Min 20 års dag !

Herregud jag vet inte vad jag ska börja. Jag tror att mitt kalas i lördags var den bästa födelsedagen hitills. Alla mina fina vänner var där och gjorde min kväll perfekt ♥ Ibland så tänker jag på vilken tur jag har som har mina vänner. I lördags var ännu ett bevis på hur underbara dom är , dom gjorde verkligen allt för att jag skulle ha den bästa kvällen och att jag skulle vara på det bästa humöret och dom lyckades !

Jag , Ida & Sanna började kvällen i Lisas lägenhet där vi gjorde oss i ordning , lyssnade på musik & drack bubbel. Allting gick faktiskt väldigt smidigt ! Trodde att vi alla skulle få panik över vad vi skulle ha på oss och hår osv .. Men allt gick som en smäck och vi hann till och med sitta ner och ta det lugnt innan Adrian kom och hämtade oss.

När vi kom till Vinyl så var allting fixat med ballonger och så så det var bara att sätta på musiken och vänta in alla.När vi satt där och pratade och tog ett glas så säger Ida : Kolla där är inte det Patrik ?, Patrik ? Patrik tänkte jag , vilken Patrik ? Och mitt hjärta började slå så himla fort och så vänder jag mig om och där står han utanför med en jätte fin present och ber om ursäkt och grattar mig !! Gissa om jag blev tagen , det kom en liten skvätt ! Det var den bästa födelsedagspresenten jag kunde få !
Vi har varit ovänner eller vi kom inte överrens om en sak i våras och har inte pratat sen dess. Och båda är jätte envisa så det är ingen av oss som har tagit tag i det. Men Patrik är min bästa vän och nu i efterhand känns allting så löjligt , men jag är så glad att han kom ! ♥

 Så precis efter att Patrik så kom Malin precis 10 minuter innan alla kom för att sminka mig. Vi hann precis och med tanke på att hon hade tio minuter på sig så tycker jag att hon lyckades väldigt bra !!


Malin in action & Patrik studerar noga !

Sen började alla trilla in ! Och därefter festade vi hela natten !
Alla var som sagt på jätte bra humör , dom sjöng , vi dansade , drack en massa och vid halv tolv drog vi in till Kb och fortsatte dansa där inne till halv fyra !

Det var en perfekt kväll.


Ida , Sanna & Fia.

Och jag måste också säga tack till min mamma & Adrian. Tack för att ni tog hand om min kväll och speciellt till mamma som tog hand om mig och mina vänner och höll väskan hela natten så att jag kunde dansa loss. Ni är bäst ♥


jag & mami
dags att gå hem ;D


Kommentarer
Postat av: meela

Varsågod gumman, det var ett sant nöje att få vara med på ditt 20-årspartaj oavsett om jag vaktade väskan, umgicks med dina vänner o såg dig packad =)))

2010-12-20 @ 15:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0