla fall underhållande ! =D

Sen blev det mest dans och skit snack !! Vid elva sprang vi med klackar över en frostig och hal gräsmatta för att hinna med bussen så att vi skulle vara inne i stan vid tolvslaget och vi hann ! Så vid tolv var vi på Möllan ... det var så sjukt många raketer och smällare från alla håll och kanter så man visste inte vart man skulle ta vägen .. så vi sprang runt och letade efter ett " säkert " ställe , men det gick inte vi fick en smällare rakt mot oss =O Så det var droppen och då gick vi till Kb !

Ja , och där var vi resten av kvällen ! Men det var en riktigt härlig nyår ♥
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0